Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lóránt Péter: Bárhogyan is dönt az MKOSZ, én mindenképpen a játék mellett teszem le a voksomat

Megvan az ASE felkészülési menetrendje.:

:

Augusztus első hetében kezdi meg a felkészülést az Atomerőmű SE csapata a következő szezonra. A klub honlapja azt is összeszedte, hogy mely tornákon és mikor vesz részt az együttes.

Az ASE először augusztus 8-án, a csehországi Brnóban vesz részt egy tornán, azt követi a Sitku Ernő Emléktorna Nyíregyházán, a Horváth Zoltán Emléktorna Szombathelyen, majd a paksi rendezésű Morgen Ferdinánd Emléktorna lesz a soron. Ezután még egy fehérvári összecsapás és egy oroszlányi kupa vár a gárdára.

Az oldalnak az egyik új igazolás, Ian Baker nyilatkozott:

– Fizikális és izgalmas meccsekre számítok a bajnokságban, de a legfontosabb, hogy csapatként tudjunk együtt dolgozni hétről-hétre. A pandémia mindent megváltoztatott, így nekem is biztosan körülményesebb lesz az utazásom, mint szokott, de nem vagyok ideges ez miatt. Sok külföldi játékost nem ismerek a ligában, de Justin Jackson a középiskolai csapattársam volt, így ő sokat mesélt a klubról, a ligáról és a városról.

Braniszlav Dzunics, az ASE vezetőedzője szerint fontos, hogy fokozatosan rázódjanak vissza a munkába, éppen ezért kezdik meg ilyen korán a felkészülést.

– A megszokottnál kicsit korábban kezdjük a felkészülést, mert nagy kihagyás volt a pandémia miatt és a tervünk az, hogy fokozatosan vigyük be a fiúkat a munkába. Az első két hét bevezető jellegű lesz, az azt követő két hétben pedig már reményeink szerint teljes csapattal fogunk edzeni, Ian Baker és William Shepard mellé még két külföldi játékost tervezünk szerződtetni. Augusztus végén megkezdjük a tornák sorát, amit szeptemberben edzések és további mérkőzések fognak követni. Egyelőre az MKOSZ nem döntött még arról, hogy zártkapuk mögött kell-e kezdenünk a szezont, de egy ismert változás lesz, ugyanis egy U23-as fiatal magyar játékosnak kötelező lesz a pályán lennie az első félidőben, ez a rájátszásban és a kupában változni fog, biztosan ez is befolyásolni fogja a játékot. Meg fogjuk próbálni a maximumot kihozni a szezonból.

Lóránt Péter a játék mellett teszi le a voksát.

– Bárhogyan is dönt az MKOSZ, én mindenképpen a játék mellett teszem le a voksomat, akár zárt kapuk mögött is természetesen, ha az egészségügyi helyzet ezt engedi. Hosszú időnk lesz felkészülni a szezonrajtra, mi kezdjük talán a leghamarabb az edzőtábort, így szépen fel lehet majd építeni a csapatot.

Az Atomerőmű SE felkészülési menetrendje:

Fotó: kosarlaba.ase.hu

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszKiütöttükmintCziglerabúvártcsocsaSárgaPárnaMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Könnyen beszél Lóri így, hogy elmaradt a fesztiválszezon…
???

csocsa
Olvasó

Miért is gondoltam ,hogy szó szerint ez lesz az első hsz.???

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csak négy légiós lesz Pakschon? Na,erre azért ne fogadjunk nagy tételben,szerintem! Gondolom,a felsőház a cél,vagy már nem ??

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

A kötelező U23-as percek miatt a legtöbb helyen négy légióssal indítanak, aztán – vélhetően megadva az esélyt és bizalmat a fiataloknak, az ő addig mutatott teljesítményük alapján – január végén/február elején döntentek arról, hogy kell-e az ötödik, vagy mennek tovább az ifjakkal.

Ez alól – a BL-ben érdekelt Falco mellett – egyedül talán a fiatalok Mekkájaként aposztrofált, a sokszor és sok helyen megénekelt, messze földön híres, sőt már-már legendás utánpótlás-műhellyel bíró Kecskemét lesz kivétel, ahol már be is jelentették az öt légióst (ics,ics,ics,ics,Thomas).

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez hibás érvelés. Eddig is egy magyarnak pályán kellett lennie, szóval a 23-as szabálynak semmi ráhatása nincs a 4 vs 5 légiós kérdésre. Több helyen lesz öt külföldi, mint négy, ebben biztos vagyok.
Ja, amúgy nemcsak Kecsón van meg az öt légiós.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés