Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ljubicsics Fehérváron “ragadt”

“Nagyon remélem, hogy az Alba nagy dolgokat és szuper eredményeket fog elérni a következő szezonban, akár velem, akár nélkülem.”

  •   :

:

Az Alba Fehérvár hivatalos Facebook oldala ezúttal Marko Ljubicsicset faggatta arról, mivel tölti a mindennapjait a koronavírus-helyzetben. Mint kiderült, a játékmester – kényszerből – továbbra is hazánkban tartózkodik.

– Minden tiszteletem és jó kívánságom küldöm az Alba szurkolóinak. Nagyon vigyázzatok magatokra és szeretteitekre és persze maradjatok otthon, így előzve meg a vírus terjedését. Mi még itt vagyunk Fehérváron és várjuk a hatóság engedélyét, hogy visszatérjünk Szerbiába. A napjainkat igazából úgy töltjük, mint minden gyerekes család: rengeteget játszunk, hülyülünk és olyan dolgokat csinálunk amikre nincs idő az évben. Szeretném megköszönni nektek az egész éves szurkolást és támogatást. Nagyon remélem, hogy az Alba nagy dolgokat és szuper eredményeket fog elérni a következő szezonban, akár velem, akár nélkülem.

fotó: albakosar.hu/Simon Erika

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
parizel Recent comment authors
parizel
Olvasó

Ljubicsicsnek a magához való esze megvolt, a csapathoz nem, közben nagyon figyelt a statisztikájára! Döntő helyzetekben rendszeresen elveszítette a fejét.
Nem védekezett szinte semmit, 24 másodpercig verte a labdát, majd fejest nekiment a falnak, vagy tíz méterről ráhajította.
Sok sikert az Albacompnak, de próbálják meg Markó nélkül!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés