Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Litván kosarassal erősít a Nyíregyháza

Tagja volt a litván korosztályos válogatottnak is.:

:

Megszületett a magállapodás, melynek értelmében a 26 éves, 201 cm magas, 3-4-es poszton bevethető  Rytis Pipiras a 2021/22-es bajnoki szezonban a HÜBNER-Nyíregyháza BS játékosa lesz – írja a klub Facebook oldala.

Pipiras az elmúlt bajnokságban a németországi Schwenningen gárdáját erősítette, ahol 11 pontot, 3,8 lepattanót és 2,6 gólpasszt átlagolt. Meccsenként közel 28 percet töltött a parketten. Mint írják, a litván játékos esetében érdemes kiemelni, hogy a mögöttünk hagyott német bajnokságban 36 százalék fölött célzott a triplavonalon túlról, a kétpontos dobásait pedig 46,8 %-al értékesítette.

Mint azt Pethő Ákos, a csapat vezetőedzője elmondta, Pipiras egy nagyon jó atletikus képességű játékos, akire főleg 4-es poszton számítanak, de képzettsége miatt 3-as poszton is bevethető, kifejezetten ilyen karaktert kerestek.  Nagyon jó iskolából jött: tagja volt a litván korosztályos válogatottnak is.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Artur DokiHubie BrownGennaroDeTommasoKendeffy Botond Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Statokat elnézve ez egy fiatal litván kutyaütő
A német másodosztályban hozott nem túl acélos számai mellett van 4 német élvonalbeli meccse a Würzburg színeiben,aztán a litván élvonalból hol kieső,hol oda visszajutó Siaulai mezében 2 szezon ótvar számokkal,ez mellett litván 2.vonal…
26 évesen itt tart,de talán majd most Nyíregyen.

Kendeffy Botond
Olvasó

Német másodosztályból jön?

GennaroDeTommaso
Olvasó

Igen. Német másodosztály, 7. helyen végeztek az alapszakaszban.

Hubie Brown
Olvasó

Igen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés