Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Licskai Zsófia elmondta, miért ment el Ceglédről

Műtét vár a centerre.:

:

Honlapunkon olvashattak róla először, hogy Licskai Zsófia távozott Ceglédről, miután közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Azóta az okokat is megtudtuk: a döntésnek a hátterében a játékos sérülése áll.

– A február 16-i, Vasas elleni meccs utolsó három percében megfájdult a térdem, és utána sem akart elmúlni a fájdalom – mondta Licskai Zsófia a BB1.hu-nak. – Ezt követően edzésen is próbáltam terhelni a térdemet, de nem volt jobb, ezután csináltattunk egy MRI-vizsgálatot. Kiderült, hogy a szalagjaim teljesen egészségesek, ami a legfontosabb, de a patellámmal van valami probléma, amit meg kell műteni. Emiatt mire a műtétre sorra kerülnék és a rehabilitáción is túl lennék, véget érne a bajnokság. Így nem tudtam tovább segíteni a Ceglédet, és közösen megegyeztünk a klubvezetéssel, hogy felbontjuk a szerződésemet. Jövő héten megműtenek Székesfehérváron, szerencsére egy nagyon jó orvoshoz sikerült időpontot kapnom.

A folytatás még bizonytalan, természetesen erről nem a napokban fog dönteni a 189 centis játékos.

– Jelenleg csak arra koncentrálok, hogy a műtétem rendben legyen és a rehabilitációm jól sikerüljön. Nem gondolok még ennél többre. De röviden csak annyit, hogy akár Magyarország és külföld is benne lehet a pakliban, de ezt még korai lenne megmondani.

fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés