Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Liam O’Reilly: “Büszke vagyok a csapattársaimra”

Edzői és játékos értékelések az első forduló zárómérkőzéséről.:

:

Utolsóként a Zalakerámia ZTE KK és a Naturtex SZTE-Szedeák is megkezdte a 2022-23-as bajnokságot. A táncverseny miatt elcsúsztatott bajnoki rajtra több mint két hónapos felkészülés után érkezett a ZTE, melynek jelentősen átalakult a kerete az elmúlt szezonhoz képest. Kiélezett küzdelemben végül a ZTE jött ki jobban a végjátékból, így hazai győzelemmel indította a szezont.

Zalakerámia ZTE KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 89-84 (21-18, 15-20, 26-22, 27-24)


Polányi Kristóf, Naturtex-SZTE-Szedeák:
Gratulálok a Zalaegerszegnek, megérdemelten nyertek! Mindig nehéz itt játszani. Nagyon szoros meccset tudtunk játszani, a legvégéig küzdöttünk. Javítanunk kell a védekezésünkön, és akkor meccseket tudunk nyerni.”

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, bármelyik csapat nyerhetett volna. A végjátékban elkövettünk pár olyan hibát, amit egy ilyen meccsen nem lehet. Idegenben 89 kapott ponttal nehéz mérkőzést nyerni, a továbbiakban azon kell dolgoznunk, hogy összeálljon a védekezésünk. Gratulálok a ZTE-nek! Köszönöm szépen a szegedi szurkolóknak, hogy eljöttek, és biztattak bennünket!


Liam O’Reilly, Zalakerámia ZTE KK:Kemény meccs volt, olyan mint amire számítottunk, nagyon jó csapat ellen játszottunk. Hasonló típusú kosárlabdát játszottak, mint az előző szezonban, direkt úgy készültünk, hogy elejétől a végéig küzdenünk kell, büszke vagyok a csapatra, a csapattársaimra, hogy ez sikerült, örülünk, hogy gőzelemmel tudtuk kezdeni a szezont.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Azt kaptuk ettől az összecsapástól amit vártunk. Látszódott, hogy kiestünk a ritmusból a múlt heti betegségek miatt, fizikálisan jobban elfáradtunk mint kellett volna. Mindezek ellenére gratulálok a csapatomnak, fontos győzelmet arattunk, erre a mentalitásra lesz szükségünk egész szezonban és akkor kompetitívek tudunk majd lenni az egész idényben.”

Fotó: Bálizs Zsuzsa

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
bbzteBogyóKovàcsIstvànGábor Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Liam O’Reilly szerintem harcban lesz a liga legjobb újonca címért! Ritka tökös, belevaló, jókezű, jószemű és inteligens játékos! Az ha bántja néhány afro játékos szemét, hogy egy fehér amcsi jobb náluk, az nem az ő hibája! Hajrá Liam! Hajrá Szeged! Hajrá ZTE!

Gábor
Olvasó

O’Reilly egy undorító provokatív játékos szerintem! Ráadásul nem is akkor ász mint amekkorának hiszi magát! Majd az idő eldönti!

Bogyó
Olvasó

Légyszi szólj anyukádnak, hogy megszületett egy tökkelütött, undormánya???

bbzte
Olvasó

Gábor Gábor…és ezt miből szűrted le? Eddig volt egy (azaz egy darab) meccse a magyar élvonalban, ahol a meccs legtöbb pontot szerző játékosa lett, és egyébként még jól is játszva mondhatjuk a mérkőzést végén az ő küzdőszellemének köszönhetően tudtuk megnyerni. Emiatt undorító neked? Vagy amiatt, mert két szegedi játékos belekötött, lökdösődtek vele, és ha jól emlékszem mindketten technikait kaptak? Vagy amiatt alattomos, mert összeszedett a mérközés alatt 1 db faultot? Ez tényleg “undorító”. Hááát…bátor dolog egy ilyen meccsből, egy ilyen véleményt megformálni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés