Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Leváltották a Barcelona edzőjét

Szvetiszlav Pesics egy Euroligát és két spanyol bajnokságot nyert a katalánokkal.:

:

HIRDETÉS

A Hanga Ádámot foglalkoztató Barcelona és vezetőedzője, Szvetiszlav Pesics közös megegyezéssel szerződést bontott – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A szerb szakembernek eredetileg 2021-ben járt volna le a kontraktusa, azonban a csapat a várakozásokkal ellentétben csak az ezüstérmet tudta megszerezni a napokban lezáruló spanyol bajnokságban.

A tréner a katalán együttesnél töltött második időszakában kétszer is elhódította a spanyol kupát, valamint harmadik helyen végzett a csapattal az Euroliga 2018/19-es idényben, a mögöttünk hagyott csonka szezonban pedig 22 győzelemmel és 6 vereséggel állt.

A Barca alkalmazásában – mindkét időszakát figyelembe véve – 322 találkozón ült a kispadon, ezalatt 235 győzelmet gyűjtött be. Megnyerte a csapattal egyszer az Euroligát (2003), kétszer a spanyol bajnokságot (2003 és 2004) és háromszor a Spanyol Kupát (2003, 2018 és 2019).

A szakember a klub honlapjának elmondta, hogy már a valenciai torna előtt megegyezett a klubbal, hogy ez lesz az utolsó szezonja a gránátvörös-kékeknél.

Fotó: euroleague.net

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
szurkolóTonymontanaMivanmivanPbask Recent comment authors
szurkoló
Olvasó

Rajta ment el ez a bajnokság….Miért kell egy jól menetelő csapatot padra ültetni az utolsó csoportmeccsen? Utána a jó formában levő játékosok kizökkentek nem tudtak újra lendületbe jönni és itt az eredménye

Tonymontana
Olvasó

Halleluja🍾🍾🍾

Mivanmivan
Olvasó

Ideje volt már. Szerintem a Barcelona egyik leggyengébb láncszeme volt… Eljárt felette az idő.

Pbask
Olvasó

Várható volt..Reál kiesésével egyenes volt az út a Barcának,kár hogy betliztek,Ádám is. Ez kupalebonyolitás volt,elég egy rossz nap és bármi megtörténhet.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook