Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

ZTE-bukfenc idegenben

Az Atomerőmű lendületben maradt és újabb hazai meccset nyert.

Atomerőmű SE - Zalakerámia ZTE KK 93-81 (30-25, 10-24, 30-13, 23-19)

Bajnokság, 21. forduló
Paks, ASE Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Farkas G., Kulcsár T. (dr. Gincsai J. P.)

ASE: Kovács Ák. 19/3, Ruják 2, Faust 22/9, Eilingsfeld 8/3, Henton 19/6. Csere: Jevtovics 11, Medve 2, Williams 2, Norfleet 3/3, Horváth K. 5/3.

ZTE: Ware 11/3, Thompson 18/3, Gulyás 9/3, Szabó Zs. 13/3, Agafonov 16/3. Csere: Green 12/6, Doktor -, Bagó -, Durázi 2.

Második hazai mérkőzésére készült Braniszlav Dzunics irányítása alatt az Atomerőmű SE. A Sopron után a Zalakerámia ZTE KK legyőzésére is kötelező, de nagyon nehéz feladatként tekintettek a paksiak. A Zalaegerszegnek is nagyon kellett volna egy bravúr, hiszen legutóbb a Kaposvártól némileg váratlanul kapott ki hazai környezetben.

Pontgazdag első negyedet láthattak az ASE Sportcsarnokba kilátogató szurkolók. A ZTE kezdett jobban, két perc után Szabó hárompontosával 7-2-re lépett meg. A negyedik perc tájékán Kovács Ákos dupláját követően érte utol az ASE a zalaiakat. Innentől a hazaiak vezettek, Norfleet triplája után már 28-16-ra is megléptek. A negyed végére azonban sikerült a ZTE-nek kozmetikáznia (30-25).

Nagyot változott a játék képe a második negyedben. A ZTE magára talált és fokozatosan lépett előre. Gulyás duplájával a 14. percben megfordította az állást, majd Agafonov játékával meg is tartotta a vezetését. Ráadásul Thompson triplája is célba ért, így kilenccel vezetett a félidőben a Bencze-legénység (40-49).

Valószínűleg alapos fejmosást kaphattak a paksi játékosok a félidőben, mert sokkal lendületesebben jöttek vissza a pályára. Faust és Henton hármasaival éledeztek, utóbbi egyébként ellenállhatatlan volt a negyedben. A 28. percben Eilingsfeld közelije után pedig már 62-61-re újra a hazaiaknál volt az előny. Erre pedig még sikerült rátenni egy lapáttal az utolsó két percben (70-62).

Az utolsó játékrészben már nem adta ki a kezéből a vezetést az Atomerőmű. A ZTE ugyan nem adta fel és állandóan ott lógott a paksi csapat nyakán, de egyenlítenie már nem sikerült. A tolnaiak így második meccsüket is behúzták Braniszlav Dzunics irányítása alatt (93-81).

Kiemelt kép: hunbasket.hu

HIRDETÉS
53 hozzászólás

53
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
23 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
MásikVégétFújdMegzterulezvasipasi24esroyalka Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Olvadnak a sötét zalai nagy arcok, mint tavaszi fuvallatban a répaorrú hóemberek. 🙂

vasipasi
Olvasó

Egészen elképesztően beteg pár zalaegerszegi szurkoló, kár, hogy ezt már nem olvashatják, mert itt hagyták az oldalt.
Elolvastam körmendiként, full korrekt a tudósítás, semmi baj nincs vele. Mi a faszt kellett volna írniuk, hogy nyertetek?
Nektek inkább az a bajotok, hogy jól kezdtétek a szezont, de mostanában inkább térdeltek (tipp a következő cikk címére)…

Cibona5
Olvasó

A baj a sorozatos címválasztással van. Ennek szerintem nem sok köze van a tárgyilagos újságíráshoz. Erre még rátesznek egy lapáttal a szombathelyi trollok. Nem csoda, ha normális kosárbarátoknak kinyílik a bicska a zsebében.

24es
Vendég
24es

Szerintem a bukfent a 40:49-es félidő utáni fordulatra utal, én nem érzek benne feltétlen rosszindulatot. Bizonyára van elfogultság a szerkesztők részéről, meg “finomságok” a nyugat-magyarországi csapatok szurkolótáborai között, de én azért örülök, hogy vannak ilyen oldalak. Nézzük inkább pozitívan a dolgokat!

Gorog
Olvasó

Ha felül, a link sorában újrafrissítesz, akkor tökéletesen látszik, hogy az eredeti link címe ehhez a cikkhez az volt, hogy “lenduletben-maradt-az-atomeromu”. Nem az a baj, hogy megváltoztatják egy cikk címét, mert már nem először teszik, csak valahogy mindig a zalaiakba sikerül belerúgni ezzel. Itt volt a farkasbazsi komájuk is, akinek egy olyan ordenáré beszámolót sikerült rittyenteni anno egy körmend-ZTE-ről, hogy mindenkinek kinyílt a bicska a zsebében. Persze annak is, aki nem ismerte, a FB-ról 2 perc alatt kiderült, hogy a nyomorult szombathelyi és a nyugat.hu-t is ő látja el “mindig korrekt” sporttudósításokkal… Nem mintha nagyon számítana, de én is elhúzok… Olvass tovább »

24es
Vendég
24es

A meccs után közvetlenül a ” lendületben maradt az ase” számomra eleve érthetetlen volt. Max Kacsa volt lendületben meg a Faust, ezzel a ” lendülettel” most 3 cumi fog következni, ez egyik csapat ellen se lesz elég. Szóval ha csak a saját szemszögünkből, ill. a meccs alapján nézem, találóbb a 2. cím.

royalka
Olvasó

Csatlakozom heraklithoz.Befejeztem az oldal látogatását mindaddig, amíg ilyen szedett- vedett,provokatív, utólag módosítgatott címeket adtok a meccseinknek. Inkább elolvasom máshol a kosárlabda híreket. Szép napot Mindenkinek!

vasipasi
Olvasó

De honnan fogod tudni, hogy már nem ilyen címeket adnak, ha nem látogatod? Istenem….

heraklith
Olvasó

A szezon előtt a Paksot gyakorlatilag minden hozzáértő jobb eredményre tartotta képesnek, mint a Zetét. Sokan a Zetét a 8-ba sem nagyon várták. Eddig felülteljesítettünk, de úgyfest, hogy lassan helyreáll a világ rendje. A Paks a kezdetektől jobb lehetőségei ellenére, eddig gyengén muzsikált, ahogy a Kaposvár is. Jut eszembe láttátok, hogy a 11. Kaposvár megverte az 5. Debrecent? Nem is értem. Pedig az 5. sokkal jobban áll, mint a 11. Tudom, mert kiszámoltam. ? A felsőháznak és a nagy reményeknek ezzel valószínűleg lőttek, de jó lenne, ha összekapnák magukat a srácok, mert így a playoff is álom marad. Úgy döntöttem… Olvass tovább »

basketballfan
Olvasó

Az utolsó mondatodhoz nemcsak egerszegieknek kellene csatlakozniuk.
Szombathelyieken kívül minden szurkolótábornak volt problémája velük.
Semmi bajom nem lenne, ha jeleznék, a BB1 a szombathelyi kosárlabda portálja.

Tomika
Vendég
Tomika

Kiscsabika gondolom azt sem tudja feldolgozni ?

zterulez
Olvasó

Ezt hívjuk körbeverésnek.

bimbo
Vendég
bimbo

Ezek ilyen csicska gyökerek sárga kukinyalogatók

Beniben
Olvasó

Legutóbbi 6 meccsből 5 vereség, 576 kapott pont, két feladott kupa
= 2 év hosszabbítás…
Csak nekem sántít az egyenlet?
Rózsaszín ködösök?

Tomika
Vendég
Tomika

A Magyar Kupát senki nem adta fel. Három ponttal kaptunk ki a később bronzérmes Debrecentől, akik figyeld meg, hogy a bajnokságban is ott lesznek a legjobb 4-ben.

Beniben
Olvasó

Figyeltem épp tegnap, mikor 24-et vert rájuk a Kaposvár….
De faladták! Kár ezt szépíteni…
Látszott az arcokon a mozgásukon, a kommunikáción…
És ez nem a Deac-ra nézve degradáló!
Szimpatikus nekem az ott folyó munka és az edző személye is!

Muszka7909
Olvasó

Gratulálok a Paksnak ès persze a kedves bb0-nak ismèt frappáns címet találtatok ti szerencsètlen semmirekellő trógerek!!

SárgaPárna
Olvasó

Mi van Muszka, Srárics tegnap nem tartott nektek náci gyűlést?

ZTE ZOLI
Olvasó

Gratulálok Paksnak! Mi produkciónk, kurva gyenge!

WSreborn
Olvasó

Történhet bármi jöhet mehet bárki bármerre, ez a krva Dzunics jó edző és kész………

Gorog
Olvasó

Sz@rházi vasi oldal, annak megfelelő “szerkesztő” urakkal… Utólag módosított címek, zalaiakon való folyamatos élcelődés, ennek megfelelő hangvételű inkorrekt stílusú cikkek.
A vasi csapatok folyamatos ajnározása, pár pontos, kínkeserves hazai győzelmeik után is szuperlatívuszokban emlegetése.
Lassan a kutya sem jár ide, mert a körmendieken meg a szombathelyieken kívül senkit nem érdekel (míly meglepő…).
Remélem, látszik a hozzászólások számán is…
Lassan egyedül maradtok a hülye oldalatokkal, aztán irogathattok egymásnak…
Idióták…

red-black01
Olvasó

“A vasi csapatOK folyamatos ajnározása” ????
🙂 🙂 🙂
Te nem vagy egy kicsit eltévedve, vagy esetleg ma vagy itt először? 😉

bimbo
Vendég
bimbo

Ezek ilyen gyökér sárga kukinyalogató kis faxok ezen nem tudsz változtatni mte

basketballfan
Olvasó

Az ilyesfajta címekkel öngólt lőttök.

Kezdö5jobb
Vendég
Kezdö5jobb

Jo ez a Paks, nézzétek meg a játékosállományt, ez nem bukfenc kedves bb0, ez a realitás.Eddig erön felul teljesitettunk, most becsuszott pár vereség, de a tabella nem hazudik és még mindig jo eséllyel pályázuk a rájátszásra és a felsöházra is. CSAK A ZTE! Gödörben vagyunk de hinni kell a srácokban!

Expert
Olvasó

Mit kell nézni a játékosállományon? Pakson 5 légiós van, ebből kettő 6 és 2 percet játszott ma. Maradjunk annyiban, hogy simán sikerült kikapni a három légióssal felálló, alsóház elkerüléséért harcoló Pakstól.

Kezdö5jobb
Vendég
Kezdö5jobb

Akkor hasonlitsd össze a magyar magot.

Pityesz
Olvasó

Ha jól nézem 1 győzelemmel van több nektek, mint nekünk! Mitől vagytok Ti 5-be igyekvő csapat mi pedig alsóház elkerüléséért harcoló???? Szerintem csak kezd kipukkanni a lufi. Szurkoljatok a debreceni és jászberényi lufi kipukkanásáért is…!!

Paks II
Olvasó

Nana Horváth Kristóf dobott 5 pontot!!! Hát megint nem figyelt oda a szerkesztő úr!! Mert ha összadná a pontokat rá jönne hogy amit leírt az csak 88.:)

Milenko
Olvasó

Ugyanazt tudom írni, mint a Kaposvár elleni meccs után. 1. Amíg nincs védekezés, addig győzelem sem lesz.
A legutóbbi 7 tétmeccsen -beleértve a győztes Falco és Gliwice mérkőzéseket is- átlagban 96,5 pontot kaptunk. Ha nem dobsz extran, akkor tuti a zakó.
2. Ware a fő kerékkötője a csapatnak.

Beniben
Olvasó

Végre valaki észrevette…

torma
Olvasó

Ezt a f.s ASE-t becsukott szemmel kellett volna megverni!!!!

Paks II
Olvasó

Hát ma megint ti voltatok a “f.s”csakis a te szavaddal élve .

csocsa
Olvasó

És,miért nem történt meg.???

Pityesz
Olvasó

Ez a ZTE egy fikarcnyival sem jobb csapat, mint az ASE. Egy-két meccsel többet nyert mákos végjátékkal (pl ellenünk Zalában). Nálunk ez fordítva sült el, ezért a helyezésbeli különbség. Nem tudom mitől lennétek Ti jobbak, meg felsőházasok…….

zterulez
Olvasó

Toma te melyik bajnokságot nézed?

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Segített a hétközi elbeszélgetés! Egyik fülön be másikon ki! Lehet, hogy a Mester kihozta magából a maximumot…vannak meccsek mikor jó jó de amúgy s.art se ér…

Beniben
Olvasó

A cím a legnagyobb problémátok?
Irigyellek Benneteket…

Cibona5
Olvasó

Igen. Mert ez már tendencia a portál részéről.

ZTE_KK
Olvasó

BT-t idézném:

“Egy-egy csodára még képesek vagyunk, amikor a felnőtt játékosaink közül négy jól játszik, sőt egyikük még extra teljesítményt nyújt. A Pécs és a Sopron ellen így tudtunk nyerni. A forgatókönyv hasonló a folytatásra is, ha a felnőtt játékosaink közül négy jól játszik, van esélyünk a győzelemre, ha három kis különbséggel kikapunk, egyébként biztosan 15-20 pontos vereség a vége.”

A kezdőn múlik minden, nem várhatjuk el, hogy minden meccsen kijöjjön a lépés. Szar ügy, de hát ezt az utat választotta a kényszer(?) és a vezetőség.

gabor77
Olvasó

Akkor mi a f.szért felsőházról beszélgetünk??? Érdekes a védekezésünk hogyan tud egyik hétről a másikra így szarrá szétesni???

ZTE_KK
Olvasó

“Lendületben maradt az Atomerőmű” címről gyorsan váltottatok a “ZTE-bukfenc idegenbe”-re. Patkány vasi oldal 🙂

Cibona5
Olvasó

A szerző igazán vállalhatná a nevét, ha már ilyen frappáns címet adott ismét a ZTE veresége után.

torma
Olvasó

Hogy’ vállalná,ahhoz elég bátortalan…csak arctalanul firkál!

zterulez
Olvasó

Csakúgy, mint az összes kommentelő… Ez felháborító!

J.R.Benitez
Olvasó

Nekem ez meglepetés. Zetét szervezettebbnek gondoltam.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Dzunics azért nem rossz edző, rendet rakott a paksi fejekben.

Paks II
Olvasó

Az biztos!

Expert
Olvasó

Pakson ki lehet kapni, csak azt ne felejtsük el, hogy ez a Paks sokkal közelebb van az alsóházhoz mint a rájátszáshoz..

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Bravo Zombori.

gabor77
Olvasó

Grat az ASE- nek vállalhatatlan amit művelünk, szégyen!!!

gabor77
Olvasó

Bencze hol a p.csába van a csapatunk???

zterulez
Olvasó

Én neked hol van a szemed és az agyad?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés