Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lemondott az ASE szakosztályvezetője

Tóth János utódjáról később születik döntés.:

:

Benyújtotta lemondását Tóth János, az Atomerőmű SE kosárlabda csapatának szakosztályelnöke, amit az ASE vezetősége elfogadott – tájékoztatott a klub Facebook oldala.

Az Atomerőmű SE közleménye:

A szakosztály irányítását az 1999/2000-es szezon közben átvevő Tóth János első sikerére nem kellett sokat várni, 2001-ben egy sokak számára örökké emlékezetes mérkőzésen, a Kaposvár otthonában csapatunk elhódította a magyar kupát. Az első trófeát még számtalan újabb követte, a szakosztályelnök irányítás alatt klubunk egyértelműen a kétezres évek első évtizedének meghatározó és kiemelkedő csapatává vált: négy bajnoki címet és ugyanennyi kupagyőzelmet jegyezhettünk az Atomerőmű SE neve mellé. Tóth Jánosnak nagy örömöt jelentett, hogy ennyi éven át a kosárlabda szakosztályunk élén dolgozhatott, de úgy érzi most az segít, ha rezignál.

„János eredményei elévülhetetlenek, bajnoki aranyak, kupagyőzelmek jelzik munkájának sikerességét. Klubunk örökké hálás lesz neki, kezdeményezni fogjuk az örökös tiszteletbeli szakosztályvezetői kinevezését” -mondta Dr. Kovács Antal az Atomerőmű SE elnöke

Tóth János utódjáról később születik döntés.

Köszönjük a sok-sok sikeres évet, a bajnoki aranyakat, a kupagyőzelmeket és a megannyi elismerést, amit az eredményeink után kapott egyesületünk.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

HIRDETÉS
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
makelovenotwar69tormentorArtur DokiFrancocsocsa Recent comment authors
Franco
Olvasó

S.J. tuti nem lesz GM, annàl “kicsit” nagyobb ember. Ha viszont bármilyen formában a nevét adná a kosárlabdához, akkor biztos vagyok benne, hogy az eredmények is jönnének.

tormentor
Olvasó

Nem kapkodunk. Nincs szakosztályvezető, aki új edzőt nevezzen ki, aki kicserél minimum 2 légióst. Mire várunk?????

Franco
Olvasó

Antinak kéne elgondolkodnia és elmesélnie inkább, hogy a saját felelősségét hogy látja…

Artur Doki
Olvasó

Hát mióta Ő ül a ” bársonyszékben”,azóta konkretan semmit nem nyertünk…talán ezen is el kéne gondolkidnia.

csocsa
Olvasó

Nem tudom, ettől sikerül-e a bennmaradás? S.J.lehet,hogy hozzáteht vmi pluszt,ha ő lenne.

Apostille
Olvasó

No, nem mondanám hogy földcsuszamlásszerű bejelentés (sok minden nem is változik ettől a kosárlabda háza táján), Tóth János belefáradt a takarékoskodásba, és hát a sikerek enyhén szólva már egy évtizede el is kerülik a klubot, kezdett kényelmetlenné válni az állóvíz tapicskolása. A népnek “kenyeret és cirkuszt” elve alapján történt most egy látszat intézkedés, de attól nem félek, hogy egy a klub érdekeit mindenhol kitaposó, “véresszájú”, a felelősséget vállalni tudó és merő közgazdász, sportmarketinges veszi majd át a stafétabotot.
A tippem: S.J.

Artur Doki
Olvasó

Mi köze van neki az Asehoz vagy a kosárlabdához? Már,ha S.J.-ról beszélünk…
Kosárlabdához nem értőnek már ott van az Anti( Ő mondta),abból elég egy is…

Apostille
Olvasó

Miért kéne, hogy köze legyen a kosárlabdához? Csak az lehet szakosztályvezető, aki legalább nyolcvanszoros válogatott volt? Minek? Nem játszani jön hanem egy klubot vezetni/képviselni. A lépésszabályt nem neki kell elmagyarázni és szemléltetni, sőt igazolgatnia sem neki kell, hanem a hátteret teremtse meg hozzá. A mai magyar férfi kosárlabda eredményességét – sajnos – nem a szakmai felkészültség, meg az eredményes utánpótlás nevelés határozza meg, hanem – szintén sajnos, de ez van – az adott sportág szponzorációs mértéke, ami meg jelenleg – tisztelet a kivételnek – politikai szempontoktól függ. Olyan ember kell (akár kosárlabda múlttól teljesen függetlenül is), aki szponzori (“és egyéb”)… Olvass tovább »

Artur Doki
Olvasó

Valszeg van még 5 ráérő perce a dologra,de lehet szakít még az idejéből…nem elfoglalt ember.
Álláshalmozónak szintén ott van Anti

Apostille
Olvasó

Heti egy telefonjába kerülnek bizonyos dolgok, vagy ha szerződésről van szó (arra eleve van egy jogász, aki átnézi), akkor elektronikus megy az ügyintézés…szintén XXI. század. Név és kapcsolatrendszer kell, nem az, hogy 12 órát üljön valaki újságot olvasva az irodában…a kispad mögötti (totál felesleges) ácsorgást T.J. megoldotta…az valóban több volt mint 5 perc.

makelovenotwar69
Olvasó

Szerintem az a munkaköri leírás, amit Te felvázoltál, az nagyrészt klubvezetői szint. A szakosztály vezetője szerencsés ha ért ahhoz a sporthoz, amelynek a klubon belül az első számú vezetője: az edzői stáb kialakításához, az up programhoz, a felkészülési fázis megtervezéséhez nem árt, ha van egy csöpp köze a sportághoz. Nem utolsósorban neki kell a klub felső vezetése felé is lobbizni a szakosztálya érdekében.
Ha az lenne, amit Te vizionálsz, akkor az odavezetne, mint néhány hazai (inkább labdarúgó-) egyesület esetében láthatsz: jó sok pénz, eredménytelenül elszórva…
Hajrá magyar kosárlabda!

csocsa
Olvasó

Most a paksi kosárlabdában az van, amit a kettőspont után írtál.?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés