Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Leköpték Horti Bálintot, lépett a ZTE

Közleményt adtak ki a kék-fehérek.

  •   :

:

Nem múlt el botrány nélkül a ZTE pénteki este bajnokija. A kék-fehérek hazai pályán kaptak ki a Nyíregyházától. A BB1 információi szerint egy magáról megfeledkező szurkoló leköpte Horti Bálintot.

A klub az eseményeket nem konkretizálva, de közleményben jelentette be, a szurkolót kitiltja a hazai mérkőzésekről.

A ZTE közleménye:

Tisztelt Szurkolóink!

A Zalakerámia ZTE KK teljes mértékben kiáll a játékosaiért és a szakmai stábért, elhatárolódik minden olyan a sporttal összeegyeztethetetlen cselekedettől és szélsőséges megnyilvánulástól, így a tegnapi Zalakerámia ZTE KK – HÜBNER Nyíregyháza BS mérkőzés lefújását követő eseménytől is. Csapatunk eddig sem tűrte és ezután sem fogja az ilyen jellegű megnyilvánulásokat.

Klubunk döntése értelmében a renitens szurkoló a beazonosítását követően 2022.11.06.-ig nem látogathatja ZTE KK hazai rendezésű mérkőzéseit.

Zalakerámia ZTE KK

2021. november. 06.

  •   
30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Plavi MomakZTE1920BallerAutodeltaSzombathelyifaxszerelő Recent comment authors
Baller
Olvasó

Nem vagyok egy nagy nethuszár és fotelforradalmár, de a történések kicsit kibasszák már a biztosítékot nálam is! Komolyan ez a legnagyobb probléma a jelen helyzetben? Kicsit sem az, hogy így szerepel a csoda-csapat, a médiák géniusza, a dokufilm hős, a már szezonkezdet előtt piedesztára emelt szimpatikus-társaság? Nem, az nem számít! Az szàmít, hogy a szurkolók egymást basztatjàk, addig sem a kiskedvencek vannak fókuszban! Milyen jogon kér bárki számon, olyan embereket, akik pénzt-időt nem kímélve, felülve a nem létező siker propagandájának hullámára, minden alkalommal ott voltak a mérkőzéseken és sokszor egyedüliként adtak hangot hovatartozásuknak! Mennyivel jobb, vagy magasztosabb a korlát mellett… Olvass tovább »

Zetesziv
Olvasó

Foglalkozunk megint a semmivel viszont mi a lények Tisztelt vezetőség hogy jól Elkurtátok ezt a szezont. Vagy már Tulkurjátok inkább a szart.

Autodelta
Olvasó

Sötétzala…

Roundmend
Olvasó

Artúr bohóc közleményekben erős, csak azt felejti el, hogy egy sportklub szakmai vezetője nem marketinges és nem kommunikációs igazgató és nem az erős közlés kényszer a legfőbb feladata, de ő mást se csinál, mint szezon elejétől fogva eredmények nélkül csak “kommunikál”

Holló
Olvasó

Jogos…Artúr bohóc négy hónapja van itt…Stárics hat éve…tényleg Artúrt kell basztatni? Aki a kezdettől itt van és most csendben van ő semmiről nem tehet? Teljesen Alkalmatlan egy közutálat a szurkolók nagy részénél. Neki kell menni nem Artúrnak!!

tukejmo
Olvasó

allitolag a farkasember lesz az uj vezerszurkolo

Ezredes
Olvasó

Tisztelt Mindenki! Nem vagyok egy hozzászólós fajta, de most regisztráltam. Érdeklődve olvasom azokat a hozzászólásokat, amelyek eltűrik a nyomdafestéket. A cikkhez egy rövid megjegyzés. Egy meglett ember kb. másfél, két méterre tud elköpni. Egy ilyen meccs után talán nem kellene az elégedetlen szurkolók köpéstávolságán belülre kerülni. Ezzel persze nem menteném fel azt, aki prosztó módon leköpte H. B-t, talán az egyetlen olyan játékost, aki magához képest tényleg odatette magát ezen a meccsen. Azt gondolom, a klubot, a játékosokat, a vezetőket, az eredményességet, egyáltalán az egész mostani helyzetet több aspektusból kell nézni. A klub költségvetése nagyjából egy NB III-as labdarúgó csapat… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Vannak dolgok, amiben egyetértek veled, vannak amiben nem…Nos teljesen igazad van Puskás kérdésben…nem a szívem csücske Stárics, de azért neki semmi felelőssége…Puskás is elmondta neki egy főnöke van az a polgármester…itt maximum Stárics hívta fel,de a kiválasztást az önkormányzat végezte. Azt sem gondolnám Stárics filmet akart volna szezon előtt…ő helyi tisztában volt/van a helyzettel. Ilyen hülyeséget csak az csinálhatott,aki a helyi viszonyokat nem látta át. Illetve az a főnök,aki ehhez aszisztált. A másik része…itt ezt a köpés dolgot nem szeretném elemezni. Maradjunk annyiban Horti a 4.negyedben is már bicegette ki a fejét és dumált ki a szurkolókhoz…erre meccs végén is… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Nem baj, elérték megint, hogy a szurkolók foglalkozzanak egymással. A gyalázatos teljesítmény meg szépen elül a balhé (B)közepette…
Remek (gyomor)forgatókönyv…

Minden6ó
Olvasó

A köpő elnyerte méltó jutalmát de aki sok sok évre alsóházba tette a klubot játékostemetővé a csapatot és edzőkeringővé a kispadot azt szárnyai alá vette a polgármester mondván:”ne félj Kornélka inkább kirugok mindenkit,de a te hobbid megmarad…

Zetesziv
Olvasó

Következő film a mozikban. Tulkurtuk.

Manó
Olvasó

Mit kell folyton Tóth Ádizni??? Láttad, hogy az a “top” szerződés milyen feltételeket tartalmazott?

Holló
Olvasó

Dusán Nemzeti Sportos cikke mindent elmondott…az,hogy pedig kinek hiszek ebben a sztoriban egy bukott vezetőnek,amit hiresztel vagy egy zalai ikonnak az nem kérdés. MEGBOCSÁTHATATLAN!!!! Ha ez valótlanság lenne miért nem reagált erre a klubvezetés vagy az önkormányzat? Nem mondtak semmit…de erről senki nem igen akar beszélni a klubtól,ha észrevetted. Te azért csak higyj Stáricsnak! 🙂

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Magyarázd el kérlek, hogy Dusán miért zalai ikon?

Holló
Olvasó

Nézd vissza a 2010-es kupadöntőt és a bajnoki meccseket…kupadöntőt ő hozta el nekünk Chaddel. Nekünk már csak ő van a 2010-es csapatból. Olyan hülye kérdést tettél fel,hogy vallatni lehetne 😀 Nekünk ő egy ikon, Stárics egy közutálat te meg egy bohóc,hogy ilyen hülye kérdést leírtál! 😀 Ahogy látom a kedvelés mutatót ott is szépen teljesítettél ezzel a hozzászólással.

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Maximálisan tiszteletben tartva Dusán eddigi pályafutását megjegyezném, hogy csupán három évet húzott le a ZTE felnőtt csapatában, a statisztikákat böngészve erősen kiegészítő szerepben. Az megint sok kérdést vet fel, hogy miért távozott 2011-ben. Most 2021-et írunk…..

Holló
Olvasó

Dusán hét évet húzott le nem hármat…bronzot nyert, kupaaranyat,bajnoki címet nálunk. Amennyi címe van szerintem, ha a mostani csapatot megnézed nekik együtt nincs ennyi. Nálam mindegyik egy senki hozzá képest a mostani csapatból. Ne egy Tóth Ádámhoz hasonlítgass, te bármit a mostani helyzetből. Amit írtam ő egy ikon és nagyon szeretjük…Stárics meg egy közutálat!

Feffo-ZTE
Olvasó

A postás és az autószerelő még beléphet a csarnokba? Vagy ők az öltözőbe is? Csapatépítésre is? Mondjuk amíg az ügyvezető velük iszik, fotózkodik, filmet forgat róluk, addig nem kell meglepődni semmin.

Mindezt úgy, hogy van egy 30 éve létező szurkolói csoport, a TORCIDA, akik mindig ott vannak és soha nem csinálnának hasonló undorító balhékat. Csak ők nem döngetik a mellüket és nem járnak be az öltözőbe.

A ZTE vezetése inkább mást választott, itt is rosszul. Szakemberekben is, játékosokban is, mindenben. Utóbbi esetben jó zsíros, hosszú távú szerződésekkel. De a bizalom korlátlan, a polgármester úr elégedett.

Zete 2021

Director
Olvasó

A Torcida íránt nagy a tisztelet a régi motorosok közül is!Viszont!Ha évek óta ennyire gyenge a csapat és a vezetés miért nem adnak hangot ennek? Tény és nem is vita, hogy ezeket az embereket ki kell tíltani, de egy ekkora múlttal rendelkező szurkoló csoport miért hajt fejet a vezetőség pokolian gyenge munkája előtt és miért nem ad hangot az Önkormányzatnál!?

Zetesziv
Olvasó

Fidesz nyaligépek azért.

ZTE1920
Olvasó

És ezt névvel is vállalod?

Beniben
Olvasó

Mint itt bárki..ja, nem:))))

Plavi Momak
Olvasó

Amennyiben a Torcidával gondod van ne ide írogass , hanem menj oda hozzájuk és mond el mi nyomja a zeteszívedet . Kapsz választ jobbról , balról is ne aggódj .

eperke
Olvasó

Az egy dolog, hogy igen pocsékul játszunk, sorozatosan 1 labdás meccseket vesztünk el…
Ennek ellenére nem kéne ennyire lesüllyedni egy szint alá, hogy leköpjünk egy játékost!!!

Kosárfan66
Olvasó

SZÉGYEN ÉS GYALÁZATOS ami itt már évek folyik, változást Zalaegerszegre!

Zotyómotyó
Olvasó

A vezetőséggel, a szakmai stábbal, a játékosokkal minden rendben?

ZTE ZOLI
Olvasó

Az nem érdekel senkit, ők szentek, és sérthetetlenek!

Manó
Olvasó

Szép volt farkasember! Mehetnek utánad a haverjaid!🤮

tukejmo
Olvasó

manoka teged is csak szemközt kellene köpni 😀

Manó
Olvasó

Szóval te vagy az egyik…😄

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés