Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lejátssza keddi Bajnokok Ligája-mérkőzését a Falco

A Tenerife lesz az ellenfél.

  •   :

:

Megrendezik a keddre kiírt Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Lenovo Tenerife Bajnokok Ligája-mérkőzést. A találkozó “reklámja” már látható is a sárga-feketék Facebook-oldalán.

Mint ismert, a vasiak hétvégi bajnoki mérkőzése elmaradt, mert szombat reggelre annyi COVID19 pozitív eset lett, hogy az MKOSZ szabályainak megfelelően a vasiak kérhették a találkozó halasztását.

A Bajnokok Ligája szabályai ennél szigorúbbak, kevesebb játékossal is ki kell állnia a csapatoknak, ezért nem tudott halasztást kérni a szombathelyi csapat.

Úgy tudjuk, arra is van esély, hogy negatív teszttel játékosok szabaduljanak ki a karanténból a keddi mérkőzésre, mert az ő pozitív tesztjük óta letelik a törvényben foglalt öt nap.

A szombathelyiek arról nem adtak ki tájékoztatást, hogy melyik játékosok érintettek.

Címlapfotó: ugytudjuk.hu

  •   
HIRDETÉS

255 hozzászólás

255
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
214 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
agyasNagy JózsefcrazybasketKKK72HajraKapos Recent comment authors
agyas
Olvasó

A Falco elment Nyizsnyij Novgorodba, és ott mondták, hogy majd gyertek máskor. Ha holnap még páran pozitív tesztet mutatnak, kedden se tud kiállni a csapat. És erről se a Nyizsnyij novgorodiak, se a kaposváriak, se a grandkanáriak, se a szombathelyiek nem tehetnek. Talán ideje lenne a szabályokat a való élethez igazítani, és nem elvárni, hogy a biológia alkalmazkodjon a jogászok előírásaihoz.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Na remélem sok ember örül annak, hogy újra írok! Nekem leginkább itt az MKOSZ-el van a bajom, hogy meccs előtt pár órával kell megtudni, hogy amire készül az ember azt ennyivel a kezdés előtt lemondják, és itt szerintem szombathelyiek nevében is mondhatom. Én amatőr szinten labdarúgó vagyok Somogy megyében, ott pl. nem lehet halasztani covid miatt, ezt kiadták mindenkinek. Megértem én a halasztást, de akkor tudjuk meg legalább reggel. Én sem akarom, hogy a csapatomból bárki elkapja, ezért én is benne vagyok a halasztásban, de nem így. Ha bárki koronás annak jobbulást! Nem érdekel ki kapta el! De jobbulást annak!… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Elkezdtem olvasni a kommenteket, de inkább abbahagytam. Az a baj, hogy ebben a helyzetben mind a két félnek van igazsága, de egyiknek sem a teljes. Én is sajnálom, hogy tegnap elmaradt a meccs, de keddig felesleges összeesküvés elméleteket gyártani. A saját csapatomnak a legjobbakat kívánom a továbbiakban is, és a Falconak is a keddi meccshez, ha már ennyire telibe van szarva még mindig a magyar kosárlabda, hogy nem lehet halasztást kérni ennyi hiányzó mellett sem. Hajrá Kaposvár!

SMGY BCSKSK
Olvasó

PUSKA! Holnap irány a szövetség, és verjük szét az asztalt! Ez már röhejes!

crazybasket
Olvasó

Ha eddig nem, akkor ott megtudhatnátok, hogy az MKOSZ volt az, aki kifejezetten ellenezte a megrendezést, majd törölte a mérkőzést a Falcosok pozitív eredményei után. A Falco nem kérte a mérkőzés elhalasztását szombaton, és ezt tudja Puska is. Ha reálisan végiggondolod ezt, a Kaposvár nem ment volna bele a halasztásba ha a Falco kéri, egyrészt a foghíjas keretünk miatt ez aztgondolom könnyed hazai lehetett volna a javatokra, és mivel úgytudom 48-72 órával a mérkőzés előtt kell jelezni az ilyen halasztási szándékot egy csapatnak, amúgy is ki kellett volna állni, mert volt 8 egészséges játékosunk a meccsre, és az időből is… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Vannak szabályok
-Magyar bajnokikra, hogy és mikor lehet halasztást kérni(a Falco ennek megfelelt és halasztott…)
-Nemzetközire semmi konkrét nincs..ha úgy döntenek(mert magyar vagy)játszol

Olyan előírás meg sehol sincs, hogy a bb1 re pár hülegyerek kedvéért magyarázkodni kellene egy klubnak.

KKKfanta
Olvasó

Az a szabály hogy ha a 10 legtöbb percet átlagoló emberből 5 játékra képes akkor ki kell állni. Így h nem tudni kik betegek ez érdekes.

KPSVRKK
Olvasó

Aki beteg gyógyuljon meg.
Ha valaki trükközött menjen a picsába.
A Falco nyerjen nemzetköziben.
Mi verjük meg a teljes kerettel kiálló Falcót és akkor majd nagy lehet a pofánk.

JR.Benitez
Olvasó

Adom

Marillion
Olvasó

Az utolsó mondathoz kiegészitve…én még gratulálni is fogok ha győznek a remélhetően akkor már teljes Falco ellen! A sportszerűség itt kezdődik!

fanaticfantastic
Olvasó

Sokan fogunk gratulálni,hidd el. Természetesen a sportszerűség jegyében…:)

garcia
Olvasó

Svitavy-opava 120-40 cseh bajnoki. Az Opavában 1 játékos volt a 16-os keretükből mégis játszottak. Így is lehet.

Mendez
Olvasó

Lehet persze.
Csak egy ilyen meccsnek mennyi a sportértéke az már egy másik kérdés.

Bezse
Olvasó

Így már sokkal gázabb a kaposvári lemondás

Leklibajsza
Olvasó

Ki a kedvenc fröcsögő kommentelőd?

Like: örjöngő, megveszekedett kaposvári
Dislike: háborgó, mocskolódó szolnoki

GAMER_BARNI
Olvasó

Kaposváriként mondom, hogy nem kívánunk semmi rosszat, az egész dolog kommunikációjával volt gond. Kaposváron hosszú évek óta várunk egy sikeresebb szezonra. Most volt egy pár meccses nyerő széria, ami nekünk kb felér egy bajnoki címmel és igen vártuk ezt a meccset. Egy jó párharcra számítottunk. A nézők is lassan kezdtek visszatérni az arénába. Ennyi, van egy kis csalódottság. Valóban kalkuláltunk vele, hogy kedden BL meccset játszik a Szonbathely, ezért reménykedtünk, hogy az időzítés miatt lehet keresnivalónk. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de talán most sikerülhetett volna. A BL-ben való sikeres szereplés pedig minden magyar kosárlabdát… Olvass tovább »

Laaaaaciiiikaaaa
Olvasó

+1

Dallas
Olvasó

Jogos jogos ,csak az a gond hogy te pont ilyen vagy egész évben ,amikor a víziló mondja a nádiposzátának hogy nagyfejű 🙂

GAMER_BARNI
Olvasó

Kb 2 hozzászólásom volt ebben az évben. De egyáltalán nem ilyen témához kapcsolódott.

fanaticfantastic
Olvasó

Vagy az öntelt szombathelyi. Ne felejtsd ki,kérlek.

CsakazMTE
Olvasó

Ne lepődjön meg senki ha teljes csapattal játszik a falco 😉

JR.Benitez
Olvasó

Azt hogyan? Se számolni, se gondolkodni?

Vulcano
Olvasó

A vagyonodat azért erre ne tedd fel.

Pbask
Olvasó

Visszatérünk erre kedden.

Kaposbasket
Olvasó

Aztán, ha 1 vagy 2 fontosabb játékos fog csak hiányozni tőlük, akkor szerinted nem fogja itt tovább védeni a mundért a sok okostóni?

Vulcano
Olvasó

Minimum 4 játékos fog hiányozni. De erőlködj még egy kicsit.

Kaposbasket
Olvasó

csak nem mindegy, hogy ki, amit meg ugye nagyon titkoltatok.

JR.Benitez
Olvasó

Legjobb esetben 3 válogatott, legrosszabb esetben a 9 fős rotációból 6 hiányzó lesz. Szwrintem ne erőlködj már…

Vulcano
Olvasó

Nagyon sértve érzik magukat.

Marillion
Olvasó

Hát már Somogyban is? Ha teljes kerettel tudnánk visszamenni akkor hát csak nagyobb bravúr lenne nekik úgy elkapni minket?! Most már vitathatatlan hogy ami ebben az országban fociban Fradi fóbia az kosárlabdában Falco!

Mendez
Olvasó

Gondold már végig miket beszélsz.
Nem mindegy, hogy ki?
Minden csapatnál név szerint nevezze meg az MKOSZ, hogy ha ez a 4 játékos hiányzik akkor mehet a meccs, de ha másik 4 akkor már nem?
Uhhhh

Kaposbasket
Olvasó

Ha nem lett volna susmus eleve Falco részéről, hogy hány játékos az érintett, ne adj isten melyik, akkor nem kellene itt magyarázkodnotok, és hát ami gyanús, az gyanús.

Vulcano
Olvasó

Mi a gyanús? Áruld már el. A covid miatt kb minden reményeünk szerte foszlik a BL továbbjutást illetően, de ti még mindig a szaros bajnoki meccs miatt nyavajogtok.

CsakazMTE
Olvasó

Túl feszültek vagytok srácok,nyugi

Marillion
Olvasó

Mert a tőbbség nem bír magával!

Vulcano
Olvasó

Bocs, hogy kicsit ideges vagyok, hogy rengeteg ember egész éves munkáját és még több ember szórakozását tönkre teszi ez a rohadt covid. Ismét.

Mendez
Olvasó

Én például nagyon nem vagyok feszült.
Tudom, hogy ez lesz minden csapatnál a forgatókönyv.

Kaposbasket
Olvasó

Az, hogy el tudtatok volna tegnap jönni, de inkább pihenni akartatok a BL-re, ezért bekamuztatok pár pozitív tesztet, hogy halaszthassatok. Ha mindenben korrektül járt volna el a Falco, akkor miért kellett titkolózni? Ha nyíltan megmondjátok, hogy ez meg ez van, akkor nincs gyanú, de így… Kedden majd kiderül.

Vulcano
Olvasó

Ezt a “bekamuztatok pár tesztet” az este folyamán álmodtad?

Mendez
Olvasó

Te tényleg ennyire korlátolt vagy, hogy azt gondolod csak úgy be lehet kamuzni pozitív teszteket és nem kell alátámasztani semmivel?
Amúgy ha kikaptunk volna nálatok akkor mi lett volna?
Ugyanúgy vezetnénk a bajnokságot.
Ha elveszítenénk az első helyet a rájátszásra az sem lenne rossz ómen, három bajnoki címünkből kettőt pályahátrányból nyertünk.

Vulcano
Olvasó

Ráadásul mind a hármat idegenben nyertük meg.

Rózsabimbó
Olvasó

….meg a Benczur!

Bozic
Olvasó

Te tényleg fogyatékos vagy bazdmeg 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

A dolgok nagy része, egy Falco közleménnyel megoldható lett volna.
Pld.:
Kedden játszunk, mert játszanunk kell a Fiba szabályok miatt. Mindenki pályára lép a keretből, aki nem igazolt kovidos és esetleg azok akik korábban lettek betegek (2fő) letelig addig az 5 nap karanténjuk és rendelkeznek negatív pcr teszttel.
Ennyi.
Ne velünk harcoljatok, mert ha elolvasod az indexen a Falco fórumot (szerintem oda te is szoktál írni) a Falco szurkolók sem tudják, hogy merre, hány méter!

Xero
Olvasó

nyolcmegnyolc! Amiket itt leírtál, az gyakorlatilag ebben a cikkben is benne van. Csak ugye a kommentelők 80%-a addig nem jut el, hogy elolvassa végig.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Azért ne túlozz, de a 80%, sem 100.
A Falco szurkolók is találgatnak

fanaticfantastic
Olvasó

“Szaros,bajnoki meccs” Ez igen,Vulcano… Na,kb. erről beszélek,amikor az arcoskodást említem,részetekről. Magas a lovacska. Lesz potty! A BL -ben meg kapjátok össze magatokat. Olyan kerettel ami rendelkezésetekre áll ,így sem vagytok gyengék. Ne nyafogjatok már,vazz! Egyik magyar csapat sem tudna megfelelni ennyi kieső játékossal. Csak ti. Úgyhogy.Hajrá!

Vulcano
Olvasó

Bocs, de szerintem érthető, hogy senkit nem érdekel egy bajnoki meccs egy ilyen helyzetben. A “szaros bajnoki meccset” pedig úgy értettem, hogy mi eredménytől függetlenül vezettük volna a tabellát. Szerinted így sem vagyunk gyengék? Ránéztél te csoportellenfeleinkre? Ezek még úgyis bivalyerős csapatok lennének, ha nálunk mindenki egészséges és csúcsformában játszik. Jelen állás szerint, bár nem teljesen biztos. Perl, Váradi, Benke és Barac semmiképp nem játszhat. Kovács és Somogyi pedig negatív tesztel játszhat. Ez akárhogy is számolom a Falco 10 fő emberéből 6. Mondanom sem kell, ha Somogyi nem játszhat akkor mezőnyposzton egy játékosunk marad, Verrasztó. Te ezt röhögés nélkül kibírod… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Még a végén megmagyarázza, hogy így is mi vagyunk az esélyesek.
Csak hogy meccs után jöhessen fröcsögni, hogy hazai pályán ezzel a kerettel hogy lehet 40-el kikapni.

fanaticfantastic
Olvasó

Attika! Már megint magadból indulsz ki. Világos,hogy ez jutott eszedbe ,hiszen te ezt tennéd. Meg ezt is teszed ,általában. Nem. Veled ellentétben én próbáltam a pozitív oldalról nézni. Bár,tény,hogy nehéz. De akkor se mehettek a meccsre feltartott kézzel.

fanaticfantastic
Olvasó

Somogyi és Kovács ,szárnyalt eddig . Golomán ,nem csak termetre kimagasló.Keller.Csupa válogatott,még így is. Clark,meccseket hozott az elmúlt időszakokban. Sok magyar csapat,ezerszer gyengébb kerettel vitézkedik a bajnokságban. Továbbá: Bíztos,hogy az általad említettek,egyike sem játszik? Persze: Világos,hogy nehéz a helyzet. Értem én. Viszont ,gondold végig,ha pld.nálunk esne ki minimum 4 meghatározó játékos,akkor ki játszana?

Vulcano
Olvasó

Mert a magyar bajnokságot aztán lehet egy Bajnokok ligájához hasonlítani. 5-6 kulcsember minusszal egy magyar csapatot se tudnánk legyőzni.

Rózsabimbó
Olvasó

“A covid miatt kb minden reményünk szerte foszlik a BL továbbjutást illetően”
Már akkor szerte foszlott minden reményetek, a továbbjutást illetően, amikor kiderült a három csapat (Vilnius, Tenerife, Sassari) csoport ellenfeletek.

Marillion
Olvasó

Nem kívánom Kaposvárra de más csapatokba sem hogy bekeverjen ez a szar! De ha mégis oda is elér akkor is ekkora lessz a felháborodásuk?

Marillion
Olvasó

Neked nem mind1 hogy a Falco kiket tud pályára küldeni? Ez a Körmendre nincs érdekeltséggel! Ha csak nem a rosszindulat diktál!

Marillion
Olvasó

Én meglepődnék,ha nem tilos!

Leklibajsza
Olvasó

Olvasom itt a kommenteket, de őszintén nem értem.

1. A Falco összeszarta magát a Kaposvártól, de a Tenerifétől nem?
2. Hogyan hamisítottuk meg a teszteket?
3. Ha VTB liga csapat lennénk akkor se lehetne elhalasztani a meccset?

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Savariaban most ülnek szépen a trónon, felszolgálnak nekik minden finomságot…De ha egyszer elfogy a lóvé akkor nem kell sírni, hogy ugyanúgy fogtok küzdeni az első nyolcba kerülésért mint minden más csapat, de lehet kezd fogyni mivel a csodálatos edző lelépett. Majd lesz a sírás, mint ugye mindenhol máshol főleg Kaposváron a szombathelyiek szerint.

Vulcano
Olvasó

A lóvé miatt háborogsz a csili-vili új csarnokotokban, amiben jó ha negyed ház szokott lenni?

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Nem kell itt ilyen kedves üzeneteket írni. A végén még elérzékenyülök tőled. Titeket sem kell sajnálni csarnok terén

Vulcano
Olvasó

Mi legalább megtöltjük a csarnokot.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Voltam már én is a ti csili-vili csarnokotokban negyed ház előtt! Ja, hogy akkor még nem dölt a lé, bocs…! Most azért kicsit több embert láthattál volna, ha ki mertek állni (nálunk is van covidos)!

Vulcano
Olvasó

Szóval miattunk még a ti csarnokotokban is teltház lett volna? Na ez a siker. Azt pedig elhiszem, higy ti szívesen játszottatok volna egy Perl, Váradi, Benke, Kovács és Somogyi nélküli Falco ellen.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ki mondta, hogy teltház? A kicsit több még -sajnos- nem jelent teltházat. És jé, meglettek a covidosok név szerint!

Marillion
Olvasó

Nálunk nincsennek nevek megy a felháborodás,kik mennyien? Te meg kijelented hogy nálatok is van! Akkor ilyen alapon oda vissza kérhetnénk mi is az egyértelműbb pontosabb részleteket! Nyugi lesz még KKK-Falco tessék minket úgy legyőzni,hogy akkor már mindenki pályára léphet! Aztán lehet tombolni,meg kötekedni!

Rózsabimbó
Olvasó

Meg lesz a tombolás! Nálatok meg a sírás!

Kaposbasket
Olvasó

Ha hosszú évekig ennyi közpénz lenne nálunk is beletolva a csapatba, nálunk is lenne eredmény. És nálunk is lenne folyamatos teltház. Ez mindenhol így van.

Emlékszem én is fél meg negyedházakra Szombathelyen (is), szóval vissza lehet venni az arcból!

Marillion
Olvasó

Eddig Kaposvárról nem szokott megvadúlni a fórum! Már bocs de ti is meghülyültetek?! Kinek van nagy arca? Nekem nem! Arról nem Szombathelyiek tehetnek hogy Kaposvárra komolyabb háttérrel még nem jelentkeztek be! De kívánom oda is,meg máshova is! A Kaposvári kosárlabdát eddig egy kurva szóval nem fikáztam!

Xero
Olvasó

Az előbb már “utoljára írtál”.. 🙂

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Jó meglátásod, remélem ezért az iskolában piros pontot kaptál

Mendez
Olvasó

A pénzzel jöttök itt állandóan.
Képzeljétek el mi is tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehetünk örökké bajnokok, előbb-utóbb nem Falconak fogják hívni a címvédőt.
Felesleges ezt hajtogatni, elhihetitek, hogy nem fog megállni itt ettől az élet.

Marillion
Olvasó

Ez a covid mutáció tényleg az idegrendszert is támadja? Talán már csak Oroszlány maradt az az egyetlen hely ahonnan nem álltak még belénk!

Nagy József
Olvasó

Na ezen kellene elgondolkodni…

Kaposbasket
Olvasó

Anyátok pics@ját!

Mendez
Olvasó

Ti tényleg azt hiszitek, hogy a bab is hús?

Vulcano
Olvasó

Az anyánk picsáját mert 6 hiányzóval kényszerítenek minket, hogy játszunk kedden. Tényleg, basszuk meg. Főleg miután úgy kibasztunk szegény Kaposvárral, hogy szombaton meccs helyett edzettek egyet.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Itt sírsz a kommentek között már vagy 2 órája. Ilyen szomorú életed van? Utoljára fogok most írni. Nincs harag, nincs baj. De meglesztek szopatva EGÉSZ kerettel Kaposváron, csak ne legyen sírás

Xero
Olvasó

Ti sírtok itt két napja.. Verjetek meg minket teljes kerettel és kész. Nem tudom mit problámáztok. Adott a feladat minkét csapatnak, csak egy másik időpontban..

KaposvariSzurkolo
Olvasó

.

Vulcano
Olvasó

Te sírtok már egy egész napja, hogy nem kapjátok meg 20-0-val a meccset…

Marillion
Olvasó

Teljes kerettel,már kaptunk ki többször is,nektek is ott lesz a lehetőség! Most mi a fasz van de tényleg? És még Kaposváriak azt merik írni hogy nincs harag! Hát ez a kötekedés lavina ez mi ha nem haragból fakad!

Hubie Brown
Olvasó

Honnan tudod, hogy 6 a hiányzó?
A Rigának 5-tel pl. nem kellett játszania.

Vulcano
Olvasó

A Rigát nem az MKOSZ képviseli…

Hubie Brown
Olvasó

Minket sem muszáj az MKOSZ-nek képviselnie, a csapatnak magát kellene szerintem. Illetve ha van a szabályban egy szám, akkor mindegy ki mit képvisel, a helyzet egyértelmű.

Honnan tudod, hogy 6 hiányzó van?

Rózsabimbó
Olvasó

A 6 hiányzó nevét, a meccs után nevesítsd majd! Köszi!

Mendez
Olvasó

Nyáron remélem gondolkodás nélkül elfogadjuk ha a Eurocup indulásra kapunk ismét meghívást.

WSreborn
Olvasó

Ritkán értünk egyet, de most igazad van azt kellene tenni, mert ez a FIBA egy szemétláda banda. Mellesleg az ULEB az magasabb polc is…

Xero
Olvasó

Hát igen, de azért ez egy nyílt hadüzenet lenne az mkosz-nak ennyi válogatott játékossal. Ezt úgysem fogja meglépni a klub. Főleg azután, hogy valami előrelépés mégis van, hiszen jövőre már 2 magyar helyünk lesz a bcl-ben.

Vulcano
Olvasó

Tekintve, hogy az MKOSZ mekkora gittegylet én nem tartanék a retorziótól. Szerintem fel kell venni a kapcsolatot az ULEB-el.

Xero
Olvasó

Nem is csak az mkosz. De akkor gyakorlatilag fel is oszlathatnánk a válogatottat.. Azt is érdemes számításba venni, hogy lehet, hogy a játékosok is szívesen veszik fel a nemzeti mezt..

Vulcano
Olvasó

Jelenleg 1 válogattottunknak van jövőre is szerződése.

Xero
Olvasó

Azért nehéz elhinni, hogy ez majd augusztusra is így marad.

Rózsabimbó
Olvasó

Meglátjuk!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Akkor ez most a világ x. csodája?
Szerdán egészséges mindenki. Meccset játszanak. Csütörtökön lebetegszenek, azonnal tesztelik öket, pozitív egy csomó játékos. Karantén cs-p-szo-vas-hétfő. Letelik az 5nap kedden teszt reggel, délre eredmény és játszhatnak a játékosok. Komolyan????

Xero
Olvasó

Jujj.. 🤦🏻‍♂️

Vulcano
Olvasó

Gondjaid vannak a szövegértéssel. A karantén vége csak a két ifire, Somogyira és Kovácsra vonatkozik, akik már szerdán sem játszottak.

Xero
Olvasó

Én inkább a Pécs helyében gondolkodnék el.. Nyilván már szerdán is tudtuk, hogy az említett 2 játékos covidos. Ennek ellenére lementünk lejátszani a meccset, majd kiderült, hogy “jé, mások is betegek”.. akik nyilván már szerdán is azok voltak, csak negatív teszttel. Ha a pécsiek nem dőlnek ki, akkor összetehetik a kezüket..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Megnéztem. A Pécs meccs beharangozójában és a meccs tudósításban sincs szó a fiatalok covidjáról, de nekem ezt tudni kellene. A Kapos-Falco beharangozójában a szombathelyi BB1 berakta Somogyit a kezdőbe. Gondolom ők sem tudták, de nekem kellene tudni

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az benne van, hogy ez Somogyira és Kovácsra vonatkozik?

Vulcano
Olvasó

Az nyílt titok, hogy rájuk vonatkozik. De még ha ki is jöhetnek a karanténból, akkor is edzés nélkül kellene játszaniuk.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nyilt titok? A bb1-nél azért kezdett ugye????

Xero
Olvasó

nyolcmegnyolc! Mivel ők nem játszottak szerdán, csak ők lehetnek. Vagy legalábbis Ádi, mert Bene már a Körmend ellen sem volt a padon.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Legalábbis…. értem

Xero
Olvasó

Szerintem csak két napot kell várni és legkésőbb akkor lőn bizonyosság. Bár ez nem olyan bonyolult matek.

PL
Olvasó

Óvatosan a visszatéréssel srácok!
Inkább pihenjen az, aki kétes. Baromira aljas tud lenni ez a rohadt vírus, nem egy sportoló ismerősöm küzd a szövődményeivel. Nem mindenki, de van rá példa.

Bármilyen keret lesz: Hajrá Falco, hajrá magyarok!

Pbask
Olvasó

Köszi.:) Azért jó látni,hogy az értelmesebbik réteg is képviselteti magát.

PL
Olvasó

Pbask. Nem szeretem a személyes dolgaimat erre a fórumra hozni, de tavaly 4 temetésen voltam emiatt a vírus miatt. Mellette elég sok ismerősöm elkapta,valaki 1nap alatt lerázta magáról, egy kis részük a mai napig küzd vele.
Nem játék. Ahány ember, annyiféle módon szivathatja meg a szervezetet.

Remélem az orvosi stábotok helyesen dönt majd.

Az, hogy egy magyar csapatnak szurkolok nemzetkozi téren, az meg alap.

Stockalone
Olvasó

Korrekt! 👏

Marillion
Olvasó

Ritka…de köszi hogy itt vagy!

lavjaman
Olvasó

MKOSZ megint leszerepelt. Kommunikáció és szabályok nagy 0.
persze, hogy kaposvári szurkolóként ezt most nehéz megemészteni. szombathelyiként nem igazán rúgdosnám a Kaposvárt aki szó nélkül halasztott…
MKOSZ sportdiplomácia is egy 0. Ennyit nem bírtak kizsarolni, hogy most ha tényleg 6 hiányzó van akkor ne legyen meccs.
ja a Falco kommunikációja is minősíthetetlen. Miért titkos, hogy ki covidos??? szerintem szurkolói pletykák alapján ezt nyomozni vicc kategória…

Rózsabimbó
Olvasó

Keddre felépülnek a Falco játékosai, majd szombatra a Zete ellen, annyi játékos betegszik le, hogy ne kelljen lejátszaniuk a meccset.

Noname
Olvasó

Balfasz vagy!

Vulcano
Olvasó

Csak egyet tudok érteni az előttem szólóval. Tényleg egy országos balfasz vagy.

Pbask
Olvasó

Vehetnél példát WS -ről, aki ugyanugy Olaj szurkoló, nem vagyunk a szíve csücske, de emelem kalapom előtte, ahogy tegnap és ma is gyülölet nélkül, úri ember módra le irta a véleményét. Pedig megtehette volna.

p.borisz
Olvasó

Pont az előbb néztem én is,le a kalappal WSebron előtt🤝

Marillion
Olvasó

De ha ez nem igy lesz akkor is remélem lesz benned annyi hogy bocs de beismerem besokalltam! Sajnos az ország lakossága is alapból ilyen! Kötekedés,rosszindulat,ellenségkeresés!

Marillion
Olvasó

WSebront szintén Szolnokról ajánlom! Ui. Igy is lehet!

Hubie Brown
Olvasó

Kérem pontosítsátok a cikket bb1:

“Mint ismert, a vasiak hétvégi bajnoki mérkőzése elmaradt, mert szombat reggelre annyi COVID19 pozitív eset lett, hogy az MKOSZ szabályainak megfelelően a vasiak kérhették a találkozó halasztását.”

Mennyi az az annyi? Én nem ismerem a szabályt.

“A Bajnokok Ligája szabályai ennél szigorúbbak, kevesebb játékossal is ki kell állnia a csapatoknak, ezért nem tudott halasztást kérni a szombathelyi csapat.”

Mennyi az az annyi? Én nem ismerem a szabályt.

“A szombathelyiek arról nem adtak ki tájékoztatást, hogy melyik játékosok érintettek.”

Mondjuk még arról sem adtak, hogy lesz meccs. Hol keressem?

Noname
Olvasó

Barmok! Nem hiszem el, azt hiszitek, hogy a Falco akarta ezt?
Szombatra Somogyi, Kovács és még négy játékos volt Covidos. Így hat hiányzónk volt.
Az fél csapat. Kapos nyert pár meccset és néhány idiótának ott nagy is lett a pofája.
Bárki szeretne játszani 6 covidos hiányzóval?
Kedden sem akartunk játszani, de kényszer alatt vagyunk. Elvileg Kovács és Somogyinak keddre letelik a karantén. Ők ha nem tűnt fel, a Pécs ellenit hétközben is kihagyták.
Így valszeg négy hiányzónk lesz, hogy kik majd kiderül.

Bencur2021
Olvasó

Perl-varadi-benke + 1 MINIMUM

Xero
Olvasó

Hát azért nem letelik nekik. Csak kijöhetnek ha negatív tesztet produkálnak aznap. Ha pedig Ádinak pozitív lesz a tesztje és tényleg azok a betegek, akiket a fórumon írtak, akkor nem lesz irányítónk. Sőt, gyakorlatilag nem lesznek kisembereink.

Vulcano
Olvasó

Csak Verrasztó lesz alacsony poszton.

Vulcano
Olvasó

Mégha ki is jöhetnek, akkor is bármiféle edzés nélkül kellene játszaniuk.

Kapos Kk fan
Olvasó

Vicc vagytok !
Bármikor jöttök szopni fogtok Kaposváron és kedden is!

Xero
Olvasó

Én komolyan nem értem ezt a világhisztiteket, amit itt lenyomtok.. Pontosan milyen hátrány ért titeket? Az, hogy játék nélkül nem kaptatok 0-20-szal plusz két pontot? Komolyan? Hát ez elég szánalmas, hogy ti így akartok nyerni.. A ti alatt természetesen csak itt a pár fröcsögőt értem, hiszen a kaposvári klub teljesen korrekt volt.

Vulcano
Olvasó

Nyertek 5 meccset és már azthiszik ők a királyok. Csak azt nem értem, hogyha ennyire magabiztosak akkor miért követelik a 20-0-át.

Vulcano
Olvasó

Idén azért összejön nektek a felsőház?

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Nagyon nagy dumád van, nehogy valaki betömje a vastag pofád.

Noname
Olvasó

Próbáld meg!😀

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Megilyedtem 🤡🤥

Xero
Olvasó

Inkább ülj be még egy nyelvtanórára az általánosba.. 🙂 “megilyedtem”.. 🤦🏻‍♂️

Vulcano
Olvasó

Szerintem nem mi királykodunk meg fellengzősködünk, mert nyertünk 5 meccset.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

De ha ilyen szakértő vagy értheted, hogy miért “királykodunk”. Év végén ne sírjál

Mendez
Olvasó

Na isze… nyertetek 5 meccset és már bajnoknak képzelitek magatokat.
😂😂😂

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Nem veszed észre, mennyire lenézed a szerényebb anyagiakkal rendelkező, “kisebb”, de ambíciózus csapatokat? Csak fele annyi költségvetésből, lehet sokkal többre vinnénk nálatok! Kicsit vissza kéne venni az arcból! Nekem régen semmi bajom nem volt a Falcoval, de most már az ilyenek miatt egyre antipatikusabb…

Vulcano
Olvasó

Sokkal többre vinnétek, mint a BL elitkör és csoportgyőzelem? És te beszélsz nagyképűségről?

Marillion
Olvasó

Bocs de a sportszerű szúrkolói hozzáállás ebben az esetben éppen nálatok bukott meg! Senki a forumról nem keménykedett Szombathelyiként korábban KKK meccsek hozzászólásaiban! Ha nyertetek ha kikaptatok senkit tőlünk nem zavart! Erre most van ez az eset és meg vagytok bacúlva! Térjetek már észhez! Ez lenne Somogyország?

Senki
Olvasó

Nem.. ti a szerénység mintaképei vagytok… Nem rád értve főleg…

Marillion
Olvasó

Nekünk van vastag pofánk? Elgurult a gyógyszer nálatok mert egy szaros bajnokit most nem lehetett lejátszani !Ember normális vagy?! Addig ott van nektek a röplabda! Ja csak szólok elöre nehogy visszaessen rátok az hogy majd a következő kiirt időpontban meg éppen a KKK miatt maradjon el,mert beüt a járvány oda is! Majd akkor nektek se legyen ám akkora a pofátok!

Marillion
Olvasó

Most de komolyan…nem mind1 hogy mikor győztök le minket,ha sikerül!? A KKK játékereje nem változik azzal hogy mikor tudják pótolni majd ezt a meccset! Felkészültök ránk újra! És győz a jobb!

KKK72
Olvasó

Nem tartom sporszerűnek az utólsó pillanatbeli halasztást, de ezt a nagyarcúságot sem tolerálom . Nem vezet sehova ez a fröcsögés.

AllenIverson
Olvasó

“Úgy tudjuk, arra is van esély, hogy negatív teszttel játékosok szabaduljanak ki a karanténból”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nem fogok csodálkozni hogy ha majd minden fontos játékos hirtelen negatív tesztet fog produkálni

Ki volt ez tegnap igencsak találva.
Undormány egy húzás volt,de mit is várjunk a nagy filkótól??

Azêrt remélem szarráverik őket kedden!!!

Sárga a sálad,folyik a nyálad…………😡😡😡😡😡

2lee14
Olvasó

Igazi magyar vagy!!

Vulcano
Olvasó

Legalább 10-en leírták már, hogy mi is a pontos helyzet és max a két ifi jöhet ki a karanténból. De azért írd le te is a faszságaidat mégegyszer.
Nem akarok bunkózni, de egy rosszindulatú, fröcsögő fasz vagy csak, aki még olvasni se tud. Mi pedig szinte biztos, hogy kikapunk.

Mendez
Olvasó

Már most örülhetsz mert az lesz.
De azt nem köszönöd meg amit itt kapsz ha a Falco majd ugyanezt teszi a csapatoddal.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Természetesen minden körülmény ellenére ugyanúgy szurkolok bármelyik magyar csapatnak a nemzetközi fórumon! Sportszerűtlen, ha bárki “bosszúból” nem így gondolkodik! Hajrá magyarok és igenis, kedden hajrá Falco!!

Marillion
Olvasó

Én is szúrkolok Falco szurkolóként minden csapatunknak aki nemzetköziben képviseli az országot! Ezt ki is nyílvánítom mikor le kommentelem,mégis egy fasszopó vagyok a riválisoknak! Nekem eddig semmi bajom nem volt KKK szúrkolókkal meg a csapatukkal,de ami itt Szombat óta megy erre nem találok szavakat!

Marillion
Olvasó

De most mi is a gond azzal hogy Kaposváron tegnap nem volt meccs?! Szerinted nekünk jobb az ha marad el meccs és tovább sürűsödik az amúgy sem laza program! Ennyí buta sötét embert még a föld nem hordott!

SárgaPárna
Olvasó

A sok hülye arra nem jön rá, hogy ez a bejelentés a Falcónak rossz és nem jó….

SzhelY
Olvasó

te meg nem jösz rá végre ,hogy huzz a p.. be

Falcao
Olvasó

Inkabb huzzak te!

Marillion
Olvasó

Ezt a hozzáállást felénk köszönhetjük neked is,de most tökéletesen igazad van!

Stockalone
Olvasó

A sok idiótának üzenem, hogy nem a Falco szerencsétlen helyzetén kellene élvezkedni, hanem inkább azért szorítani, hogy minél jobban szerepeljen a magyar kosárlabda a nemzetközi porondon. Ha jól sejtem, a Falconak köszönhető hogy jövőre már két csapat lehet BL résztvevő.
Ezen kellene elgondolkodnotok, egysejtűek…
Tisztelet a kivételnek!
Hajrá Falco, hajrá Magyarország!

Marillion
Olvasó

Ezt, ennek a közös lényegét úgysem tudod a nagy többségnek megmagyarázni! Mert a Falcoval van kapcsolatban!

SKC King
Olvasó

Hajrá Falco! Sok sikert!

Marillion
Olvasó

Köszönjük SKC KING a sportszerűségedet! Sopronba is kiszámoltam 1-től 10-ig mint a boxban,és gratuláltam! Folyt köv.

Knézy Ernő
Olvasó

Normálisak vagytok ?

heraklith
Olvasó

A Kaposvár meccs helyett inkább pihentek a cucikák a keddi meccsre.

Lightbringer
Olvasó

Amióta szarban vagytok elég ritkán jársz át Falcot fikázni. 😀

WSreborn
Olvasó

Megfogadtam, hogy nem írok Falco cikkhez, de ez végülis nemzetközi így lehet kivétel.
Felháborító, egy spanyol, orosz, olasz stb csapat simán kapna halasztást de egy magyar……ugyan már.
A kézi eb-n is meglátszott hogy a sportdiplomáciánk a béka segge alatt van, de ez nem csak a mi hibánk igenis negatív előítélettel kezelnek minket minden sportágban.
Nézzük meg hogy milyen fújásokat kapunk sorban nemzetközi meccseken az elmúlt 10 évben!!!!!
Egészen felháborító de amíg nem csapunk az asztalra soha nem lesz változás.

JR.Benitez
Olvasó

Múltkor minket hogy megszivattak Novgorodban… kétszeri utazás plusz karantén. Pedig nekik nem volt annyi pozitív eset mint nekünk most. Leszarom játsszuk le akár ifikkel is. Le kell nyelni. Jövőre 2 magyar csapat lehet BLben. Az fontosabb szerintem mint veszekedni

Marillion
Olvasó

Megiszunk valamit ha találkozunk?! Jó egészséget és a továbbiakban is sportszerűséget. Köszi WSreborn!

2lee14
Olvasó

Tenerife boldog, Falco utálók boldogak, Fiba jól járt el mint mindig… Ez van, kedden a lehetetlennel kell szembe nézni.
Hajrá Falco!

Redbid
Olvasó

Kár itt izmozni előre, kedden úgyis kiderül minden!
Ennek fényében majd arra azért kíváncsi leszek, akik most annyira fel vannak háborodva, mit szólnak majd amikor esetleg ők játszanak egy ilyen érintett csapattal a BL-ben??

Sárgapárna máris ezerrel magyarázkodik, hogy mentse a sosem létezett korrektségét 🙂

Vulcano
Olvasó

Elmondom, hogy én nem örülnék neki, ha csak azért nyernénk meccset a BL-ben, mert ez ellenfél fele csapattal állhat csak ki.

fanaticfantastic
Olvasó

Legalább még nagyobbak lehettek,ha nyertek. Ha meg kikaptok akkor lehet erre fogni. Sajnos,úgyis kikaptatok volna az utóbbi idők formáját nézve. Így ,símán hozhatjátok ,ismét mások okolását. Remélem,rámcáfoltok és így is győztök. Elég ha a hazai meccseken bukdácsoltok.

Vulcano
Olvasó

Köszönjük. Már csak te hiányoztál innen. A látnoki képességeidet megvillantva megjósolod, hogy úgy is kikaptunk volna. Mint mikor a kollégáid tavaly előtt megfejtették, hogy 14-0 lesz. Próbálsz néha úgy tenni mintha normális lennél, de most is látszik, hogy rosszindulatú vagy. Nem baj. Mi azért nem adjuk, fel és küzdeni fogunk. És azt is leszarom ha 30-al kikapunk. Ha mindent bele ad a maradék csapat, akkor én csalódott nem leszek.

fanaticfantastic
Olvasó

Nos! Jóindulatú vagyok. Aki megérdemli,azzal. Nem fogok hajbókolni ellenséges embereknek. Rólad jó véleménnyel voltam. Nem régen azonban egy cikk alatt olyan ámokfutást végeztél,ami alapján kiismertelek. ugyanazt tudom rád mondani,amit te írtál rólam az imént. “Próbálsz néha úgy tenni mintha normális lennél, de most is látszik, hogy rosszindulatú vagy.”

Vulcano
Olvasó

Milyen ámokfutásra gondolsz, ha szabad kérdeznem?

fanaticfantastic
Olvasó

Azt hiszem a kegyelemdöfés valami olyan volt,hogy a Gyuri bácsitok,meg…ott valakinek a hozzátartozóját? Ilyet voltál képes írni,gyűlöletből.Nem keresgélem. Ott,sok aljas hozzászólásod láttam,sajnos. Nos ,én nem igazán folytam ott bele,csak olvasgattam,megdöbbenve. Úgyhogy ne játszd a toleráns herceget. Az igazság bajnokát. Mert láttam ,hogy ki is vagy. Tőlem ne várj baráti hangnemet. Legalábbis amíg a Szolnokot alázgatod,bíztosan ne.

Vulcano
Olvasó

Azt, hogy Gyuri bácsi melyik hozzátartózójának akasztott be? Azt most meg nem mondom pontosan kinek írtam, de csak valami troll volt, aki mindig a Falco cikkekhez jár provokálni. Annyira fóbiás volt, hogy én már tényleg csak erre tudtam gondolni. Tudod ilyen SP szintű. De gondolom ha SP-nek írna ilyet egy szolnoki az tetszett volna.
A Szolnokot pedig konkrétan meg sem említettem és te jöttél ide egy Falco cikkhez. Jelezném, hogy mikor az Olajosok kovidosak lettek akkor én minden játékosnak jobbulást kívántam és kiálltam az Olaj mellet SP-vel szemben. Csak a mihez tartás végett.

fanaticfantastic
Olvasó

Miheztartás véget. (ha már írtad) Mit is írtam fentebb? Nem igaz,hogy nem olvastad.

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy ne csak a rosszat akard már értelmezni. Olvasd el mégegyszer,hogy mire is reagáltál.Van ott egy mondat.. Olvastad,esetleg? Vagy jobb duzzogni?

Vulcano
Olvasó

Szóval milyen ámokfutásra gondolsz?

Marillion
Olvasó

Igy van…ezt az eredményt és sikert ameddig jelenleg eljutottunk,már senki nem veheti el tőlünk! Ami ezután jön azt meg majd az élet adja! Kedden akivel/akikkel tudunk felmegyünk a pályára és kiadjuk magunkból amit jelenleg bírunk! Ezen a szinten a veresség már nem csalódás kategóriába tartozik egy Magyar kosárlabda klubnak!

Mendez
Olvasó

Bukdácsolunk.
Nézz a tabellára.
Akkor a többi csapat mit csinál?
Mondjuk nem az eszeddel tűntél ki eddig sem.

fanaticfantastic
Olvasó

😀 Ki írt bukdácsolást? Keresem de nem találom. Segítenél,Attika?

fanaticfantastic
Olvasó

Látom,már,hogy mire gondoltál,Attila. A hazai bukdácsolást nem arra írtam,hogy mi történt eddig. Hanem,hogy mit kívánok nektek a bajnokságban,kupában. A nemzetközi mezőnyben,sok sikert! Komolyan!

Redbid
Olvasó

Hát mit csinálnál, szomorú lennél? 🙂 🙂
Dehogyisnem örülnél, csak legfeljebb kevesebb arcoskodó komment lenne

Pojaca
Olvasó

Huu akkor ez pár napon belül 2 cumi lett volna megint, de egyet megúsztak, hány nulla szerepelt a banki átutalásban, amit az MKOSZ-nak küldtetek? A Fiba-ra már nem maradt? Haha.

Vulcano
Olvasó

Elárulom, hogy pénteken már volt 3 fertőzött, Kovács, Somogyi és még valaki. Úgy még vállalta volna a meccset a Falco. Szombat reggel viszont újabb 3 ember lett pozitív. Mi is az a hatalmas igazságtalanság, ami a Kaposvárral történt? Szombaton meccs helyett edzettek. Húha. BCL pedig minket tavaly kétszer kirángatott Novgorodba, nekünk viszont nem engedélyezi a halsztást 3 nappal meccs előtt. Ez minden normális ember igazságérzetét zavarja.

p.borisz
Olvasó

Szili a harmadik…

Marillion
Olvasó

Nóóóórmáááális?

Pbask
Olvasó

Picit lenyugodva (bár ha ilyen helyzetben egyáltalán lehetséges)
tudtam erős csoportba kerültünk, de én hittem,hogy a csodát tudjuk folytatni, itthon mindenképp, idegenben pedig ha egyet-kettőt elcsipünk, bármi lehet.
Most ezt a Fiba jól szétbarmolta.
Egy kérdésem van: A szigorubb covid protokoll Novgorodnak miért nem volt érvényes?
Hányinger. Pályán (AEK idegen, itthon Treviso csak idén), pályán kivül.
Hagyhatjuk is a picsbe az egészet, mert igy már mission impossible a nemzetközi..

PL
Olvasó

Hazai pályán teljes kerettel szerintem verhettétek volna bármelyik csapatot.
Így ez nagyon rossz forgatókönyv…

Vulcano
Olvasó

Fiba => 🇪🇦🇬🇷🇷🇺🇹🇷🇲🇫💰💰💰

Xero
Olvasó

Úristen.. Ez egy vicc.. Játszhattunk volna egy tök jó meccset a Tenerifével, erre így elbasszák. Minket persze simán leutaztattak tavaly kétszer Novgorodba. Bezzeg mások össze-vissza halasztgathatták eddig a meccseiket. Rohadjon meg a Fiba..

Vulcano
Olvasó

Pontosan mi miatt háborognak itt sokan? A Falco nem jókedvéből pláne nem egész csapattal fog kiállni. Muszály kiállnunk. Az MKOSZ pedig egy legalja gittegylet, hogy nem sikerült a halasztást elintézni, mikor minket tavaly kétszer kirángattak Novgorodba. A Fiba is undorító ebben a tekintetben. Így a Tenerifének lesz egy könnyű győzelme egy foghíjas Falco ellen. A Fiba boldog, a Tenerife boldog, a többi meg le van szarva a részükről.

Pbask
Olvasó

+1

Viggiano
Olvasó

Az MKOSZ azt nem tudja elintézni, hogy normális stream legyen a magyar bajnokikhoz, hogy menne nekik bármi más is…

Marillion
Olvasó

Hát minden adva van jelen állás szerint a Spanyoloknak 1 edzőmeccshez! De legalább őket is elhozta a Falco Szombathelyre!Mi Szombathelyiek köszönjük nektek! Ellenszurkerek meg dörzsöljétek a tenyeretek a kedd is a tietek!

Aranyalba
Olvasó

Nem értem a kaposváriakat. Nem azt írják, hogy azért áll ki a Falco, mert felépültek a betegek, hanem azért mert ki kell. Akkor lesz jogos a háborgás , ha teljes csapattal állnak ki vagy 2-3 hiányzóval. Az necces.De a 2 fiatal negatív teszttel már játszhat, így 4 hiányzónak kell lenni. Persze az is vicces, ha ez Sövegjártó, Verrasztó +2 fő lenne. Meglátjuk, kedden kiderül.

Charlie
Olvasó

Hajrá Tenerife!!

Remélem leszoptok!!!

Pbask
Olvasó

Kifogunk, nyugodj meg ennyi hiányzóval.. Max ha 1 2 játékosunk játszhatból a hatból.
Talán..Jobb esetben.
Pont ezen menjen el a továbbjutás lehetőség, egyszerűen nem hiszem el..

p.borisz
Olvasó

Ritka intelligens vagy… Ja, dehogy…🖕

Vulcano
Olvasó

Kikérem Carlo Pedersoli nevében is, hogy egy ekkora faszkalap használja a fényképét.

Charlie
Olvasó

Legjobb példa vagy rá, hogy mennyire gáz ha apu és anyu testvérek.

Bozic
Olvasó

Szar dolog a szüleidről így beszélni.

Charlie
Olvasó

Megjött a másik buckalakó.

p.borisz
Olvasó

Te már csak tudod…🤡

Marillion
Olvasó

A legnagyobb Gáz most te vagy! Mutatja a tőbb negatív mint a kevesebb pozitív!

Hmafino1
Olvasó

Ennek a faszkalapnak szerintem fogalma sincs arról, hogy ki az a Carlo Pedersoli.

Vulcano
Olvasó

Ja lehet. A gyengébbek, különösen Charlie kedvéért.
Carlo Pedersoli = Bud Spencer.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Te itt éled le az életed, hogy minden második komment te vagy? Ha majd egész kerettel jöttök akkor is sírva megy haza a filko. Aztán év végén nehogy még nagyobb sírás legyen, hogy nem a csodálatos Szombathely nyer.

Vulcano
Olvasó

Mi 2016 óta minden döntőbe bejutottunk és zsinórban 3. éve BL csoportkörben játszunk. Ti viszont 20 éve nem értetek el semmit. Szóval ha valakinek kicsit vissza kellene venni az te vagy.
Valamint szombat van szóval ráérek fórumot olvasgatni.

Aranyalba
Olvasó

Hát még így, hogy vasárnap van 🙂

Vulcano
Olvasó

Akkor méginkább ráérek😂
Hétvégén összefolynak a napok.

Marillion
Olvasó

És ezt kiegészíteném azzal hogy arról meg Kaposváron tehetnének a leginkább,hogy legyen olyan névadó szponzor a kosárlabdára aki annyít ad hogy előbbre léphessenek!

Marillion
Olvasó

Senki nem mondta hogy hazai pályán a KKK ne nyerhetne a komplett falco ellen! Álllítsd már le magad! Debrecenből és Sopronból sem sírva jöttünk haza de gratuláltunk a győzteseknek,ha úgy alakul Kaposvárra is járni fog a gratuláció,csak nem az ilyen gyűlöletkeltöknek mint te,és társaid! Ez az egész a sportról szól,csak egyeseknek a gyűlöletröl!

2lee14
Olvasó

Igazi magyar vagy!!

panzer
Olvasó

Mint anyád tegnap? Te ganajtúró

Marillion
Olvasó

Valszeg teljes kerettel is kikapnánk! És pont Bud Spencer fotójával ősszekötni egy rosszindulatú bejegyzést a tűz és víz esete!

SárgaPárna
Olvasó

Lázadj paraszt, de inkább gondolkozz…
A Falco a Szolnokkal ellentétben a lehető legelső időpontban visszatér…
Nyílván a Kovács Benedek lesz az, aki szabadul a karanténból.

SzhelY
Olvasó

kudolj oaraszt játék a betükkel fostok kiálni ennyi

Suns
Olvasó

Azt a mindenit, nem gondolkodtál azon, hogy estin elvégezd az általános iskolát? Jót tenne ám…

Marillion
Olvasó

Majd ha lesz még csapat amelyiket többesszámban fertöz ez a szar és halaszt,akkor is várom azoknak is kirni,hogy fostak kiállni!

Xero
Olvasó

Meg Somogyi Ádi.

Hagyadmár...
Olvasó

Hát ezt ki gondolta volna…

Bohóc MKOSZ, csak Silverhely teheti ezt meg!

SárgaPárna
Olvasó

Meg a Szolnok, sőt ők még azt is megszabhatták, hogy hány edzés után akarnak újra játszani.

fanaticfantastic
Olvasó

Akadj már le a Szolnokról. Gyurmatökű…Itt ,most a Falcóról kéne beszélni.

Marillion
Olvasó

Igen ez igaz Szolnok után most a Falcon van a sor,de ha ez tovább megy és más csapatoknál is beüt akkor azokkal kapcsolatban milyen hangnem lesz aktuális?!
Kibújik a szög a zsákból?

Vulcano
Olvasó

Az MKOSZ valóban bohóc, mivel nem tudta elintézni a BL meccs halasztását. A másik bohóc pedig te vagy.

Hagyadmár...
Olvasó

Majd meglátjuk holnap milyen kerettel fog kiállni a nagyfalkó!

Silverhelyi 🤡🤡🤡

Vulcano
Olvasó

Ha ifistákkal állunk ki akkor eltakarodsz a fórumról, ugye?

Hagyadmár...
Olvasó

Ha nem tetszik amit írok lapozz tovább. Na keddre jó szopást.

p.borisz
Olvasó

Na látod, ezért vagy igazi buckás…🖕

Vulcano
Olvasó

Neked pedig ma estére…

KKKfanta
Olvasó

Akkor ebben az esetben 20:0 a KKK keccs! Hagyjuk már ez mi????? Puska remélem megtámadjuk akkor ezt az egészet! Mi van hétvégén betegek hirtelen 4 órával a meccs előtt de kedden már tudnak játszani???? Miiiii? A jó anyjukat azt akinek ezt bemesélik az is elmehet melegebb éghajlatra!!! MKOSZ most legyen tökötök!

Pbask
Olvasó

.

Emőkefan
Olvasó

megvárhatnád a hivatalos közleményt. Nem tudhatod, hogy hány covidos van! 3 alap játékos biztosan nem játszik

SárgaPárna
Olvasó

Hu mekkora hülye vagy….

SzhelY
Olvasó

anyud tudja megint itt irogatsz ahelyett ,hogy tanulnál

Vulcano
Olvasó

Te amúgy bazdmeg nem tudsz olvasni? Oda van írva, hogy a pénteki és szombati pozitívak nem játszhatnak. A 6 pozitív közül max 2-en tudnak kijönni a karanténból. Somogyi és Kovács. Elhiszem, hogy örültetek volna ha egy félcsapatos Falco elutazik, ti pedig hősiesen legyőzitek, de ha akkora világverő csapatotok van, ahogy azt bereklámoztátok akkor egy egészséges Falco se jelenthet gondot.

Pbask
Olvasó

Ez pontosan így van. Maximum Ádi és Beni szabadulhat fel, de ahhoz kell a negativ teszt. Még az sem biztos..

Bozic
Olvasó

Te kibaszott buta vagy már ne is haragudj.
Ha lenne egy kis eszed, megértenéd miről is van szó.

Ha a Tenerife ellen látsz majd 6 ifistát, talán magad is megérted.

Pbask
Olvasó

Majd kiváncsi leszek az itteni mocskolodokra, hogy van e bennük annyi gerinc hogy megkövessék magukat..

Vulcano
Olvasó

Segítek. Nem lesz.

Marillion
Olvasó

Hogy? Kik? Már kaposvárra is betőrt a Falco fóbia! Azt hiszem már csak egy hely van ahonnan még nem kövezték meg a Falcot és minket,az Oroszlány!

KKKfanta
Olvasó

Majd meglátjuk! Van egy tippem h nem 6 ifista lesz ott. Ha pénteken voltak a negatív tesztek akkor miért 13:30-kor szombaton mondták le a meccset?? Mesélj még. Mindegy pihenni kell értem én meg is érteném és támogatnám is. De akkor legyen annyi bennük hogy közlik amint megtudják hogy kedden meccs van, hogy nem szeretnének előtte bajnokit játszani. És persze szó nélkül elengedjük és készülünk a debrecen ellen, vagy leszervezünk egy edzőmeccset. Itt nem az a baj h elmaradt a meccs, hanem az h hogyan. Remélem megérted.

Vulcano
Olvasó

Elárulom, hogy pénteken már volt 3 fertőzött, Kovács, Somogyi és még valaki. Úgy még vállalta volna a meccset a Falco. Szombat reggel viszont újabb 3 ember lett pozitív. Mi is az a hatalmas igazságtalanság, ami a Kaposvárral történt? Szombaton meccs helyett edzettek. Húha. BCL pedig minket tavaly kétszer kirángatott Novgorodba, nekünk viszont nem engedélyezi a halsztást 3 nappal meccs előtt. Ez minden normális ember igazságérzetét zavarja.

Bencur2021
Olvasó

KKK annyira buta vagy bazdmeg…
Penteken annyi covidos volt hogy meg kialltunk volna, azert nem lett szolva idoben, de szombatra lett meg annyi amennyivel mar nem lehet kiallni ERTED ?

Vulcano
Olvasó

De te komolyan nem fogod fel, hogy a Falconak muszály kedden játszani? Minimum 4, de inkább 5-6 ember minuszzal.
Ti meg nyertetetk 5 meccset zsinórban és már azt hiszitek ti vagytok a királyok. Ha ekkora ászok vagytok akkor egy egészséges Falco sem jelenthet gondot később.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

*muszáj

Falcao
Olvasó

Ki a f… erdekel a Kaposvar meccs???max teged,titeket!Nekunk 100 szor fontosabb,hogy a bl ben nem tudunk komplett csapattal kiallni!
Pedig most lehetett volna esely megcsipni a Tenerifet,de igy szinte semmi!:S..
Magyar bajnoki ermeket majd juniusban osztjak!Kar hogy nem kaptatok meg a meccset 20:0-lal aztan nem sirtok itt!
Ha en lennek az edzo elkuldenem az ifit minden bl meccs elott.A felnott csapattal meg keszulnek a bl meccsre!elao kettoben leszunk ugyis alapszakaszban.Kozepszakaszra meg mar nincs nemzetkozi,igy mar biztos nem lesz sajnos es akkor tudnank csak a hazai dolgokra koncentralni!ennyi a velemenyem!
Hajra 5 legios Kaposvar!

lavjaman
Olvasó

röhejes a szombathelyi érzékenység ebben a kérdésben. vezetőiteket kérjétek inkább meg, hogy kommunikáljanak egyenesen és nyíltan. akkor senki sem tudna összeesküvés elméleteket gyártani!

p.borisz
Olvasó

Minek gyártjátok őket? Unatkoztok?

Marillion
Olvasó

Mi vagyunk érzékenyek? Kapd össze a gondolataidat, Kaposváron van világvége hangulat,mert elmaradt a meccs! Most már azt mondom én is adták volna oda neki 20:0 a győzelmet,ha nekik ez nagyobb őröm lett volna mint élesben a parketten a győzelem,ha sikerül!? Mi meg nem kellett volna legalább utazni!

Marillion
Olvasó

Álltasd csak magad csűröd csavarod a gyűlöletet sehogy nem tagadod! Elmaradt hát elmaradt,jönnek még úgyis majd legyőzzük őket akkor! Na ezt valahogy igy kellett volna! Kaposváron most megállt az élet vagy mi van? Szombathelyen mi megyünk tovább,aztán majd az új időpontban Kaposváron megrendezik a KKK-Falco bajnokit is!

Mendez
Olvasó

Remélem megkapjátok 20:0-ra aztán verhetitek a seggeteket a földhöz örömötökben.
A rájátszásban meg ki lesztek szépen csontozva!

Vulcano
Olvasó

Már ha összejön nekik a rájátszás.

Marillion
Olvasó

Csalódtam a Kaposváriakban…mit művelnek? Ki húzta fel ezeket?

Marillion
Olvasó

Nektek nagyobb karakter lenne egy meccs nélküli 20:0 mint élesben lejátszva legyőzve?! Melyik ér többet? De sűrgős lett hírtelen!

Pbask
Olvasó

Ha leirnám amit gondolok, kilennék bannolva egy életre.
Nyomdafestéket nem tűrne..

Gecse J. Márió
Olvasó

A bb1-ről!? LOL 🙂

KaposvariSzurkolo
Olvasó

🤡

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés