Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Lehetetlen májusban folytatni a bajnokságot”

Az olasz legendák komolyan nekimentek a szövetségnek.

  •   :

:

Az olasz élvonal jelenleg felfüggesztés alatt áll a koronavírus miatt. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy április harmadikáig edzések sincsenek, de ez alighanem ki fog tolódni még egy darabig.

Olaszország egyik legendás kosárlabdázója, Ferdinando Gentile (Eb ezüstérmes, Euroliga bajnok) például egyenesen ellenzi azt, hogy májusban újrainduljon a pontvadászat – írja a sportando.basketball.

Ez őrület lenne, tekintettel a jelenlegi helyzetre. Szinte az összes amerikai hazautazott, lehetetlen lenne visszahozni őket. Elhalasztották az olimpiát, ami a legrangosabb sportesemény a világon. Mégis hogyan gondolták, hogy májusban visszatérhetnek a játékosok a pályára?

A szintén Eb ezüstérmes Riccardo Pittis is hasonló véleményen van:

Az olimpiát elhalasztották, abszurd, hogy mi még mindig azon gondolkozunk, hogy újraindítjuk az olasz bajnokságot. Az idény jelentőségét nagyon torzítja az, ami a hazánkban és a világon történt. Véleményem szerint a sport az utolsó, amire gondolnunk kéne egy ilyen súlyos helyzetben. Szinte mindent újra kell majd kezdeni. Problémák merültek fel a családoknál, a vállalkozásoknál és mi még mindig a bajnokság folytatásáról beszélgetünk…

Fotó: sportando.basketball

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés