Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Legyőzték a rátgéberes fiatalok a Bayern Münchent!

“A játékosaim óriásit harcoltak és ötletesen kosárlabdáztak.”:

:

Férfi kosárlabdában is a legszűkebb elitbe tartozik Németországban a Bayern München. A bajoroknál vendégeskedő Rátgéber Kosárlabda Akadémia U16-os csapata ma délelőtt több mint húsz ponttal verte a házigazdákat!

A Bayern München nem csak futballban, férfi kosárlabdában is a gigászok közé tartozik Németországban. A bajorok felnőtt csapata legutóbb bajnoki ezüstérmes volt az Alba Berlin mögött, és rendszeres résztvevője a legrangosabb nemzetközi sorozatnak, az Euroligának.

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia kadett fiú csapatát a Bayern hívta meg négy napra, hogy ez idő alatt több edzőmérkőzést is játszhassanak egymással. Az elsőn hatalmas pécsi siker született, az akadémisták több mint húsz ponttal nyertek a müncheniek ellen!

– Nagyon örültem annak, hogy a játékosaim óriásit harcoltak és ötletesen kosárlabdáztak a mérkőzés nagy részében – értékelt Bojan Salatic, az NKA Pécs vezetőedzője. – Egy olyan győzelem, mint most a Bayern ellen, kellő motivációt ad a további munkához! Hátravan még három mérkőzésünk itt Münchenben, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mindhármat megnyerjük. A legjobbunkat fogjuk nyújtani!

A két csapat szombaton és vasárnap is összecsap még egymással. Szombat este pedig egy felnőtt nemzetközi felkészülési mérkőzésre hívták meg az NKA Pécs tehetségeit, amelyen a német ezüstérmes találkozik az olasz ezüstérmessel, vagyis Bayern–Virtus Bologna lesz! Igazi csemege!

Bayern München U16–NKA Pécs U16 52-73
Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NKA Pécs U16: Lukácsi 20/6, Martinovic 14, Medárd 10, Emelieze 10, Balázs B. 7, Fonyó 4, Vajda 2, Teszárik 2, Csuka 2, Szita 2, Putsay, Pap. Edzők: Bojan Salatic, Németh Konrád.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés