Connect with us

Bajnokság

Legyőzte a Szolnok a Falcót

A végjátékban dőlt el a mérkőzés.

Szolnoki Olajbányász - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 79-77 (15-19, 18-20, 18-21, 28-17)

Bajnokság, 4. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
Földházi T., Papp P., Boros T. (Fekete L.)

Szolnoki Olajbányász: Warner 9/3, Rudner -, Kovács 10/6, Subotic 13/6, Cakarun 16. Cserék: Pongó 6/3, Badzim 19/12, Zsiros 6/3, Pallai -, Juhos -.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Anderson -, Váradi 14/3, Doktor 2, Barac 14, Keller 5/3. Cserék: Perl 22, Bruinsma 14/6, Kovács 3/3, Benke 3/3.

Cakarun szerezte a találkozó első kosarát, a másik oldalon Váradi volt eredményes. ráadásul faultolták is a Falco magyar válogatott játékosát, a büntetőt azonban nem tudta bedobni. Anderson passzából Keller dobott triplát. Sok volt a hiba mindkét oldalon, a gólcsendet Kovács Péter triplája törte meg. Váradi Rudnerrel a nyakán dobta meg a Falco második tripláját. Kovács Péter is távolról talált be, Keller a másik oldalon volt eredményes. Három ponttal vezettek a szombathelyiek, Subotic büntetőjével zárkóztak a hazaiak. Doktor talált be, Kovács Pétert viszont le kellett cserélni, Kellerrel ütközött. Warner triplájával jött fel egyre az Olajbányász. Bruinsma triplájával 17-11-re “húzott el” a Falco. Pongó válaszolt rá. Gasper Okorn technikait kapott, reklamált. Egy perccel a negyed vége előtt 15-17 volt az állás. Bruinsma mindkét büntetőjét bedobta, 15-19.

Fotó: Olajbányász/Bugány János

Zsiros triplájával indult a második negyed, Barac válaszolt rá. Jó volt a közelije és a büntetőt is bedobta. Pallai sportszerűtlent kapott, Barac harcolta ki. 18-23-as állásnál időt kértek a hazaiak. Barac büntetőjével és Benke triplájával növelték az előnyüket a szombathelyiek, akik nagyon jól is védekeztek ebben a periódusban. Perl tette közé a tízet. 18-30, 20-32 is volt a táblán. Gasper Potocnik időt kért. Cakarun duplájára Perl válaszolt, majd Kovács Péter érkezett meg remekül a szombathelyi palánk alá. Warner duplájával ment be tíz alá a Szolnok, de Perl gyorsan visszatette közé a lélektanilag fontos különbséget. Subotic zsákolt, Gasper Okorn időt kért. Cakarun duplájával hatra zárkózott az Olajbányász. Kovács Benedek dobott triplát a sarokból, Badzimtól jött a válasz. A hajrában Perl hibázott két büntetőt, de a szolnokiak is elhibáztak két lehetőséget. 33-39.

Fotó: Olajbányász/Bugány János

Pontatlan támadások után, Váradi szerezte a második félidő első kosarát. Cakarun is betalált. Állandósult a hat pontos szombathelyi vezetés. Kosárra, kosárral válaszoltak a csapatok. Perl könnyű pontjait már nem nézte tétlenül a hazai kispad, időt kért az Olajbányász, 39-47 volt a táblán. Cakuran büntetőivel kezdték meg a zárkózást, majd Pongó is szerzett egy pontot a vonalról. Bruinsma kosara rázta fel az övéit, Cakarun válaszolt rá. Most öt pontos különbségnél fagyott be az eredményjelző. Anderson sportszerűtlen faultja hozta meg az áttörést a Szolnoknak. Pongó mindkét büntetőjét bedobta, így háromra olvadt a vasi előny. Perl szedett támadólepattanót és pöcizte be a labdát, Warner rontott triplát a másik oldalon, majd egy sportszerűtlen faultot is összeszedett a szolnoki légiós. Perl büntetőzött jól, 46-53 volt két perccel a negyed vége előtt. Cakarun is betalált, de azonnal válaszolt rá Váradi. A “hajrában” Zsiros dobott triplát, Bruinsma pedig két – “emberes” – kosarat. Warner egy másodperccel a  dudaszó előtt összeszedte a második sportszerűtlen hibáját, így kiállították. Váradi csak az egyik büntetőt dobta be és Anderson dudaszós triplája sem ment be. 51-60.

Fotó: Olajbányász/ Bugány János

Badzim szerezte az utolsó negyed első kosarát, Subotic pedig triplával válaszolt Perl büntetőire. Subotic hozta fel négyre a Szolnokot. Megrázta magát a Falco, Barac zsákolt is egyet. Bruinsma tette közé a tízet,  58-69-es állásnál kértek időt a hazaiak. Kovács Péter dobott triplát a sarokból, majd Subotic is betalált távolról. Badzim duplájával háromra jött fel a Szolnok, Gapser Okorn időt kért. Badzim triplájával egyenlített a Szolnok. 69-69 a negyed közepén. Barac pontjai jöttek jókor a vasiaknak, Badzim dobott újabb triplát. Perl csak egyik büntetőjét dobta be, Badzim újabb triplájával viszont átvette a vezetést a Szolnok. A Falco játéka teljesen szétesett, nagyon jól kosarazott a Szolnok a mérkőzés ezen szakaszában. A húszpontos Perl Zoltán egyenlített, három perc volt hátra. Subotic szerzett ismét előnyt a hazaiknak, Perl egyenlített. Hihetetlenül izgalmas volt a vége. Barac rontott triplát, majd Badzim hibázott a másik oldalon. Gasper Okorn időt kért. Bruisnam azonban elrontotta a tiszta dobóhelyzetet, de Váradi Benedek sportszerűtlen faultot ütött be. A Szolnok nem is hibázta el a meccslabdát. Badzim bedobta a büntetőket, nyert a Szolnok. 79-77.

HIRDETÉS

286 hozzászólás

286
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
92 Comment threads
194 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
Chikán SándorpályaszélsőEwingNanateszolnoksport Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Tény három játékosunk gyenge volt finoman fogalmazva!!! De Papp biró elvtárs nem először nyul bele a meccsekbe!!! a második félidőt úgy kezdte hogy a Keller ellen befujta a nagy semmit.Sokszor csinálta az elfogultságot! Ez is primitivség hogy azt hiszi a nézök nem látnak át rajta???? Ő bármit fújhat bármennyit tévedhet????? Jó lenne ha magáhoztérne!!!!!Egyébként csalásnak hivják!!!!

pályaszélső
Olvasó

A két Gasper közül a higgadtabb,értelmesebb és az okosabban cserélő edző örülhetett a végén és kettőjük közül az “ÖKÖR”/n/ húzta a rövidebbet !Gratulálok a Szolnoknak! Az Ökör/n/ megbokrosodott, azért kapott technikait a végén pedig Váradi,ami szintén jogos volt! Ökör/n/ rosszul cserélgetett,a végén keveset játszott Doktor és Bruinsma, azért kapott ki a Falco!Hajrá KÖRMEND,kedden mi is győzünk a Falco otthonában!Kár, hogy a játékvezetők ,mindig hibáznak,hiába nézik órákon át a videót, mert Warner második technikaija nem volt jogos, azért fogta meg az ellenfelét, hogy ne essen el!Ez a három MAJOM a Berény-ZTE meccsen is sokat hibázott a Berény kárára!

Dudi
Olvasó

Körmenden szeretik a kosàrlabdàt, csak…..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem az Okorn ellen megitélt tecnikai jogos volt. Zengett az üres csarnok. Természetesen nem fejezte be, járt volna neki a második. Az pedig, amit Kovács sérülésénél művelt, az pedig szombathelyi részről szerintem válalhatatlan. Akkor is sportszerűtlen lett volna, ha Kovács szimulál, vagy rájátszik, vagy próbálja eladni a szabálytalanságot. Nem ez történt, hanem egy ütközés, de ő csinálta a műsorát.

Mendez
Olvasó

Leírhatod ide százszor is, hogy ökör te söprűs-huggyos paraszt, azért holnap sok jóban ne reménykedj.
Megkapjátok azt amit szoktatok, Vas megye első számú kosárlabdacsapata megmutatja a falunak, mi is az a kosárlabda.

KD
Olvasó

Elolvasva Heindrich barátunk hsz-t( a Kisalföldre tett bennünket) úgy tünik, nemcsak Ruzs hiányzott náluk földrajz óráról. Ha a döntöben találkozunk és lehetnek nézök ( nem hiszem) nehogy Györben vagy Kapuváron kössetek ki.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az nem lehet, hogy onnan ír? Csak kérdezem?

KD
Olvasó

A másik hsz-éböl ítélve nem valószínü.

Rouge
Olvasó

Ne félts minket.

Az előbb írtad, hogy Szombathely a legboldogabb város.

Úgyhogy majd nézünk ki a fejünkből a buszon
és ahol a legtöbb vigyorgó kisgyereket látjuk,
az lesz Szombathely.

Persze hogy biztosra menjünk,
leszállás előtt azért megkérdezzük tőlük,
hogy tudják-e mi az a kupa győzelem.

KD
Olvasó

Április elején megadom a választ a kérdésedre. Persze azért vigyázz a barcelonai túrával, mert a baszkföldi vigyorgó gyerekek nem biztos, higy útbaigazítanak.

Ewing
Olvasó

Ezek után még jogosabb a kérdés….kik azok a Buckalakók? Legfőképpen pedig merre vannak? Hamár földrajz…

KD
Olvasó

Hát az elsö buckánál az Alföldön. ( Lásd még Szolnok)

Jon
Olvasó

Azt nem mondom, hogy azon Falco-szurkolók, akiknél megcsappant a remény és bizonytalanok, hogy ezt alaptalanul tennék, de azért kicsit megdöbbentem a reménytelenség mértékén. A Falco játékosállománya azért nem teljesen reménytelen a cél elérésére.
Viszont remélem a nagyon sok elbizakodott szolnoki – akik túlnyomó része ráadásul minősíthetetlen stílusban nyilvánult meg a bejegyzés alatt – nagyot fog koppanni szezon végén…

Olajheart2
Olvasó

Csak óvatosan szólítalak meg,mert egyszer már kioktattál.. Nem mintha félnék tőle.. csak emlékszem a párbeszédünkre.. mégis azért megkérdezem kire gondolsz a NAGYON SOK elbizakodott szolnoki szurkoló?? Van itt egy kettő igen még lehet három is, de szerintem a többség köztük én is abszolút azt tartjuk reálisnak h a Falco lesz a bajnok, és inkább számotokra lesz kellemetlen ha ez esetleg nem sikerül.. De azért engettesék meg hogy kicsit örüljünk h megnyertük az alapszakaszt, én örülök például mert nem számítottam rá, és igenis az is jó hogy nem lefutott a bajnokság miszerint van néhány csapat aki borsot törHET az orrotok alá..… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Nem is írtam, hogy pont rád gondolnék. Egyébként semmi gond, ha valaki normális stílusban kérdez, én nyitott szoktam lenni a normális hangnemű párbeszédre, főképp ha valaki nem csak a “magáét hajtja” a végtelenségig. Reális érvekkel akár megyőzhető is vagyok. Ami a korábbi vitánkat, illetve a kioktatást illeti, szerintem szükésgtelen megint belemenni – ahogy szeretnéd – és mivel emlékszel rá, ahogy említetted, arra is emlékszel, mi volt az apropója. A mostani témához: megpróbálok a kérdésedre is válaszolni, de szerintem kicsit összekeversz dolgokat. Pl. ami az ország első számú csapatát illeti. 1-2 trolltól eltekintve szerintem senki sem kiáltotta ki annak a Falcot.… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“Hol vagy sárga huggyos!”

Ezt ugye Sárgapárna hozzászólására írta valaki, ezt egyértelműen neki címezte.

Ha te ezt a hozzászólást sérelmezed, akkor esetleg ideírnád Sárgapárna hozzászólásait is?
(Tudod, szopóálarc meg hasonlók.)

Mert ez így lenne korrekt.

Jon
Olvasó

Így lenne korrekt? Már az sem korrekt, hogy egy példába kapaszkodsz bele, amit eleve nem szerettem volna írni, mert bárki végigolvashatja az összes kommentet. Érthetően leírtam, ha végigolvastad.
Tudom, igen, szoktam én is látni, miket ír és nem is helyeslem, de ha már ezt említed, gondolom Téged IS még jobban zavar, hogy 1-2 szurkolótársad sokkal ordenárébb stílusban szokott megnyilatkozni a sárga párnánál.

Olajheart2
Olvasó

Naa.. félre értettél dehogy akarom én a régi dolgot tovább beszélni.. Szerinted összekeverem a dolgokat.. én úgy érzem nem.. Az egyetlen kérdésemre nem válaszoltál miszerint kik azok.. a NAGYON SOK ELBIZAKODOTT szolnoki szurkoló?? Megválaszolom én nincs nagyon sok.. néhány van.. na az nem ugyanaz.. Ez meglep amit írtál csak 1-2 troll miatt a falco az első számú csapat?? Szerintem nagyon nem csak a trolloktól.. Nagyon nem, de szíved joga ha szerinted igen.. Valahogy azt érzem az írásodból, hogy felmented a Falcot miszerint nem elvárás, hogy bajnok legyen.. Szerintem elvárás.. Nekünk pedig minden meccs ajándék amit ez az idei szerethető CSAPATUNK… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Én nem említettem pénzt, Csak a keret erősségét. 😉 Igen, csak néhány ember szerint. Mert a többség tudja, mi a különbség az “esélyes csapat” és az “elsőszámú csapat” között. És esélyesség tekintetében is már messze nem olyan egyértelmű a képlet, mint pár hónappal ezelőtt, de oké, azt még mindig mondhatjuk esetleg, hogy esélyes. Szerintem nem is lehet elvárás egy bajnoki cím, ez kicsit erős. Túl hosszú ahhoz egy szezon és túl sok váratlan tényező szólhat közbe (meg most még vannak nagyobb problémák is közben sajnos). Az, hogy én hogy viszonyulok egy adott évi teljesítményhez (felmentem-e a Falcot, ahogy írtad), az… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Számomra a Nyerges éra 10 évében elvárás volt, hogy az Olaj bajnokságokat és kupákat nyerjen! Nyert is.

Olajheart2
Olvasó

1990/91 2006/07 és 2020/21 nem volt és nem elvárás a győzelem az Olajnak! Szurkoló voltam akkor is amikor nem volt elvárás, és akkor is amikor elvárás volt győzni az Olajnak! Mind a kettőnek megvolt a szépsége! Azt meg zárójelben jegyzem meg,hogy minden aranyérménél ott voltam a csapatunk mellett, és ez egy életre szól..

WSreborn
Olvasó

Sorold már fel azt a sok minősíthetetlen stílusban hozzàszóló szolnoki szurkolót légy oly kedves.
????????

Jon
Olvasó

WSreborn, Olajheart!
Csak a kedvetekért, srácok, a sok kérdőjel sem szükséges. 😉
“Rouge
Lenyomtunk benneteket ahogy előzőleg írtam.
És csak ez számít…:);)
45-32 Válasz
2021.03.20. 17:51”

Egy újabb példa, de hadd ne gyűjtsem ki mindet…

Rouge
Olvasó

“.. WSreborn
Sorold már fel azt a sok minősíthetetlen stílusban hozzàszóló szolnoki szurkolót légy oly kedves.
????????”

“ WSreborn, Olajheart!
Csak a kedvetekért, srácok, a sok kérdőjel sem szükséges. 😉
Rouge
Lenyomtunk benneteket ahogy előzőleg írtam.
És csak ez számít…:);)..”

Ez a minősíthetetlen stílus?

Ezek után már értem, hogy miért ír szerinted a “szolnoki szurkolók túlnyomó része” minősíthetetlen stílusban…

Vagy a minősíthetetlen stílusom :):) mellett az is a bajod, hogy bíztam a csapatom győzelmében (ami be is következett)?
Ez szerinted nem helyénvaló?

Figyelj Jon, nagyot futottàl, ideje pihenni, jó éjt!

Dudi
Olvasó

Duma, az van……

Jon
Olvasó

Ja, az Baszkföldön mindig, ahogy arc is. 😀
Én azon mosolygok, hogy ilyenkor, amikor megy az Olajnak, akkor mennyi internetzombi lájkolgatja az “okosságait”, amikor meg nem megy, akkor meg még el is határolódnak tőle sokan.

Jon
Olvasó

Rouge, Te még magadat is alul tudod múlni néha. 😀
Az épp nem a minősíthetetlen stílusra, hanem az elbizakodott szurkolókra volt példa.
“Nagyot futottál” 😀 Ez valami új dumátok a gyártósor mellett? 😛

Rouge
Olvasó

“… WSreborn, Olajheart!
Csak a kedvetekért, srácok, a sok kérdőjel sem szükséges…”

WSreborn-nak válaszoltál, aki a minősíthetetlen stílusra kérdezett rá…
úgyhogy azért írtam amit írtam..amnézia, Jon?..

De amúgy az elbizakodott szurkolókra is válaszoltam, biztos ami biztos, olvasd vissza…diszlexia, Jon?…

“… Rouge, Te még magadat is alul tudod múlni néha…”

Jon, te soha, de soha nem tudod alulmúlni magad.

Ha érted (nem biztos).

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jon!
A Falco szurkolók jó része szerint, ez az Olaj a döntőben nem veri meg háromszor a Falcot. Ők gondolom nem elbizakodottak, hanem okosak, előrelátók. Írják ezt úgy, hogy per pillanat be sem jutottak a döntőbe.

Jon
Olvasó

Szép – hátulról mellbe – próbálkozás. 😉
Biztos “az ország elsőszámú csapata” címmel jár. 😛
Gondolom érted az iróniát. Ez ment pár hónapja, meg “az egyeduralkodó Falco”.
Én is remélem, hogy nem fogja, de miért ne verhetné meg háromszor a Falcot?

Nanate
Olvasó

Direkt èn is hideg fejjel írok,tegnap nem akartam össze vissza írni! A meccsről csak annyit, hogy mikor az utolsó negyedben feljöttünk a bírók egyből elkezdtèk szórni ránk a szemèlyiket! De a lènyeg, hogy tènyleg rövidek vagyunk! Pont egy Voja hiányzik szerintem! A magyar magunk nagyon gyenge! A Falco kèt legjobb játèkosa Perl ès Váradi szerintem! Benke megint meg fog sèrülni! ( Mindíg akkor mikor szükség lenne rá) A Warner gyerek megy,hajt mindent megtesz, de ennyit tud! Ide kevès lesz! A döntőt szerintem ez a kèt csapat játsza ès ott fog eldőlni, hogy Váradi ès Perl hogy fogjàk bírni, illetve nálunk… Olvass tovább »

Rolex
Olvasó

Egy kis közvéleménykutatás!
Szerintetek meglesz a filkónak az áhított kupaezüst?
+/igen
-/nem
😉

kapuskiraly
Olvasó

Apa, apa! bronz nem lehetne inkább? 🙂

Roland
Olvasó

😁🤣

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ma volt időm olvasgatni. Sok érdekességet találtam. A szombathelyi meccs után azt kaptuk, hogy azért nyertünk, mert megsérült Anderson (+még valaki hiányzott). Most játszott. Ma azt hallgatjuk, hogy a Falco nem kap ki 3x a döntőben az Olajtól. Most annak nincs nagy jelentősége, hogy azt sem tudjuk, hogy ki jut oda. Másodszor, azt sem sokan gondolták, hogy az Olajnak a Falco két győzelmet fog hozni. Mégis megtörtént. Az egyértelmű, hogy a döntőben üti-veri a Falco a Szolnokot szerintük, bár idén még 1x sem nyertek. A VB faultján vitatkoznak, a Bruinsma szabálytalanságára senki nem akar emlékezni, vagy Pot-ik ki lett állítva… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Még egyszer megnézve a meccset hideg fejjel: Nem az utolsó pillanatok momentumain kell lovagolni. A meccs 33 percig a Falco kezében volt, 58-69 nél elhitték, hogy megvan. Ràadásul rosszul is játszottunk, Cakarun tartotta a lelket a csapatban, de ez arra volt elég hogy ne menjen el 15-20 ponttal a Falco. Én úgy láttam, hogy a szűkebb rotációja miatt kicsit elfáradt a Falco, fizikálisan és fejben is az agresszìv zónánk ellen. Megéreztük a vérszagot és nekünk egy kicsit több szufla maradt. Ott dőlt el minden amikor 58-69ről 1,5 perc alatt 69-69 re hoztuk. A mezőnyjátékunk viszont továbbra is vérszegény, remélem ez… Olvass tovább »

Praenoricum
Olvasó

Az volt az a másfél perc, amikor feljött Anderson. Egymás után két rossz dobás, egy szándékos fault és össze vissza futkozás a zónavédekezésben. A második tripla után könyörögtem, hogy vegyék már le a pályáról, mert elmegy a meccs. Maradt a pályán…

Milo
Olvasó

Nagyon fontos győzelem ez a tegnapi. Ezzel megvan az alapszakasz elsőség, a jövőhéten “választhatunk”, hogy a DEACot vagy a Szegedet akarjuk elődöntős ellenfelünknek (nem szabad leírni az Albat sem nyilván). Azért nincs kétségem afelől, hogy a Szegedet akarjuk 4-nek, szóval a hétvégén vernünk kell őket. A Falconak viszont nem lesz egyszerű dolga. Körmenden és a Deacon át vezet az út a döntőig. Ezért is ér nagyon sokat ez a tegnapi győzelem.

Rolex
Olvasó

Milyen vicces,hogy a sárgaságok bíróznak…
Azt meg elfelejtik,hogy egy negyedet a kezdő irányítónk nélkül játszottunk le(tökmindegy,hogy ez most jó vagy nem,mínusz egy ember)ráadásul a filkó olyan sportszerűen vedekezett az ucco negyedben,hogy 10másodperccel a meccs vége előtt lett meg az 5.faultjuk…😉
Szóval sárgaságaim…😅

szolnoksport
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett Badzim feltámadása, Zsíros triplái is éppen jókor jöttek, Kovács Peti meg nagyon jó százalékkal dobott, nagy része van a sikerben. Warner nélkül tényleg jobb volt a csapatjáték, a döntőben / ahová reményeim szerint ezek után eljutunk / nagyon sok múlik majd Gibson játékán. Ha jól tud beszállni, nyerhetjük a bajnokságot. Ha nem akkor is talán, de az már vért izzadós lesz. 🙂

Vilis79
Olvasó

Olvasgattam a hozzászólásokat, ami számomra teljesen egyértelmű, nem fog számítani a hazai pálya nézők nélkül, ez a falco csak jobb lesz, simán megnyert meccset engedett ki a kezéből, ha nincsenek badzim extra triplái,10 lett volna közte. Attól függetlenül nagyot küzdött a Szolnok, pici ritmusvesztés a Falco részéről és bukták a meccset. Jó kis döntő elé nézünk, én úgy gondolom hogy 1 meccset minimum fog nyerni Szolnokon a Falco.

Rolex
Olvasó

Vilis,egyenlőre még szombathelyen se sikerült az olaj ellen nyerni,nemhogy Szolnokon…😉

Vilis79
Olvasó

Rájátszás fog számítani. Meglátjuk, félreértés ne essék, nem vagyok Falco szurkoló. Ez csak az én szubjektív véleményem. Legyen egy nagyon izgi döntő, csak ennyit kívánok.

Rouge
Olvasó

“… ha nincsenek badzim extra triplái,10 lett volna közte…”

Vilis, most lehet hogy újat mondok neked, de
Badzimot pont az ilyen extra triplái miatt hoztuk ide.

Tehát azok vannak és lesznek.

Vilis79
Olvasó

Nagyon jó játékos, ez tény. De azért ne idegeskedj.

piros710321
Olvasó

Álmodj királylány 🙂

Rouge
Olvasó

Ez a falco mentálisan gyenge…nincs vezérük,
ez a legnagyobb bajuk.
(Ezt Okorn is tudja, ezért hozta volna Milót.)

Hiába jobbak egyénileg (négy válogatott, top 100-as csapat), nálunk a három délszláv mentálisan elképesztően erős, soha nem adják fel,
Cakarun és Subotic is igazi vezér.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Mendez
Olvasó

Ebben most igazad van.

nazol
Olvasó

Elkezdtem félni.

1. Mendez írt egy normális hozzászólást.
2. Azt írta egy Olaj (!) drukkernek, hogy igaza van!

A világ kifordult magából, valami szörnyű dolog fog történni… 😂

Jon
Olvasó

Mondasz valamit. 😀 Még ha kicsit ironikusan is. 😉 Na nem azért, Mendez legtöbbször normális kommentet ír szerintem, inkább, hogy kivel ért egyet… Mert Rouge kicsit ferdít azért…mint általában. 😛 Egyrészt szerintem már az sem teljesen igaz, hogy az Olaj egyénileg egyértelműen gyengébb. Azt kell megnézni, hogy hány játékos képes stabilan kiemelkedő játékot hozni. Csúnya szóval, nem a “darabszám” számít. Jelenleg az Olajnak több az olyan játékosa, akik kiemelkedő teljesítményt tudnak hozni. Pl. hiába válogatott Keller, ha képtelen húzó légiós színtet hozni. Anderson mintha nem is lenne. Stb. A “top 100”-as csapat sem számít. Ha a Falco nem indult volna… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

“… 2 éve sem volt Kálmán/Dzunic típusú vezére a Falconak, viszont voltak meccset eldönteni tudó játékosok…”

Persze, láttuk is a győri kupadöntőn.

Az elődöntőről pedig ne beszéljünk, mert mi az u18- cal álltunk ki.
Ha nálunk nincsenek sérültek és hiànyzók (Miló, Benke, Rowsey, Andrics, Airrington, Kovács) ti az életben nem lesztek bajnokok.

Jon
Olvasó

😀
Persze. Megint az a faja magyarázkodás, aminek az alapja a kettős mérce.
Ha a Falco nyer, akkor az Olaj hiányzói miatt és nem a Falco játékosok, vagy Okorn taktikája miatt.
Ha az Olaj nyer, akkor azért, mert remek játékosok, zseniális csapat és Okorn meg persze elrontotta.
Ühüm.

Rouge
Olvasó

Igazad van Jon és ezzel én be is fejeztem veled.

Igazad van:
azon az elődöntőn, ahol hat alapemberünk volt sérült és hiányzott,
ott nem azért kaptunk ki, mert az u18-cal szerepeltünk, hanem Okorn zseniális taktikája miatt.

Jó éjt, Jon.

Dudi
Olvasó

Már megint a régi lemez…..
Valóban így történt, tele volt a Szolnok sérülttel. És? Ki tehetett erről? Bocs, hogy nyerni mertünk. Így utolag már belátom, hogy vissza kellett volna utasítani a bajnoki címet…. A kupadöntőt pedig elkur… k. Nem kicsit, nagyon. Megérdemelten nyertetek. Pont.

Vilis79
Olvasó

Szerintem Váradi már bőven vezér. Perl is.

Dudi
Olvasó

+Ők vszinűleg akkor is a Falcoban fognak játszani, amikor a Subotic, meg Cakarun már visszavonult, és már azt is elfelejtik, hol van Szolnok.🤓

SzhelY
Olvasó

Az szerintem látszik ha kap elllenfelet a Keller akkor már elvész a tudás

Vilis79
Olvasó

Ezt mondtam akkor amikor a center nélküli Sopron ellen fényezték. Mutassa meg képzett center ellen a tudását.

SzhelY
Olvasó

Igen és ez hatványozottan ki fog rajzolódni

Marillion
Olvasó

Ezzel nem mondtál újjat…a magassága megvan ehhez a poszthoz….és semmi több….

Jon
Olvasó

Most legalább gyakorlatban is látták a srácok, hogy miből fog több kelleni a döntőben, ha meg akarják verni a Szolnokot. Mert senkinek ne legyenek kétségei, hogy a Szolnok meg fogja nyerni a bajnokságot, ha jópár dolgon nem sikerül addig változtatni, nem szabad, hogy az idegenben szoros eredmény bárkit is elbizakodottá tegyen. Még csupán a statisztikára pillantva is sok dolgot lehet említeni. Kiemelkedő egyéni teljesítményből több kell. Bruinsmától ez meg is lesz szerintem/remélem (már most jól szállt be), de fel kell nőni hozzá ponterősségben legalább meccsenként 3 játékosnak. Remélem Benke játéka is rendben lesz. Andersontól minden szempontból sokkal sokkal több kellene.… Olvass tovább »

Rolex
Olvasó

Sárga szenny!
Szopóálarc már a buzernyák fejeden vagy?
Mert most beveheted tövig.

makelovenotwar69
Olvasó

Egyik csapat sem játszott csúcsformában, inkább a küzdés dominált – sok rossz megoldás és elhibázott dobás mellett.
A Falconak szerencséje volt, hogy Bruinsma többet játszott, mint amit Okorn előzetesen jelzett. Ha Benke is “visszatér”, a Falco képes az ilyen meccseket idegenben is megnyerni.
Az Olaj egyszerűen “rövid”: ha a 3 délszláv nem tudja hozni magát, már billeg a dolog. Most is Badzim feltámadása kellett a végén, anélkül kikaptak volna. Warner kiválása látszólag jót tett a csapatjátéknak, ezért is nagy kérdés, hogy Gipson valamikori beállása mennyit hoz és mennyit visz…
Mindkét csapat nyerhetett volna és az is igazságos lett volna. 🙂
Hajrá magyar kosárlabda!

Petike97
Olvasó

Hát ahhoz képest,hogy amikor Andersont hoztuk MVP gyanús irányítónak lett beállítva.Hát én megkockáztatom,hogy az idei év leggyengébb légiósai között van,a sérülésétől függetlenül is….Anno Hooker is sokkal biztosabb kezű játékos játékos volt.

bp
Olvasó

Miért van az, hogy sokan sokszor a meccs végi momentumokat tartják döntőnek? Pedig az egy 40 percnyi tiszta játékidő eseménysorának egy eseménye. A végeredmény szempontjából nem fontosabb mint bármely más esemény a meccsen. Ha ez a sportszerűtlen fújás a 27. percben van akkor nem lenne téma. Például ugyanilyen kis momentum volt ezen a meccsen a 21 kihagyott hárompontos kísérlet mindegyike a Falconak. Mégsem az a téma ha csak egy bemegy ebből a huszonegyből akkor ők nyernek. Hanem a bíró meccs végi túlzó ítélete. Sokféleképpen meg lehet ítélni egy meccset, de az biztos, hogy sosem egy konkrét esemény miatt dől el.

Mendez
Olvasó

Ez pontosan így van.
Nem a végét rontottuk el, hanem akkor amikor Warner kiállítása után elhittük megint szokás szerint, hogy megvan a meccs.
Kaptuk is a 11-0-ás rohanást.
Fejben nagyon nincs rendben ez a társaság.

Szimba
Olvasó

4 másodperccel a vége előtt nem lehet az ellenfél palánkja alatt ilyet faultolni. Semleges szemmel izgalmas meccs volt, de rengeteg hibával.

Artois
Olvasó

Sportszerutlen ide, kiallitas oda Potocsnik lemeccselte ma Okornt. Abszolut nem tudott reagalni a szolnoki zonara a Falco.
A tobbi csak mese habbal.

Zsarkov
Olvasó

Deac-Szeged holtverseny esetén, ki a 3.?

Olajheart2
Olvasó

DEAC szerintem.. kétszer verte a Szegedet ha jól tudom

Zsarkov
Olvasó

Köszönöm

Rózsabimbó
Olvasó

Szeged-DEAC Okt.31. 90-92
DEAC-Szeged Febr.6. 93-84

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok az Olajnak!

KD
Olvasó

Ja és majdnem elfelejtettem, hogy mi vagyunk a legboldogabb város. Mi lesz, ha netán még megnyerjük a kupát és/vagy a bajnokságot is….
https://telex.hu/belfold/2021/03/20/szombathely-legboldogabb-magyar-varos-jobb-veled-a-vilag-alapitvany

KD
Olvasó

Függetlenül attól, hogy a végén a sporik döntötték el, úgy gondolom, hogy az utolsó negyedben jött ki az, hogy eröltetett menetben, folyamatos hiányzók mellett kellett a BL és a Covid miatt elmaradt meccseket bepótolni. Persze ez nem mentség az éppen nem eröltetett menetböl jövö Anderson játékára és nulla pontjára. Biztató volt ellenben Bruinsma játéka, nem látszott rajta a kihagyás. Ami a folytatást illeti, nyilván nézök nélkül ( nem osztom Ruzs optimizmusát) a pályaelönynek/ hátránynak nincs akkora jelentösége. A rájásztásban a napi forma és a koncetráció ( meg persze a minöségi rotáció) fog dönteni, mivel a csapatok kòzött nincs akkora tudásbeli… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Splity?????
Merre?

Záporlámpácska
Olvasó

Húha,a kommenteket olvasva úgy érzem nagyon megoszló véleménnyel van mindenki arról,hogy Beni sportszerűtlenét eszik-e vagy isszák.Én mint Falco szurkoló nyilván más szemmel látom mint egy Szolnok szurkoló,és én tiszteletben tartom ezeket az érzéseket,így neutrális maradok a kommentekben,hisz mindenki kicsit a saját csapata javára kacsint,így sajnos én is. Igazából a bírókat sem szeretném szidni,pedig volt olyan amire én a Szolnok javára befújtam volna a sportszerűtlent,de ők nem tették,vagy olyan amikor a mi javunkra fújtak volna be akármit,de nem tették,de hát végülis ők a meccsek után a fórumokat nézve [ha egyáltalán nézik] úgyis mindig megkapják a magukét,nem szeretnék a listán egy újabb… Olvass tovább »

Torcida
Olvasó

szép csaj vagy

Csapajev
Olvasó

Mi van akkor, ha Záporlámpácska a faszi a képen… 🙂 🙂

Marillion
Olvasó

Végig olvasva…egyik másik sorhoz érve…néha az volt az érzésem hogy nem is 1 bolygoról valók vagyunk….Csak 1 példa: “Anderson MA kicsit nem volt formában……hogy a következő meccseken MÉGJOBBAN megtudja mutatni mire képes”….hát kérem mióta a Falcoban játszik azóta az ember egyik ámulatból a másikba esik…de kérdezem én egy légiósnak pláne ha a legfontosabb pozicióba szerződtetik egy csapathoz…akkor mennyí idő kell hogy kiderüljön miért is volt értelme szerződtetn?

Záporlámpácska
Olvasó

Kedves Marillion! Én sokszor láttam önt kommentálni még Youtubeos közvetítések alatt,tudom hogy maga kicsoda,ugyanis ismerem az írásstílusát,és tudom hogy én teljesen más világból származónaj hathatok önnek,ugyanis túlontúl pozitív vagyok Önhöz képest,ami nem is baj. Természetesen lehet más a véleményünk és szívesen elolvasom ezt is,de óvónő vagyok,és nagyon sok pozitivás vesz körül engem,amiért én sokszor szeretem az életnek a szebb oldalát megfogni. Úgyhogy uram,kérem ne tessék feltételezni rólam hogy marslakó vagyok és más bolygóról származom,kérem,hiszen nem szoktam teáscsészékben repkedni és nem is egy intergalaktikus mittudoménmin nézem a meccseket,na meg hát zöld sem vagyok meg a profilképemen sem egy ilyen 👽 látható,teljesen… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Még mindig jó olvasni a pozitív szemléletedet. 🙂 Ha a “nemi” poénhoz kellene hozzáadni én azt mondanám, hogy idősebb nő vagy (“a fiú…” – ez 60+-os nők szavajárása). 😛 De ha jól emlékszem, a vőlegényed miatt lettél nem is olyan rég Falco szurkoló és nem is akarom túlzásba vinni, ez a téma túl van tárgyalva. 😉 Marilliont is meg kell azért érteni, az ember hosszabb szurkolói “pályafutása” alatt azért szigorúbbá válik – főképp a játékvezetők és a nem az elvárásoknak megfelelően teljesítő Falco-játékosokkal szemben – sajnos ez szinte törvényszerű, még ha alkatonként kicsit eltérő mértékben is. De remélem, ha majd… Olvass tovább »

Záporlámpácska
Olvasó

Kedves Jon!
Ne aggódjon,elhiszem én hogy akik régebb óta nézik a meccseket,sok mindenen mentek keresztül,amin én még nem,de az már velem is előfordult hogy elsírtam magam meccseken.
Sajnos lehet hogy még fog olyan érni ami miatt én sem leszek ennyire pozitív,lehet a sok hosszú szurkolói év majd az én szemléletem is megváltozik,de még csak 5 éve vagyok szurkoló.
Az idősebb nő poén jó,bárcsak néha idősebb lennék több tapasztalattal,de sajnos nem vagyok még 20 se. 😁
Örülök hogy ilyen korrekten elmondta a véleményét,és teljes mértékben igazat adok magának abban hogy az idő változtat majd talán a szemléletemen! 😁

Marillion
Olvasó

Ha megbántottam…..azonnal bocsánatot kérek…! Reméljük az őn álltal felvázolt reményekkel is lehet tartósan nagyot alkotni egy csapatnak! Föleg ha a képességek megvannak hozzá!

Záporlámpácska
Olvasó

Jaj,dehogyis,nem bántott meg,csak jót nevettem azon a “nem evilági” mondaton.
Nem kell aggódni,sem bocsánatot kérni,kedves Marillion 😁.

Rolex
Olvasó

Moslékfilkóóóó!!!
❤️🖤

Marillion
Olvasó

Ez igen! ….és egy újabb fanatikus akinek többet jelent ez a megnyilvánulás még annál is hogy a gyöztest méltassa aki/k ezek szerint még ennyit sem érdemel!

Olajheart2
Olvasó

Nem olvastam el a hozzászólásokat.. majd ezután.. nem akarom, hogy befolyásoljon.. 1. Nagyon BOLDOG vagyok.. nem azért mert nyertünk, azért is.. hanem azért amit sokadjára tettünk meg.. CSAPATKÉNT ÓRIÁSIT KÜZDÖTTÜNK!! 2. Első félidő után ezt senki nem gondolta, hogy a győzelem benne van számunkra a meccsben! 3. Félve írom le, és nem is jellemző rám az ilyen irányú írás, de Warner kiválása után jobb kosárlabdát játszottunk- de ez nem azt jelenti, hogy nem jó irányító vagy nem kell a csapatba, csak valahogy nem mindig választja a jó megoldást éles szituációkban. 4. Megnyertük az alapszakaszt- na ezt senki nem gondolta a… Olvass tovább »

JászaiMari
Olvasó

falco PARÁDÉ! Külön öröm volt számomra, hogy díjazottam tehetségét a végén a sporik nem ették meg.

Barro
Olvasó

Most komolyan. Nagyon féltem ettől a meccstől mert a Soproni meccs óta nem találjuk a megfelő tempót. 2 negyed Warner 2 méterről izomből fejbe lövi Cakarunt…visszaszedi 3 an rajta lépés horoggal kosár…ez mindent elmond az első 3 negyedbeli teljesítményünkről….kész kabaráé.
Utána viszont ahogy Badzim visszajön a meccsbe..3 olyan 3-as háló nem mozdul meg…itt már a régiek voltunk…
Kérdés…hova tüntettük Perlt a 4.negyedbe?

Csabcsi
Olvasó

Kár,hogy a végjátékban azzal a véleményes”sportszerűtlennel” nyertünk -mondjuk nagyon tetszett- bár az igaz,hogy ha Pallai,Warner hibája is az volt és Bruinsma visszahúzása meg nem,akkor ez kijárt!
Ez a két csapat még fog 1-2 jó meccset játszani a szezonban.

Mindebképp bíztató,hogy 3 gyengébb negyeddel is sikerült vernünk a silver falcot!
Nem vagyunk jó passzban,de jó és szerethető csapatunk van!

ójajj
Olvasó

Ha Pótkocsi bajnokságot nyer ezzel a csapattal, akkor szobrot állítunk neki Szolnokon! 3. olyan bajnokságunk lenne, amikor esélytelenek voltunk induláskor (1990-91, 2006-2007 és 2020-21).

WSreborn
Olvasó

Ebben van valami…

Leklibajsza
Olvasó

Elengedhetnétek már ezt. Nagyon jó cspatotok van. Elvárható a bajnoki cím.

Olajheart2
Olvasó

Nem nem.. nálunk nem elvárható a bajnoki cím továbbra se.. Nálatok viszont elvárható továbbra is a játékosállomány alapján..!! Meglepődtetek, hogy vannak kihívóitok.. nem is egy.. nemcsak az Olaj..

Heindrich
Olvasó

Sárgageeeeciiiiik lalalalalalalá!

Pbask
Olvasó

Felböffent az alföldi kultúra.

Heindrich
Olvasó

Kisalföld… mindenhol utálnak titeket!

Pbask
Olvasó

Szerencse, hogy Ti az ország kedvenc csapata vagytok 🙂

Marillion
Olvasó

Bravó…hol szerezted ezt az kultúrált szinvonalat? Még saját csapatod sem érdemel annyit hogy gratulálj nekik!? Nem baj bunkókám…megtettem helyetted Szombathelyről!

Barro
Olvasó

Aki szerint vállalhatatlan fújás volt 4 mp el a vége előtt az lassítsa ki a 3. negyed vége előtt 1 mp-el ami teljesen jogos volt…..mintha másolták volna egymásról a faultot.

donnarumma
Olvasó

Nézzük a pozitívumokat…
-a srácok is érezhették belül, hogy melyik a jobb csapat..
-ez az Olaj ezt Falcot nem tudja legyőzni, max. A Falco tudja elrontani.
Teljesen mindegy mit játszik az Olaj, ha hozunk egy 75% ot akkor győzelem idegenben is.Ez ma csak 60 % ra sikerult…
Szinte biztos vagyok benne, hogy NEM ez a két csapat fogja játszani a döntőt!

WSreborn
Olvasó

Igen, egy sértődött óvodás szakmaiságot nélkülöző vagdalkozását hallottuk…..

donnarumma
Olvasó

Most jól megírtad’szakmailag

Józsipapa
Olvasó

Azért ősszel is sikerült nyerni……

donnarumma
Olvasó

Vagy nekünk veszíteni😉

Csapajev
Olvasó

“Szinte biztos vagyok benne, hogy NEM ez a két csapat fogja játszani a döntőt!”

Ennyire nem bízol a Falcóban??? 🙂

donnarumma
Olvasó

A Falcoban sem-ez jogos..

Barro
Olvasó

Szerinted is kiszop a na facó a Debrecentől….Szerintem is.

donnarumma
Olvasó

Akkor Deac Alba döntő lesz?
Ugye tudod hogy a “na facó” írásodtól csak egy buta kölyöknek tűnsz?!

WSreborn
Olvasó

Nem lehetetlen ám az az Alba-Deac döntő.

Pbask
Olvasó

Persze, de azért ez az Olaj kétszer megverte már a Falcot, és ez a Szolnok igazolt is egy jó légióst számai alapján,aki eddig még nem is lépett pályára.
Nem értem ezt a bizakodást sokatok részéről. Én szerintem semmivel sem kiemelkedőbb a Falco,mint az Olaj. A Falconál a magyar mag az, míg Olajnál a remekül védekező légiós sor, hasznos kiegészítő magyarokkal.

Mi légiós sorunk Bruinsma és Barac,aki való valamire.

Marillion
Olvasó

Igen…akik használhatók és melléjük ezt a divatkosaras Andersont meg erőltetjük orba szájba! Dobálgatás…pumpálgatás mellé a védekezés egy nagy szar! A legrosszabb irányitó aki eddig a falcoban ezen a poszton megfordult!

donnarumma
Olvasó

-Stat alapján nekünk is van jó legiósunk Kyan.
-Barac-ot is haza küldtétek már 2 hónapja
és már Keller sem lenne itt…
A rájátszásban is ez lesz az eredmény, akkor jogos a kritika, de addig egy dolgunk van-szurkolni…

Pbask
Olvasó

-Andersont elejétől fogva próbálom kritizálni szakmai okokra alapozva,bemutatva, főleg kiemelve a védekezésbeli hiányosságokat.
-Baracot első pillnattol fogva nem küldem volna el, védekezését már első meccsén láttam,hogy remek játékos,való ebbe csapatva ,összehasonlítva tavalyi elnök úrral meg pláne.
– Ákos nem a szívem csücske, voltak jobb meccsei gyengébb centerek ellen,de összeségében rendben van a küzdeni akarása, de Searcynek jobban örülnék a mai napig, az eredeti csapattal jobban meneteltünk szvsz.

Milo
Olvasó

Igazad van, Donna😃😀 Milyen jó is lesz egy Olaj-Deac döntő😃🤣

Vadkakas
Olvasó

Így legyen!

donnarumma
Olvasó

Benne van a pakliban….de akkor végül is igazam lesz,nem?

donnarumma
Olvasó

Ok de akkor Deac söpréssel🤣

WSreborn
Olvasó

😂😂😂😂👍👍👍

Marillion
Olvasó

Sajnos nincs a sportban olyan hogy ha!Lejátszotta a két csapat és max. ennyire voltunk képesek….és ez lett belölle a végeredmény!

Tomi
Olvasó

Kicsit megrázta magát a Szolnok, aztán be is szoptatok, pedig vért izzadtatok. Ez a szomorú helyzet, de te ehhez nem értesz.

egismte1
Olvasó

Végre egy jó meccs! Nem véletlenül a legjobbak! Gratula a győztesnek!

Dudi
Olvasó

Szóval. A Szolnok.megnyerte az alapszakaszt. Grat.
Mi jól, és nagyon jól küzdve jatszottunk 3 negyeden át. Aztán elrontottuk. Sebaj mindenből tanulni kell, és ha a döntőt ez a 2 csapat jatszaná, hiszem, hogy le fogjuk győzni a Szolnokot a Tiszaligetben is, és meg tudjuk nyerni a bajnoksàgot. Mondom ezt annak ellenére, hogy a Falco sehol sincs a tavalyi, vagy tavaly előtti csapathoz képest.

Marillion
Olvasó

Ha mi nyerünk ott akkor ők úgyanúgy itt….nem lehet kijelenteni hogy elég egyszer idegenben győzni!

Dudi
Olvasó

De úgy érzem, hogy jobbak leszünk mint most. Amugy 2 évvel ezelőtt sem mi nyertük az alapszakaszt. Mostantól rajtuk a súly, a nyomás. Az nevet, aki a végén nevet.
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Marillion
Olvasó

Szerintem kevés a Délszláv a csapatban….azok lásd épp a Szolnok esetében olyan vérmérsékletüek akikkel nyerheted a kritikus pillanatokat és a végeredmény! Nem is értem Okorn Szlovén létére hogy hogy nem nézett körül a “saját háza táján” …helyette inkább erőlteti ezt a Lake-Anderson hobbikosaras/tucatkosaras szintet!

Kovi
Olvasó

Szép volt a negyedik negyed. Ami durva, hogy ehhez az kellett, hogy Warner ne legyen pályán és ne dobálja el és ne adja el a labdákat. Vonatjegyet neki hazáig. Szerencsére a többiek tudták, hogy mit kell csinálni. Remélem a másik amerikai jobb lesz. Hajrá Olaj. Grat Potocniknak

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Valóban gyengén ment ma neki. Ezért -ráadásul győztes meccs után- vonatjegy neki??? Te is nagy Olajbányász-drukker lehetsz, barátom…. 🙁

Kovi
Olvasó

Hát Körmenden is dobálta a hármason kívülről a nagy semmit. Ige, olaj szurkoló vagyok, de egy amerikai irányító ilyen szar egész éves teljesítménnyel nekem nem ide való

Marillion
Olvasó

Warner mellé akkor Andersont is repülőre! Legalább nem lenne unalmas nekik a hosszú repülés!

Rouge
Olvasó

Nem kérdés hogy jobbak vagyunk.

Idén már kétszer vertük meg a Falcót
és még háromszor meg fogjuk.
És ott leszünk a lelátón.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

crazybasket
Olvasó

Napokban teljesn beigazolódott, ha valakinek az infóira, szavaira nem lehet adni az te vagy! De ok, nyomd💪🏽🤣

Rouge
Olvasó

Lenyomtunk benneteket ahogy előzőleg írtam.

És csak ez számít…:);)

crazybasket
Olvasó

🤣🤡

Dudi
Olvasó

Nem Barátom, nem ez számít. A bajnoki döntő számít. Arra pedig nem szabad még nagy téttel fogadni, nehogy zavaros magyarázkodàsba torkoljon… 🙄

Rózsabimbó
Olvasó

A DEAC lenyom benneteket!

Marillion
Olvasó

Ott lesztek a lelátón? Ezt lebeszélted már a covid járvánnyal is….vagy elég volt csak a politikusokkal?

LBJ
Olvasó

Jól nézett ki a Falco Ivannal, de Anderson számomra érthetetlen .
Ilyen jó fizikális meccset régen néztem, remélem kupa, döntő is hasonlóan jó lesz!( remélem nem ilyen színvonalú fújással)
GRT olajnak! Harjrá Magyarok

seanmaguire
Olvasó

Váradi faultja kicsit talán véleményes ugyan, de simán fújható sportszerűtlennek…

Viszont Warner 2 faultja teljesen egyértelműen sportszerűtlen volt, össze sem hasonlítható a két (három) eset.

Szerintem normális fújás volt, talán Anderson kétszer indulását és Pallai sportszerűtlenjét nem értettem, de semmit nem befolyásolt.

Ezt a falco baszta el, illetve Badzim nyerte meg. Warner kiválásával egyébként csak nyer az Olaj.

Anderson egy óriási dupla nulla.

Megérdemli az Olaj az első helyet.

kapuskiraly
Olvasó

Volt azért egy érdekes támadó is iksznél amikor Ákos rátolta asszem Barac-ra Badzimot… leheletfinom mozdulat volt, meg is ették a bírók….

seanmaguire
Olvasó

Az országos támadó volt… Az más kérdés, hogy Barac jól csinálta (még ha nem is annyira, mint az oscar díjas benike), de arra nem lehetett mást fújni…

Továbbra is tartom: Anderson visszatérésére szerintem Okornnál jobban csak a 13 másik edző várt jobban 😀

kapuskiraly
Olvasó

majd nézd vissza ahogy Ákos rásegíti Badzimot az előtte állóra, faszául kibillentve a ritmusból bele Barac ölelő karjai közé 🙂 Egyezzünk ki egy féltámadóban jó 🙂 de mondjuk ha bíró vagyok én is megeszem mert abból a szemszögből ők sem láthatták…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Splity: Anderson

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok az Olajnak! Megérdemli az alapszakasz első helyet. Nem láttam a meccset ezért mást nem irok. Csak annyit amit mindig is mondtam. Az idei FALCO nem nyerő típusú csapat. Messze még a vége, jó kis Kupa és playoff vár ránk.

Csapajev
Olvasó

“Nem láttam a meccset ezért mást nem irok.”
Hát akkor nézd meg…sosem késő.
35 percig tetszeni fog….
https://mediaklikk.hu/video/tippmix-ferfi-kosarlabda-nb-i-szolnoki-olajbanyasz-falco-vulcano-energia-kc-szombathely-merkozes/

JR.Benitez
Olvasó

Választanom kellett meló miatt, és inkább a női kézilabda válogatott meccset választottam. Az jelenleg fontosabb szerintem

Csapajev
Olvasó

Jogos…most én azt nézem.
De jó meccs volt a kosármeccs is, érdemes megnézni, bár falcósként a vége nem tetszik majd neked.

Olajheart2
Olvasó

Benitez.. ez érdekes részedről.. soha nem választanék egy kézilabda meccset a Csapatom meccsével szemben.. nem kritika.. csak meglepett..

JR.Benitez
Olvasó

Semmi baj. Mint írtam mai meccsünk a presztizsről szólt. A kézi meg olimpiáról döntött. Nagy különbség. Plusz van némi rokoni szál is az egyik játékos irányában, nagxon szurkoltam nekik

Olajheart2
Olvasó

Különbözőek vagyunk.. de ez így jó.. imádom a sportokat, de nincs olyan meccs ami előrébb való az Olajnál! Természetesen Te jól tetted, hogy szurkoltál a lányoknak!

Józsipapa
Olvasó

Régi igazság,hogy a meccs végén kell vezetni!
De a viccet félretéve…..
Rosszul játszottunk az egész mérkőzésen; az első két negyedben
rosszul dobtunk,azután a harmadik-negyedik negyedben sikerült a
Falcot utolérni,akik szinte végig vezetve, a végét elrontották.
11 pontos hátrányból jöttünk fel és fordítottunk !!!!
Warner nagy marhaságot csinált;Váradi 4 mp-el a vége előtt szintén !!
Inkább harcos-küzdelmes meccs volt mint egy látványos szép játék!
Gratuláció mindkét csapatnak főleg az OLAJ -nak a győzelemért!!!
Sok van még hátra a bajnokság végéig,de hajrá OLAJ !!!!!

Dudi
Olvasó

Lehet, hogy nem volt magas színvonalú a meccs, de szeretem az ilyen meccseket. Mindkét csapat nem nyerhet…

Marillion
Olvasó

Gratulàció mindkét csapatnak…Lehet sokan itt lehurrognak,de nàlam ez teljesen megérdemelt Szolnoki gyözelem….és alapszakasz győzelem! A hazai csapatnak nincs szűksége Warnerre…ez volt az egyik ok hogy győztek nem volt màr ott a kerékkötö..nàlunk meg Anderson fantom kosàrlabdàja vitte a prímet! Mit keres még mindig Szombathelyen?! Mindenkinek jó egészséget!

Pbask
Olvasó

Egyetértek.
Megérdemelte az Olaj hogy csoportelső legyen.
Playoff meg úgyis másik műfaj 🙂 De igen elbasztuk,hogy nem jött ötödik légiós, és Andersonban bízunk végig.

fusti
Olvasó

Nagy meccs volt, gratula mind két csapatnak! A végén az Olaj jobban bírta és meg érdemli az első helyet szerintem! Az idény kezdetekor senki nem gondolta volna , hogy a Szolnok az első helyről várja a rájátszást ! Hajrá Olaj!!!!

bp
Olvasó

Grat a srácoknak! Nagyon komoly utolsó negyedet raktak össze, vagy a Falco a végét nagyon elk…. nézőpont kérdése. Látva az első három negyedet már szinte elkönyveltem a sima vendégsikert, majd jött az utolsó 7-8 perc. Ezért szép a kosárlabda. Brutál különbség lett a triplákban 6-1 az Olajnak az utolsó negyedben, ez önmagában +15. Meg is zavarta a Falcot és ebben a helyzetben Okorn sem tudott olyat húzni amire szüksége lett volna a csapatának. Csalóka ez az oda-vissza győzelem a Falco ellen, mert jelenleg is erősebbnek tűnik a teljes keretük. Egy közepes Benkével is meglett volna ez ma nekik, de nálunk… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Talàlkozzon ez a két csapat a döntőben a kupábán és a bajnoksàgban is. Hatalmas meccs volt.
Grat mindkét csapatnak!
Hajrà Olaj!!!!

2lee14
Olvasó

Anderson……

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés