Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Legyőzte a bajnokot, első helyről indítja a rájátszást a Körmend

Sima vereségével harmadik lett az Olaj.

Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK 88-68 (21-17, 25-18, 27-15, 15-18)

Felsőházi középszakasz, 10. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Papp P., Praksch P., Boros T. (Bodrogváry I.)

Körmend: Bradford 13/3, Price 21/12, Ferencz 8/6, Hammonds 10/6, Delas 11. Csere: Thames 19/6, Csorvási 3, Takács 3/3, Lajsz -, Kiss B. -, Kiss M. -, Oroszi -.

Szolnok: Airington 15/6, Kovács 4, Vojvoda 15/9, N. Milosevic 10/6, Andric 6. Csere: Malesevics 8/3, Tóth 8, Rudner -, Frank -, Taiwo 2.

Vojvoda tempójával indult a mérkőzés, több mint két percig ez volt az egyetlen kosár. Milosevics zsákolt, majd Andric ziccerével már 0-6 állt a táblán. A Körmend rengeteget kapkodott, Price a negyedik percben talált be – rögtön egy 2+1-es akcióval –, megtörve a hazai kosárcsendet. 3-9-nél Delas is faulttal együtt szerzett kosarat, és ő is értékesítette a büntetőjét. Megzavarodott az Olaj, egy 7-0-s rohammal elkapta a fonalat az MTE. A hetedik percben, 13-12-nél Alekszics kért időt. Price hármasával az első negyed 21-17-es eredménnyel zárult.

A folytatásban Airington és Ferencz is bevágott egy-egy triplát, így nem változott a különbség. Andric faultolt, majd reklamált, technikait is kapott. Folytatódott a triplapárbaj, újra Airington, majd Price állt bele sikerrel. A tizenötödik percre elhúztak tízzel a vasiak (35-25). Sok volt a vendég eladott labda, Thames két büntetőt, Price egy középtávolit tett rá, már tizennégy volt közte. Aztán újra benézett tízen belülre az Olaj, Vojvoda hármasával lett 39-32, időt is kért Zollner. Thames hármasa után 46-35-tel fordultak a csapatok.

Airington szólt hozzá először, Delas szinte azonnal válaszolt. Milosevics faultolt, majd ő is technikait kapott reklamálásért, a büntetők után újra tizennégy volt a különbség, sőt Delas duplájával, Ferencz hármasával már majdnem húsz. 56-37-nél időt kért a bajnok. Jött az újabb fordulat: 9-0-val villámgyorsan tízre visszajöttek a vendégek (56-46). Sokat kapkodtak, hibáztak a csaptok, majd újra elment tizenöttel az MTE, igaz Szolnokon ekkor már az ifi játszott. Meglett a húsz is. 73-50-ről indult a záró felvonás.

Vojvoda és Andric szinte egyáltalán nem is játszottak a második félidőben, az Olaj feladta, ekkora különbségnél már nem volt értelme hajtania. A végére a hazaiaknál is megérkeztek a cserék.

Zollner együttese egyértelmű győzelmet aratott, ezzel megnyerte a felsőházi középszakaszt, és a nyolcadik Sopron ellen kezdi a negyeddöntőt.

fotó: hunbasket.hu

79 hozzászólás

79
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
35 Comment threads
44 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
húsevőkBossesyRRichieGderryllaja Recent comment authors
pbask
Vendég
pbask

Minden körmendi Szolnokkal akar döntőzni..Ennyire féltek tőlünk vagy mi a baj? nálatok a pályaelőny

red-black01
Olvasó

Ne legyél már álnaiv ?
Ha tőled megkérdeznék kivel szeretnél döntőzni, biztos a Körmendet mondanád és nem pl. a Jászberényt… aha…
A kedvedért elmondok egyet a sok szempont közül (félelem nincs közte ?):
nekem kurvára nem hiányozna az a gerjesztett hiszti, baszakodás és egyebek, ami lenne.
Aztán ezenkívül vannak még más, sőt vannak még szakmai szempontok is, ez utóbbi mondjuk legyen a Falco dícsérete.
Én meg tudod mit szeretnék, vagy Okorn módra mi az álmom?
A Kecskeméttel szeretnék döntőzni ?

pbask
Vendég
pbask

ez is megoldás,de én hangulatpárti vagyok,egy döntő ne -20 akról szóljon

red-black01
Olvasó

Értem én a poént, de szerintem így magadat szívatod 😉
Ennyi erővel akkor 3:1. 🙂 🙂 🙂

Ha az idei történeteket modellezed itt, akkor összefoglalom butus:
nyerjetek egyszer 20 ponttal, de 3:1 ide.

Ha úgy alakul, remélem nem fogod ezt a hsz-edet elfelejteni 😉

Bossesy
Olvasó

Ezzel a csapattal teljesen irreális elvárás lett volna 30-cal verni a Körmendet. A harmadik helyünk borítékolható volt, a Falconak pedig miért kaparjuk ki a gesztenyét?
Ebből a meccsből semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Túl vagyunk rajta, kész, ennyi….jöhetnek az éles meccsek.

laja
Olvasó

Már sokan leírták a véleményüket a mostani Szolnokról. Teljes mértékben osztom az előttem szóló hozzászólását. Vojvodáén kívül nincs értékelhető teljesítmény. Még Andricsé lehetne de hát a dereka teljesen ki van.Már alig várja,hogy vége legyen az egésznek és befejezhesse. A többi légiós kb. egy tizedik helyezett csapatba való. Erről a teljesítményről pedig az edzők és a vezetőség tehet amikor a lesérültek helyére hozták a gyenge külföldieket. Rózit nem küldték el már októberben azért mert sokat kellett volna fizetni neki. Most ő szépen lelépett persze ezért nem kell fizetni senkinek,pedig ez egyoldalú szerződésbontás. Airingtont itt tartottuk 4 hónapig és vártunk rá ,pedig… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

Teljesen korrekt. Kár volt a vágóhídra vinni a mentálsan megzuhant csapatot,ezt az u20 is hozta volna. Az ASE ellen bravúr lenne a továbbjutás.

húsevők
Olvasó

Teljesen korrekt hozzászólás. Én úgy gondolom ha Rowsey maradt volna akkor lehet hogy most nem a 3. helyen állna a csapat. Benne minden meccsen van 10-15 pont, ha nem több. A fiatalokkal kapcsolatban annyit, hogy valóban nem egetrengető a tudásuk. Na de, valamikor játszatni kell őket. Teljesen más az ifiben játszani mint a felnőtt csapatban. Remélem beérnek egy kis idő múlva. Én biztos játszatnám Rudnert, Frankot, Csákot és Taiwot is legalább 10 perc erejéig. Borzalmas volt látni, ahogy a körmendi amcsi légiósok hogy elmentek lábbal a fiatalok mellett, sőt egyébként gyakorlatilag az egész csapat mellett. Légiósainkról: Airington- nem rossz játékos.… Olvass tovább »

Aranka
Olvasó

Okorn mesternek véget ért az álom,sárga párnáját kidobta,maradt neki Emőke meg anyukája.

red-black01
Olvasó

Köszönjük a gratulációkat! Nem volt túl sok, és hsz. sem, de ez érthető 😉
Sokan mondják, innen Körmend-Falco döntő, meg szinte kötelező a 6:0 vagy 6-1 odáig mindkét csapatnak, főleg a Körmendnek.
Én meg csak annyit mondok: soha, de soha ne becsülj le csapatot, egyet sem, semelyiket sem.
A regnáló bajnokot meg főleg ne 😉 .
A rájátszás más kávéház és aki nem vette észre ebben a szezonban hogy nem elég kifutni a pályára, az kva nagyot fog tévedni és az a tévedés igen sokba fog kerülni.

derryl
Olvasó

Grat nektek, nem elsősorban a tegnapi meccsért, az sima liba, hanem az első helyért. Ősszel még senki nem gondolta volna, mondjuk ehhez kellettünk mi is. Ha nem mi nyerjük meg a najnokságot, (?) akkor húzzátok be a negyediket!

makelovenotwar69
Olvasó

Jó meccs volt, de valahol mégsem… Ugye azt senki nem gondolta, hogy a Szolnoknak fontos a győzelem?! Pont így is játszottak – ami persze nem baj, minek kockáztatni egy számukra tét nélküli összecsapáson. Az MTE klasszik amerikai stílust játszik, jó dobóik vannak, igazából ez a center-szint elegendő is ehhez a játékhoz. Zollner ráadásul erre a meccsre jól összerakta a védekezést. Mégis azt gondolom, hogy a Körmendnek a hazai pálya lesz a döntő előnye, mert ezzel a játékstílussal könnyen kibillennek a komfortzónájukból (ld. Pécs, Szhely). Fizikálisan úgy tűnik rendben vannak. Az Olaj? Háát, még ha fel is pörög a rájátszásra, elég… Olvass tovább »

Tarifa
Olvasó

A bajnokság most kezdődik. Eddig csak a csapatok kalibrálása történt. Az okosak ebben a szakaszban próbálják a hozott anyagot a sajáttal összecsiszolni, a fiatalokat beépíteni. Mi jó alapról indultunk, így aztán nálunk az utóbbi elmaradt. Ma meg szidjuk a fiatalokat, hogy nem megy nekik…. Mondják, hogy az ember az érettségi vizsgán tud a legtöbbet, az érettségik pedig most vannak. Alekszics is most vizsgázik a diákjaival. A foci BL-ben is a csoportkör csak ráhangolás, A kieséses szakaszban micsoda mérkőzések voltak…. Régi vita, hogy egy versenyt milyen rendszerben kell rendezni, melyik az igazságosabb? Mindig arra a következtetésre jutottak, hogy az első helyezettnek… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Grat a Körmendnek. Inkább ők, mint a Falco. Mi most pihentünk. Remélem a dobogóra állunk. Ez egy ilyen év. Ne legyen több sérülés. A lwgjobb jelenet, amikor Jenő szerint: jönnek a körmendi fiatalok is…Lajsz

atibácsi
Olvasó

Hát, eldőlt. Szolnokiként ezen a meccsen semmi biztatót nem láttam, egyedül Voja klasszisa nem fogja a csapatot még dobogóra sem felhúzni. Senkit nem vádolok az ismert körülmények miatt, de azért Rózsinak szívesen nyitnék egy üzenőfalat. Ilyen vezetői tolerancia után ilyen hitvány módon lelépni? A mai csapatok centereit hatékonyan tudják levédeni, és ha a centereknek nincs kinek kiosztani a labdát? Ha nincsenek egy csapatban biztos kezű bedobók? Az U-20-asainkat pedig láttunk, nem értek még meg erre a szintre. A fáradó lábak pedig egyre csak lassulnak a védekezésben mindenkinél. Nem gondoltam volna, de még Voja is tud lassulni, fáradni, sérülni … Emberi… Olvass tovább »

Böcskey Attila
Olvasó

Szerencsére nem sokáig tartott az idegbeteg Okorn álma , csak győzött az MTE, akit Okorn meg akart semmisíteni-látjuk jól sikerült!! Neki , Gyuri bácsinak, emőkének és sárga párnának tök jó sora van és lesz, hiszen folyamatosan nézhetik a Körmend hátát és a szopós bb1 fotóját a három tátott szájjal nevető légiósát-biztos megkapták a banánt. Már csak a Vak Népe híre van hátra, kíváncsian várjuk,hogy a filkó benyalása után lesz-e az első oldalon is egy kis cikk az MTE győzelméről és a filkót megelőző első helyről!

kalapos
Olvasó

Szegény ember, rossz lehet neked.

mte7
Olvasó

+1…A nyugat.hu is irhatna rólunk valamit…
Csak a filkóra…a szilverhelyi közgyűlésre…az eladósodott nb 2-es halira van rákattanva…

derryl
Olvasó

Atibá! Ne basztasd Rózsit (Demjén Ferenc), ő semmiről sem tehet! Annak a tetű antikosaras kis görcsnek (rozi-így csupa kis betűvel) meg ti nyaltátok a seggét, meg ájuldoztatok, hogy két hónap után át tudja hozni a labdát a félpályán. Alekszicset is babusgattátok, kell is, nem minden edző képes két hónap alatt még ezzel a csapattal is, 9 zakót begyűjteni! A Berény elleni meccsen ment el minden, az ottani utolsó 5 percet tanítani kellene edzői kurzusokon! Mondjuk a Filkó elleni uccsó 35 mp is megérne egy diplomát. Remény? Ha Voja mellé még legalább meccsenként három ember felnő, van egy kis esélyünk. Ha… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

Senki nem nyalta rózi alfelét, de azt el kell ismerni, üde színfolt volt a játéka egy idő után, ami a kupa idején csúcsosodott ki. A csapat kompenzálta a védekezési deficitét, ő pedig tette a dolgát derekasan, látványosan. Az eltűnése csúnya történet, nincs autentikus története senkinek, a vezetők hallgatnak. Most nincs biztos kezű távoli dobónk, csodák nem lesznek, Voja mellé senki nem fog olyan szinten felnőni, hogy dobogón legyünk. Alekszicset lehet szidni, természetesen a tények biztos ismeretében. Én nem teszem! Hajrá Olaj!

Torpedó
Olvasó

Azt hiszem talán Körmenden annyira a Sopronnak nem örülnek.De mi nagyon és bármi lehet…….

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Meglátjuk, a párharc végére is megmarad- e ez a felhőtlen örömötök… 😉

mte7
Olvasó

A Szolnokkal a döntőben talizunk…
Persze Voja mellé kell még aki felnőjjön a feladathoz…egyedül így kevés…

pbask
Vendég
pbask

Rajtunk nem fognak túljutni 😉 Álom álom édes álom,nézd meg a bajnokságban kik kapták a legkevesebb pontot,majd a tabellát 😉

pbask
Vendég
pbask

Segítek pajti, mai győzelemmel:
MTE dobott pont: 2975 kapott: 2703
Falco dobott pont: 2814 kapott: 2539
Szolnok dobott: 2860 kapott: 2680

Puszi <3

mte7
Olvasó

Én is segítek pajti..
Ebben a játékban az nyer aki a több pontot dobja…szerzi…
Csak az ökör álmodja a meccsek eredményeit…

pbask
Vendég
pbask

eddig szarul dobtunk. eddig..kezdünk összeállni realitás vasi döntő 😉

Kendeffy Botond
Olvasó

Jelige “Álmodj királylány(Okorn)”

mte7
Olvasó

Nagy gratula…a csapatnak…edzőknek…szakmai stábnak..Pistának…
Már csak a hazai meccseket kell hozni…csak…
Hajrá Körmend!!!

Emőkevagyok
Olvasó

Igen! Ez Pista nélkül soha nem sikerülhetett volna!!! Soha!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Emőke, te is kellesz hozzá, a jó kritikai, szakmai meglátásaiddal!!!

Piffinger
Olvasó

És egy kicsit mérgesen… Valljuk be, mi szolnoki szurkolók évek óta folyamatosan meg vagyunk vezetve. Még az sem igaz, amit hivatalosan mondanak…

Rouge
Vendég
Rouge

GRATULA Körmendre, behúzták…
nekünk ez egy tét nélküli meccs volt,
nekik viszont valahol élet-halál…

Azért lenne két észrevételem:

1. A sok eladott labda az összeszokottság hiányát mutatja és még valamit fontosat:
nincs igazi irányítónk…ez a legnagyobb bajunk, irányító nélkül nem lehet ezt a játékot játszani….de legalábbis nagyon nehéz..

2. Nincsenek kinti dobóink…Rowsey felszívódott, Benke sérült, Voját levèdik, Airrington pedig (még) formán kívül.
A kèt szerb pedig kintről gyengén dob.

Javulni kell és javulni is fogunk.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

SPARTAN
Olvasó

Tökéletesen összefoglaltad a csapatod jelenlegi helyzetét.

Marillion
Olvasó

A Szolnok eleve csak buszos kirándulásra érkezett át nyugatra….
Nekem nem tudják bedumálni hogy nem igy volt…a közvetítésben látottak ezt megkoronázták…mindegy volt nekik hogy 2. v 3. helyről mennek tovább…
Ha meg már csak ennyit tudnak és kifulladtak akkor az ASE ellen nem fognak tovább menni…
Jobb ez igy hogy nem szóltak bele az alapszakasz/középszakasz forgatókönyvébe…Mindenki onnan indul tovább amit megharcolt magának…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Meccs előtt még mintha mást jövendöltél volna…

egismte1
Olvasó

Gratula az első helyhez! Erős a hazai pályánk, ez nem vitás 🙂 , reméljük elég lesz!!!

Hokesz
Olvasó

Az mind szep es jo, hogy ezt a nagyon gyenge Szolnokot nagyon siman verte a kormend, gratulalok is nekik. De hiu abrandokat ne kergessenek,ez ellen a Falco ellen a dontoben valoszinu alul maradnak.
Jo jo ez a kormend, de ez keves lesz a dontore teljesen osszeallo falco ellen…

Marillion
Olvasó

Legyen igazad….2008 után ránk férne egy újabb Bravúr a szomszédból…

benett
Olvasó

Ökör Gáspár is hasonlóan álmodozik. Vagy te vagy az?

Józsipapa
Olvasó

Alekszics sem meccselt jobban, mint egy hónapja Jakab ( a 32 pontos vereségnél )……
Ez a csapat, illetve játékoskeret ennyire képes…..
Nincs olyan a csapatban, aki pontban Voja mellé fel tudna nőni……
Gyerünk tovább, azután meglátjuk, hogy ez mire lesz elég !!!!!!
Hajrá OLAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJ !!!!!!!!
Voja azonban még optimista …..
Legyen igaza…..DE – EHHEZ A TÖBBIEKNEK IS ÖSSZEKELLENE KAPNI
MAGUKAT !!!!!!! KÜZDJ – HARCOLJ !!!!!!!!
Hajrá OLAJ !!!!!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula Körmendre! Jobb meccset vártam, de érthető hogy Olaj félidő után elengedte. Kezdődhet az igazi harc! Kevés birózást, nulla sérülést, jó és izgalmas meccseket kívánok mkinek! FALCO! Ui: Lajsz még befér a fiatal szabályba??

2lee14
Olvasó

Adom!! 🙂

Marillion
Olvasó

Nem volt mit elengedjen….mert nem is fogta….tisztán látszott h nem volt élet halál kérdése az olajnak…ha ez ma bajnoki döntő vagy kupáról dönt akkor nem ilyen Szolnokot láttunk volna…FALCO…

SPARTAN
Olvasó

Végeredménynek örülök, és a javuló formának is. Azért többet vártam a Szolnoktól, azt gondoltam felszabadultan, nem görcsösen játszanak majd. Voja mentalitása példa értékű. Én azt gondolom az
Olajjal fogunk döntőzni…ne feledje senki a kupa döntőt, ott is felálltak.
A bajnokság igazi része most kezdődik.
Nehéz mérkőzések várnak ránk..meccsről meccsre be kell húzni!
Hajrá Körmend !

Marillion
Olvasó

Ja akkor most még azért nem álltak föl v tartalékoltak mert a Falco benne volt a kalapban mint lehetséges surranópályás nyertese a mérkőzés végeredményének…
De ez érthető is….csak a naivaknak nem….

SPARTAN
Olvasó

Gondolom sportoló vagy, és tudod milyen fizikailag és mentálisan is felállni a gödörből…

pbask
Vendég
pbask

csak károgni tud ne törödj vele mi se tesszük hungarysporton is ahhoz ért ahelyett kimenne meccsre

2lee14
Olvasó

Grat Körmendre! Legyen vasi döntő!
Hajrá Falco!!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nagyon jól érezzük magunkat Emőkééknél, anyuja ugyan kicsit bebaszcsizott, de nagyon szépen énekli azt az örökzöld slágert, hogy “mindenkinek van egy ááálmaaa…”. Nagyon sokat nevetünk,de tényleg! Hihihi meg hahaha, kackak- kukac !!! 🙂 😉

Dudi
Olvasó

Grat Körmendnek.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ne nyalj !!! Figyelj arra, hogy ne nyalj !

2lee14
Olvasó

Majd pont ilyen trollra hallgat nem?

SárgaPárna
Olvasó

A Szolnok ma megfeküdt a kosárlabda feltalálóinak.
Mindegy legalább majd Körmenden leszünk ismét bajnokok, anál jobban (direkt egy n) semmi nem fáj a nagyképű, pökhendi, hugyos bandának.

davek
Olvasó

Ahogy ti is megfogtok feküdni….:D

Kendeffy Botond
Olvasó

Még mindig az irigység színe a sárga. Ugye irigy párna?!!!

Rouge
Vendég
Rouge

“…anál jobban (direkt egy n) semmi nem fáj..”

…anál…:)

Hát akkor vigyázz párna, nehogy egy körmendi elkapjon hátulról…száraz anál…:)…

SPARTAN
Olvasó

Költői a kérdésem, mert kellő intelligencia kell hozzá, hogy értsd.
Komolyan azt gondolod, hogy a csapatodnak és szurkolótársaidnak használsz ezzel ?
Gondolom te vagy a legjobban felháborodva, ha nem tisztelnek.
Sportszerűtlen és fröcsögő megjegyzéseid vannak lépten-nyomon…
Szégyelled magad Vas megyeiként ( már ha az vagy! )… nagyon nagyon messze vagy te a sportot értő és szerető embertől..

mte7
Olvasó

Elszállt az remény párna…
Te full kretén…

Szertefoszlott álom ökör…

Marillion
Olvasó

Szolnoktól ilyen vagy olyan okok miatt nem lehetett többet várni…ebben a megfogalmazásban minden bőven benne van….Nem kell hogy besegítsen egyik a másiknak….így a sportszerű ahogy van…amiért megharcoltál jelenleg az a tied…
Na innen aztán nincs kec mec ami a csövön kifér…Jussunk el a döntőbe aztán fűzzük be a 2008 filmünket akkor nem lehet probléma….

derryl
Olvasó

Max egy filmszakadás!

dell
Olvasó

Gyenge edző,gyenge csapat ez a játék méltatlan az Olajhoz.Itt Voján kívül senki nem ér semmit ,főleg ezek a töltelék légiósok. A fiatalokról meg inkább ne is beszéljünk ,még a labdát sem tudják felhozni.Rudner is visszafejlődött tavalyhoz képest. Ezt a szezont el kell felejteni ,én a Paks ellen sem tartom esélyesnek a csapatot. Lehet,hogy kínlódva 3:2-vel tovább megyünk de nem tennék rá nagy összeget.

WSreborn
Olvasó

+1

balldontlie
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Sok szót nem érdemel a mai meccs, viszont muszáj megemlítenem Voja meccs utáni nyilatkozatát, ilyen egy igazi sportember! Nagyon tetszik a mentalitása.

Emőkevagyok
Olvasó

Nem tagadom nagy a szomorúság, logó orral mentek el az ismerősök is.
Bár az vicces volt, ahogy apa kollégája előadta, hogy “Igen Pistám”, hogy spricccelt a VIP_ben….
De összességében én szomorú vagyok, nem szégyen bevallani. Anya azzal vigasztalt, hogy a döntőre így jön ki jobban a matek, mert így a harmadik meccsen ott tudjuk megint vágni a hálót, és rögtön a helyszínen tudjuk megnézni az erkölcsi aranyérem átadót is.

derryl
Olvasó

És miután Pityu spriccelt, remélem azért utána megtörölted szádat, orcádat!

Piffinger
Olvasó

1. A Körmend nem a bajnok csapatot gyozte le, hiszen ez a csapat még nem volt soha bajnok. Ha a jövőbe látnak, akkor korrekt.
2. Ennyit a nagy visszatérőkröl és a nagy elméletekről.
3. Oké h. sérülteink vannak, de véleményem szerint akkor is bukott egy full szakmai stáb.
4. Grat. A Körmendnek.
5. Hajrá OLAJ!!!

WSreborn
Olvasó

Grat Körmendnek! Nekem visszanyalt a fagyi annyira akartam a Falconak az ASEt, hogy mi kaptuk meg, ennél rosszabb ellenfelet nem is kaphattunk volna.
A körmendi szurkolóknak is grat mert megmutatták hogy Vas megyében is tudnak sportszerűen szurkolni az emberek.
Hajrá Olaj, hajrà piros-feketék!

Kendeffy Botond
Olvasó

Gratula mindekinek a csapatnak és a tábornak is! Előre a 4.bajnoki címért!!!

szolnokbasket
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek,remélem megnyerik a bajnokságot!

Ez nem szolnoki Olaj, hanem Vojvoda Olaj.

Voja,Andric és Kovács Peti kivételével mehet mindenki amerre lát!
Ezek a légiósok nullák!
Remélem igazak a pletykák és Tóth Ádám aláírt a DEAC-hoz!Vicc amit művel.

A fiatalok nem érzik ezt a tempót, ha kettőnél több van pályán, a labdát nem tudják felhozni.

Biztos voltam ebben a vereségben de ez kurva gyenge!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Emőke, ha megcsináltad a kémia házit, átugranék, aztán megünnepeljük a Körmend győzelmét, meg első helyét,ahogy ígértem !!! Édesanyádnak viszem a zsebkendőt, meg a Strepsils-et. SZERETLEK. 😉

2lee14
Olvasó

Hát össze is illetek,hacsak nem egy személy vagytok. Ki tudja. Mai világba.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Már vártalak… Ne búslakodj ! Gyuri bácsi azért így is szépen fog köpködni az újabb ezüstérem után ! 😉

2lee14
Olvasó

Huh most hirtelen nem is tudom te vagy Emőke vagy, inkább a fújdmeg vagy az Emőke éned a gázabb.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Vagy te, a semmitmpondó, unalmas hozzászólásaiddal?

pbask
Vendég
pbask

Kurva jó a Körmend, két legjobban védekező csapat mi és ők, jó kis döntőnek igérkezik

USBkábel
Olvasó

Emőke merre vagy? Lefőtt már a kotyogós?

Emőkevagyok
Olvasó

Itt vagyok.

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/6Nv1PvR

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés