Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Legyél Te is a Rátgéber Akadémia kosarasa!

Mindenkit várnak szeretettel toborzó napukon.:

:

Október 23-án, vasárnap toborzó napot tart a Nemzeti Kosárlabda Akadémia, amelyre várják a 2009-ben és 2010-ben született lányokat és fiúkat.

Nagyon sikeres és eredményes szezont zárt legutóbb a Nemzeti Kosárlabda Akadémia, hiszen minden akadémiai korosztályban országos nyolcas döntőt játszhattak a csapataik, akik végül öt éremmel zártak: a kadett és serdülő fiúk arany-, a junior és kadett leányok ezüst-, a junior fiúk bronzérmesek lettek. Emellett a dobogó tetejére állhatott az U20-as fiú csapat, az NB I. B Piros csoportban szereplő felnőtt együttes pedig harmadik helyen végzett.

Az Akadémián zajló kiváló szakmai munka garancia arra, hogy a csapatok, az Akadémián pallérozódó tehetségek folyamatosan fejlődjenek, egyre magasabb szintre kerüljenek. Október 23-án, vasárnap toborzót napot tartanak, amelyen nagy szeretettel várják azokat a lányokat és fiúkat, akik elkötelezettek a sportág iránt, szeretnek kosárlabdázni, vannak céljaik, és ki akarják hozni magukból a maximumot.

Időpont: 2022. 10. 23., vasárnap

Helyszín: Nemzeti Kosárlabda Akadémia, Pécs, Megyeri út 74/1

Korosztály: 2009–2010, lányok és fiúk

Elérhetőségek:

Csák Magdolna, sportigazgató, férfiszakág-vezető: +3630/9974709

Koronics András, leányszakág-vezető: +3620/5942151

Jelentkezés menete: töltsd le a leírásban szereplő jelentkezési lapot és kitöltve küldd vissza a toborzas@ratgeberakademia.hu e-mail címre!

Letölthető jelentkezési lap: https://www.ratgeberakademia.hu/letoltes/Kivalaszto-nap-jelentkezesi-lap-2022-10-23-vasarnap.docx

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés