Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Légióst igazolt négyes posztra a Kaposvár

DeSean Parsons érkezik.:

:

Az új légiós, a négyes poszton bevethető, 201 centiméter magas De’Sean Parsons 1995-ben született Sacramentóban és 2017-ben végzett a portlandi állami egyetemen. Végzős évében 14.3 pontot és 6.2 lepattanót átlagolt, az első profi idényében Oroszországban és Örményországban pattogtatott. Ezt követően a finn Loimaa együtteséhez igazolt, ahol 22.5 pontot és 9.6 lepattanót átlagolt.

A 2020/21-es évadban a szlovák bajnokságban az év játékosának választották, miután az Iskra Svit színeiben negyven bajnoki mérkőzésen 20.3 pontot, 10.1 lepattanót, 3.4 gólpasszt és 2.4 labdaszerzés került a neve mellé. Az elmúlt időszakot Izraelben töltötte, tavaly az Elitzur Netanya csapatában harminckettő mérkőzésen 20 pontot, 9.7 lepattanót, 5.1 gólpasszt és 2.7 labdaszerzést ért el meccsenként, majd az idén a Maccabi Haifánál tizenegy bajnoki összecsapáson 32.6 perc alatt 15.5 pont, 8.5 lepattanó, 4.8 gólpassz, 2.1 labdaszerzés és kereken egy blokk voltak az átlaga.

A játékos a héten már becsatlakozik a Kometa Kaposvári KK edzésmunkájába, az amerikai játékos a 13-as mezszámot választotta magának.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
SchwarzkopfArtur DokiKaposkosár KKKYoWassupFamzterulez Recent comment authors
Schwarzkopf
Olvasó

Jó,jó és pereze nagyon kelett nekünk egy plusz magasember.
Viszont a kerdés nem az hogy ő mire lesz itt kepes,hanem az hogy Rudez sztáredzőnk,mesterünk,fogja-e tudni használni.Láthatjuk,hogy az irányító poszt hiányának betöltésére általa választott Brown-t se tudja használni.
Most itt van egy fullos keret már ami a légiósokat illeti,a magyar magot hagyjuk,meg lehet mutatni hogy mire vagy képes Rudika

Kaposkosár KKK
Olvasó

Üdv a csapatban és sok sikert kívánok!

YoWassupFam
Olvasó

Fasza de semmit nem fog érni. Játszhatja a kapos a tavalyi zte szerepet de láttuk mire volt elég. Itt csak edző csere segíthet vagy Pál fordulás az “agynál”.

zterulez
Olvasó

A tavalyi Zete csont nélkül bentmaradt, még izgulni sem kellett. Holott tavaly ilyenkor mindenki egyöntetűen minket várt a kieső helyre (jogosan). Szóval a tavalyi Zete nem is egy rossz deal. Persze nézőpont kérdése, hol épp mit várnak el a csapatuktól a szurkolók…

YoWassupFam
Olvasó

Ne érts félre, nem akartam ezzel a tavalyi zetet degradálni. Szezon kezdetén sztem a többség a Kapost 8ba várták volna köztük amúgy én is. Ez pedig oda kevés még.

KPSVRKK
Olvasó

Sőt, ha jól emlékszem, egy új impulzus, DeCosey fordított nagyot nálatok. Az új edző meg védekezést épített. Az még nálunk is visszavan.

zterulez
Olvasó

Jól emlékszel. DeCosey akkor sokat jelentett, most sem rossz az Albában. Mutapcic edző pedig kihozta a srácokból, amit kellett.

zterulez
Olvasó

Ígéretesnek tűnik.

Mazsola00
Olvasó

ne haragudjatok de miről beszéltek ?? a videó alapján jó játékos… de Rudez látta róla a videót ? ő előbb irányító mint 4es poszton tudjon játszani … ez a srác mire ideér a 201cmből lesz 197 …
az új “irányító” sajnos kuka.. Gabric triplán kivül ne csináljon inkább semmit..
center poszton kifog segíteni ?
örüljünk neki ha idén bent maradunk… ilyen egy szedett vedett társaságot már régen lehetett látni Kaposon..

Csakegyfan
Olvasó

5 legios+Roli+Boris+Puska+Halmai+Bogdan
Őket lehet használni.A keret megvan innentől edző kérdés a dolog, ossze tudja e gyurni a csapatot.
Hajrá Kapos!

Heindrich
Olvasó

Elég erős, használjátok egészséggel!

KPSVRKK
Olvasó

Ha hozza számait, jó lesz.
Hajrá!

HajraKapos
Olvasó

Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ki kerül majd ki a kezdő ötösből. Aris? Brown? Gabric? Vagy esetleg a padról fog beszállni? Gondolom az első pár meccsen mindenképp.

HajraKapos
Olvasó

Gólpassz átlaga alapján megvan az új irányítónk! 🙂
Hajár Kaposvár!

fanaticfantastic
Olvasó

Sok sikert! Rátok fér! Remélem,hogy beválik az új csapattag!

KPSVRKK
Olvasó

Köszi!

KKK72
Olvasó

Végre valami megmozdult nagyon kellet már egy magasember! A stat alapján jónak néz ki, remélem be fogja váltani a hozzáfűzött reményeinket. No meg a két kiválasztott irányítóból ezután az egyik tényleg azt is fogja játszani amiért idehozták. Ja és talán Rudez is megtanul meccselni és nem lesz olyan, hogy három fiatal egy “tolószékes” magyar -bár neki elismerésem, hogy egyáltalán vállalta játékot- és egy külföldi van egyszerre a pályán.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

A Finn bajnokság nagyjából a magyarral van egy szinten. Volt szerencsém kint élni és láttam jó pár meccset. Ezek az átlagok jónak számítanak ott.
Az Izraeli bajnokságban is jó számokat hozott ami jóval erősebb a magyarnál..
Kérdés miért jött el/küldték el?

Magasmagasember
Olvasó

2. osztalyban jatszott Izraeli bajnoksagban

Kendeffy Botond
Olvasó

Ami ugye nem sokkal erősebb, mint a finn első osztály…

A pályán kiderül.

Artur Doki
Olvasó

Finn bajnokság is másodosztály volt,13 meccset játszott ott…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés