Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Légióst igazolt a Budapesti Honvéd

A finn Salon Vilpastól érkezik.:

:

A Budapesti Honvéd Sportegyesület a mai napon szerződést kötött a 24 éves amerikai Isaiah Crawleyval – írja a piros-fehérek honlapja.

A 201 cm magas, leginkább 4-es poszton bevethető játékos a finn Salon Vilpastól érkezik. Az erőcsatár szombaton még bajnoki mérkőzésen szerepelt az előző együttesében, amelynek színeiben a jelenleg is zajló szezonban 15.5 pontot és 6.4 lepattanót átlagolt a finn élvonalban. Ezt megelőzően két évig szerepelt a német ProA-ban, ahol szintén remek számokat produkált a feljutásért harcoló Tigers Tübingenben.

Isaiah Crawley szerződése az érkezését követő sikeres orvosi vizsgálat után lép életbe, és a 2022–2023-as szezon végéig szól. Amennyiben a papírjai időben megérkeznek, január 28-án már be is mutatkozhat a Szeged elleni hazai mérkőzésen.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
donnarummaHonvédŐkekfr@nkosKPSVRKKPojaca Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Néhany jó magyar játékos most realizálja, hogy kispad, jövőre lapát.
Régóta együtt küzdő játékosok hierarchiájában nem biztos, hogy olyan nagy erősítés ez.

Milivoj
Olvasó

4 felnőtt magyar (abból Peringer nem értékelhető kategória) van, plusz ő a 3. légiós, a többiek u23-asok…, tényleg, Markovics ott van még?

KPSVRKK
Olvasó

Csendben elhagyta Honvédot.
Montenegro asszem

Milivoj
Olvasó

Köszönöm, ez új infó

kekfr@nkos
Olvasó
HonvédŐ
Olvasó

A jelenlegi keretben eddig 2 olyan (fiatal, de már) felnőtt korú srác volt (Peringer és Völgyi) akit – a magassága és súlya alapján – lehetett használni a 4 v. 5-ös poszton. Mindkét fiú igyekszik meghálálni a kapott játékperceket (eddig átlagban 18 – 22 percet kaptak), de szerintem a Vezetőség jól látta, hogy melléjük (és nem helyettük!) kell még valaki, aki azonnal bevethető és remélhetőleg segíteni tudja a csapatot az idei célja elérésében. Az új légiós érkezésének ellenére remélem, hogy legalább a Honvédnál nem változik a “koncepció” és egyre több olyan fiatalt láthatunk majd aki nem csak a “szabály” vagy a… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Kik azok a “néhány jó magyar játékos” aki 1 légiós érkezése miatt, most kispad, jövőre lapát???? Kik??
Ha jó volt a magyar játékos akkor továbbra is játszani fog..
A többieknek 17 mérkőzésük volt a bizonyításra, ez az utolsó előtti helyre volt elég.
Akik régóta együtt küzdenek egy cèlért, Ők örülni fognak, hogy erősödik a csapat és elérhetik a céljaikat.

Pojaca
Olvasó

Tirpákok out! BSE még pár győzelem, utolsó előtti hely, de a szögödieket nem előzik be! Pedig ha nem lennének ilyen lúzerek a szögödiek, előbbre lehetnének, mert a kométánál meg a szelidíthetetlen lionsnál is jobbak.

hubnernybs
Olvasó

kiestünk!

HonvédŐ
Olvasó

Még nem! …de Ti is mindenképpen az esélyesek között vagytok (ahogy még néhány csapat).

Milivoj
Olvasó

Az utolsó szög a tirpákok koporsójába

red-black01
Olvasó

Naaaaaa…. Hát Cakarun?
Besegítünk picit a bérébe, szerintem ideális megoldás lenne a 4-es posztos új srác mellé! 😁😉

33goldmedals
Olvasó

Köszönjük a kedvességedet és a nagylelkű felajánlást, de úgy érezzük: elég
lesz nekünk az új fiú. 🙂

33goldmedals
Olvasó

Akkor kezdjük az elején, kedves bb1.hu. 1. A Budapest Honvéd nem igazolt amerikai légióst. A Budapest Honvéd FC (a városnév után nincs ‘i’ betű) a kispesti labdarúgó-klub! Isaiah Crawley-t a Budapesti Honvéd SE (van ‘i” betű a a városnév után) kosárlabda szakosztálya igazolta le. 2. A hírt biztosan nem a piros-feketék honlapja hozta le, mert ezek a kispesti labdarúgócsapat színei, a Budapesti Honvéd SE színei: piros-fehér. Ami a lényeget illeti: a videói alapján egy komplex játékosról van szó, aki nem ijed meg a palánk alatt, de kintről is jól dob, ráadásul remekül cselez mindkét kezére. Remélem, gyorsan beilleszkedik, és vele… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés