Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Légióst cserélt a Veszprém

Mike McCall távozik, lett játékos érkezik.

  •   :

:

A Hepp-kupa ezüstérmes, NB I/B Piros-csoportjában szereplő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém leigazolta a lett Guntis Sipolinst – számolt be róla a klub honlapja.

A 207 cm magas és 101 kg súlyú, erőcsatár és center poszton is bevethető kosárlabdázó 1993. november 10-én született Ogre városában, és itt is mutatkozott be a profik között 2009-ben. Innen 2012-ben a BA Turiba, majd 2014-ben a Jurmalas Sports együtteséhez szerződött. 2015-ben visszatért szülővárosába. 2018-ban BC Valga-Valka/Maks&Moorits-hoz igazolt, majd még abban az idényben az NK Liepaja gárdájához. Innen teszi most át székhelyét Veszprémbe, első ízben elhagyva hazája bajnokságát.

Jelenlegi átlaga 11,4 pont és 8,1 lepattanó. Utóbbi mutatóban a negyedik legeredményesebb az észt-lett első ligában. További érdekesség, hogy a 2017-es Universiade-én nemzeti csapatával bronzérmet szerzett, őt pedig a torna legjobb centerének választották.

Sipolins a 33-as mezt viseli majd.

További hír a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együttesét illetően, hogy a Veszprém Kosárlabda Kft. a mai napon felbontotta amerikai légiósa, Mike McCall Jr. szerződését.

Fotó: veszpremkosar.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés