Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Légióst cserélt a Kecskemét

“Nemanja Jaramaz Európa legjobb bajnokságaiban kosárlabdázott.”:

:

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét játékoskeretében történt egy változás, a Pécsen súlyos térdsérülést szenvedett Nikola Pesakovics helyett Nemanja Jaramaz játszik majd a kecskeméti mezben, az új játékos már a csapattal készül – írja beszámolójában a klub honlapja.

A 201 cm magas, 29 éves montenegrói születésű, ám szerb állampolgár Nemanja Jaramaz a Partizan Belgrádban nevelkedett. Tagja volt az U16-os és U18-as szerb válogatottaknak, amelyek korosztályos Európa-bajnokságot nyertek.

Felnőtt karrierje során Spanyolországban, Lengyelországban és Németországban is kosárlabdázott élvonalbeli klubokban. Szerbiában kupát és bajnokságot nyert, Lengyelországban szintén bajnoki aranyérmes lett. Legutóbbi csapata az ABA Ligában szereplő, FMP Belgrád volt, onnan érkezik a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét kötelékébe.

– Amióta felvetődött a kecskeméti szerződésem lehetősége, sok pozitív információt kaptam a kecskeméti klubról – fogalmazott Nemanja Jaramaz. – Az a rendszer, amelyben a klub végzi a szakmai munkát, szintén imponáló volt számomra. Nagyon várom már, hogy a kötelező protokollok után megkezdhessem a munkát a csapattal, és bízom benne, hogy játékommal győzelmekhez tudom segíteni a klubot.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője szerint minőségi játékos érkezik a keretbe:

– Olyan játékost kerestünk, aki a játékrendszerünkbe jól illeszkedik. Nemanja Jaramaz Európa legjobb bajnokságaiban kosárlabdázott, magasan képzett játékos, aki Szerbiában sajátította el a sportág alapjait. Rutinjával egyértelműen sokat tud majd segíteni nekünk.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Artur DokiKiskokas Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Európai rutin róka,a kutyaütő Pesakovicnál hátrakötött kézzel is jobb lesz….bár idén nem sok meccse volt,ahogy nézem

18-19: Stal Ostrow,20 meccs,22 perc,9.5 pont,2.5 pattanó és gp
17-18: Braunschweig 19 meccs 19 perc,6.9 pont,2 pattanó
15-16: Anwil Wloclavek 33 meccs,23 perc,12 pont,3 pattanó

Kiskokas
Olvasó

Ezzel csak jól járhat a Kecskemét. Pesakovic az idei szezon egyik arany málna díjas légiósa.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés