Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Légióscsere Sopronban: korábbi “zalaegerszegi” hátvéd érkezik

Melvin Johnson magánéleti problémák miatt kérte szerződése felbontását.:

:

A Sopron megvált Melvin Johnsontól, de gyorsan gondoskodott is a pótlásáról, mert szerződtette az előző szezont Zalaegerszegen töltő Bernard Thompsont.

Az előző éveket Olaszországban töltő hátvéd, otthoni magánjellegű okok miatt kérte szerződése felbontását. Ezt a klub elfogadta.

A Johnson pótlására a hét végén érkező játékos szintén amerikai, Bernard Thompson, aki az előző évadot Zalaegerszegen, az azt megelőzőt pedig Kecskeméten töltötte. A 26 esztendős, 191 centi magas kosaras, a 2018-19-es évadban Zalaegerszegen 15,6 pontos, 5,1 lepattanós és 3,4 gólpasszos átlagot ért el, egy évvel korábban, Kecskeméten pedig 13 pontot, 6.4 lepattanót és 2,8 gólpasszt átlagolt.

Thompsonra a holnap kezdődő Krasznai-kupán még nem lép pályára – írja a sakc.hu.

Fotó: Zsu

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
sopronfanbippa1Artur DokiMIELEzetomee Recent comment authors
sopronfan
Vendég
sopronfan

Oké értem hogy ctrl-c ctrl-v, de legalább olvassuk vissza amit összeollóztunk hogy van-e úgy értelme.

bippa1
Olvasó

Sokkal őszíntébb lenne,meg egyszerübb,hogy benéztük.

Artur Doki
Olvasó

A Sopron nem jár vele rosszul.Egerszegen és Kecskeméten is jól teljesített…

“otthoni magánjellegű okok miatt kérte szerződése felbontását”…ezek az épületes dumák…)))

MIELE
Olvasó

2019. szeptember 28. szombat 18 óra Jászberényi KSE—Sopron Kc
2018. október 4. péntek 19 óra Sopron KC—Egis Körmend

1 hét múlva bajnoki, 2 hét múlva rangadó… Összeáll arra ez a csapat?
Bármi is lesz hajrá SKC… 🙂

zetomee
Olvasó

Mondhatnám hogy hullámzó volt Johnson teljesítménye, csak az az 1 meccs amin ment neki az kevés ehhez. Komarnoban egyenesen rossz volt nézni a játékát, de akkor még az átállással küzdött.
Thompsonra lehet mondani hogy egyénieskedő (szerintem nem), de itt Sopronban mindenki azon siránkozik, hogy abból állnak a figurák hogy hármast hajigálunk. Most talán több betörést látunk,de nem a rendőrségi hírekben.
A statisztikák csak tájékoztató jellegűek, majd az idő megmondja hogy miként muzsikálnak a játékosok egy új városban, új edző keze alatt más társakkal.

royalka
Olvasó

Bernard nagyon jó játékos, csalódott voltam, hogy nem tudtunk vele hosszabbítani. A Sopron nagyon jól járt vele. De mióta láttam ezen a 3 meccsen, hogy Williams milyen kaliberű, már örülök neki, hogy inkább ő érkezett. Támadásban , a helyzetek értékesítésében Williams egy más kávéház mint Thompson . Nem gondoltam volna, hogy így lesz, pedig igaz.

töbi
Olvasó

Így van amikor a ZTE akarta még drága volt. Meg akarták tartani, de most a Soproné. Szerintem nem rossz spíler, az elején a pontokat nem igazán hozta, de aztán belelendült. A tavalyi csapatból ő védekezett egyedül, egy fecske meg…… . Rohadt sok pontot kaptunk minden meccsen, ez első sorban a csapat védekezésnek volt köszönhető, ami szinte nem is volt. Egy biztos nála nincsen elveszett labda. Szerintem jól jár vele a Sopron.

sobis
Olvasó

Nem biztos hogy jò hìr melvin johnsonnak jobb statjai voltak mivel triplaspecialista volt jol illett volna a szerkezetbe.

Nagyon kell mèg egy dominàns magas ember.

Bajuszkiraly
Olvasó

Thompson a ZTE-ben nem védekezett, és nem passzolt! Csak a saját statisztikája érdekelte.
Sabálinak lesz vele dolga!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Johnson szerintem jobb játékos, de Thompson sem rossz. Abból amit láttam belőlük, mindketten szeretik egyedül megoldani támadásban, persze ez lehet, hogy csak a csapatjáték hiánya miatt volt.

Prophet
Olvasó

Vajon Egerszegen miért nem kellett idén? kiváló játékos érthetetlen,a Sopronnak biztos nincsen több pénze mint a Zetének.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Azért amiért másnak sem. Így, hogy eddig nem kelt el, lement az ára. A Zetében Williams és Johnson is lesz olyan jó játékos, mint Thompson volt. A statisztikái jók voltak Thompsonnak, de elég erőlködős, egyénieskedő volt sokszor a játéka. Ez lehet azért is mert ő ilyen, meg lehet a csapatjáték hiánya miatt is. Védekezésben erős, de sok labdát adott el és sokszor túlvállalta magát.

Ball don't lie
Olvasó

Érdekes hogy ezt mondod. Én úgy emlékszem rá a kecskeméti időkből, mint egy nagyon hasznos, a rendszerünkbe jól illeszkedő és egyáltalán nem önző játékos.

vatvat
Olvasó

Bencze júniusban még azt nyilatkozta, hogy szerette volna megtartani Thompson-t, de túl sok pénzt kért.
https://bball1.hu/ot-legiosa-lesz-a-zte-nek-thompsont-nem-tudjak-megtartani/

Tomika2
Vendég
Tomika2

Azóta nyilván lement az ára. Nem rossz játékos, csak túlértékelte magát. Ezt igazolja az is, hogy eddig nem igazolták le. Tavaly a Zetében nem volt irányító és a csapatjáték is akadozott rendesen. Lehet, hogy ezért volt egyéniskedő, de az kétségtelen hogy ment a labdákért és általában jól is védekezett. Viszont valószínűleg a statisztika főleg a szezon végén már fontosabb volt neki, mint a győzelem.

SopronKCfan
Olvasó

Egész jó! Hajrá Sopron!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés