Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Légiós centert igazolt a Falco

Hivatalos bejelentés.

  •   :

:

Gráczer György a csapat hivatalos honlapján jelentette be, hogy Devin Searcy lesz a Falco centere.

Searcy 2011-ben végzett a Dayton Egyetemen. 130 meccsen lépett pályára náluk, ez az iskola történetében az ötödik legnagyobb szám. Utolsó évében 15 perc alatt 3.7 pontot és 3.9 lepattanót tudhatott magáénak. 22 évesen a Toyama Grouses csapatában pattogtatott a japán másodosztályban. 43 meccsen lépett pályára, ahol 13.8 pontot, 10.8 lepattanót átlagolt 28 perc játékidő alatt.

Az NBA nyári ligájában is szerep jutott neki. A Philadelphia 76ers csapata adott neki lehetőséget, azonban a végső keretbe nem került be.

A következő állomás a BC Triumph Lyubertsy volt számára. Csapatával játszott a VTB ligában és a EuroCup-ban is. Az orosz bajnokságban 2 meccsen 11 pontot és 8 lepattanót átlagolt 19 percnyi játékidő alatt, míg a VTB ligában kisebb szerep jutott neki. A EuroCup-ban 12.5 perc alatt 5.4 pontot és 3.4 lepattanót gyűjtött össze.

A következő két bajnoki szezont a német Eisbären Bremerhaven színeiben töltötte. Első évében 24.4 percet töltött a parketten meccsenként, ez idő alatt 10 pontot és 6.8 lepattanót szorgoskodott össze. A következő szezonra javultak a számai: 27.3 perc alatt 11.9 pontot és 8.2 lecsorgót jegyzett.

Következett Franciaországban a Rouen Métropole Basket csapata. Itt csak 6 mérkőzést játszott mielőtt visszatért Németországba, ezúttal az s.Oliver Würzburg csapatába. Nem sikerült jól a visszatérése, 16 perc alatt 5.4 pontot és 3.6 lepattanót átlagolt.

A következő évadot az SC Rasta Vechta csapatánál töltötte, ahol 25.7 perc játék alatt 10 pontot és 6.7 lepattanót tudott felmutatni.
2017 júliusában aláírt az AEK Larnaca B.C. csapatához Cipruson. Itt bajnoki aranyérmes és kupagyőztes is lett. 16.2 pontot, 6.8 lepattanót tett be a közösbe. Csapatával a FIBA Europe Cup második selejtező köréig jutottak.

Újabb váltás következett, ezúttal Törökország. A török másodosztályban szereplő Manisa BB-nél 17.5 pontot és 8.6 lepattanót átlagolt.

Az elmúlt idényt Romániában töltötte a BCM U Pitești csapatában. 16 mérkőzésen lépett pályára, átlagosan 28 percet töltve a pályán. 15.3 pontot és 7.1 lepattanót gyűjtött.

  •   
HIRDETÉS

74 hozzászólás

74
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
55 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
GodemperorHeindrich*Z*T*E*BL menetelésMendez Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Elég sovány életrajz

*Z*T*E*
Olvasó

Szerintem hasonló lesz Reddick-hez én nem igazán szeretem ezt a kosárlabdát de amíg eredményes addig ez van… Ma már a centernek két dolga van szedje le a pattanót (legfontosabb) és ha lehet tegye vissza! Egyre kevesebb a pozíciós játék sokkal inkább a távoliak dominálnak. Ebből a szempontból nagyon jó igazolás neki nem kell labda így több jut majd a külsőknek amiből eredményesebb lehet a Falco! Én jobb szeretem ha egy center meg tudja oldani pozícióból ügyes jó kezű nem csak a beszákolom és kész. De ez egyre inkább kikopóban van + az ilyen játékosok nagyon drágák!

Üvegtigris
Olvasó

Szerintem pénz most is lessz Szolnokon kedves mendez és a szakértőtöl nagyon messze álok ez egy kosàrlabdát szeretö Olaj szurkoló magánvéleménye volt.

donnarumma
Olvasó

Tudom tudom..fórum chat stb..telo,autokorrektor..
De:
lesz,szakértőtől,állok,szerető…
Tudom, hogy tudod..csak na, azért..

FalcoParádé
Olvasó

Egy kicsit csalódott vagyok, hogy nem Delas jött!!! 😂😂😂

nick19
Olvasó

Delas nagyságrendekkel jobb játékos. De lehet, hogy ez a légiós is jó lesz majd a magyar NBI-ben.

crazybasket
Olvasó

Ha ő jött volna és egészséges végig, akkor simán a miénk az arany! De így meg is kell dolgozni érte! 🤣🤣

Üvegtigris
Olvasó

Nem akarok rossz májú lenni de szerintem Okorn mester utolsó szezonja a sárgáknál.Meg fog bukni nem fogja tudni kezelni a sorozatos kudarcot a nemzetközi porondon.Szerintem gyengéje a probléma megoldó képesége.A Győri döntőben sokat figyeltem teljes ko volt a pali.A falco milo leigazolásával nem játékost igazolt hanem másodedzőt sokszor össze fogja hívni a csapatot a pályán időkéres után ha neki nem tetszik a taktika ez pedig teljes zűrzavarhoz fog vezetni.

Derrick
Olvasó

Remélem nincs igazad. Okorn szerintem egy nagyon jó edző és remélem még sokáig lesz a csapatnál. Van igazság abban amit mondasz, de sztem van Okornnak egy olyan karaktere hogy nem fogja hagyni hogy egy játékos felülírja a döntését. Sztem ezzel nem lesz gond. Mielőtt Milo ideigazolt részletesen átbeszélték Gasperrel a terveket és a szerepét a csapatban. Sztem Milo sem fog magánakciózni, de majd meglátjuk. A nemzetközi kupában meg más lesz a helyzet mint tavaly. A tavalyi nagyszerű teljesítmény után nyilván megnövekedtek az elvárások, de sztem senki nem fogja megkövezni a csapatot ha esetleg a Europe Cupban fog szerepelni BL helyett.

Pbask
Olvasó

+1000000000

Cole
Vendég
Cole

Az egyik legokosabb, legfelkészültebb edző, aki valaha a magyar bajnokságban edzősködött, még ha nem is örülsz neki, hogy a Falconak jelenleg ilyen edzője van. Kell határozott vezér a pályára ez tényleg eddig néha kicsit hiányzott, de ez nem egyenlő a másodedzővel. És akármilyen edző is lehet valaki, ha a csapat pocsék napot fog ki, mert ilyen is van, játszani akkorsem játszhat helyettük.

Mendez
Olvasó

Most miért bántod Okornt?
Tavaly megmentette a csapatodat a szezon legnagyobb zakójától.

Rouge
Olvasó

Cserecenter.

Ahogy Lake is.

Mendez
Olvasó

Elnézést szakértő úr, hogy itt nincs feneketlen költségvetés, mint volt 8 évig Szolnokon.

Godemperor
Olvasó

Jajj de jó is lesz, amikor két “cserecenterrel” elpicsázzuk a híres olajkát. Már alig várom.

Cole
Vendég
Cole

Pedig a Lake-cserecenterben benne van, hogy berámoljon Nektek 20 pont körül is akár.

Praenoricum
Olvasó

Nehéz okosat mondani ez az igazolás után. Talán azt tudom mondani, hogy én csak kellemesen csalódhatok benne. Ha Okorn őt látta jónak, ha őt tudja a most elképzelt játékba beépíteni, akkor sok sikert hozzá. Reddic hazai bajnokikon sokszor lazított, de tudtam, ha komoly meccs van, akkor bármikor előhúzott egy extra teljesítményt. A videók alapján ezt az extra teljesítményt az új centerbe most nem látom benne. Örülnék, ha megcáfolná ezt a feltételezést. Az, hogy BL szinten, ősszel, ez a magas légiós sor mire lesz elég, na az jó kérdés. Az igazolások összességében pozitívak voltak eddig. Irányító és négyes poszton is előre… Olvass tovább »

szurkolo01
Olvasó

igazad van. de azt ne felejtsük el, mikor Reddic jött 2 éve ….az első 5-6 meccs utána sokan mondtak: centert kell cserélni.
bízzunk a csapatban.

Praenoricum
Olvasó

Ez igaz. Én is a fejemet fogtam Reddic első meccsein. Az eltérés most az, hogy a mostani első öt hat meccs már BL selejtező lesz. Abban az évben elég volt, hogy áprilisba csúcsformába lendült a csapat, most ősszel is olyan játékkal kell előrukkolni, ami a csoportkörhöz elég.

wiley
Olvasó

Én is így látom. Olyan semmilyennek tűnik ez a center. Remèlem rám cáfol…

Godemperor
Olvasó

Azt kéne megérteni, hogy ez a fickó nem Reddic helyére jött! Lake-kel számolunk elsődlegesen ötös poszton. Mondjuk szerintem kb. azonos percszámokat szán nekik Gasper, aztán majd amelyikük épp jobb napot fog ki, az valszeg többet játszik. Én bírom Lake-et, védekezésben helyezkedésben még van mit tanulnia, de szerintem jó kis spíler lesz belőle. Az adottságai meg vannak hozzá.

Motoros
Olvasó

Az őrült megint leszopatta a gyurit😂,
Ökör mérgében még több vodkát iszik,
Szerencse fia vagy Akciós volt az új cenya,
Bl-ben jön majd aztán a mélytorkos szopoda😂😄😂😄

Ta(h)óCity Silverhely🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍🏍🏍🏍

SárgaPárna
Olvasó

Az idézést átvetted?

FalcoParádé
Olvasó

Gecse Balázs you are a bird!!!

BL menetelés
Olvasó

Nem érti körmEND sálban feszit a facebook-on

crazybasket
Olvasó

Ahogy hallani tipik nethuszár, élőben fülét farkát behúzza!

BL menetelés
Olvasó

A Gecse nevezetű ingatlanos Sárvárról aki a jólmenő üzlete mellett azonnal reagál minden Falcoval kapcsolatos irásra. Hamarosan tárgyalás készüljél.

wiley
Olvasó

Te agyhalott! A Keller nem mondott nemet, a Falco nem várt tovább rá.
Nem is tudom kiket szopatott le tavaly…

donnarumma
Olvasó

Nem sokat foglalkoztam veled,de érik a tockos Balázs🤔
1-2 sárvári “haverod”szívesen vállalja,hogy megkapd….

Mendez
Olvasó

Igazad van homokosmotoros, végülis két éve is hatalmasat szoptunk mikor Keller helyett leigazoltuk Reddicet.
😂

Cole
Vendég
Cole

Már az nagyon jó hír, hogy nem Keller jött. Nem akarom megbántani (annak ellenére, hogy X ideig Albacompos volt), úgyhogy nem használnék olyan erős kifejezések, mint 1-2 vélemény lentebb, de abban igazat kell adnom több fórumos kollégának is, hogy a Falco céljaihoz képzettségben, ponterősségben, atletikusságban is több kell egy kezdőnek szánt centertől. Ha egyel kevesebb légiós lenne, ha jön, úgy meg pláne magasra van téve a léc, mert a riválisok kezdő légiós centerei a mérce. Az x ideig nyitott szerződések (várja a külföldi ajánlatot) lehetőségét én egész biztosn nem is engedélyezném. Szomorú, hogy bevett gyakorlat lett, mert számomra tiszteletlenség egy… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

Ez a center semmivel nem tűnik jobbnak a Kellernél,sőt…

Cole
Vendég
Cole

Ponterősségben pedig nagyon valószínű, hogy jobb lesz, amikor szükséges. Szerintem atletikusságban is jobb és még az sincs kizárva, hogy csak ennyiben jobb.

wiley
Olvasó

A védekezése lesz a kérdés… Reméljük,nem ő lesz a lyuk védekezésben!

Cole
Vendég
Cole

Talán hoz legalább egy közepes szintet. A nálunk játszó amerikai centereknek tényleg sokszor a védekezés kicsit gyengéje, bár láttam már ellenpéldát is (Lorenzo Coleman). Ebben az egyben lehet, hogy Keller jobb lenne, de szerintem minden másban gyengébb. Ha a lepattanókra agresszíven megy, akkor szerintem már jól jártunk, mert ebben a tekintetben én Reddic-kel sem voltam megelégedve.

Stockalone
Olvasó

Remélem nem csalódtunk benne, annak viszont örülök hogy nem Keller lett a befutó…

nick19
Olvasó

Statisztikái nem eget rengetők, talán lepattanóban lehet jobb az átlagnál. A japán 2-ben a magyarok sokkal jobbak voltak. Meglátjuk.

donnarumma
Olvasó

Az eleje óta az lett kommunikálva, hogy Lake lesz az első számú center…
csere centernek meg reméljük megfelel majd(árban mindenképpen)…
Taylor, Wright stb…se voltak vmi pengék.
Nálunk a magyar mag a “légiós szint” szóval nem kell annyira megijedni.
Kyan és Zozó extra lesz, Váradi,Benke és Márkó(remélem)simán légiós szint. Lake sztem rengeteget fejlődött és a bajnokságban hasznosabb lesz, mint Reddic volt! Miló rutinja sokat érhet(én nem várok Tőle sokat, ahogy az új sráctól sem)
A BL-t gyakorlatilag elengedtük-a bajnoksághoz meg elég erős a keret.

Pbask
Olvasó

Keller meg szarjon sünt. Én nem akartam hogy idejöjjön,de ilyen jellemtelen ember nem is kell,aki magyar csaaptokat fejős tehénnek használja,mig nem talál egy tengerparti városkát egy 3 pontos átlaghoz.
Fogyaték,remélem rövidebbet húzza ebből.

Boban
Olvasó

5-szörös magyar bajnok, 4-szeres magyar kupa győztes válogatott centerről beszélsz. (Egyedül több érme van, mint a Falconak az egész történelme során…:) Ha meg nálatok kötött volna ki, akkor menne a szopkodása.

Pbask
Olvasó

Tőlem biztos nem,ha olvastad itt régebben.

Zsarkov
Olvasó

Keller mostanra már kevés a Falco céljaihoz…, mindig is az atlétikusságából élt, (egyébként képzetlen) az meg a korral egyre kopik…, valahogy sehol nem találta meg a helyét…, a szurkolói jelzők (autista, fogyatékos, nem százas, stb.) még ha túlzóak is, nem teljesen alaptalanok… az más kérdés, hogy ez az új légiós se tűnik igazi megoldásnak…

Boban
Olvasó

Keller még most is simán a bajnokság legjobb védője palánk alatt. Ez nem mindig mutatkozik meg számokban, de hidd el, elég sokat láttam játszani ahhoz, hogy megítélhessem, hogy milyen volt a csapat, ha ült (és pl. egy Lekli játszott a helyén), és milyen volt, amikor fenn volt.

Lightbringer
Olvasó

Inkább azt mond Jokic, hogy ha a logikáddal Falco a bajnokság új Szolnokja és végtelen pénz van, akkor hogyan lehet, hogy nem Szombathelyre írt alá? Illetve abból a rengeteg pénzből miért a román középházból hoztak centert?

Vagy most, hogy ennél a hírnél a pénzzel nem lehet akkor inkább a klub eredményeit köpködöd?

Boban
Olvasó

Még nem végleges a keretetek, úgyhogy még bőven jöhet hozzátok extra légiós. (Akár év közben is, mint tavaly ugye…:)) Illetve, Benke-Váradi-Perl-Filipovity nem szotyiért játszik. Emellett hoztatok egy Milosevicset, meg egy Bundesligás játékost. Ennyi elég?

Lightbringer
Olvasó

Ennek a figurának a neve fel sem merülhetett volna, ha olyan jól állna a csapat mint 2010-ben az Olaj.

WSreborn
Olvasó

Azt azért nem ártana számításba venned, hogy 4 válogatott plusz Milo meg az amcsi irányító a ktg vetés nagy részét leterhelheti. Benke és Perl ráadásul tuti többet kértek mint tavaly. Mellesleg Okorn és Milos bére sem kispályás.
Az igazán jó centerek nem látnak nagy fantáziát még a BL-ben sem mert kevés van belőlük.
Ez nem rossz igazolás de palánk alatt nem fogtok úgy dominálni mint mezőnyben…..

Lightbringer
Olvasó

De ez miben mond ellen annak amit én állítottam? Nyilvánvaló, hogy a Falconál a magyar játékosok bére nagyobb részét fogja kitenni a költségvetésnek, mint a légiósok pénze.

Azt azért egyszerű belátni, hogy itt nem arról lesz/van szó, hogy 4 extra magyar mellé érkezik még 5 extra légiós.

donnarumma
Olvasó

“bajnokság legjobb védője palánk alatt” ezt Te sem gondoltad komolyan…

donnarumma
Olvasó

most meg szopkodhatod te…

Ten15
Olvasó

Hmmm… Több sebtől vérzik a játéka első blikkre. Szerintem(!) kissé tuskólábú, a highlight zsákolásai 90%-ban egykezes, jobbos, ugyanabból a szögből a gyűrűbe, balról inkább félhorog, floater van a videóban. Oké ez egy összeollózott valami, de ha realitás is hasonló, akkor kiszámítható. Persze, ha jól csinálja elég lehet. Vannak erősségei is, fizikum, egész jó ritmusérzék, helyezkedés, játék olvasása, legalább is ezen az anyagon. Pár tempót is bedobál… szerintem nem volt túl drága, egy megbízható “melósnak” tűnik.

Pbask
Olvasó

Washingtonról is sikerült összevágni ilyent.. Ha évekkel ezelőtti statját hozná,jó lenne.
Kész az új elnökúr.(?)

Ten15
Olvasó

Hát neki az évekkel ezelőtti statjai se kiemelkedőek. A román, ciprusi, török2-őt nem venném bele, nem hiszem, hogy BL-re azoknak kéne mérvadónak lenni. A többi meg kb. 10 pont 6-7 lepattanó. Nem rossz, de nem is meccsnyerő. A védekezését sajnos nem igazán látni az anyagban. Viszont Kellernél biztos jobb idegállapotban van! 🙂

Cole
Vendég
Cole

Sajnos fénykorában levő Shaquille O’Neal-re még biztosan nem telik. 😛

Kendeffy Botond
Olvasó

És a mostani Shaq-re? Szerintem megélne a magyar bajnokságban most is:-))))

Cole
Vendég
Cole

😀 Ott a pont. Csak szegény panaszkodott rá, hogy a sok zsákolástól mostanság már a karját is nehezen tudja felemelni. 🙁

Kendeffy Botond
Olvasó

Majd beejti. Azért ha 140-150 kiló beparkol a körtébe, annak van ereje.

Pbask
Olvasó

Márkóra tartogatunk remélem légióst,nem marad sztem. Anderson óta ez igy lejtmenet,új srác évről évre gyengébb,visszavonom tegnapit,török 2ből meg Románból hozunk,Milo még ok-ok.
Vagy Andersonra nagyon sokat ellőttünk. Ez max Europe Cupra elég lesz.

wiley
Olvasó

Hát nem tudom… 🤔 Nem tűnik valami meggyőzőnek. Remélem tévedek!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Van egy előreláthatólag egészen kiváló légiós irányító és egy bomba erős magyar mag, akik bármikor képesek extra légiós szinten játszani. Milosevic szerintem hatalmas lutri, kétségtelen vezéregyéniség, de az a láb ahogy hallani közel sem tökéletes, Lake “egyfene”, ez a csávó meg megint csak első ránézésre nem egy top kategória. Nálam egy picit várakozáson aluli a légiós kontingens egyelőre, de szívből kívánom, hogy érjen BL továbbjutást.

Magánvélemény volt egy laikustól, vitatkozni ér. 😀

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Szabolcs, Kellerről valami infó? Így, hogy Szombathelyen nem ő lett a befutó, hol köthet ki?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ha én még egyszer egy szót is írok arról, hogy Ő hova megy, fűcsomó legyek a domboldalon. 😀 Nem tudom megérteni azt a fazont, de szerintem nem is lehet. 😀 Majd ha kifut az aktuális csapata mezében a pályára, akkor elhiszem, hogy oda igazolt, de akárhova is megy, totál hidegen hagy.

milanka487
Olvasó

Hát sajnos igen!
Keller volt Fehérvár,Szolnok,Körmend..
Ezek után nem lepődtem meg amikor felmerült a neve a Falconál.

JR.Benitez
Olvasó

Szabolcs adom minden sorod. Mondjuk Lake magyar bajnokságban jó lesz ebben biztos vagyok. BL meg várhatóan annyit erősödik hogy a tavalyi extra szereplés esélye jelentősen csökkent. Arra felesleges sok lóvét ellőni. Pláne ha nincs is annyi. Majd meglátjuk.

Cole
Vendég
Cole

Szabolcs, nagyon objektív, reális vélemény, sztem nehéz lenne vitatkozni vele.
Annyit tennék hozzá, hogy én a tavalyi szezon előtt (ideiről felesleges beszélni) pont így éreztem a légiós kontingenssel kapcsoltaban és a gyakorlat sem nagyon cáfolt meg. Viszont csapatszinten nagyon jók lettek a végére, összeértek és talán az a legfontosabb. Meg azért mindig volt valaki, aki húzza a csapatot, amikor nem annyira megy. Egyedül a vezér stílusú játékos hiányzott kicsit, idén szerintem ez nem lesz probléma.

2lee14
Olvasó

Üdv nálunk!

JR.Benitez
Olvasó

Nos…. Remélem nem volt drága és még Márkó maradása esetén is hozunk 5.légióst. Mondjuk egy 3-4 kombót. Ha nem, akkor elvesztettem a fonalat. Mondjuk Gasper tudja mit csinál.

Vulcano
Olvasó

Tavaly is 4 légióssal indultunk és időközben tért vissza Curry. Lehet most is ez lesz.

wiley
Olvasó

Van 3 db 3-4 kombónk…. Márkó,Miló,Kovács.

JR.Benitez
Olvasó

Abból 1 egészsége kérdéses. 1 lehet eligazol. 1 meg még nem tudjuk használható e egyáltalán, nem láttuk játszani. Ugye igy azért árnyaltabb a kép

crazybasket
Olvasó

Olyan 4-es poszton játszó játékos kellene a csapatba, aki ha kell tud feljátszani centerbe! Ugyanis ha a Lake vagy ez a srác megsérül vagy kiülnek 1-2 meccset, akkor 1db centerünk marad és nincs opció oda alsóbb posztokról! Márko vagy Milo játszana fel centerbe? Öngyilkosság lenne!

JR.Benitez
Olvasó

Ok de akkor palánk alatt sokan leszünk. Akkor Márkó maradása esetén hármas poszt

murphy
Olvasó

4-5 kombó kell,ha hozunk 5. légióst. Az nem sok,hanem minimálisan elegendő.

wiley
Olvasó

Egyetértek. Pont ezért írtam én is,hogy 3-4 kombónk van már elég.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés