Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ledobva láncait: elverte a ZTE az Oroszlányt

Otthon bukott a meglepetéscsapat.

  •   

OSE Lions - Zalakerámia ZTE KK 104- 115 (21-29,25-31, 28-34, 30-21)

Bajnokság, 16. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Praksch P., Tóth C., Ádám J. (Schäffer B.)

OSE Lions : Abell 20/3, Illés 5/3, Rizvic 6 ,Bozsovics 19 ,Hayes 6. Cserék: Washington 20/6 , Mohácsi 21/12, Garamvölgyi -, Zsiros 7/3, Demeter -.

Zalakerámia ZTE KK: Bibbins 18/6, Johnson 27/12 ,Williams 20/12, Szabó 19/9, Agafonov 18. Cserék: Simon 8/6, Djurics 3, Gulyás -, Doktor 2.

A ZTE kudarcok, a hazaiak egy idegenbeli bravúr után várták a forduló egyik rangadóját. A pályán azonban minden megfordult. A kék-fehérek szenzációs napot fogtak ki, míg az OSE-nak semmi nem sikerült.

Remek mérkőzést láthatott a fantasztikus oroszlányi tábor, de az újoncnak semmi esélye nem volt a felszabadultan játszó zalaegerszegiek ellen.

Mindkét csapatban akadtak jó teljesítmények. Az OSE-ból hárman, a ZTE-ből ketten teljesítettek 20 pont fölött. A ZTE 115 pontja önmagért beszél, a bajnokságban eddig tudása alatt teljesítő csapat, alaposan meglepte az újoncot.

fotó: Zsu

fotók: Zsu

  •   
84 hozzászólás

84
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
Szakács TiborEndreCsak a ZTEÖregkosárNCs Recent comment authors
Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Már a bányászok sem a régiek. Bezzeg az én időmben…

Öregkosár
Olvasó

Akkor egy kis sportszerű stilisztika: Nem elverte,hanem legyőzte! Elverte az olyan,…elverte,mint jég a határt,…elverte mint tanár a hülye gyereket,..stb! Példának ajánlom Henrich Robi mérkőzés utáni nyilatkozatát, vagy Moháét! Jobb volt a ZTE,…sokkal jobb. Meccs után mondtam, ma bárkit elvertek volna! Persze,hogy tudom,hogy gyengén védekeztünk,de akkor is az a véleményem,hogy mi hellyel-közzel azt hoztuk amit tudunk,az ellen,meg extra-extrát hozott. A Szurkolókról meg annyit,hogy nem is az a legnagyobb baj,hogy vannak köztük “nehezen kezelhető hülyék”,hanem az,hogy a többiek vajmi keveset tesznek,hogy elzavarják őket a francba. Gratulálok a ZTE-nek,…Hajrá OSE!

NCs
Olvasó

Gyerunk Oroszlany,ti vagytok a legnagyobbak!! Nemsokara nalatok tali. Hajra Bereny

royalka
Olvasó

Ilyent nem láttam még. A saját cikketeket moderáltátok. Tegnap este még benne volt a bukását el nem ismerő edzőtől megszabaduló eufórikus ZTE. Ma már egy lecsupaszított, lightos meccstudósítás fogad. Megijedtetek? Vagy úgy gondoltátok mégsem kellett volna? Egyre lejjebb kerül a színvonal, és ez már nemcsak a kommentelők hibája.

Beniben
Olvasó

Biztos őket is fel akarták jelenteni…:)))

turbika
Olvasó

milenko.kb 300 14 év alatti van minden meccsen ,sokalljad a sírást.

Milenko
Olvasó

Meglepetés ZTE-győzelem.
Ahogy írta már más is, a következő meccsek már az új edzővel dönti el, hol is a helyünk.
Szurkolók témája. Látszik, hogy az oroszlányiak már évtizedek óta nem szagoltak bele a kosár (esetleg a futball) első osztály világába.
Uraim ez nem szinhaz, vagy opera. Még ha sokan ezt is szeretnék kreálni.
Nyilván a túlzott szélsőséges magatartást el kell ítélni, de azért ne legyünk már angol kisasszonyok!
Barmennyire is szimpatikusak voltak az OSE drukkerek Egerszegen, kicsit sokallom ezt a sírást most tőlük.

elfogult vagyok
Olvasó

Ha elfogadom az álláspontod, akkor max. 10 év és a kosárlabda ott lesz ahol ma a foci van! Én nem szeretném! Ezért van olyan sok néző a foci lelátókon!!! Legalább odáig kéne eljutni, hogy az utazós meccsekre szűrjétek a jegy eladásokat! Hazai pályán az engedtek amit akartok! Legfeljebb nem lesz vendég szurkoló. A ZTE ennél többet érdemel!

Csak a ZTE
Olvasó

Sajnos nem kiszűrhetőek, mert ők a “törzsszurkolók” meg az istenek és nekik “alap jogon” jár az idégenbeli jegy, amit a vezetőség biztosít nekik!
Sajnos minden ZTE szurkoló hozzájuk van hasonlítva, de szerencse mi nem szimpatizálunk velük sem azokkal, akik így gondolják!
Mi is skatujázhatnánk a táborokat a Falcos “Sárgapárna” vagy a “hugyos” Körmend “szurkoló” után, mégsem tesszük!
Mindenhol akadnak “ILYENEK”!
Az Oroszlány csapatát és szurkoló táborát viszont hatalmas dicséret illeti, nagyon szimpatikusak és remélem sokáig itt tudnak maradni.
Hajrá ZTE!

Milenko
Olvasó

Persze mindenhol a fanatikus szurkoló a hibás.
Ezért nem járnak a családok meccsre.
Hagyjuk már ezt!
Minden csapatsportág velejárója 1-2 túlfűtött egyén. Ha tetszik, ha nem.
Nem mondom, hogy egy jó így, de a világon mindehol így van.
Akinek ez nem tetszik járjon sakkra, tekére, vívásra stb. Ezek is nagyon szép sportok.
A kosarmeccsre meg azért nem járnak lassan a drukkerek, mert 10 pályán lévő jatekosbol 8 külföldi, plusz még 2 ül a padon, meg az edzők sem magyarok.
Ez a legnagyobb rákfenéje a magyar kosárlabdanak.
Nem 1-2 “balf@sz”, akik miatt általánosít itt jó pár oroszlányi.

CsakÉn
Olvasó

Mi kosármeccsre vagyunk kivancsiak. Nem paraszt csürhe mutogatasra! Ha vendegsegbe mentek ott is igy viselkedtek? Maradjatok a tanyatokon és egy kocsmaban eresszétek ki a gőzt!!!

Muszka7909
Olvasó

Akkor a meccset nèzd ne őket ennyi😉

elfogult vagyok
Olvasó

Mi lenne, ha minden csapat “csürhényi” néznék kocsmában TV elött! Ott tombolhatna! Mi sem azért járunk (szeretünk járni), hogy csak tapsikoljunk! Mi is vérmesen tudunk “anyázni”, “három majmozni”, még a “takarodj” sem ritka, de van egy minimum! Senki nem várja, hogy a meccsek elött közös istentiszteleten adunk hálát azért, hogy összetalálkozhattunk! Van, lennie kell egy EMBERI minimumnak! (Mellesleg megkérdezném, hogy a játékvezetők jól döntöttek amikor játékba hozatták a labdát, úgy, hogy mind a két csapat játékosai, és a padok is a dulakodás előzményét nézték a lelátón? Nekem furcsa volt.) Úgy gondolom kialakul álláspontok vannak! Van akiknek szimpatikus ez a fajta… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

“Egyrészt örülök neki, hogy Heinrich Robi vezető edzőként szerepelhet.
Játékosként az egyik legnagyobb volt akit én ismerhettem…
Szimpatikus edző + motívált csapat, szerintem szoros Zete győzelem…
( elnézést Oroszlánok! )”

mondtam előre …

elfogult vagyok
Olvasó

Lenyugodtam, így csak most írok! Az idei bajnokság leg undorítóbb viselkedését produkálta a ZTE utazó szurkoló táborának kb 10-15 “embere”(?)!!! Az lenne a minimum, hogy a ZETE SZURKOLÓI es a csapat vezetése elhatárolódna attól a magatartástól amit műveltek a “kemények” ! Voltam Egerszegen az első meccsen! Ott sem tűnt túl szívélyesnek a vendéglátás,(Ők voltak otthon, ez volt a normáljuk) de a mostani viselkedés megérdemelne egy komolyabb vendég szektori viselkedési kontrolt!
Mutassunk példát továbbra is hogy lehet KULTÚRÁLTAN buzdítani a csapatot!!!!!!

Csak az Oroszlány!!

pbask
Vendég
pbask

Na erről irtam tegnapelött,mikor rolunk volt szó..

Szakács Tibor
Olvasó

Mi a faszt sírtok itt mint a kislányok? A pályán kívül is el lettetek picsázva, nem csak a pályán? Nagyon gázak vagytok! Mivel akartok ti példát mutatni? Úgy néz ki a táborotok, mint jóllakott napközisek csoportja! Szánalmasak vagytok a hisztizésetekkel!

CsakÉn
Olvasó

Mi van sötétzalai most jozanodtál ki?

Szakács Tibor
Olvasó

Nem vagyok zalai! Csak szánalmas amit itt össze sírtok már! Amúgy nem most józanodtam ki, csak nem értem rá mert anyádat szopattam idáig te szarházi!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Igazad van, Szakács úr, valóban nem vagy zalai. Te rosszabb vagy. Lehet vajon ezt még fokozni? 🙂

CsakÉn
Olvasó

Anyád volt szánalmas mikor az 500 asból nem tudott visszadni.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A napközis tábor nagyjából úgy rúgott volna picsán, hogy néztél volna a füled közül, mint a vett malac. Az idióta izombarátaid annyira testedzők, hogy a lábukon alig álltak. 🙂
Hogy a pia, a szteroid, vagy a fradi vette el az eszüket az már a ti dolgotok. 🙂

Szakács Tibor
Olvasó

Nevetséges vagy hülyegyerek! Nem iszom alkoholt, nem szedek szteroidokat és megnézném, hogy a jólakott napközisek közűl melyiknek sikerülne picsán rúgni. Egyszerűen senkik vagytok!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Tibor, hol állítottam, hogy te iszol, vagy cuccozol? Mindenesetre a szövegértésedet valami erősen megzavarta. Lehet mégis zalai vagy? 🙂

CsakÉn
Olvasó

Te rosszabb vagy! Fotelhuligán!

csakegyoroszlanyi
Olvasó

Oroszlányon élmény kosármeccsre járni. A hangulat és a sok-sok közös élmény összehozza az oroszlányiakat. Hétköznap az emberek a mérkőzésről beszélek, megosztják egymással tapasztalataikat, észrevételeiket, “részletes elemzéseiket” az elmúlt fordulóval és a csapattal kapcsolatban. A hétvége közeledtével egyre gyakrabban hallani a “Na, jöttök meccsre?” típusú kérdéseket. “Persze, hogy ne mennénk.” 🙂 A szurkolókon úrrá lesz a meccsláz és alig várják, hogy újra győzni lássák a csapatukat. A mai napon is így történt. A meccs előtt másfél-két órával elkezdtek szállingózni az emberek hogy felkészüljenek a mérkőzésre és előkészítsék a hangulatot. Fél óra volt még a kezdésig, de a helyünkig is nehéz volt… Olvass tovább »

Muszka7909
Olvasó

Gyerekek kicsit túltoljátok már ezt,mire számítottatok a Zete szurkolók bemennek majd a nyakatokba borulva együtt nèzitek vègig a meccset?Győzzön a jobb címszóval,persze lehet hogy a kopasz túltolta de ez benne van nem kell vele foglalkozni ja ès nem utolsó sorban megsèrtődni mint egy kisgyerek!!Amúgy sok sikert a továbbiakban nektek!😉

elfogult vagyok
Olvasó

Nem Mi toljuk túl! Ti veszitek félvállról, talán még nevetségesnek is, de ezen bátorodik fel az aki hasonló hozzáállású és a selejtesek között akar kitűnni! Legalább a szélsőségeseket rekesszétek ki magatok közül! Nem nyakba borulást várunk! CSAK MINIMÁLIS KULTÚRÁLT VISELKEDÉST!

KPSVRKK
Olvasó

Most szépen összezártok ami nagyon derék.
De tudom, hogy a kopasz és a sleppje már lassan vállalhatatlan a normális zegi szurkolóknak.
Majd megoldjátok!

CsakÉn
Olvasó

Ezért utálnak titeket mindenhol!

Endre
Olvasó

Nem is értem mit vàrtok! Azért megy az ember meccsre hogy szurkoljon a sajàt csapatànak (és nem azért hogy veletek együtt dalolàsszon). Nem kell mindenkivel “jóban lenni” és nem is lehet. Mindenkinek màs a vérméséklete, ez benne van. Ezt ùgy mondom, hogy enyhén szòlva nem vagyok oda zetésekért… MTE!

Szakács Tibor
Olvasó

Szánalmas a hisztitek, meg ti is!

turbika
Olvasó

Most értettem meg miért kell ennyi zöldmellényes.Élő kordon birkák ellen.Nem mentség,hogy csak pár emberről van szó,a rákos sejtet ki kell metszeni, ha nem ,rákos marad.Nekem megvan a legunszimpibb szurkolótábor így a csapat is.Bár Dobi Anti jó játéka miatt régóta az😀

Captain Macko
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, nem tudom mi változott az edző leváltása után. de ezt a teljesitményt jó lene tovább fokozni egy plusz agreszív védekezéssel. Simont remélem ott felejtették oroszlányban 😀

Osezo
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak. A vendégeknek, hogy egy extra napot fogtak ki, a mieinknek, hogy -31 pontról is vissza tudtak jönni. A felzárkozás sok energiát emésztett fel. A vendég szurkolókról nem írok inkább semmit, mindenki látott mindent. Bár nem értem a fő címet. Zte elverte az Oroszlányt? A múlt héten Zte-Kkk 102-113 annak a cikknek pont gazdag mérkőzés volt a címe, 11 volt közte. A mostani eredmény 104-115 most is 11 volt közte. Ez a mai meccs az eredmény és a látottak alapján olyan volt mint az NBA all stars gála, védekezés nélküli rohanás. Bb1 szerkesztője annyira sietett, hogy az írás… Olvass tovább »

Manó
Olvasó

Ez a kedves cikkíró jól megcsavarta az első bekezdés mondandóját, annyira, hogy a helyesírásra már sajnos nem tudott figyelni!😞

Gratulálok a Csapatoknak!👏🏻👏🏻👏🏻

Dömötör László
Vendég
Dömötör László

Gratulálok a csapatnak, nem tudom mi változott az edző leváltása után. de ezt a teljesitményt jó lene tovább fokozni egy plusz agreszív védekezéssel. Simont remélem ott felejtették oroszlányban 😀

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!!! Hát megmutattuk hogy lehet így is játszani!!! Érdemünkből nem levonva de ma egy rövidzárlatos OSE – t győztünk le. Nagyon kellett ez a győzelem, főleg úgy hogy az elöttünk álló riválisok mind kikaptak. Jó látni hogy ponterősek voltak a légiósok, sajnos kivétel már “megint” Djuric!!! Szöszinek viszont örülök! Végre úgy játszott ahogy kellene. Nagyon kell Ő is a légiósok mellé. Ma végre azért Simon is hozzátett a győzelemhez de a védekezés csapnivaló. Nem csak nála, csapatszinten. Megint sok kapott pont, felesleges faultok. A támadójátékunk alakul, második mérkőzésen dobunk 100 felett. Egy biztos, mindig nem fogunk 80%-al dobni,… Olvass tovább »

golden years
Olvasó

Dobi Tónis 🙂

royalka
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak!
Elnézést kérek a többség nevében az OSE szurkolóktól. Sajnos pár, atomig bebombázott társunk nem tudott viselkedni. Láthattátok, hogy a többség normálisan viselkedett. Ne ezek alapján ítéljetek meg bennünket, de az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Csak a ZTE!

elfogult vagyok
Olvasó

Bocs de nem nagyon lehet tolerálni a történteket! A Ti felelőségetek az ilyen alja viselkedést kirekeszteni! Rátok is hull a megítélésükből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szurkoló
Olvasó

A ZTE szétdobott minket ritka az ilyen jó dobószázalék.Nálunk voltak hibák a védekezésben ezen javítani kell.hajrá OSE !
Most már mindenki tudhatja miért utálják azt a egerszegi csapatot elkísérő csürhét (tisztelet a szurkolóknak)Mér szidják mindenhol őket.

Feribá
Olvasó

Hagyjuk már ezt az állandó műjófejkedést (mindenkit szeretettel fogadunk es hasonló seggnyalás)… Igen, Oroszlányban csak jószívű kedves emberek vannak. Mindenki azt akarja, hogy a csapata nyerjen, nem barátkozni járunk meccsre.
Szurkolói kultúrák kialakultak mindenhol, ezt el kell fogadni. Apropó, utánpótlás meccsekre még mindig jártok elvenni a gyerekek kedvét, a folyamatos dobolással, dudálással és ordibálással? Csoportosan hördültök az ellenfél gyerekekre ha olyat csinál, ami kicsit nem tetszik

CsakÉn
Olvasó

A dobolassal miert veszik el a kedvet a gyereknek?

Luffanat
Olvasó

Szabó 19/12, ugye? Nem 19/2, aminek nincs is értelme és a fullcourt sem ezt mutatja…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nincs más dolgunk, mint gratulálni a zegieknek. Amelyik csapat 65%-on dob, megérdemli a győzelmet.
Aki meg azon akad fenn, hogy ellenséges volt a zete tábor, az nincs képben a lelátót illetően. Semmi gond nincs ezzel. Mire számítottatok? Tessék már gondolkodni. Nem pacsizni jöttek. Az más kérdés, hogy a szteroidos kutyának szerencséje volt a korridoron, hogy vissza tudott menni a sajátjai közé. 🙂

ZTE01
Olvasó

+1

OSE drukker
Vendég
OSE drukker

Azért a szteroidos kutyát nem bántam volna, ha véletlenül átengedik.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Ritkán látni ilyet hogy ez szervusztokkal üdvözölt csapat mutogat és kurva anyázik🤔🤔🤔

JACKSON
Vendég
JACKSON

Fel kell jelenteni a játékosokat, és a Becsületüket is!?😁A srácok megmutatták egy elavult játéktól elszakadva végigvezetve magabiztosan nyertek az Oroszlányi katlanba!Hajrá ZTE!Jövő héten Mindenki a csarnokba!

zete93
Olvasó

Hát haver, nem akarlak kiábrándítani, de a tegnapi meccsen pont ugyanaz volt a taktika támadásban, mint eddig, csak most 65%-al dobtunk, eddig meg 25-el. Miért változtatott volna 5 nap alatt Heinrich Robi bármin is, főleg, hogy hétfőtől munkába áll az új edző. A védekezésünk továbbra is pocsék, bár kétlem, hogy egy U17-es edző ezen sokat tudna változtatni. Meglátjuk.

antikosar
Vendég
antikosar

Keressetek másik csapatot magatoknak itt már senki nem kíváncsi rátok! Köszönöm

JACKSON
Vendég
JACKSON

Utólag is Boldog Szülinapot!Mivel már nem tartozik Tamás a klubhoz, így kiderült Tomika 2 és zete93 hölgy személye!Jó egészséget a családnak!Apropó, hogy hogy lekerült a teher?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Pontosan ugyanazt játszottak, amire Bencze tanította őket, csak teher nélkül. Ha sportoltál volna, akkor tudnád hogy ez mit jelent.

LaBe
Olvasó

Djuric és Simon katasztrófa! Amíg fennt voltak zárkózott az OSE. Volt már 31 is közte.

bányász
Vendég
bányász

ZTE-nek gratulálok a győzelemhez! Ennél értelmesebb címet is lehetett volna adni a bejegyzésnek. Az EXTRA-EXTRÁN dobó ZTE megverte az amúgy jól játszó Oroszlányt. Lehetett tudni, hogy a Zte-nek kell valami plusz, ha nyerni akarnak. A 3. negyedben már 80 dobószázaléknál járt a vendég csapat. A Falco sem tudott volna velük mit kezdeni, ezt bátran kijelenthetem. A végén a lendület már bevitte őket. Ezt a formát jól tegyétek el, mert szerintem ilyen csak 5 évente van. 14/23-as triplamutató, azt hiszem ez mindent elmond. 30 felett is vezetett az ellenfél és nem mehetek el szó nélkül az mellett, hogy ismét volt tartása… Olvass tovább »

Csak az Oroszlány
Olvasó

Kedves Bányász te be ültél volna melléjük a családodal a szektorba ha meg van nyitva?

bányász
Vendég
bányász

Atyaég…persze nyilván arra gondoltam, hogy beengedni közéjük az oroszlányiakat. Komolyan így raktad össze? Hát na. 😀 Nyilván az OSE biztosít jegyeket, nyilván ott van rá igény, tudják mennyien jönnek, mert meghirdetik. Ha 200 jegyet biztosítunk, de csak 50 jegyre van ott igény, akkor kezdés előtt el van választva a szektor. Gondolkozz már. Nem egy Marsjáró leszállását kell megszervezni.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Igen biztos az elhúzott szalag meg az 5 biztonsági megfogja a dühös tömeget

bányász
Vendég
bányász

Azért annyit ki lehet nézni az ellenfél táboraiból, hogy nem esnek neki családos, kisgyerekes békés szurkolóknak. Emberek ők, nem vadállatok. Az, hogy a B közepek fújolnak egymásra meg mutogatnak ez teljesen más sztori. Elnézést, hogy mertem jelezni, hogy telt ház van a csarnokban és mellette 150-200 ülőhely üresen.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Pista írj a polgármesternek😂😂😂😂biztos örülnék neki hogy rajtam keresztül futkosnak még ha nem engem is támadnak be

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Nagyon kedvelem az ilyen részletes, személyeskedéstől mentes beszámolókat még ha elég egyoldalúnak is hatnak.

donnarumma
Olvasó

Gratulálok mind a két csapatnak!
A ZTE nek az idegenbeli győzelemért, a hazaiaknak a tisztes helytállásért.
Mellékesen jegyezném meg, hogy a Falco ma 12/19 triplázott, ami jobb százalékos arány, mint a 14/23

Domi
Olvasó

Melyik óvodás csoportba jársz? Mire számítottál?

JACK
Olvasó

Az eredménytől függetlenül a bajnokság első olyan mérkőzések volt, amikor nem csak 3 játékos dobta meg a “kötelező” pontjait!
5 játékos hozta a kötelezőt, ami a rossz “védekezés” miatt is sikert hozott.
Már csak Djuric lóg ki!
Gratulálok a csapatnak!
Hajrá ZTE!
U.i.: Djuric vs. Balmazovic csere jó lenne.

Tomika2
Vendég
Tomika2

A BB1-nél látom vannak azért 20 évnél idősebbek is, akik hallgattak Gergely Robit 🤣
Viszont a Csulást ők sem tudták 10 év alatt sem feldolgozni… 🤣🤣🤣

donnarumma
Olvasó

Szájba köphetne már valaki…

torma
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez,de a védekezésben még mindig óriási hiányosságok vannak.Helyezkedési hibák ,az ellenfélből való maradéktalan felkészülés,fölösleges faltok amiből egyből dobnak.Nem tudunk szerzett labdából kosarat szerezni három az egyben induláskor.A horvátnak lesz dolga ezzel bőven.Rohanó játék akkor amikor 30-al is megyünk,minek?

Beniben
Olvasó

Megjött a mínuszoló bumburnyák is! :))))
Jó munkát!

antikosar
Vendég
antikosar

Én mondtam nekünk most kezdödött a bajnokság. Győzelem meg van viszont a védekezéssel gondok vannak továbbra is. Szép volt fiúk.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Szép munka! Heinrich a magyar bajnokság legjobb edzője! Mit művelt pár nap alatt?
Viccet félretéve, ilyenkor általában teher nélkül játszik egy csapat és ez gyakran párosul extra dobozformával. Az Oroszlány rosszkor volt rossz helyen. Szerintem még 1-2 ilyen meccse lehet a Zetének az új edzővel, aztán utána derül ki, hogy meg tudja-e tanítani védekezni is őket.

Zeg
Olvasó

Szép estét
Tegnap még vissza sírjátok Bence volt ha jól emlékszem..
Ma mi mondandód..??

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az most hogy is jön ide, hogy nem igazán bízok abban a horvát edzőben, akinek még semmi köze ehhez a meccshez?

ZTE ZOLI
Olvasó

Na végre! Jöhetnek az eredmények! 🤗😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Dá-dá-dá… 🙁

Cibona5
Olvasó

A harmadik negyedben a játékvezetők látványosan megtolták a hazai csapatot, ha nem így lett volna, akkor 20-25 lett volna közte.

Tóth István
Olvasó

Heinrich Robi Normandiai partraszállásra késztette a légióshadat Szabó Tábornokkal együtt!!!Szeretettel Várjuk a Horvátot!Irány a 8!!!

tibor
Olvasó

Végre!!!Szép volt fiúk!

derryl
Olvasó

Gondolom, mindkét csapat a védekezésre fektette a hangsúlyt. Mindegy, legalább megvolt egy kosármeccs sava, és borsa együtt!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez még nem az új edző. Ez még az antibaszki játék. Mutassuk meg neki. Tudunk, ha akarunk.

lujo
Olvasó

Gratulálok, jó utat hazafelé!

Common
Olvasó

Brávó ZTE!!!!!!

Beniben
Olvasó

Gratulálok a felszabadult játékhoz és a győzelemhez is!

gabor77
Olvasó

Szép volt fiúk!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés