Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lecserélte légiósát a Szeged

Az új szerzemény korábban már játszott Magyarországon.:

:

A Naturtex-SZTE-Szedeák szerződést bontott Jesse Hunttal. A nyáron érkezett 24 éves játékos 16 bajnokin lépett pályára a csapatban, ez alatt 6.3 pontot és 5.5 lepattanót átlagolt 21.4 perc alatt. Jesse személyében egy kiváló sportembert ismertünk meg, köszönjük mindazt, amit a klubért tett, és sok sikert kívánunk további pályafutásához – írja bejegyzésében a szegediek Facebook oldala.

A klub nem marad három légióssal, hiszen szerződést kötött az amerikai Rashun Davisszel.

A 28 éves, 182 cm magas, egyes és kettes poszton bevethető kosaras legutóbb a bosnyák első osztályban, a Sloboda Tuzla csapatában játszott, amelynek színeiben nyolc meccsen lépett pályára, átlagban 31.9 percet töltött a parkettán, ami alatt 14.6 pontot, 3.4 gólpasszt és 3.4 lepattanót átlagolt. Az új játékos számára nem ismeretlen a magyar bajnokság, hiszen a 2019-2020-as idényben (amely a koronavírus miatt félbeszakadt) a Kaposvárt erősítette. A somogyiak színeiben 22 meccsen játszott, 31.4 perc alatt átlagban 16.5 pontot, 2.9 lepattanót és 4.8 gólpasszt átlagolt, a triplákat pedig 39%-al dobta abban a szezonban.

Rashun Davis kedden érkezett meg Szegedre.

– Jó emlékeim vannak a magyar bajnokságról, amelyet egy remek bajnokságnak tartok. Új közegbe érkeztem, de izgatottan várom, hogy megismerhessem a csapattársaimat. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot a célok elérésében, és bejussunk a legjobb nyolc közé – mondta megérkezését követően.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
sobisTomba01ejjhaegyszegediKPSVRKK Recent comment authors
sobis
Olvasó

A Szegednek minden rosszindulat nélkül javasolnám hogy két labdával játsszák a meccseiket mert egy kell az önző fehér csávónak meg egy ennek a faszinak.

Tomba01
Olvasó

Jujjj de jól jönne most Evans!❤💙

ejjha
Olvasó

Ez a játékos minőségi változást hoz. Ose simán kikap otthon.Próbálok a hozzászólásaim előtt informálódni,de mintha az Ose 4 légióssal játszott volna,az 5.pedig rejtélyesen eltűnt?Legalábbis nem találtam szerződésbontásról,betegségről infót.

hajrabulls
Olvasó

Jó döntés volt Hunt-ot leváltani, de egyben érdekes döntés, h irányítót hoztak. Hunt védekezésben azért jó volt és azt gondoltam, h ha cserélik, akkor a helyére jön majd valaki 4-es posztra. Bár többször is megmutatta a csapat, h nélküle is eredményesen játszik, kicsit alacsonyabb szerkezettel. Benti magas emberünk akkor jelenleg Justin, Kristóf és Stefan. Az új játékos viszont irányító, ezért ha kezd (amit gondolom fog), akkor ki lesz az U23 az első félidőben?

Golo Batio
Olvasó

Sztem nem lesz kezdő. Szatmári marad az első féldiőben, Davis meg Personst váltja majd, hogy ne kelljen 40 perceket játszania. Cooke meg uyge képtelen nem eladni minimum 2 labdát mikor neki kell felvinni a 2-ik félidőben – akkor is jól jöhet majd Davis.

hajrabulls
Olvasó

Igen, ez így logikusan hangzik. Bár szerintem lesznek ők közösen is pályán Persons-al. Szombaton kiderül, így most ezzel extrán várom a meccset.

egyszegedi
Olvasó

Szatmári 2-4-ig tulajdonképpen bárhol bevethető. Szerintem ő többet fog játszani, Balogh és Polányi játékideje pedig a nullára csökkenhet (sajnos). Én nem lepődnék meg, ha Persons és Davis is kezdene, Cook, Szatmári és Alston mellett. A második félidőket végigjátszhatja Bognár Kristóf, Kellerrel és Kerpel-Froniusszal pedig tovább színesíthető a rotáció.

Golo Batio
Olvasó

Szatmári ügyben kb. már most ez van amit írsz. Ez a kezdő sem hangzik egyébként rosszul, bár Bognárt szerintem több okból is szerencsére nehéz kihagyni a kezdőből.

Bezse
Olvasó

nem ő volt a legjobb légiósunk , de nem rossz játékos . Valszeg előreléptek vele – összehasonlítva az elküldöttel

Golo Batio
Olvasó

Köszi!

holapenzem
Olvasó

Te is ennyire értesz hozzá… tudatlan

Bezse
Olvasó

Ne haragudj , neked mi bajod van ?

Golo Batio
Olvasó

Szegény Jesse annyira homály volt, hogy ezzel rosszul nem járhatunk. Kaposváron – a statokat láttam fentebb,azon kívül értem – hasznos volt?

holapenzem
Olvasó

Hogy hasznos???? Vele , extrán jól jártatok , egy igazi csapatember , scorer és kűzdő játékos egyben
Kaposváron imádtuk!! Jobb embert nem is tudtatok volna igazolni!! Jó választás!

Golo Batio
Olvasó

Köszi az infókat, jól hangzik!

KPSVRKK
Olvasó

Jól bont, irányít, lelkes csapatjátékos, megállíthatatlan betörések, extra távoli dobások, néha sok pumpálás, nem mindig jó döntések végjátékban. Én így emléxem.
Jól jártok vele, bár én nem értem miért erre a posztra hoztatok játékost. Hacsak nem azért, hogy ne kelljen annyit nézni Personst, nála ezerszer szimpatikusabb.

Golo Batio
Olvasó

Gondolom center vagy erőcsatár nem volt megfizethető/elég jó stb. így hirtelen. Végül is a 2-ik magasember Alston mögött meg lehet Bognár vagy az egyre jobb Filipovic ha már így alakult. Az a gyanúm, Personst így is sokat kell majd nézni mindenkinek 🙂

KPSVRKK
Olvasó

Filipovic nagyot ment nálunk, megérdemli a bizalmat!
Egyébként Hunt megsérült nálunk, abból rendbe jött? Nem nézett ki jól ahogy a térde kimozdult oldalra…

Golo Batio
Olvasó

Nem is tudtam. Következő körben a ZTE ellen már játszott és nem látszott a mozgásán semmi.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés