Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

LeBron James elsírta magát, Shaquille O’Neal megrogyott Kobe Bryant halálhírétől

Az egész világ az NBA legendáját gyászolja.

  •   :

:

Kobe Bryant vasárnap, 41 éves korában vesztette életét egy helikopter-balesetben, amelyben meghalt 13 éves lánya, Gianna is. A Philadelphiából hazatérő Lakers-játékosok a repülőről leszállva tudták meg a halálhírt, a felvételek alapján LeBron James elsírta magát, majd több csapattársával is összeölelkezett – írja a 24.hu.

Shaquille O’Neal egy fotóval tisztelgett és azt írta:

Ezt a fájdalmat nem lehet szavakkal leírni. Nem lehet megfogalmazni mit érzek az unokahúgom, Gigi és a barátom, testvérem, elvesztése után. Szeretlek titeket és hiányozni fogtok. Részvétem a Bryant családnak és a többi utas családjának. Rosszul vagyok.

  •   
35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
seanmaguireLebronz dzsemszkobee77sargafeketeCole Recent comment authors
seanmaguire
Olvasó

pbask = circo. Az indexen is most már egyre több néven írogat.

pbask
Vendég
pbask

Nem talált 🙂 A nárcisztikusságom (ha ő lennék) ennyi idő alatt utat tört volna,hidd el. Íráselemzőnek ne menj.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

most én sem értek egyet a háborgással, emberek egy legenda meghalt tragikus körülmények között, mindannyian tudjuk, hogy nagyon sok baj van a bb1-el, de annyit azért most szólnék mellettük, hogy nem raktak ki reklámot, tehát a clickbaitről sztem itt nincs szó, holnaptól mindenki szídja tovább ezt az oldalt kedvére(egymást ne), de ma szerintem nincs helye a trágárságnak, adózzunk méltó tisztelettel egy generációs legendának #mambaout

red-black01
Olvasó

pecs007-nek! Kisbarátom egy vonalat azért ne lépj túl, arra azért vigyázz! Értek én mindent és a bb1-et sem fogom kérni a tahózásoddal kapcsolatosan semmire. Jó helyen van ez itt. Attól hogy engem tahózol nekem nem lesz rosszabb, a véleményemet sem gyengíti. Vélemény, az enyém, nem kell vele egyetérteni. Nálad is így van a “saját” véleményeddel? A többit nem magyarázom el, az kultúra vagy a troll kézi szabályzat kérdése. Az újabbaknak mondom veled kapcsolatban: volt itt, ill. máshol konkrét bb1 érintett, akitől konkrétan ezek hangzottak el: – ha nem teszik nem kell idejönni, – ha nem tetszik lehet portált alapítani és… Olvass tovább »

pecs007
Olvasó

Beteg.

red-black01
Olvasó

Utolsó, de csak azért hogy meglegyen az 5 hsz-em, de főleg neked is.
Meg ne haragudj tényleg mennem kell, innen önerőből nyomasd:
Én vagyok a beteg?
😃😃😃

kobee77
Olvasó

Bárcsak hallhattam volna a HOF beszédét…
https://youtu.be/_le0o5tBPvU nagyon durva megnézni ilyen szempontból ezt, illetve azt a videót amit levetítettek utolsó meccsén, ahol elköszönnek tőle korábbi illetve aktív játékosok/barátok. Persze akkor csak a játéktól búcsúztatták, de jelen esetben visszanézni igazán szívszorító.

Cole
Vendég
Cole

red-black01! Hát én most erre pont nem gondoltam volna. Gondolom az újságírás már csak ilyen, hogy a rossz, szomorú, vagy akár gyászhírek is a munka része kell, hogy legyen és ezáltal nyilván keresettel is jár, DE: Nekem Michael Jordan volt az etalon és valószínűleg mindig az is marad, az ő játékán nőttem fel. De Bryant (is) a világ egyik legjobb kosárlabdázója volt, a jelentősége vitathatatlan, nem véletlenül került a halhatatlanok közé. Én is nagyon sokra tartottam (nyilván). Nyugodjon békében! Rengetegen szerették a játékát és nőttek fel rajta. (És borzasztó fiatalon halt meg.) Előzőekből következően egy magára valamit adó kosárlabda portálnak… Olvass tovább »

pecs007
Olvasó

Pont erről van szó, aki meg leírja, hogy ez nem biztos így van az elmebeteg. Tényleg arra tudok csak gondolni, hogy valaki meg akarta venni a BB1-et, és miután ez nem sikerült embereket küld ide, hogy mindent szarozzon.
És ilyenkor a red-black féle tahóknak még egy zseni emléke sem szent.

Cole
Vendég
Cole

Legalább ilyenkor nem kellene összeesküvés-elméleteken gondolkozni és egymással vitázni, vagy kötekedni. Sem pro, sem kontra. 🙁
Ne haragudj, emiatt én nem akarok semmi “eshetőségről” sem beszélni.

red-black01
Olvasó

Csak mert megszólítottál konkrétan:
ha jól rémlik te szombathelyi vagy és nem tűnsz annak, mint aminek tűnik itt néhány ember, bocsánat nick.
Mégegyszer mondom nem a hír leközlése verte itt ki a biztosítékot néhány embernél.
Nem a bb1 iránti utálat vagy szimpátia.
A szándék. Aminek a feltételezése nem a levegőből esett ide, hanem előélete van.
Nem vagyok én az igazság bajnoka, ha valakinek ez belefér, DE AZ ÖSSZES dolgával a bb1-nek, az előzményekkel és konkrétumokkal, nekem semmi bajom vele.
Azért hadd tegyem szóvá ha valaki nyilvánvalóan hátsó szándékokkal dolgozik.
Én dicsérek is itt, ha okot adnak rá.

Cole
Vendég
Cole

Értettem is én, amire gondoltál. Én általában próbálok nem foglalkozni mögöttes dolgokkal, mert nem lennék előbbre vele. Néha sikerül, de nyilván nem mindig.
Biztos van olyan dolog, amiben igazad van, csak arra próbáltam utalni, hogy – akár ezzel együtt is – véleményem szerint Bryant emléke iránti tiszteletből nem most kellene felhozni (még ezzel a cikkel kapcsolatosat sem).

pecs007
Olvasó

Én nem nagyon tudom a probléma gyökerét, de az biztos, hogy itt pár embernek nagyon komoly bekattanása lehetnek a BB1-el (mondjuk, akkor nem tudom, miért olvassák).
Komolyan azon hisztiztek, hogy egy kosárlabdával foglalkozó oldal miért írta meg a világ egyik, ha nem leghíresebb kosarasának a halálát? Na ne már…
A Füles rejtvényújság, és NoSalty receptgyűjtemény is megírta….
Vannak gondok, meg mindent lehet máshogy csinálni, sőt jobban is, de egyrészt akkor hajrá, másrészt pont egy ilyen cikk alá nem kéne személyes ügyeket belekeverni.
Nyugodj békében Kobe Bryant!

Jokic
Vendég
Jokic

“Nyugodj békében Kobe Bryant!” Pontosan erről van szó. Látom nem érted…

red-black01
Olvasó

Na a mínuszok után megérkezett az első veréb akit küldtek 😂 . Más nem volt elérhető? Jokic teljesen jóindulatúan azt feltételezi hogy nem érted. Dehogynem érti, csak a fiúkának nem az a feladata. Az nem zavarja, hogy nem a hírközléssel volt a probléma, azon lazán túllép. Ő egy alvó nick, eredetileg Csirke Feri fikázására jött létre 😃, amikor az volt a trend és a feladat. Javíts ki kisbarátom, ha nem így van. Te voltál az, aki szerint Csirke kotkodácsol, ugye? Aki szerint Csirke lejáratja a klubját. Aki szerint szembeköpi saját szurkolóit. Aki szerint egy profi vezetésnek el kell őt távolítani.… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Nem pécsi,csak igazi seggnyaló, azért irta Csirke kotkodácsol 🙂
Bizonyára ő nem cucika. Gerinctelenek vagytok mind! Csirke Ferit lejáratjátok,most meg véditek ezt a szennylapot. Kicsit sem átlászó bazdmeg.

pecs007
Olvasó

Senkit nem védtem be te agyhalott, hanem leírtam egy tiedtől különböző véleményt. (Jah és pluszt nyomtam a hozzászólásodra, csak, hogy élvezz. )
Viszont vettem a fáradtságot és felhívtam olyan embert, aki ért hozzá. Ő elmondta, hogy kb 15 fillért fizet a google egy kattintásért, ennek a cikknek az én tippem szerint olyan 10.000 olvasója lehet, az azt jelenti, hogy 1500 forintot kaszált ezen a portál. Tényleg erre kell mindkét álneveden írogatni?

pbask
Vendég
pbask

Ott bukik meg a dolog, hogy nem csak Google Adsense létezik a világon. Minél több lekérés van egy oldalon (lásd,kattintások) A google algrotimusa a keresőben annyival előrébb sorolja az adott oldalt,ha pl beleirsz kulcsszavakat sport,kosárlabda, stb. A hirdetőknek ezáltal sokkal jobban megéri és fizetni az oldalnak,mert azt látják magas nézettsége van, tulajdonképp ezért generálnak minden blikk szintű szarságot. Ha szerinted csak az adsense létezik, akkor húzd le magad a wc-n és a kedves ismerősöd is,ha ennyire topa a témához.

pecs007
Olvasó

Ok. Én nem értek hozzá, elismerem.
Tehát szerinted akkor mennyit keresett ezzel a cikkel a bb1, ami ennyire fáj neked és a hülye körmendi haverodnak?

Vince.Carter15
Olvasó

Kérdésedre egy kérdés a válasz.Egy “kosárlabdával” foglalkozó portál 1 nappal a halála előtt azt miért nem írta meg,hogy a naprendszer 2.legjobb kosarasa James megdöntötte a naprendszer 3.legjobb kosarasa Kobe pontrekordját?Amikor azt még a Sakkélet is megírta. Szerintem a választ mindenki tudja.

pbask
Vendég
pbask

Utánakellett volna nézni,egyszerűbb csak a szenzációhajhászást copypaste módra irni,ahogy eddig is jellemző volt.

pbask
Vendég
pbask

Az első cikknél senki se háborgott,de ezek meglovagolják a hype hullámot,ki mit hogyan reagált egy HALÁLHÍRRE! Eddig nem volt NBA hír,meghalt Kobe,lehozták,üsse kő,azóta blikk szinten hozzák,és nem hagyják halottat békében nyugodni,nyilvánvaló nézettségért.

pecs007
Olvasó

Édes Istenem de buta vagy….

pbask
Vendég
pbask

Még szerencse hogy itt vagy te,akinek az eddigi hozzászólása abból állt,hogy Csirke kotkodácsol,saját városod edzőjét aki 8 éven át az volt igy illetted,második hozzászólásod meg egy halott ember bulvár szintű cikkeinek bevédése.
Majd kérek illemórákat tőled 😉

Cole
Vendég
Cole

Emberek ez már paranoiahullám! Mi az, hogy nem hagyják nyugodni? Nemrég történt, a megemlékezés ideje van még. Igenis fontos, hogy egy nagyon jelentős NBA-játékosról megemlékezzünk. Én sem bánnám, ha lennének egyéb NBA-cikkek, statisztikák, érdekelne is. De nem lehet ezek létét, vagy nemlétét egy gyászhírhez hasonlítani.
Pont, hogy ilyenkor nem kellene senkinek vádaskodni, meg kötekedni a másikkal, mert az megy szembe szegény Bryant-tal szembeni tisztelettel.
U.i.:nem, nem küldött senki…

sargafekete
Olvasó

Engem sem küldött senki, de szomorú, hogy még egy ilyen tragédia után is ez megy itt. Szerintem inkorrekt dolog, ha valaki állandóan szapulja ezt az oldalt, és mégis ide jár. Ez olyan, mintha valaki mindig bemenne egy üzletbe, de állandóan csak kifogásolna ott mindent. Ha nem szimpatikus egy hely, akkor nem mászok oda állandóan.

red-black01
Olvasó

Teljesen egyetértek Vince15-tel! Bennem már tegnap felmerült ez a kérdés, de úgy voltam vele oké hagyom a f@szba, egy ilyen hírnél nem ez a legfontosabb. De!!!!: bb1!!!!! S.Á! Felejtsétek el ezt a témát, soha nem foglalkoztatok nemzetközi vagy NBA-s dolgokkal. Most lehet párszáz klikkelést begyűjteni, lesz mindennap 2-3x Bryant cikk???? Az ember mindig azt hiszi nincs lejjebb, de van. Járogatunk ide sokan és visszaéltek bizonyos dolgokkal kapcsolatban bőséggel. Oké, leközöltétek a hírt, tételezzük fel hogy belefér, szerintem akinél velem együtt felmerült a gondolat, túllépett volna rajta. De ez b@asszátok meg alávaló dolog! A tudjukmilyendolgokról b@sztok írni, hallgattok mint sz@r a… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

+1 minden szavad így igaz…

pbask
Vendég
pbask

Mindent elmondtál amit lehet. Ebből hasznot húzni, egy mocskos,gerinctelen húzás, egyre lejjebb van a bb1, de majd jön karcsika meg frédibéni megvédeni murder becsületét..

Jokic
Vendég
Jokic

Legalább egy halálhírből ne csináljatok kattintás számot. Bohócok!

derryl
Olvasó

+1

Vince.Carter15
Olvasó

Mióta van NBA a bb1-en?
Ja, amióta pénzt lehet keresni Kobe halálával.
Dögkeselyűk.

derryl
Olvasó

+1

pbask
Vendég
pbask

Kurvára igazad van most!!!!

2lee14
Olvasó

😭

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés