Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lazics lesz a ZTE edzője?

Úgy tudjuk, már meg is van Bencze Tamás utódja.:

:

Nemrég közleményben jelentette be a Zalakerámia ZTE KK vezetősége, hogy megvált Bencze Tamástól. A kék-fehérek azt írták, az új vezetőedző kinevezéséig az együttes munkáját Heinrich Róbert irányítja.

A BB1.hu információi szerint Bencze Tamás utódja Nikola Lazics lehet. A szerb mesterrel november 5-én bontott szerződést a Jászberény.

Lazics 2000-2003-ig és 2006-2008-ig irányította már a zalaiakat, illetve korábban játékosa is volt az együttesnek.

fotó: olajofficial.hu

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Kék-FehérBuborkaCsakaszombathelynagyapátokmakelovenotwar69 Recent comment authors
Kék-Fehér
Olvasó

Rátgéber Lászlót is szívesen megnézném a kispadunkon. De Nikola is jó lehet.

Csakaszombathely
Olvasó

Hát nem tudom….
Nem biztos, hogy jól jártok vele. A játékosok nem rosszak a ZTE-ben, egy edző kellene, aki összerántja őket. Hogy erre a feladatra a halvérű Lazics-e a megfelelő ember, abban nem vagyok biztos.
Csirke Ferivel jobban jártatok volna, szerintem.

Borbély Lajos
Olvasó

Majdnem egyetértek veled és Nagyapátok nevű kommentelővel. A cseresor nagyon gyenge ehhez a mezőnyhöz. Egy jó kezdőt még csak ki tud állítani a ZTE, de nincsen ehhez jó formában lévő 2-3 cserejátékos, akikre lehetne számítani. Kiscsapatokhoz Lazics kitűnő, de nagyobb célok elérése nemigen sikerült neki. Berény tavaly belenyúlt a légiósválasztásba, ahogyan minden évben egy-egy “kicsi” belenyúlhat. Persze adódik a kérdés, hogy a nagyok miért nem alkalmazzák Lazicsot? Messze a legjobb orra Dzunicsnak van ahhoz, hogy mindig oda menjen, ahol bőven van pénz, Lazics pedig az ellenkezője… A “probléma” az, hogy minden évben néhány csapatnak a mezőny vége felé kell lennie…… Olvass tovább »

nagyapátok
Olvasó

Pontosan az megy itt is mint a labdarúgó NB1-ben. Bukott edzők adják egymásnak a padot és várnak csodát a vezetők… dehogy várnak csak éppen kihúzzák a szezont, hogy egy újabb éves támogatási pakkot lehessen lehívni. Ez megy évről évre. Lazicra térve el lehet mondani, hogy alkalmatlan igazi meccselésre. Azon kívül, hogy 5 játékoson nem lát túl, taktikailag nem tud újat húzni. Nem azért, mert nem akar… egyszerűen képtelen rá fejben. Tavaly belenyúlt a Berény a légiósokba ami a magyarokat is rendesen felhúzta, így jött össze a bravúr. Meg lehet nézni, hogy azokat a meccseket bukta el a Jászberény ahol kellett… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hihihi meg hahaha meg kackac kukac, ugyebár… ?

makelovenotwar69
Olvasó

Maradt 2 magyar edző az élvonalban, abból az egyik egy 30 év körüli “kezdő”. Ezen kívül 1 spanyol, 1 görög, a többi délszláv. Ez alapból meghatároz(na) egy játékstílust, de a légiósok közt meg inkább amerikaiak (színesbőrűek) vannak. A magyar fiatalokkal pedig a gyengébb vagy lecsúszott magyar edzők foglalkoznak, így kellene nekik feljutni a nagyok közé a már említett stílus ellentétes közegbe.
Nem csak az edzőkön múlnak a dolgok… Nem látom a koncepciót a fejlődéshez.
Hajrá magyar kosárlabda!

mte7
Olvasó

Ez a szezon megy a kukába..
Bencével,Bence nélkül vagy Laziccsal..hétvégén egy oroszlányi győzelem és a nyolcba kerülés sem lesz meg…a játékos állomány a leggyengébb láncszem,köszönhetően a vezetőségnek…

kentin
Olvasó

Azért őt ne!

Jokic
Vendég
Jokic

Akkor erről is lemaradtunk… Bravo, balf.sz vezetőség…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Viszont Cupkovictól megszabadultok.

Jokic
Vendég
Jokic

Mit tudsz?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Egyelőre csak annyit, hogy le akarják,sőt valószínűleg le is fogják cserélni. A másik infóm necces, nem túl stabil lábakon áll, így nem írnám itt le, még a végén beégés lenne. ?

Jokic
Vendég
Jokic

Ennyit mi is tudunk, hallunk. Kit hallottál a helyére?

Buborka
Olvasó

Csirke még szabad…

Bilbao
Olvasó

Lassan már nem lesz magyar edző az nb1-ben, már csak három van (Kaposvár, Kecskemét, Debrecen)

Jokic
Vendég
Jokic

A kaposvári az nem magyar.

Bilbao
Olvasó

Jogos, akkor két helyen van magyar edző

Praenoricum
Olvasó

Kecskeméten stabilnak érzem Forray helyét, Debrecenben már nem vagyok ilyen biztos.

Tomika2
Vendég
Tomika2

A tökutolsó csapat bukott edzője… én továbbra is szurkolok a Zetének, de okkal vannak kétségeitek.
Fenyő Mikinek legalább jó napja, van. Talán még azt is elhiszi, hogy ez neki köszönhető ? Azt úgy is lesz@rja, hogy a Zete hogyan szerepel.

torma
Olvasó

Izetlen,sótlan halvérű.Látványos kosárlabda nem lesz az bztos.Sajnos akik őt kiválasztották ,azok az első ismerős nevére ráböktek , de egyálalán nem erőltették meg magukat

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nézz vissza tavalyról pár Berény meccset. A legszórakoztatóbb kosarat játszottuk. Persze ehhez kell játékos anyag is. Ha lesz, akkor a látványra sem lehet majd panasz.

zterulez
Olvasó

Sajnos ezt én is így látom. Azonnali megoldás kellett, a régi zetés játékos+edző =”mi kutyánk kölyke”, ismeri a házon belüli viszonyokat. Tavaly Pantelicsék megmentették a seggét, máskülönben lehet, hogy kikopott volna már a magyar kosárlabdából. Most még tud a tavalyi “jászberényi csodatévő” jelmezében tündökölni, ez egy mentőöv szerződéshez elég volt, reméljük most, hogy pénz+paripa+fegyver nagyjából rendelkezésre állnak, végre meg is tudja mutatni, hogy mire képes, mint edző.

Basketball 7
Olvasó

Minden szavadat adom. Az előző cikk alatt már leírtam én is, bár nem ilyen erősen. Tisztelem Lazic – ot de nekünk a szezon levezetésére lesz jó. Szerintem. De ne legyen igazam! Úgy látom ezzel a lépéssel befogták a háborgók száját és a szezon végén ráfogható hogy későn léptünk. De ha ez a szezon kuka, jövőre egy Teo Cizmic edzőnek, és több játékos kell. Minimum két komoly center és használható magyarok. Ez a vezetés dolga! Kevés emberrel nem érdemes nekifutni. Remélem most hogy van pénz jövőre nem megint a legjobb 8 lesz a kitűzött cél!!! Dokit megtartani és sokkal több lehetőséget… Olvass tovább »

torma
Olvasó

Az még érdekes lehet a háttérben ,hogy az aláirásáért kért-e játékoscserét/cseréket?

Borbély Lajos
Olvasó

Így van, bárki is jön, ha van esze, követel magának még egy centert – ez a leggyengébb pont szerintem a mai ZTE-ben. El nem tudom képzelni, hogy az idősödő Agafanov és az egyenlőre nagyon gyengécske Bagóval versenyben lehetünk bármelyik 8-ba igyekvő csapattal.

KF1962
Olvasó

Lazic mind a kétszer akkor volt nálunk,mikor sem pénz,sem pedig játékos anyag nem volt. Én bízom benne,rosszabb már nem lehet!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Kíváncsi vagyok nagyon. Nagy teher lesz Lazic vállán, bizonyítania kell. Az 5 kégiós ki fog fingani a szezon végére az biztos.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nyárig csodákat kár tőle várni, bár annyi fix, hogy nem fogtok 113 pontokat kapni otthon.

Lóvé állítólag akad, szóval nyártól beton védekezés, ugrónéger 3-as és felsőház várható. ?
Szerintem Egerszegen is nagyot fog dobni a Varázsló.

Sok sikert Mester, mutasd meg minden kritikusnak! ???
“Medzsünk tovább!”

*Z*T*E*
Olvasó

Valóban nem erőssége a cserélés de jelenleg jobb megoldást nehéz lenne mondani. Váltásra volt szükség és emellett pedig fontos hogy rendbe tegye a védekezést nála ezzel kevesebb gond szokott lenni
Meglátjuk sokat nem veszíthetünk…

Hidegzuhany
Olvasó

Szabiii…. Lagzi hol és mikor lesz?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kattanj már le a témáról, kérlek! Ez egy kosaras fórum még mindig. Nem mellesleg több ezren olvassák. Minden mást máshol.

cipofuzo
Olvasó

MÚMIA, savanyú, negativ ember, 5 játékost használ. Vissza a kommunizmusba, elvtársak!
Egyszer már hatalmasat buktatok vele…

Expert
Olvasó

Lazic szerintem jó választás, bármelyik csapatnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés