Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Látszik, hogy a Falco irodájában nagyon jó munka folyik”

Filipovity Márkó megkapta azt, amiért Szombathelyre igazolt.

  •   :

:

Filipovity Márkó a hosszú szünet alatt nagyon belejött a playstationözésbe csapattársával, Benke Szilárddal – árulta el a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

A Falco hármas és négyes poszton is bevethető kosarasa elmondta, hogy napi egyszer, két órát edzenek az Aréna Savariában. Mint említette, sikerült feltöltődnie a kosárlabdamentes időszakban, ugyanakkor mint minden játékosnak, neki is fájt egy kicsit, hogy nem sikerült befejezni az idényt.

A játékos megkapta azt, amiért Szombathelyre igazolt az előző nyáron.

– Amiért Szombathelyre jöttem, megkaptam. Négy év után hagytam el Székesfehérvárt, a Bajnokok Ligája nagyon fontos szempont volt, amikor döntöttem. A nemzetközi porondon felülmúltuk a várakozást, nagyon szerettem ott szerepelni, fejlődtem, és tanultam néhány dolgot.

Szóba került a Dijon elleni győztes triplája is, illetve az, hogy nem mutat ki túl sok érzelmet a parketten.

– Természetesen visszanéztem, talán az egész sorozat egyik legjobb momentuma volt nekem. Valóban nem sok érzelmet mutatok a parketten, ilyen vagyok. Igazából a munkámnak fogom fel a kosárlabdát, bennem van, hogy ez a feladatom. Ettől még örültem annak a kosárnak, és örülök a sikereinknek is, csak nem mutatom ki.

A sárga-feketék magyar magja a mögöttünk hagyott évadban is az egyik legerősebb volt, erre is kitért a magasbedobó:

Látszik, hogy a Falco irodájában nagyon jó munka folyik, én mindent megkaptam a vezetőktől, és azt hiszem, ezt a többi magyar játékos is elmondhatja magáról. Remek az edzésmunka, és kiemelném a nagyon jó, példás közeget is – amire szüksége van egy fiatalnak, az itt megadatik.

Fotó: falcokc.com

  •   
HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HeindrichPbaskFalcobb Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Van euró van szerelem.

Pbask
Olvasó

Remélem marad. Kell a BL selejtezőkhöz a tűzerő,a védekezés sosem az elején áll össze.

Falcobb
Olvasó

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a Falco megítélése a Bl szempontjából. Sok nagy csapat csatlakozik, szóval valószínű, hogy idén sem kerülünk be simán a csoportkörbe.
Viszont az látszik, hogy a Fiba pénztámogatásai miatt néhány éven belül a Bl a második sorozat is lehet Európában, szóval jó lenne ha fix indulóként tekintenének ránk a következő években.
Játékosainknak karrierjének is nagy dolog, szóval remélem senki nem tervezi a külföldi opciókat érvényesíteni, és erős csapattal indulunk a sorozatnak. 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés