Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Lassabb kezdés után hengerelt a Falco

Az első negyedet még előnyben zárta az Oroszlány.

MVM-OSE Lions – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 55-73 (21-16, 11-20, 10-21, 13-16)

Bajnokság, 21. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Csabai-Kaskötő Brigitta, Frányó Péter (Hoffmann Gergely)

Oroszlány: Ihring 15/3, Carev 3/3, Mesicek 13/3, Burns 10, Molnár 4. Cserék: Ruják 4, Tóth -, Parrish 3/3, Garamvölgyi 3.

Szombathely: Somogyi 9/3, Perl 18, Clark -, Golomán 9/3, Keller 8. Cserék: Váradi 8, Verasztó 7/3, Kovács 2, Hawkins 3/3, Barac 9/3, Takács -, Sövegjártó -.

Már hosszú percekkel a találkozó előtt is tudni lehetett, hogy remek hangulat lesz a meccsen, a két csapat szurkolótábora rendesen kitett magáért. A hazaiaknál Minchev, a vendégeknél Benke hiányzott.

Burns zsákolása nyitotta a mérkőzést, majd Ihring is hozzátett kettőt, Perl egy közelivel válaszolt (4-2). Mesicek tempója is célt ért, amire ezúttal is csak Perl tudott reagálni, ezúttal két büntetővel. Remek dobóformában kezdtek az oroszlányiak, egy tripla is beesett a hazaiaknak, ráadásul támadóhibát vétett a Falco, amit Mesicek egy hármassal büntetett, jobban kezdtek a hazaiak (12-4). Keller négy pontjával próbáltak zárkózni a szombathelyiek, majd egy kicsit megtorpantak a felek, amikor jött Ihring visszatett támadólepattanója és végigvitt gyorsindítása, időt kért a vendég gárda (16-8). Az egyperces szünet után meglett a közte tíz is, sárga-fekete szempontból jókor jött Hawkins hármasa (18-11). A negyed vége előtti utolsó percben nagyot hajráztak a vasiak, Váradi és Barac is megterhelte az oroszlányi gyűrűt, ám a dudaszó pillanatában még beesett Carev sarokhármasa, így plusz öttel zárta az első tíz percet az MVM-OSE Lions. 21-16.

Clark büntetőivel kezdődhetett volna a második felvonás, de a légiós mindkettőt kihagyta, Ruják egy ziccerrel büntetett. Kovács küzdött nagyot a festékben, két pont lett a jutalma, Váradi közelijével meg már csak három volt közte, igaz, Ruják azonnal reagált a túloldalon (25-20). Két villámgyors kosárral feljött egyre a Falco, időt kért Sebastjan Krasovec (25-24). Kisvártatva a fordítás is meglett a vendégeknek, Mesicek büntetőből egyenlített (26-26). Elkezdte felpörgetni a tempót a Szombathely, főként a padról beszálló Verasztó volt elemében és bár ha minimálisan is, de léptek el a vendégek (30-34). Hosszas videózás után Golománra fújtak egy sportszerűtlen hibát, de így is megmaradt a közte négy a nagyszünetre. 32-36.

A fordulás után Perl és Mesicek kosárváltásával folytatódott a mérkőzés, majd Keller zsákolt egy nagyot Váradi átadásából (34-40). Perl egy 2+1-es akciót is csinálni tudott, elhúzott héttel a Falco, majd kisvártatva megint Perl volt eredményes, időt kért az Oroszlány (36-45). Hamarosan kétszámjegyű lett a vendég fölény, előbb Váradi, majd Keller szerzett kosarat (36-49). Hosszú percek után Ihring dobott pontot a hazaiaknál, de azonnal jött a válasz a vasiaktól, nem tudott érdemben közelebb jönni az OSE. Ha bármikor is megtörni látszott a jég a piros-feketéknél, azonnal jött egy keményebb védekezés, vagy egy szerzett labda a szombathelyiektől, így magabiztos előnnyel várhatta a Falco a záró felvonást. 42-57.

Egy szép összjáték után Golomán zsákolt, ezzel már tizenhétre hízott rögtön a negyedik negyed elején a Szombathely előnye. Próbált mindent egy lapra feltéve támadni az MVM-OSE Lions, de a Falco innentől már rutinosan sáfárkodott a vezetésével, sőt, tovább növelte azt, nemsokára már a húszat is átlépte. Innen már nem volt visszaút a hazaiaknak, a lassabb kezdés után a második negyedben robbantott, majd magabiztos győzelmet aratott a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata. 55-73.

HIRDETÉS

97 hozzászólás

97
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
80 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
B0nyiKovacsPLJonVulcano Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Perl a betörései után hány büntit dobott?

Jon
Olvasó

Inkább harcos meccs volt, mint látványos, a nagyobb rotáció döntött és szerintem még az, hogy az OSE 1. negyedbeli tripladobó formáját később már nem tudta tartani.
Minden elismerésem a hazai szurkolóknak, sportszerűségből jelesre vizsgáztak.

Rózsabimbó
Olvasó

Perl a betörései után hány büntit dobott?
Úgy száguldozik a pályán, hogy kitérni előle lehetetlen.
Védekezni ellene lehetetlen, mert aki az útjába kerül, azt elgázolja, majd persze természetesen kapja a támadó hibái után a védőhibának ítélt büntetődobásait. Gratulálok!

2lee14
Olvasó

Szerintem ne is lépjen többet pályára. Hihetetlen hogy futni mer a pályán olyan gyorsasággal amit a védők nehezen követnek. És még kosarat is próbál szerezni. Egyszerűen vérlázító.

Knézy Ernő
Olvasó

🤡

Mendez
Olvasó

Hát látod buckás, ilyen ez a kosárlabdaszakma.
Perl Zolira találták ki, az összes többi csapat és játékos csak statiszta a pályán! 🙂 🙂 🙂

Vulcano
Olvasó

“Védekezni ellene lehetetlen…”

Ezt nagyon jól mondod. Nem véletlenül ő a liga legjobb magyar játékosa🟡⚫🔥

2lee14
Olvasó

És ez mennyi de mennyi embernek fáj…

Kovacs
Olvasó

Te hülyébb vagy, mint a sok évi átlag. 😂😂😂😂

Ev.Ok.
Olvasó

Köszönjük az OSE szurkolóknak a PARÁDÉS KORREKT BARÁTI FOGADTATÁST,a meccsről most nem… További sok sikert OSE!!! Ma mi voltunk jobbak. Hajrá Falco!

Vulkano
Olvasó

Csak nenyalj
ne legyel csicska

Marillion
Olvasó

Na akkor itt van neked egy újabb nyaló/ka! Ugye nem baj hogy nem kérdeztünk meg téged hogy melyik táborral milyen legyen a kapcsolatunk?!

wiley
Olvasó

Jól van rúzsos! Csinálj még pár felhasználónevet magadnak…

Ha valaki korrekt meg sportszerű a másikkal, az miért lenne nyalás?

agyas
Olvasó

A Falco két amerikai légiósa három pontot szerzett. Még mindig jobb, mint ha három szerezne kettőt.

Marillion
Olvasó

Hawkins nem Falco szint,kár volt leigazolni,Clarknak voltak az utóbbi idöszakban értékes belépői előtte semmi! Mindenki eldöntheti jól igazoltunk-e légiósokat?!

B0nyi
Olvasó

Ne feledjuk, veluk tartunk ott, ahol. (Clark amugy egesz jol tolta mostanaban az OSE-meccsig)

elfogult vagyok
Olvasó

Sajnos nem tudom újra nézni a meccset, a mindígfos most is fos!!! Szóval! Így a csarnokban “látottak” alapján elfogultan! Tárgyilagos igyekszem lenni! Úgy gondolom, hogy Mi “tudjuk a helyünket” ebben a bajnokságban!! ilyen borzalmas dobási stattal nem lehet SEMMIRE menni! Nem a Falco, de más csapat ellen se! De úgy gondolom, hogy meg kéne valahogy érteni, hogy nem a Falcot (válogatottat) nevezzük diplomatikusan támogatni a fújásokkal, csak azért, mert a nagy …… az! Nem fújták el a meccset, Mi voltunk sz@rok!! nem kicsit, nagyon!!! De több mint -10-nél miért kell a (meg lehet fújni, kint “felejtett” láb, erőteljes könyök használat,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Először is sok sikert az OSE-nek a bajnokság további szakaszában.
Másodszor, ha van kedved és időd hozzá, na és persze lehetőséged (mindigfos) akkor nézz meg egy BL meccsét a Falco-nak és mindjárt megváltozik a véleményed arról a nemzetközi szintű kiszámítható játékvezetésről.
Mondjuk a kiszámítható még igaz is lehet, teljesen kiszámítható, hogy a kétes szituációkban nem a magyar csapat(ok)nak fognak kedvező ítéletet hozni.
És akkor finoman fogalmaztam.

elfogult vagyok
Olvasó

Hidd el “mi” is ezt érezzük a Falco “ellen”! Erről írtam! (igyekszem a lehetőségekhez képest NÉZNI a nemzetköziket is! Sok sikert!

Marillion
Olvasó

Ma nem a bírókon múlt a Falco győzelem,nézd vissza hogy az első harmad után semmi nem ment be az Ose részéről,pedig volt rádobásuk bőven! Gondolom ha hozzák a szokásos otthoni dobóformát akkor ma a Falco is verhető lett volna hiszen “csak” 73 pontot dobtunk és nem játszottunk közel sem magas hőfokon. De nem voltunk rá kényszerítve nagyobb erőbedobásra.

elfogult vagyok
Olvasó

Nem is erről írtam! Annyira rosszul dobtunk, hogy az már “fájt”! Nem is sejtettem azt, hogy a bírók miatt kaptunk ki!!! Azt hiszem, nem igazán érted, mire “céloztam”! Csupán azt bátorkodtam “jelezni”, hogy ahogy Ti szenvedtek a játékvezetés “elhajlásaitól a BL-ben, úgy a magyar bajnokságban más csapatok küzdenek hasonló “látásmód” problémákkal!!!
Ennek ellenére szorítok a nemzetközi meccseken nektek! De bocs, maradok elfogult OSE szurkoló!

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok srácok! Hétközi litván túra után meg kell ezt becsülni!

Vulkano
Olvasó

Lesimaztuk őket
Hajra Falkó! 🟡⚫️

Knézy Ernő
Olvasó

Azt írtad tegnap,hogy Falco helyesen.Mondtam én,hogy nem tudsz írni.

Vulkano
Olvasó

Szarok rad

Knézy Ernő
Olvasó

Ezüstöt a szarodra🤝

SzhelY
Olvasó

legalább a csapatod nevét ird le helyesen fotelhuszár

Mendez
Olvasó

Közületek való.

Marillion
Olvasó

Aki nem beépített FALCO szúrkoló az még véletlenül sem téveszti el a csapat nevét a megfelelő betükkel illetni! Tehát a riválisok közül megy az újabb szarkeverés!

PL
Olvasó

Csíplek Marillion, mert TE vagy az egyetlen, aki sp ellen nyíltan kiállt, de ez nem a riválisoktól jön. Hazai pályán keresgélj.. csapatnevet is szándékosan írja rosszul. Hergelés. Semmi más.

Heindrich
Olvasó

Benke ezen a szinten már nem játszik?

Knézy Ernő
Olvasó

Biztos nem szerette volna hallgatni,h mennyire utalja az egész ország.

Leklibajsza
Olvasó

Mondjuk azt elhiszem, hogy ti nem szeretitek. A 11-es ellenetek általában nagyot megy.😂😂

Mendez
Olvasó

Szánalmas amikor ezzel az egész ország utálja maszlaggal győzköditek egymást, hogy ne fájjon annyira amikor hülyét csinálnak belőletek! 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Jót ebédeltel atika?

Mendez
Olvasó

Köszi a kérdést Rikárdó, jót!

p.borisz
Olvasó

Nem gondoltam, hogy ennyire sima lesz, az első negyedet látva… Szerencsénk is volt, mert ma az OSE pocsék dobóformát fogott ki, ez nem jellemző rájuk. Szorítok nekik, mert jó a csapat,ez nem az igazi arcuk volt ma. Nálunk Verrasztó Peti meghálálta a bizalmat, kimondottan szép játékkal segítette a csapatot.Mondjuk Szili hiányzott, remélem kedden már lesz a Strasbourg ellen… Köszönjük a lelkes OSE szurkolóknak a kultúrált szurkolást, nemhiába ők a legszimpatikusabb tábor. Lehet így is, mindenkinek követendő példa.👏🔴⚫ Amúgy az oroszlányiaknál ki kezelte a kamerát? Mert bár kissé alacsonyan volt, de végre normális videós közvetítést láttam, ami messze felülmúlta a megszokott… Olvass tovább »

Knézy Ernő
Olvasó

Haver ,nem kell nyalni az oroszlányiaknak.

p.borisz
Olvasó

Nem is teszem. Miért kellene? Azért mert te nem tudsz kultúráltan szurkolni, ők igen…🤡

Knézy Ernő
Olvasó

Nyalj ! Rajongj! 🥴

Marillion
Olvasó

Had mi döntsük már el hogy kikel barátkozunk! A piros fekete az nem mindenhol ellenséges…itt a példa Szolnoki tanulj tőlük! Hajrá Falco,Hajrá Ose!

Redbid
Olvasó

Szerintem neked ismerős lehetne ez a ne nyaljos duma, egy időben sokszor megkaptad!
Csak mástól 🙂

Marillion
Olvasó

Meg még fogom is kapni,de nem gond,aki normálisan áll hozzá annak viszont is ugyanaz jár!

Ev.Ok.
Olvasó

Knézi kenézi, mint a faék.. Bár az kicsit bonyolultabb mint te kis t-vel 🤣🤣🤣 csodálsz és köszönjük 😁👍

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a magabiztos győzelemhez. A meccs elején csak a mez ment fel, a mélypont az egy támadáson belüli négy OSE támadólepattanó volt. Amikor Konakov időt kért, csak úgy zengett a csarnok, de onnantól kezdve egy másik meccs kezdődött a Falconak. Aki kételkedett abban, hogy Konakov kézben tartja-e majd a csapatot, annak ez egy erős pozitív üzenet is volt. Miután elkezdett védekezni a csapat, onnantól nem volt kérdés. Úgy tűnik talán véget ért a téli álom időszaka és felébredt a csapat. Sokkal jobban nézett ki ez most, mint a decemberi, januári meccseken, főleg védekezésben. Az OSE csapatának gratulálok a… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Gratula a csapatnak!
Az ügyeletes bohócnak meg ne reagáljon senki, attól sokkal jobban szenved ha nincs vele foglalkozva!
Előre tovább az úton. Hajrá Falco! 💛🖤

Knézy Ernő
Olvasó

👏

donnarumma
Olvasó

A hozzáállás megfelelő volt, a formán még bőven van mit javítani!
A hazaiak pocsék dobóformát fogtak ki ezért tudtunk simán nyerni egy jó hangulatú találkozón.
További sok sikert az OSE csapatának!
Szép győzelem

Xero
Olvasó

Gratula a Csapatnak! Azért az első negyed közepén, ameddig láthatóan csak a mez volt fent a pályán, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz. Nem igazán volt senki az OSE-ban, aki felnőtt volna Ihring mellé és elég rosszul is dobtak. Pedig jó kis szimpi csapat ez az Oroszlány. De legalább arra koncentrálhatnának, hogy ha egyedül áll a játékosuk a palánk alatt, az tudja bepattintani a labdát. Vagy 4 ilyet hagytak veszni, szerintem ott törtek meg. És hát a 9/16 bünti sem túl acélos. Remélem a középházból nem csúsznak ki! Tőlünk nagyon nem tudnék senkit kiemelni, mindenki hozta az átlagot. Verasztónak… Olvass tovább »

sybbota hejj
Olvasó

Ez vár mindenkire! Sírjatok.

wiley
Olvasó

Ezt miért kell?

Pbask
Olvasó

Nem szombathelyi. Jelent meg egy vulkano is, egy ilyen is, az ügyeletes szolnoki hülyegyerek unatkozik.

sybbota hejj
Olvasó

szolnoki??? Az szép.

Marillion
Olvasó

De hogy nem Falco szúrkoló vagy az is tuti!

Marillion
Olvasó

Ahelyett hogy elfogynának az ilyenek,megint eggyel több lesz!

SzhelY
Olvasó

az oldal hibája ők vastagon bent vannak nson egyböl penderíttik az ilyeneket,ezért kosárlabdárol nehéz így beszélgetni pedig lenne rá igény

Chenko
Olvasó

Hát.. Nyertünk. Kb ennyi pozitívumot tudok elmondani.
Lehet, hogy a Litvánok elleni meccs még bennem van, főleg színvonalát tekintve, mert ezt a találkozót helyenként rossz volt nézni.
És akkor még finoman fogalmaztam….

Marillion
Olvasó

Mi van ezekkel az Amerikaiakkal? Clark meg Hawkins ismét igazolta hogy helyük van a Falco keretében. Ja nem!!!

Namár
Olvasó

Volt szerencsém Oroszlány környékén járni.Megnéztem a mérkőzést.Eddig sikerült párszor beszólni az Ose-nak.Most testközelből. Ose: bolgár srác hiányzott.Parrish egy nulla. Mesicek meg azt szeretné,mint Perl, csak neki nem fújják be. A nézők szimpatikusak,de picit nevetséges volt,hogy -15nél úgy hajlonganak jobbra-balra,mint ha ők vezetnének biztosan.ilyenkor nem örömtánc kell,hanem bíztatás. Játékvezetés:a Falco tekintélye látszott.itt az Ose sehogy sem nyerhetett.Akkor vettek vissza, amikor már eldőlt a meccs.A 2. félidő elején vesztette el a mérkőzést az ose,amikor Konakov Perlt betörésekre játszatta.Be is fújták.Konakov pedig hangos tapssal illette,hogy a 3 rigó tudja mi a dolga. Falco:a csapat jó.De amikor már nagy a vezetés,miért kell Kellernek balesetveszélyes… Olvass tovább »

sybbota hejj
Olvasó

Mit írsz? Nem igaz.

Knézy Ernő
Olvasó

Igen,ez a Falco tábor . Tavalyi döntőben is a megafonos gyerek elkezdi másodedzonket szidni . Máshol nem csinálnak ilyet a ,, vezérszurkolók” .
Simán elkaphato lett volna ma a falko ,de az OSE elképesztő gyengén játszott .

Suns
Olvasó

Na, megérkezett a fórum lúzere, aki nemrég egy Szolnok meccs után telesírta a fórumot, hogy a csúnya rossz Falcosok mit is keresnek ott. Nézz a tabellára te idióta.

Knézy Ernő
Olvasó

Megbántottál,pálcikaember💩

Suns
Olvasó

Még egyszer: tabella 😉
Ja, és kezdj el készülni a soproni mély torkosra…

Knézy Ernő
Olvasó

Hát lehet szorosabb meccs lesz, nem úgy mint ti játszottatok ellenük . Kit érdekel a tabella a bajnokság ezen szakaszán ?
Gyökér ,akaszdd fel magad inkább.

Suns
Olvasó

Miért nem azt írod, “Hát lehet szorosabb meccs lesz, nem úgy mint ti játszottatok ellenüNk” Tudod: -15 😉
Ha nem akasztom fel magam, az gond? 😉

Knézy Ernő
Olvasó

Tudod,nekünk NYOLC bajnoki címünk van,nektek kemény HÁROM !
Akkor írj nekem legközelebb ,ha megváltozott a sorrend . Csak az a gond nektek ,hogy nem fog változni soha az életbe .Szilverhely maradtok!

Suns
Olvasó

Nézegesd a vitrint 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Köszönöm ,hogy SP dumáját leírtad nekem is!Hálás vagyok!

p.borisz
Olvasó

Élj a múltban, más öröm nem jut neked…🤡

Mendez
Olvasó

A ti nevetek pedig: SZOPnok 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Zitád hogy van?
Ne hagydd el őt egyetlen percre sem , mint most ,hiszen nemrég indult haza tőlünk . SZOP

Mendez
Olvasó

A Zita az az anyád vagy ki?
És a szájába adod a saját anyádnak?
Fúj, tudtam én, hogy egy ferdehajlamú retardált kretén vagy.

Knézy Ernő
Olvasó

A te barátnőd,Attika.Ne játsszd az értetlent .

Mendez
Olvasó

🙂 🙂 🙂
Csak egy kérdés, ez honnan jött, hogy én Attika vagyok?
De hogy ne érezd magad teljesen hülyének segítek, a kezdőbetűt majdnem eltaláltad, csak egyet kell ugrani az ABC-ben.

Knézy Ernő
Olvasó

Szerintem meg te érezd magad gyökérnek!Joejt !

Mendez
Olvasó

Elég gyenge válasz bucka…olyan buckás. 🙂

Marillion
Olvasó

Neked is leirom:Olajbányász 1959 szemben a Falco 1980, ez örökös 21 év előny a gyűjtögetésre ember!

Dobey
Olvasó

Biztos a másodedzőtök nem adott rá okot?

Jon
Olvasó

Tudod, Ernő, az nagyobb szégyen, hogy ilyen másodedzőtök van.

akisokatlatott
Olvasó

A torzszurkolok fele mindig részeg.

Knézy Ernő
Olvasó

Nálunk nem . Tudják a határt , nem ők kezdik a balhét . De szerintem Körmenden sem.

Pbask
Olvasó

Csak éppen kőzápor repül
vagy egy korrekt nagycsaládos embernek kibasszák a telefonját, a kislánya szeme láttára, hogy tűnés, pedig csak enni szerettek volna.
Vagy egy válogatott játékost, aki gyászol, inkább az anyja után küldenének üzenetben, menyasszonyát is megzsarolva.
Szarvas-féle tábor hergelés.
Erre nehéz mit mondani.
Ja de, tudom. Tradició.

WSreborn
Olvasó

1.) 12 éves kislány nyakából kitépik az Olaj sálat a “makulátlan aréna” parkolójában, majd a segítségére siető fiatal párt leöntik sörrel. 2.) Felfújt, olaj sállal felöltöztetett guminőt ujjaznak a vendég szektorban, mindezt az előttük ülő 8-10 éves gyerekek és szüleik szeme láttára, akiket a meccs során “minden szolnoki fasszopó” és “fulladjatok a Tiszába” kórusok kíséretében leköpködnek és sörrel lelocsolnak. 3.) A meccsre jövetben a 4.sz főút melletti útszèli nőt, “sz@pjál, szolnoki k@rva, és ez Szolnok” rigmusokra ütemre szoptatnak. 4.) Szombathelyen a vendég szektor bejáratánál a biztonságinak nevezett sárga pólós bűnöző véglények szemében zsigeri gyűlölet, majd egy 50es forma hölgy meg… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Like = ez az igazság
Dislike = fáj az igazság

Knézy Ernő
Olvasó

Köszönöm ,hogy leírtad a gyökereknek.
🤛

Xero
Olvasó

Igen, Szombathelyen mindenki egy nagy Szolnok-ellenes összeesküvés része, még a rendőrök is.. 😅
Amúgy ki a kisebbségi komplexusos? Nem inkább az, aki egy olyan cikk alatt próbálja bizonyítani, más csapat szurkolóinak “komplexusát”, amelyiknek köze nincs a saját csapatához..? 🙂
Szerintem inkább örülj, hogy nyertetek, meg foglalkozz a saját csapatod korábbi kiemelkedő eredményeivel. Bár most tényleg nagy sztár a Falco, de talán nem rajtunk meg az állítólagos sérelmeiden kellene pörögnöd minden nap..

PL
Olvasó

a 2. es 3.pont eléggé durva. A gyomrom felfordul. De nem csodálkozok…

wiley
Olvasó

Ja… Nálatok csak köveket dobálnak, meg az ellenfél játékosait fenyegetik.
Te tényleg egy igazi agyhalott vagy…

Knézy Ernő
Olvasó

Értettem,Cinege,gecike!

Marillion
Olvasó

Namár/most/ az Ose tábort is éltették mert unatkoztak!? Elmondom hogy van olyan hogy barátkozás,ez közöttünk az! Hajlonganak jobbra meg balra meg előre… ez az ő szúrkolásuk egy mozzanata sok közül…Szimpatikus atmoszféra egy szívvel lélekkel táborral! HHogy a meccsről is valamit: Az Ose rengeteg tiszta dobást híbázott 3 negyeden keresztül ez nagyban hozzájárult hogy nem lett ma szorosabb! A Falconak meg ma ennyi is elég volt a győzelemhez. HAJRÁ FALCO,HAJRÁ OSE!

WSreborn
Olvasó

És az újdonsült nagy barátaitokat nem cinkelitek a tradícióval? Pedig lehetne, ugyanis Bognár és Scubiallék idejében Szombathelyen maximum az MTE meccsekről ismerhették a kosárlabdát.

Godemperor
Olvasó

A tények kedvéért azért annyit megjegyeznék, hogy Szombathelynek 1954-ben már volt első osztályú kosárlabda csapata. Igaz, ez nem a Falco volt, meg túl sikeresnek sem mondható, de már volt. Amúgy sok értelmét nem látom az ilyen irányú faszméregetésnek. Konkrétan semmit nem jelent. Lásd pl. Honvéd, MAFC. Sokra mennek most a tradícióikkal.

Marillion
Olvasó

Nem,mert ők nem emlegetnek fel semmit felénk az ő történelmükből! És bármilyen Falco hirt tesznek közzé ök eddig nem álltak be a sorba kötekedni! Tisztában vagyunk vele hogy Oroszlány a kosárlabdázás egyik őshazája,ahogy Baja is az! TAPS,TAPS,TAPS!

Csippa
Olvasó

Ezt a zagyvaságot 😂🥴

Xero
Olvasó

“ amikor Konakov Perlt betörésekre játszatta”
Ez jó.. Miért mire kéne vele csináltatni, áruljon petrezselymet? 😅🤔

Pbask
Olvasó

Csirkefarhátot kéne.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés