Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Küzdés, hajtás van Körmenden

A soproni vereségnél is látott pozitívumokat a piros-feketék edzője.:

:

Az Egis Körmend hivatalos felületein közölt interjút a csapat vezetőedzőjével. Matthias Zollnertől elsősorban a soproni vereségre vártak magyarázatot, és a német edző nem is tért ki a kérdés elől.

– Nem tudok egyetlen okot mondani erre. Nincs egyértelmű, egy mondatban összefoglalható válasz.

A fő ok mindenképpen az, hogy nagyon kemény munkát végzünk, nagyon komoly edzések vannak, amelyekkel a jövőre készülünk, különösképpen a rájátszásra. Az én álláspontom, filozófiám szerint a szezon végén kell a legjobb formában lenni, nem az idény közepén.

Ez az egyik ok. A másik pedig az, hogy mindig nehéz idegenben játszani, és ahogy látom, Magyarországon ez különösen igaz. Ebbe belejátszik az utazás, a játékosok fáradtsága. De az is benne van a csapatsportokban, hogy nem lehet folyamatosan emelkedő pályán lenni, egyetlen csapat sem tud mindig kiemelkedő formát mutatni. A második helyen fordultunk az alapszakasz közepén, ami remek eredmény, de mindig vannak hullámzások a csapatok teljesítményében – mondta.

A vezetőedző beszélt arról is, hogy mennyire fontos jól kezdeni egy mérkőzést.

– Persze az is számít, hogy ha az elején sikerülnek a dobások, az hozza magával az önbizalmat. Szóval több tényezőn, gyakran apróságokon múlik, hogy hogyan indul egy meccs, de mindig kell küzdeni, hajtani, hogy megtaláljuk a megfelelő ritmust és önbizalmat. Mi is így tettünk, keményen védekeztünk, harcoltunk minden egyes labdáért, kosárért és egy kicsivel több szerencsével nyerhettünk is volna, hiszen a negyedik negyed végén mi támadtunk a győzelemért.

Zollner ugyanakkor elismerte, hogy csalódott volt a mérkőzés után.

Természetesen – ahogy mindenki más – én is csalódott voltam az első negyed miatt, de ugyanakkor láttam pozitív dolgokat is. A küzdést, a hajtást, a javítás szándékát.

– zárta a mérkőzés értékelését.

Kiemelt fotó: Egis Körmend

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
BasketManGecse J. MáriózterulezKalok KevinMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én ma megdurrantom a Nes Zionát egy szép kis összeggel mindenkinek ajánlom.

Gecse J. Márió
Olvasó

A kezdőket nem árt ott azért megvárni, én az Alba elleni meccsükön megszívtam… Én a Körmend -12.5et toltam ma gigamegatéttel a csehek ellen.

BasketMan
Olvasó

Csalogató.
Körmend meccsmérkőzés szám és kimenetel? Köszi.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Csak beten lehet rá fogadni én ugy tudom.Én most nem érzem annyira meggyőzőnek a Körmendet nálam a továbbjutásuk is necces de ne legyen igazam és nyerjünk mindketten!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, látjátok, pont erről beszéltem nektek is, Drágaszágaim, hogy nincs itt semmi probléma, hiszen tele van minden pozitív dolgokkal, meg energiával! Az irány is jó, csak tartani kell az ütemet! Mi a következő cél? 51-ből 8 hárompontos? 24-ből 2? Szóljatok esetleg Czigler Laczikának, szép magas, és kb. ilyen százalékkal még vállalná is! (igaz, jó sok pénzért) 😉

donnarumma
Olvasó

Soproni “utazástól” fáradtak? Naneeee…

royalka
Olvasó

A Körmend simán döntőzhet. Jó a csapat, nem hiszem, hogy összedőlt a világ, mert az alapszakaszban vesztettek egy meccset Sopronban. Az Olaj is pont ott kapott ki, de ettől még ők a favoritok, legalábbis egyenlőre. Hosszú még a bajnokság.

zterulez
Olvasó

A Körmend valóban döntőzhet idén. Bár most a Falco erősítések miatt őket én inkább “csak” 4-be várom. Bár az átigazolási határidő lejártáig még mindig változhatnak a keretek, szóval még bármi lehet.

sobis
Olvasó

soproniként mondom hogy a körmendnél tudatosabban jól vèdekező csapatot règen làttam az üres dobohelyzetek nekünk az első negyedben bementek nekik a 4. ben kucsit kevesebb.
Warner klasszisa döntött.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Fejérváron is nagyszerűen védekeztek. 😀

SárgaPárna
Olvasó

Ez egy madár….

red-black01
Olvasó

20.44-kor megjelenik a cikk, 20.46-kor már hozzá is szólsz 😉
És már generáltál is egy hozzászólást 🙂
Ügyes Buksi, éber kutyus…

vasipasi
Olvasó

A baj az, hogy attól sajnos még igaza van…

red-black01
Olvasó

Miben is?

csakazete
Olvasó

A Sárgalábú cinege…. Na az a madár te kötözködő pojáca!

mte01
Olvasó

Na jó 😀 ez tetszik 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jé, ez meg egy sárga párna !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés