Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Küzdelmes találkozót húzott be a Falco

Ausztriában nyertek a sárga-feketék.:

:

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata idegenben, 69-62-re verte meg az osztrák Kapfenberg Bulls csapatát.

Kapfenberg Bulls – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 62-69 (17-20, 13-15, 12-15, 20-19)

Fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KPSVRKKdonnarummaMilivojO1Gmoldi56 Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Mivel fizikálisan nagyon le vagyunk maradva az élmezőnytől, így messze Perl stílusának feküdt legkevésbé ez az EB…Ő ugye nagyon ritkán-szinte soha nem fogja és dobja…Ellenben Voja Benke … Latszott is, amikor elkapták a fonalat egy egy ideig…Zolinak a betörés a kenyere..Dehát itt mindenki magasabb erősebb. A zárásokat sem tudták Neki a centerek rendesen megcsinálni…Én csodálom, hogy kihozta ezt az EB-t x re Vojával és Benkével…
Azért az összehasonlításhoz beletartozik a kiharcolt fault a lepattano es az asziszt is…
Nekem a legnagyobb csalodas Alan Rosco volt…Se pont, se lepattano se vedekezes..

YoWassupFam
Olvasó

Off topic de sajnos a válogatott cikkhez nem lehet hozzászólni persze érthető okok miatt. Büszke vagyok a srácokra tényleg “állva haltak meg” és az utolsó meccset leszámítva oda tették magukat a halálcsoport csapatai ellen. Belső posztokon elképesztő vékonyak vagyunk és nem tűnik úgy, hogy ez változna a jövőben… viszont Hopkins telitalálat legalább. Ami még szembeötlő volt számomra Voja orbitális leépülése. Ezt már a bajnokságban is láthattuk de itt főleg szembe jött. Ennek úgy gondolom az Albán kívül kedves asszonykának is tövig benne a keze… nem tudom ha nekem a popsim IS így ki lenne nyalva mint a hölgynek akkor egy… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Vojvoda akkor volt bombaformában,amikor itt játszott Szolnokon.Szerette is mindenki.Még azt is megértettük,hogy Olaszországba szerződött,hát végül is miért ne…Utána viszont mindent lerombolt.Nem jött vissza az Olajhoz,elment egy olyan csapathoz,ami idegen test volt számára.Én is láttam hogy nem megy neki.Először azt hittem hogy nagyon levédekezik,de akkor sem nagyon dobta be,amikor tök üresen volt.Beállt valamelyik sarokba és várta a labdát.Hát nem tudom,most már nem szurkolok neki,ellenünk ne bizonyítson.Saját magán csak ő tud segíteni.

YoWassupFam
Olvasó

Nagy volt a nyomás rajta ami a váltást illeti…:)

O1G
Olvasó

Voja leépült, de Perl meg Benke kezében jó helyen lesz a válogatott?
Ehhez képest az EB-n a statok:
Voja: 10.8pt 3.2 Ast 2PT:51.7% 3PT:28%
Perl: 10.2pt 3.8 Ast 2PT:41% 3PT:22.2%
Benke: 9.4pt 2.2 Ast 2PT: 50% 3PT:53.3%

Igaz, hogy Voja többet is játszott pár perccel, mint a másik kettő, de olyan orbitális különbség nincsen, mint ami a te mondandódból következik. Szerintem kicsit erős a falcos szemüveg, amin keresztül nézed a dolgokat.

YoWassupFam
Olvasó

Jó akkor nézd meg a vállalt dobások számát is valamint milyen pár perccel játszott többet? A legtöbb dobást ő vállalta valamint a legtöbb percet is ő játszott és nem csak “pár” perccel… Hangát nem veszem ide mert nekem bűzlik a sztori körülötte…

Tudod én nem osztom azt a jó magyar szokást, hogy dögöljön meg a szomszéd lova így én elismerem ha máshol valamit jól csinálnak tök mindegy hol van az és ki által és Szhelyen valamit jól csináltak… ha Szhely helyett Nyházán tették volna mindezt akkor őket ismerem el. Ilyen egyszerű.

O1G
Olvasó

Meccsenként ~11-et emelt rá Voja és ~10-et Perl. Percek pedig 28, 24 és 22 a három úriembernek. Ez egyrészt nem számottevő különbség, másrészt ha már jobban bele szeretnél menni: ez abból adódott hogy Voja hozott egy nagyjából 10 körüli pontátlagot 10 körüli rádobással stabilan minden meccsen. Ezzel szemben Perl azért játszott csak 19 percet a bosnyákok és a franciák ellen is, mert a két meccsen ÖSSZESEN 11 rádobásból KETTŐ pontot tudott szerezni. Ezt a szomszéd lova részt pedig nem értem mire szeretted volna írni. Sem fehérvári, sem szombathelyi nem vagyok és egyik felsorolt játékos sem a rokonom és semmi problémám… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Egyszerűen csak öregszik Vojci és ezért lassul is, nálunk még szinte minden meccsen voltak igazi bravúrkosarai, ma már csak elvétve látunk tőle

KPSVRKK
Olvasó

Hopkinsról több triplát kaptunk mint amennyit dobott.

Milivoj
Olvasó

Lehet, hogy az ügynöke felé fennálló 15 milliós tartozása is negatívan befolyásolta a játékát…

M-T-E#4#8
Olvasó

Aztaaa nyert Filko.
Hagyjuk is!
Amúgy hányadik ez a csapat a b csoportból 😂😂😂

Bencur2021
Olvasó

Van hova fejlődni.

Heindrich
Olvasó

No comment?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés