Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Küzdelmes meccsen nyert, és a play off kapujába ért a KTE

Nagy hátrányból jött vissza a meccsbe a ZTE, de hiába, ezzel a vereséggel gyakorlatilag elszállt.

KTE-Duna Aszfalt - Zalakerámia ZTE KK 98-95 (33-18, 24-23, 21-34, 20-20)

Középházi középszakasz, 7. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Győrffy P. A., Frányó P., Balog Gy. (Dernei G.)

KTE: Wittmann 20/18, Green 11/3, Djeraszimovics 18/6, Dramicsanin 25/12, Karahodzsics 10. Csere: Mészáros -, Molnár M. 1, Dimics 13.

ZTE: Ware 16/6, Thompson 22/6, Green 10/3, Szabó 19/9, Agafonov 16. Csere: Doktor 2, Durázi -, Gulyás 10/6,

13-11-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán Dramicsanin és Karahodzsics vezérletével 10-2-es rohamot futott a Kecskemét, a hatodik percben 23-13-nál időt kért Bencze Tamás. Nem használt, csődöt mondott a zalai védekezés, a folytatásban már tizennéggyel is mentek a hazaiak. Egy alapvonali bedobást követően hat emberrel volt a pályán a ZTE, mégis megúszta technikai nélkül. Az első negyed végén 33-18 volt az állás.

Eleinte egy kicsit faragni tudott hátrányán a ZTE, de aztán megint szétesett a vendégek védekezése. Wittmann második hármasával lett 46-30, ismét időt kért Bencze. Már majdnem húsz volt közte, a félidei 57-41-es állás Dramicsanin hármasával alakult ki.

Milos Dimics is jól játszott (fotó: Réti Attila)

Thompson triplájára Djeraszimovics válaszolt egy ziccerrel. Szabó is betalált kintről, ráadásul egymás után kétszer is, Thompson közelijével pedig már 11-2-es szériát nyitott a ZTE, fel is jött 59-52-re. Időt kért Forray. Gulyás ötre hozta vissza övéit, nagyon kellett a hazaiaknak Wittmann két hármasa, ezzel újra kétszámjegyű lett a különbség. Továbbra is elképesztő százalékkal dobott mindkét csapat, bár ez annak is köszönhető volt, hogy a védekezéssel keveset törődtek. Többször is lőtávon belülre kerültek a zalaiak, a záró felvonás előtt – Doktor ziccerével – már 78-73 volt az állás.

Hétből hatodik tripláját szerezte Wittmann. 8-0-val újra meglépett a Kecskemét, de nem adta fel a ZTE, és megint visszajött ötre. 88-81-nél aztán Bellot-Green kapott sportszerűtlen faultot. Izgalmasan alakult a hajrá, továbbra is hullámzó volt a játék. 2:42 volt vissza, amikor Szabó hármasával egyre olvadt a lila-fehérek előnye (89-88). A hajrát azonban nem kapkodta el Forray Gábor együttese, amely megérdemelten nyert, és ezzel nagy valószínűség szerint idén is ott lesz a rájátszásban, a ZTE viszont már tényleg csak a csodában bízhat.

Doktorék hiába futottak az eredmény után (fotó: Réti Attila)

56 hozzászólás

56
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
MrB1GZegjaszberenyikseDuráziMVPGecse J. Márió Recent comment authors
Zeg
Olvasó

Ismét egy vereség…ami mondjuk borítékolható volt…sajnos
Azt nem értem csak, sokan mondjátok a pénzt..költségvetést…
Élő példa a lányok tegnapi győzelme…kis pénzből is lehet szép eredményt produkálni…egy titka van…igazi profi sportolókat kell igazolni…s nem zsoldosokat….
Amúgy szerintem sem Bence Tomi sara ez a szezon…persze az vitathatatlan, hogy nem ártana a szakmai stábban sem a frisités….

blueball
Olvasó

Újabb fájó vereség, ezt is behúzhattuk volna, akár a soproni meccset, de az a pici plusz újfent hiányzott. Csak ismételni tudom önmagam, nagyon kiegyenlített a mezőny, nüansznyi dolgokon múlnak a helyezések. Én is nagyon csalódott vagyok, de nem hőbörgök, az értékelést hagyjuk meg a tulajdonosnak, én maradok szurkoló. Csak a ZETE!

viccmester
Olvasó

ZTE-Bencze Tamás jó edző , de egyedül már kevés , kell mellé még segítség , mint amilyen Patonay volt annak idején Völgyi mellett .

Ennek a “ONE MAN SHOW” típusú munkának lejárt a szavatossága…ébresztő Stáricsék , mert ez már a második vállalhatatlan szezonotok !

zterulez
Olvasó

Fogalmam sincs, hogy valójában milyen edző, mert eddig az ÖSSZES zalaegerszegi ffi edzői idényében hendikeppes keretekkel dolgozott a riválisainkhoz képest. Majd egyszer talán eljön az az idő is, amit pl. Dzunics megkapott az Albánál vagy Pakson, hogy “pénz, paripa, fegyver” rendelkezésére fog állni. Csak az a gyanúm, hogy az már nem Zalaegerszegen lesz…

MrB1G
Vendég
MrB1G

Néha meglovagolja, néha meg a játékosokra keni …
Engem megoszt,de igaz, hogy kevesebb pénzből építkezik, mint pl deac.
Edzőváltásra tippeltem, mitöbb fogadtunk;
Sopron
Kvár
Deac
Zte
Eddig vesztésre állok

atibácsi
Olvasó

SZÉP VOLT KRISZ!!!

benczetamásmondjonle
Olvasó

Ha megynyerjük a hátralevő meccseket, az erőmű pedig csak vereséget szenved, akkor leszünk a nyolcban?

zterulez
Olvasó

Úgy látom, hogy az 57000 kosárlabdaedző városa lettünk. A csalódottság valamilyen szinten érthető, ha azt a 9-es vereségi szériát nézzük, de azon kívül helytállt ez az újjáépített csikócsapat. Amire szerintem rávilágított az idei szezon, hogy 4 légióssal+1 felnőtt magyarral nem tudunk tartósan versenyképesek lenni. Bencze követett el hibákat szerintem is, de sz@rból ő sem tudott palotát építeni, még várat is alig-alig. Itt a csapat vezetőinek kellene elsősorban elgondolkodni, meg a városvezetésnek, akik meghatározzák a pénzügyi kereteket. Még egy hasonló szezon nem lesz eladható Zalaegerszegen.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Dobjátok össze a pénzt és emeljetek Tamásnak Dísz térre szobrot..4-13 után megérdemli szerintem

gabor77
Olvasó

Azon a 9-es szérián ment el az egész bajnokság,ennyire egyszerű. A város, és a drukkerek többet érdemelnek! Sőt maga a ZTE név is!!!

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Jó lenne már ha lenne felelőse annak, hogy sz@r a csapat!Az önkormányzatnál azt mondják ennyi pénz nem mostanába folyt be a kosár kasszába….

zterulez
Olvasó

Nem az a lényeg, hogy mi mennyit költöttünk eddig és mennyit most, hanem az, hogy a többi 13 csapat mennyiből gazdálkodik, milyen mélységű kereteket raknak össze, és ehhez képest mi hogy állunk aktuálisan. Megkockáztatom, hogy az idei keret erősebb volt, mint a Pantelics-Govens-Kinney féle csapat. Csak ez 2019-ben nem ér a magyar férfi NB1 A csoportban playoffot.

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Akkor most pont megadtad a választ, hogy más csapat illetve szinte az összes csapat vezetője tudott plusz pénzt szerezni csak a mienk nem! Valahol sántít a dolog, hogy 1-2 csapat kivételével mindenki tud 5légióst pályára küldeni! Szakmai munkához pedig annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy sajnos elavult…évről évre egyre kiismerhetőbb.Mindenképp változás kell, meg kell újulni ha tetszik hanem 5 légiós kell hozni, mert a nézők adják a csattanóst választ a megjelenésükkel szurkolásukkal… Nagyjából min 1000néző hagyta ott a csapatot és formált véleményt! Ez rengeteg! Jövőre NB1 a fociba… Biztos vagyok benne hogy aki ide is oda is szokott menni, most inkább a… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

A bérletesek kapun kívül maradása a klub történetének egy komoly szégyenfoltja volt, és személy szerint velem is történt hasonló atrocitás már 1 évvel korábban is. Egyesek a klubvezetésben nagyon nincsenek a helyzet magaslatán és egyszerűen nem látják be, hogy a gondolkodásmódjuk nem 2019 kompatibilis, és nem abba az irányba megy a magyar A csoportos kosárlabda, amit ők képviselnek. De én nem varrom az összes hibát és gondot B.T. nyakába, mint egyesek itt a fórumon, a facebookon, és akár a meccseken, élőben. Azt meg, hogy mi lesz jövőre, amikor a focicsapat is a mennyeiben fog játszani, azt már láttuk a ’90-es… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Maximalisan egyetertek!

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

+1

Még egyszer, ez az a bajnokság, ahol Dzunics (vagy ő is rossz edző?) Albája végig 5 légiós + Lóránt + Filipovity + egyebek kerettel nem jutott a középházba se, és ahol ahol az 5 légiós + Eilingsfeld + KovácsÁ + Ruják (hoppá, itt is fedélzeten Dzuniccsal) konkrétan 1 győzelemmel áll a ZTE előtt, és kapaszkodik a playoffért.

Gondoljunk bele abba, hogy a 4 szezonja során egyetlen egyszer sem volt 5 légiósa Benczének! Több esetben akár egy minőségi 4. légiós (ha végig itt van!) is éremesélyt adhatott volna… a vezetőség minden kritikát megérdemel, Bencze szerintem sokkal kevésbé.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Völgyi például sokkal jobb edző az összes többinél, mert ő aranyat nyert, úgy hogy szinte ki sem kapott. ? Csak a szakma nem jött még rá erre.?
A siránkozóknak meg ha szerencséjük lesz, akkor jön hamarosan egy újabb Sporar, aztán “véresre tapsolhatják a tenyerüket”. ?
A tágabb értemben vett vezetés az valóban más tészta.
A város veri a mellét, hogy adott plusz 10 milliót, máshol meg a milliárdot verdesi a büdzsé.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Tomika2 kíváncsi lennék mire fel véded ennyire Tamást…Kifejtenéd ezt? Mert hetek óta azt látni a fórumon,hogy sorra hurrogsz le mindenkit,aki kritikát fogalmaz meg az edzővel szemben.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Sorold fel kérlek, hogy kiket hurrugtam le sorra!

Egyszerű a válasz. Nagyjából tudom, hogy a többi edzőhöz képest milyen hátteret kap miota Egerszegen van és tisztában vagyok vele (ahogy a teljes szakma is), hogy hatalmas bravúr volt az 5. hely és a bronz is, ahogy idén a szezon első fele is. A 7. hely pedig a realitás volt tavaly. Semmi közöm Benczéhez, csak bassza a csőrömet, hogy a játékhoz nyilvánvalóan fogalmatlan emberek az edzőt ekézik, azért mert nem teremtik meg neki az esélyt, hogy egy alapból érem esélyes kerettel játszhasson. Egyszerűen nem fair egy gyengébb szezon után /közben fikázni.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Értelek..vezetés részével egyetértek,az az ügyvezető aki 4 év alatt nem tud szponzort hozni és egy helyben toporgás van annak illik átadni a helyét másnak.Jó a középszerűség neki teljesen.Másik részről nincs kommunikáció a szurkolók felé..pedig a szurkolók többet érdemelnének sokkal.Ez nem egy frissen összetákolt klub hanem a ZTE..olyan mint fociban a Fradi vagy az Újpest.Tamás pedig első két szezonjában remek munkát végzett,de a bronzérem után valami eltört szerintem.A tavalyi év nekem csalódás volt,az elbaltázott légiósválasztásai miatt lett a tavalyi szezon elrontva.Idei évben pedig a Magyar kupa után teljes csőd..3 hónapja ámokfutás ami folyik, a védekezésünk a 0-val egyenlő,a támadás pedig streetball.Semmi… Olvass tovább »

Zeg19
Olvasó

Teljes mértékben igazad van Fenyő!
BT már nem tesz a csapathoz semmit
Sajnos valami történt!De mindig van valaki nagyokos aki megmagyarázza a dolgokat!!!!!!
De azért hajrá ZTE!

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

A legrosszabb bajnoki sorozatunk 3-9 volt (a Falco-győzelem után). (Előtte persze volt egy 11-7, amely időszak alatt “érdekes módon” nem nagyon aktívkodtak azok a nickek, akik most igen.) Egy CSOMÓ csapatnak volt hasonló rossz, vagy akár még rosszabb sorozata: * a Sopronnak volt 4-9-es * a Kaposvárnak 3-10-es (! – ráadásul a szezont kezdték így…) * a Szegednek 3-11-es (szintén kezdés) * a Pécsnek 3-9-es sorozata, mint nekünk * a DEAC 0-6 (!) után nyert most egyet Egyik csapatnál SEM volt edzőváltás a rossz széria ellenére! Az Albának is volt 0-6-ja (!), ott edzőt váltottak – NEM lettek jobbak. Szóval… Olvass tovább »

Zeg19
Olvasó

Kit érdekel hogy a többi csapat hogyan szerepel vagy szerepelt!
Ez itt Zegen ami van egy nagy nulla,
És ez azoknak a hibája akik ezt hagyják!Ezen nincs mit szépìte!Meg sajnos BT ehhez a csapathoz már nem tud hozzátenni csak vergődik az egész brigád!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Lentebb írták, hogy hány edzőt menesztettek. Szégyen lenne, ha egy ilyen gyengébb sorozat után mar elküldenék az egerszegi edzőnket. Kit szeretnél helyette? Indokold is kérlek! Dzunuic jó edző? Mire jutott az Albával kb. háromszor annyi pénzből, mint Bencze? Csirke mióta vegetál Pécsen? A jubileumi nagy lóvéval sikerült 1-2 győzelemmel többet elérnie, mint a szar Zetének. Kaposvár keretét ismered? A helyezésük megvan? Forray a száz éve egybentartott kerettel, 5 legióssal, Wittmannal mennyivel van előttünk? Lazic eddig hol volt? Egyszer belenyúlt, aztán sztár edző lett? Okorn playoutot játszana a ZTE keretével. Vagy Völgyit szeretnéd te is, aki a kutyának sem kell már,… Olvass tovább »

Fenyő
Vendég
Fenyő

Egy ilyen gyengébb sorozat?? Igazad van ha 17 meccsből 13-at elbuk egy csapat az csak egy kis gyengébb sorozat..Én Gáspit bedobtam volna a fiúkhoz a mély vízbe, de akár Cizmicet vagy Potocnikot is tartanám erősítésnek,aki tudna új impulzust adni a csapatnak. Mindenképp most külföldi edzőt hoznék.Szépen beáraztad többi csapat edzőjét,azt monnd meg nekem,hogy Tamás milyen komoly eredményt ért el eddig 15éves edzői munkássága alatt?? Mert nem sok minden rémlik. Női válogatottnál is hamar megbukott..

Tomika2
Vendég
Tomika2

Csak arra akartam rávilágítani, hogy nagy csodák nincsenek. Nagy pénzből lehet jó csapatot csinálni. Fehérváron volt nagy pénz, Dzunicsot el is küldték. Az indokolt volt, mert ott nagyon alulteljesítettek. Egerszegen nincs nagy pénz, jöhet ide a Gregg Popovics, ő sem fog szarból várat épieteni. Az idei Falco meg edző nélkül is érmes lenne. Lazic most egyszer belenyúlt, 2 éve meg Bencze. Egy-egy ilyen előfordul, de hosszabb távon mindenki a helyére kerül. Nincsenek itt akkora különbségek az edzők között. Pénz kell, 2010-ben volt. Nem is volt kérdés, hogy ki a király, aztán meg is lett az eredménye. Ha Bencze megkapta volna… Olvass tovább »

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Potocnikot Zalaegerszegen nagyon sokra tartják!Nem csak én de sokan mások megnéznénk egy ilyen magas szakmai tudású edzőt Egerszegi padon!

red-black01
Olvasó

Születtek eddig vélemények, melyekben mentegetik Benczét, meg vannak akik temetik.
Én nem szeretnék állást foglalni és kívülállóként nem is lenne túl szép, ezért csak kérdezek:
pl.:
Agafonov – Pantelics;
Szabó – Alekszandrov;
Thompson – Rakics;
Green – Coleman;
Ware – Pitts;
Gulyás, Durázi, Doktor – Brbaklics, Czirbus, Kerpel-Fronius

Lehet boncolgatni, hasonlítgatni, de 4. és 9-10.

???

Tomika2
Vendég
Tomika2

Egy ugyanilyen összehasonlítás jöhet példaul az Albával is (vagy a Kaposvárral), úgy már korrektebb lesz. Berényben idén tényleg nagyon összeállt valami, de csak 4 meccsel nyertek többet a Zeténél. A ZTE legutóbbi bronzérméhez hasonló bravúr még valószínűleg így sem fog nekik összejönni.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Te normális vagy csak finoman megkérdezem? :))) Alba és a Kaposvár tudtommal idén alsóházban szerepelt..De biztos lehetsz benn,ha középházas mindkettő Zetét oda-vissza verik.A Berény pedig 4.helyen van extra szakmai munkával,kb annyi pénzzel ami nekünk volt..Heraklith2 vagy itt a bb1-en.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az Alba és a Kaposvár keretét hasonlítsd össze a ZTE keretével, majd nézd meg, hogy melyik csapat hogy szerepel idén! Remélem így már érted!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Végre valaki, aki ért a szakmához. Egy pár sorban leírnád a Berényben végzett szakmai munka részleteit? Különösen érdekelne a Lazic meccseléseiről, illetve edzés munkájáról kialakított véleményed. Illetve hasonlítsd össze kérlek Bencze és Lazic edzői kvalitásait kicsit részletesebben, mert én is szeretném megérteni a különbség okát. Előre is köszönöm!

red-black01
Olvasó

Ez persze egy direkt összehasonlítás volt, de a 4. és a 9-10. miatt van.
Pl. a Kaposvár meg elszabta az elején, ők ha becsúsztak volna a középházba, akkor szerintem a playoff-ba is beballagtak volna.

Az is csak egy vélemény, hogy megköszönhetitek a szezont úgy egészében a védekezéseteknek. Csak a szezon elején sokszor rommá vert TF, meg még a DEAC kapott több pontot mint a ZTE, de azért nem olyan feltűnően sokkal.

Ez biztos nem csak edzői hiba, de…

Gecse J. Márió
Olvasó

Szerintem a Spica és Markovics nélküli Kaposvár nem biztos, hogy bejutott volna a rájátszásba.

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Ugye milyen érdekes? Ugyanez a Nikola Lazics két etapban évekig volt a ZTE vezetőedzője… és nagyjából akkor is ugyanúgy hőbörögtek az örökös hőbörgők. Lehet egyébként összehasonlítani, de nemcsak az idén szárnyaló Berénnyel, hanem a masszívan alulteljesítő Albával és Atomerőművel, vagy éppen a tegnapi ellenfél magát stabilan hozó közepes – nagyjából a 8. helyre elég – Kecskeméttel (5 légiós +Wittmann) is. De akkor nézzük a Berényt: A 2 legszembeszökőbb különbség: 1. Coleman >> Green (Gliebov, senki) Coleman nekem kifejezetten jó 3-asnak tűnt, meghatározó legiósnak, aki az elejétől végig rendelkezésre állt. 2. Pitts >> Ware Nelson kiesése után leakasztották a bajnokság MVP-jét.… Olvass tovább »

jaszberenyikse
Olvasó

Érdekes felvetés és valószínűleg igazad van abban,hogy ha Nelson nem sérül meg akkor mi is play offért küzdenénk. Az alapszakaszban Coleman és Pitts összjátéka volt a meghatározó és Coleman sérülés óta akadozik a gépezet. Persze az más kérdés,hogy Coleman ugri-bugri játékában mindig benne volt a sérülés.

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

Még egy érdekesség, ha már KFB meg Bencze… Bencze csinált felsőházas csapatot 25-30 perces KFB-vel a kezdőben (!). Ez is tény.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Minek kell erőltetni ami nem megy? Egy bukott edzőben bízunk mi lesz jövőre?semmi nem lesz.Nem szabadna már engedni,hogy ez az ember csapatot építsen a következő szezonban.Zalaiak nem kellenek neki egyedüli Boss akar lenni..2 év alatt lerombolt mindent.Erre van bőr a pofáján lenyilatkozni Zaolon,hogy ellene fordultak a helyiek és ez fájt neki..talán azért mert azt várják eltakarodjál innen.Szép volt Tamás,Gáspi már most túlnőtt rajtad.Csajoknak gratulálok a bronzéremhez!!

Batu1975
Olvasó

Ne haragudj, hogy megkérdezem: honnan írsz? Melyik csapatnak szurkolsz?

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Nagyon remélem az önkormányzatnál lesz olyan ember aki most kilép és diszkréten az mondja:Ez a produkció már kevés! 6—7.helyet el lehet adni na de a 10-et azt már nem!Jövőre családias hangulatú hazai meccsek lesznek természetesen a 8ba jutás ért küzdve!Ez nem kell a népnek!!!

gabor77
Olvasó

Példát lehet venni a Lányokról!!! Bronzérmesek lettek! HOL A CSAPATUNK???

drszepkaroly
Olvasó

Gratula az újabb győzelemhez! Izé, öööö…. 😀

Itt van, amint baszki, az ukrán és szöszi társasoznak 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=jRMSPGR5ZvY

Muszka7909
Olvasó

Mi lesz veled kárcsi ezután,nekünk vége lesz a szezonnak hova fogsz böfögni te nagyon hülye barom!!

seanmaguire
Olvasó

Gondolom ezt is megmagyarázzák majd…
Erősen gondolkodom a jövő évi bérleten!

Gáspi már most ezerszer jobb edző, mint Tomi!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Szomorú, hogy csak eddig látnak az emberek. Az egyszerű emberek. Ha kvázi egy “másik sportágban” valaki érmet ér el az jobb edző, mint Bencze. És ezt még le is írod? Na mindegy, nem belőlem csínálst hülyét.
Természetesén én is csalódott vagyok az eredménytelenség miatt, de aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz és ismeri az erőviszonyokat, lehetőségeket az tisztában van vele, hogy ez a realitás.
Nyilván a tömeg nem méri ezt fel, de ez mar csak ilyen. Nekik legalább mem fáj. Ha a pad szar is, az legalább jó hír, hogy a lelátó tele van szakemberrel.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Az a szomorú te eddig látsz el és véded ezt a rendszert. Lehet az “egyszerű” emberek jobban látják a dolgokat mint te.Utolsó hazai meccsen tapsold véresre a tenyered..

Zeg19
Olvasó

Na sok nagyokos,ezt is magyarázzátok ki valami hülyeséggel!
Ez már tényleg siralmas!
Majd talán jövőre
Hajrá ZTE

Expert
Olvasó

Nincs mit ezen magyarázni. Az 5 légióssal és a válogatott szintű Wittmannal, illetve további két stabil rotációs emberrel felálló Kecskemét nyert hazai pályán. Jött a papírforma, bár szorosabb lett mint vártam.

Sedmakfun
Olvasó

Azért az a 43-16 büntető kísérlet elég beszédes…. mindemellett az első negyedben nem kellett volna az öltözőben maradni…

Gratula a KTE-nek…

redmiller
Olvasó

Valóban… Bár az első negyedben elég befosva támadott a ZTE… Igazából mire lehetett volna akkor faultot fújni??? Büntetők meg 2+1, meg három pontos dobás közben is oda lett ütve… Elég agresszív védekezést mutatott a ZTE, buta faultok ütött… Viszont a büntetőkkel inkább minket büntettek… Ennyit kihagyni! Elképesztő…

red-black01
Olvasó

Néztem az első félidőt, aztán a fullcourt-on láttam az eredményt és csak a 4. negyedre jöttem vissza, mert előtte azt hittem eldőlt. Az első félidőben szó szerint b@sztatok védekezni, név nélkül néhány légiósotok teljesen rezignáltan játszott. Semmi csapatvédekezés, nulla egymás segítése. Emiatt folyamatos csúszás és késés, ütemtelen odaérés és próbálkozás valahogy egyénileg korrigálni, de ennek legtöbbször fault a vége. Nem mindig volt egyforma a kontaktok bírói megítélése, de szerintem nem volt veszélyes Sokáig közel 75%-kal dobott a KTE, de ekkor még nem sok extra kosár volt benne, még magyar szinten is illik jó százalékkal bedobálni a full üreseket. Az első… Olvass tovább »

ZTE ZOLI
Olvasó

Miii ez??? Még a kitűzött gyenge célt sem tudtuk elérni! Kurva gyenge!

gabor77
Olvasó

SZÉGYEN nem jutottunk be a legjobb 8-ba!!! Gratulálok Kecskemétnek!!! Kornélka és Tomika itt az idő menjetek a p..ba!!!

zterulez
Olvasó

A kommented a szégyen, nem az, ahogy ezzel a kerettel szerepeltünk.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Te balfasz :))))) Teljesen igazat írt le, erre magyarázod a hülyeséget..Bár tudom a mottód menjek focimeccsre :)))

gabor77
Olvasó

Érdekes ez a keret a bajnokság elején valahogy tudta mit jelent meccset nyerni…most pedig süllyedünk egyre lejebb hiába véded ez akkor is Kurva GYENGE!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés