Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kupát nyerne, és nemzetközi porondra vágyik a megújult Szolnok

Kovács Péter lett az új csapatkapitány.:

:

Szolnoki Olajbányászként szerepel a jövőben a nyolcszoros bajnok, immár önkormányzati tulajdonban lévő szolnoki férfi kosárlabdacsapat – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A városvezető hozzátette: adományként kapta a szolnoki sportegyesületeket dr. Nyerges Zsolt tulajdonostól.

– Sokat dolgoztunk azon, hogy az elmúlt hetekben mind eszközeiben, munkatársaiban, edzőiben, játékosaiban is minden a legnagyobb rendben legyen. A klub és egyáltalán a szolnoki sportélet működtetéséhez az anyagi forrásaink állami segítséggel rendelkezésükre állnak, így minden feltétel adott ahhoz, hogy a marketing szempontból is oly fontos egyesületek továbbra is komoly értékei maradjanak városunknak. A kosárlabda esetében mindenképpen vissza akarunk térni a nemzetközi porondra, ahogyan a vízilabdázóktól is jó szereplést várunk – mondta Szalay.

A klub új ügyvezető igazgatója, Csősz Tamás az eredményesség mellett komoly célként fogalmazta meg a lelátók újbóli megtöltését, a nézők visszacsábítását a csarnokba.

“A napi működéshez szükséges feltételek megteremtése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a szurkolókkal meglévő kapcsolatok folyamatos javítására. Ehhez igazítjuk bérletstruktúránkat, melyben megjelenik új elemként a diákbérlet és az úgynevezett B-középbe szóló szurkolói bérlet

– mondta Csősz.

– Klubunk megújult arculattal, új honlappal jelentkezik hamarosan, ahol a regisztráló felhasználónk plusz tartalmakhoz juthatnak, videókhoz, érdekes cikkekhez, interjúkhoz. A csarnokban belső tévéláncot alakítunk ki, a tévéken összefoglalókat, szurkolói videókat, s megannyi érdekes tartalmat láthatnak a mérkőzésre kilátogatók. Drukkereink kérték, így a lelátóra is bevihető a sör, vagy az üdítő, természetesen pohárban – tette hozzá.

A kupában címvédésre, a bajnokságban pedig érmes hely megszerzésére készül Dragan Alekszics, a gárda vezetőedzője is.

– A tavalyi csapatunkból olyan játékosok távoztak, mint a sérült Strahinja Milosevic, Vojvoda Dávid, tehát új kulcsembereket kellett találnunk. Új csapatkapitányunk van Kovács Péter személyében, aki emberileg és a hozzáállásával is példamutató játékos, ő maradt a korábbi évek meghatározó játékosai közül, azt gondolom, ő a legjobb erre a feladatra. Hétfőtől lesz teljes a keretünk, a szlovák válogatottban Eb-előselejtezőkön szereplő Andre Jones hétfőn csatlakozik az edzéseinkhez.

Kovács Péter, hasonlóan edzőjéhez, jó szereplést vár el a csapattól.

– A szezon rájátszásában szerzett sérülésem a múlté, teljes intenzitással tudok edzeni a fiúkkal – mondta az újdonsült csapatkapitány. – Bár az eddigi edzőseink elsősorban fizikálisak, de véleményem szerint remek társaság, szerethető csapat van kialakulóban ismét Szolnokon. Szeretnénk a lehető legjobban szerepelni, a kupában megvédeni a címünket, s ismét bajnoki címre esélyesként játszani a bajnokságban.

Forrás: iszolnok.hu

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
GézukaTarifanazolZsarkovldd Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Térkő Feri akcióba lép. Légyszi légyszi, menj a fenébe!

B-közép? Miért? Volt az elmúlt szezonokban? Sajnos ha igen, akkor is foghíjas! Visszasírom az 5-8-10 évvel ezelőtti hangulatot amikor valóban oroszlánbarlang volt!

Tarifa
Olvasó

A biztonságsához csak annyit. Amikor bemegyünk megmotoznak. Tényleg meg a víz elvetelere is sor kerülhet. Szerintem ez lehet a büfét üzemeltető cég (család) ugyvezetes uzletpolitikaja is. A stadionnak nincs zárt udvara, tehát a szünetben a kocsidhoz is szabadon elmehetsz…. Így visszafelé már a kutya sem néz meg mit viszel be magaddal. Gondold csak meg ez a biztonság? Mennyi minden belefer az ember zsebébe, retikurjebe stb, amely nem kívánatos dolgokra is felhasznalható. Más. A nagy melegben a palankok mögötti ajtók biztonsági vagy más okokból a mérkőzés alatt nem nyitható ki…. Más. Évtizedek óta azért veszek bérletet, hogy bármikor is érkezem nyugodtan… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Én nem gondoltam volna, hogy arrafelé sem kolbászból van a kerítés….
Ennyit tesz az emberi gyarlóság.

atibácsi
Olvasó

Jól jönnek a választások,jönnek az ígéretek helyett a rendelkezések. Micsoda kegy, jöhet a lelátóra a víz, sőt sör! Lesz kenyér, cirkusz! Remélem, hosszútávú intézkedések ezek, mert méltatlan volt, hogy a kulacs vizemért ki kellett mennem a bejáratig, ahol parkolt a többieké is. Persze, rám lehet kiabálni, kell nekem vizet innom! De az durva volt, hogy a transzplantált, súlyosan cukorbeteg keresztgyerekemnek a vizét is hosszas könyörgés, a végén már újságcikk megírásának fenyegetésével tudtam csak bevinni, és legközelebb már orvosi papírokat kellett vinnem, hogy veszekedés nélkül bevihessem. Nonszensz volt, ehhez képest jól jönnek a változások. A B-közepes bérletek nagyon ötletesek, azok a… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Az T.Z. idejében volt, ez meg Csősz…, ne hasonlítsd a kettőt…, Csősz engedte volna a zászlót is az izraeli meccsen…
Tóthnak a szurkoló csak felesleges rossz volt…

moldi56
Olvasó

Még valamit:a hangosítással is bajok vannak.Ahol én ülök nem értek semmit,csak dörmögés hallatszik.Ez már jópár éve így van,sokszor szóltunk ebben az ügyben,de nem érdekelt senkit a probléma.

moldi56
Olvasó

Kell is rendezni a kapcsolatot velünk szurkolókkal,mert eddig finoman szólva sem voltunk elkényeztetve Mostohagyerekek voltunk,mindig mi tudtunk meg mindent utoljára ami a csapatnál történt.Hamarabb megtudtuk hogy mi történt nálunk a BB1-től,ami tudtommal szombathelyi szerkesztésű fórum.

RRichieG
Olvasó

Szerintem meg el vagytok kényeztetve a 16 aranyéremmel… Amikor már a nemzetközi győzelemnél is ki lett fütyülve a csapat, na akkor megérettetek a pusztulásra…

moldi56
Olvasó

Te nem vagy normális,esküszöm…

Rouge
Vendég
Rouge

Ricsifiú mindig erősen fogalmaz,
de a lényeget jól látja.

Az a kifütyülés nagyon visszatetsző dolog volt.

moldi56
Olvasó

Zavarba hoztatok,én nem emlékszem hogy kifütyülték volna a csapatot,pláne győztes meccsen,pláne nemzetközi meccsen.Emlékeztessé már rá!

moldi56
Olvasó

Köszönöm Rouge.Nem emlékeztem rá,pedig ezen a meccsen is kint voltam.Tény hogy nem volt valami fenomenális játék,de füttykoncertre nem emlékszem.Voltak nem tetsző hangok és valóban úgy volt,hogy Sztrahinja Milosevics bevezényelte a csapatot az öltözőbe,nem engedte meg hogy pacsizzonak a nézőkkel.Azért nem ez volt a jellemző a csapatra.Fokról fokra jobbak voltunk,toronymagasan vezettük a mezőnyt,mindössze két egypontos vereségünk volt,a csúcs a kupadöntő volt,ahol az esélyesebb Falcót megvertük.Utána viszont valami iszonyat nagy tragédiák sorozata történt,de ez már ismert.

RRichieG
Olvasó

Semmi gond moldi, nem csak a döntőkre kell kijárni…

moldi56
Olvasó

Évtizedek óta bérletem van…

Marillion
Olvasó

Na azért ez nagyon erős….Bármekkora riválisa is egyik csapat a másiknak,illetve azok szurkolótáborai…pusztulásra senkit nem kívánhatunk…Sőt!!!!! Minden csapat legyen minél izmosabb ez a Magyar kosárlabda érdeke is….Nemzetköziben meg minden csapatunkért szorítok! A Falco után!

nazol
Olvasó

Hahahahahahaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés