Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Külön videót szentelt Filipovity parádéjának a Pesaro

A magyar válogatott kosaras volt a mezőny legjobbja.:

:

Filipovity Márkó fantasztikusan játszott. 27 percet töltött a pályán, 23 pontot dobott, 10 lepattanót szerzett. Az egész mezőny legjobbja volt a Pesaro Venezia elleni mérkőzésén. A találkozóról, itt írtunk.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lddHubie BrownMivanmivanmindegycsaknesárga Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

Ez csak 13 pont a 23-ból, a többi hova tűnt?
Egyébként a 10 lepattanó talán még nagyobb dolog is, mint a 23 pont.

Mivanmivan
Olvasó

Örülni kell minden egyes magyar sikernek, akár klubbszinten, akár egyénileg. Szurkolok neki is, hogy jól menjen. Valóban, a klubbválasztás nagyon sokat számít, véleményem szerint csak olyan csapatba szabad elmenni, ahol játszani tud. Hiába megy el pénzt keresni valaki, ha a padot koptatja. Ez rövidlátó dolog, mert amit egy évben elbukik, azt sok év kellhet, hogy visszahozza. Mind önbizalomban, mind játekban, mind pénzben. Eddig Márkó szerintem rendben van, csak igy tovább!

mindegycsaknesárga
Olvasó

Gratulálok Márkó, csak így tovább!
Nagyon jó döntés volt, hogy nem kimondottan a bajnokság elit csapataiba igazolt, így bőven megvannak a percek, amit igényel, fejlődik és felkelti figyelmet más csapatoknál. Nekem csalódás volt pl Voja hazaigazolása. Bőven megállta a helyét, csak ő vezér akar lenni, nem zongoracipelő, ehhez kellett volna neki is egy hátrébb sorolt csapat. Perl játékát, hozzáállását imádom, nála is a csapatválasztásban láttam a hibát.

Hubie Brown
Olvasó

Mondjuk ebben az is benne van, hogy Márkó egy shooter típusú játékos, tehát várja a labdát, és rádobja, vagy egyenes vonalon a gyűrű irányába tud mozogni, és a befejezés a célja. Könnyebben beilleszthető egy csapat játékába.
A másik kettő, akiket említesz, ők meg kreatívabb játékosok, több labdára van szükségük.

ldd
Olvasó

Meg az edző személye…

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook