Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Külföldi csapatokkal, pénteken rajtol a XII. Horváth Zoltán Emléktorna

Részletes program.:

:

A XII. Horváth Zoltán Emléktorna részleteit ismertette a Falco egy mai sajtótájékoztatón. A tornára ezúttal három külföldi csapat érkezik.

Fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

Tóth Kálmán az Éljen Szombathely frakcióvezetője azt mondta, ez a torna a felkészülési időszak legnehezebb erőpróbája lesz a Falcónak.

Abban bízunk,  ez egy olyan torna lesz, amire méltán lehetünk büszkék. Gasper Okorn kapcsolati tőkéje is benne van vastagon, hogy ilyen erős mezőnyt sikerült összehozni

– mondta.

Fotó: ugytudjuk.hu/ Vágvölgyi Bálint

Gráczer György elmondta, a Horváth Zoltán Emléktorna mindig azt jelenti, közeledik a bajnoki rajt. Az ügyvezető arról is beszélt, kevés változás történt a keretben, sikerült megtartani a válogatott játékosokat és Golomán György személyében újabb olyan játékos csatlakozott a sárga-feketékhez, akire számít Sztojan Ivkovics.

Az első cél az, hogy a felsőházban tudjuk kezdeni a rájátszást, bízom benne, a keretünk alkalmas erre. Ugyanakkor azt is látni kell, a riválisok nagyon komoly erősítésekbe kezdtek. Minden idők legerősebb bajnoksága lesz a mostani

– mondta.

Újságírói kérdésre Gráczer arról is beszélt, vannak még elképzeléseik a keret bővítéséről, ha hivatalos lesz, értesíteni fogják a közvéleményt.

A Falco teremproblémák miatt szeptember 21-én kezdi a bajnokságot, a Pécset fogadják a vasiak.

A program:

szeptember 10. péntek

17.30 BC GGMT Viena – BC Igokea Aleksandrovac

19.15 megemlékezés

20.00 Falco KC Szombathely – FMP Belgrade

szeptember 11. szombat

16:00: Bronzmérkőzés

18:30: Döntő

 

HIRDETÉS

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
XeroMarillionTomiDallasBencur2021 Recent comment authors
Tomi
Olvasó

Természetesen 5 légiós lesz a Falcoban és a bajnoki címen, kupa győzelmen kívül minden más eredmény továbbra is szégyen lenne, csak Gyurci megint játsza a hattyú halálát. Azért szánalmas ez a kommunikáció, mert ezzel mindenki tisztában van, aki látott már kosárlabdát ?

Marillion
Olvasó

Kettő már van,de mivel te ilyen jól informált vagy azt is tudod biztosan ki lesz még az a három hogy meglegyen az őt! Na kivele! Ha meg nem tudod akkor….ne játszd itt az agyadat! Foglalkozz saját csapatoddal,idén ott is jelentős javulás várható…szégyen ha a Falco ezek után is jobban érdekel!

Tomi
Olvasó

Biztos van 2-3 szombathelyi aki elhiszi a Gyurkának, hogy az állomány a 4.-5. helyre predesztinálja őket, aztán csak a Gyurkának köszönhető hogy heroikus küzdelemben mégis bajnokok lesznek. Te gondolom közéjük tartozol, akik meg láttak már kosárlabdát ők tudják, hogy csak bohócot csinálnak magukból, ahogy hosszú évek óta.
Ha lenne töke, akkor megmondaná már szezon előtt hogy csak a bajnoki cím elfogadható. Így ezzel a bohóckodással sem fog kisebbet égni, hogy ha nem jön össze.

Xero
Olvasó

Várj nem értem.. Most akkor ezzel a kerettel is bajnokok és kupagyőztesek leszünk, vagy még kell 3 légiós? Most akkor melyik? ?

Tomi
Olvasó

Ezzel a kerettel is, de nem ez lesz. Nincs mit.

Xero
Olvasó

Mondjuk ebben valóban igazad van, ugyanis egy játékos még mindenképpen érkezik.. 😉

Dallas
Olvasó

Elismerésem,ez nagybetűs KUPA. ( jah remélem lesz profi közvetités spíkerrel fűszerezve)
Elöre szólok nem a légiosok gyengék,csak ti a Magyar válogatotak játszanak “stilust” választotátok .) nincs ezzel gond ,tavaly is nyertetek,aki érti érti,aki nem nem 🙂

Bencur2021
Olvasó

Ezekszerint komolyabb erkezore nem kell szamitani. Célok rájatszás felsőház.

Marillion
Olvasó

Akkor meg minek vállaltuk a BL-t is…ha már előre tudták hogy kész a keret…ami a bajnokságra nézve talán elég lehet…de a klubot az országot képviselve…nem tűnik szint lépésnek!

Vulcano
Olvasó

Jó lenne egy Falco-Igokea döntő??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés