Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kulcsjátékosai nélkül áll ki az Oroszlány ellen az ASE

Öten továbbra is hatósági karanténban vannak Pakson.:

:

Szombaton újra tétmérkőzést játszik az Atomerőmű SE csapata, miután a klubnál több játékos is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Az együttes Facebook oldalán megjelentetett közleményben azt írják, hogy az OSE elleni meccsen viszont továbbra sem lehet ott a csapattal Kovács Ákos, Lóránt Péter, Pupp Bence, Ian Baker és Kis Raul sem, mivel ők még mindig hatósági karanténban vannak.

Az Atomerőmű SE közleménye:

Játékosaink és a stábtagok is izgatottan várják már azt a pillanatot, amikor ismét pályára léphetünk és tétmérkőzéseket játszhatunk, hiszen a „csonkabajnokság” után óriási a bizonyítási vágy bennünk. Ez a pillanat szombaton fog elérkezni, az OSE elleni bajnoki mérkőzésünket már le fogjuk játszani, azonban nem a teljes kerettel.
Mint ismert, október 19-én, hétfőn az egész csapat túl esett a koronavírus tesztelésen. Kovács Ákos, Lóránt Péter, Pupp Bence és Ian Baker pozitív eredményt produkált, Kis Raul kontaktszemély volt, így ők továbbra is hatósági karanténban maradnak.

Az Atomerőmű Sportegyesületnél a sportolók egészsége prioritást élvez, mindent megteszünk azért, hogy ez alatt a rövid idő alatt megbizonyosodjunk arról, hogy a játékosaink a lehetőségekhez mérten fizikálisan fel tudjanak készülni a mérkőzésre, hiszen a sérülések megelőzése fontos szempont ebben a helyzetben is. Nehéz szituációban vagyunk, de örülünk annak, hogy ismét tétmérkőzést játszhatunk a Gesztenyés úton.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolóink támogatását, ugyanakkor türelmet szeretnénk kérni, hiszen ez egy bizonytalan helyzet és valószínűleg ez a bajnokság ilyen akadozva fog lezajlani. Megéri az erőfeszítés, mert a sportágunk életben tartása rendkívül fontos, együtt könnyebben átlendülhetünk ezen a nehéz időszakon.
Az OSE elleni összecsapás 19:00-kor kezdődik, jegyeket a megszokott módon csütörtök délután 16:00-ig és szombaton a mérkőzés előtt lehet vásárolni.

Fotó: Atomerőmű SE Facebook

HIRDETÉS
22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
AranyalbabaltazarReddTardáltredmillerorszagalama Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Az MTE tájékoztatása saját honlapján, amikor ők is vírusproblémába kerültek! Csak mert sokan még mindig nem akarják érteni miként működik ez: “A 8 emberes szabály sem ilyen egyszerű, hogy ha van 8 hadra fogható játékos, akkor ki kell állni. Le kellett adni a “legfontosabb” 12 játékos listáját, amit csak az alapszakasz felénél lehet majd először megváltoztatni. Amennyiben ebből a 12-ből legalább 8 rendelkezésre áll, akkor igen, ki kell állni. De ha a felnőtt keret tagjai – akik közül nyilván kikerül a 12-es lista – a vírus miatt akadályoztatva lennének, betegség, fertőzöttség vagy kontakt személyként “karatén fogság” miatt, akkor nem tudna… Olvass tovább »

baltazar
Olvasó

Jár a taps az ASE-nek. Tisztességből jeles!

Master1
Olvasó

Minden tiszteletem a paksi csapaté, lehet ezt így is csinálni.
Amit a fehérvári banda művel arra már szavak nincsenek, undorító. Ez a mai interjú csak olaj a tűzre.
Az Alba elleni meccseken biztosan hangot adok a véleményemnek.

Aranyalba
Olvasó

A szabályok szerint nem játszunk, mert 5 pozitív van az első 12-ből. Nem jó ez így, én is játszanék, tavaly utcahosszal vezetett az U20, hozhattunk volna fel onnan embert. De a Pécs, Zete halasztgatása nem zavar ? Ott nem adsz hangot a véleményednek ? Vagy az Olaj meccsen, akik egyszerre kerültek karanténba a Pakssal, kevesebb pozitív van náluk, mégsem játszanak hétvégén a Körmenddel. Vagy a DEAC halasztása kevesebb mint 4 pozitívval, az is oké ? Csak az a gonosz Alba , az kamuzik, mindenki fair rajtunk kívül. Mégegyszer leírom, nem értek egyet ezzel a november 7ig történő halasztással, de ne… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

Fofo!
Ugye látod, hogy mi a különbség az ócska süketelésed és a között, ha valahol tényleg a magyar kosárlabda érdekeit nézik!!!

Redbid
Olvasó

Ez esetben az a kérdés, hogy Pupp B. tagja e a bajnokság kezdete előtt leadott 12-es elsődleges névsornak, mert ha nem akkor abból csak a többi négy hiányzik, tehát megvan a 8fő amikor játszaniuk kell nem halaszthatnak! Lásd. minket!! Egyébként, itt is az a szitu, hogy már a Szolnok meccs óta Paksi karantén van, de most, vagy még most is pozitív tesztet produkálnak annak következményeivel! Ezért írtam, hogy akaratukon kívül ez nagyon szerencsétlenül is kijöhet egy csapatnál, amikor csak jó sokára lehetnek újra játékra kötelezettek! Ha jól tudom a betegadatok, személyes adatok így azt csak az érintett beleegyezésével lehet nyilvánosságra… Olvass tovább »

4.negyed
Olvasó

És Fehérváron mi a helyzet? Ki hianyzik a 12 főből ?

Redbid
Olvasó

Nem tudom, Körmend drukker vagyok.:) Csak azt, hogy ezekben az esetekben ez hogyan is működik! Mindenki azt gondolja, hogy hát hiszen vannak sokan egy csapatnál és akkor játszanak, mások és kész. Nem így van! A csapatoknak le kellett adniuk egy 12fős játékoslistát, és ezt figyelembe véve, lehetne csak megítélni, hogy adott csapat játékra kötelezett, vagy halasztást kérhet! De mivel a csapatok részéről nem nyilvánosságra hozott (az előző hsz.emben írtak miatt) sem az, hogy ki a 12 elsődlegesen figyelembe vett játékos, sem az, hogy közülük hány embernek, és milyen “baja” van, így én csak annyira szeretném felhívni a figyelmet, hogy a… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

14es az alba kerete, mint szinte minden csapaté 😉

Redbid
Olvasó

Ne is zavarjon, hogy attól még a szövetség felé minden csapatnak 12 játékost kellett megnevezni, és azt veszik alapul, tetszik vagy sem!!

orszagalama
Olvasó

Csorvási
Esa Ahmad
Takács Martin
Takács Milán
Lukács Norbert
Sodiq Seydi nem covidos, őt műtötték

justbasket
Olvasó

Te figyu már! Én sem kedvelem annyira Forrayt, de kicsit sokat foglalkozol vele szerintem. Eléggé feltűnő hogy mindenhol minden cikknél támadod.Még ott is ahol nem szerepel. Fofóbiád van? Vagy te is szerettél volna edző lenni és nem sikerült? Vagy mi a fasz?
Esetleg bizonyos körök képviseletében írogatsz ilyen bőszen? Nem akkora kaliber ez a csávó bmeg hogy mindenhol őt olvassam. Te csinálod neki a reklámot. A negatív reklám is reklám! Látod a főnökei pont leszarják ki mit irkál.
Bár te tudod én csak csodálkozom.
Tuti valami személyes érintettség lehet, különben ez nem normális…

redmiller
Olvasó

Látom, nemcsak nekem tűnt fel… Többet támadják, mint amennyit én védtem…

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Ez igen! Ez egy tökös lépés az ASE-tól! Mindezt úgy, hogy az 5 hiányzó közt vannak meghatározó játékosok is.

redmiller
Olvasó

Igen, de Raul kontakt… Ha Covidos lenne, valószínűleg nem játszanának, mert meg lenne az 5….

ReddTardált
Olvasó

Told el a biciklit innen te szerencsétlen Fofo csicska , nyugodtan kamuzhattunk volna úgy mint az új csapatod , akik ha akartak volna simán játszhatnak …csak mert a Takács ikrek Csori meg az egyik légiós covidos.

Ugy h te itt ne mond meg mit tettünk volna ha 5 betegünk van , mi játszunk szombaton …az alba meg 4 hete malmozik, és még 2 hétig fog is..

redmiller
Olvasó

Arctalan nethuszár…
Gratulálok a modorodhoz! Anyukád biztos büszke rád…

Csippa
Olvasó

Tényleg respekt, ez a bajnokság egy ideig erről fog szólni, tényleg nem korrekt bujkálni, mindenkinek névvel, igazoltan le kellene adni a + eseteket a szövetségbe, van e 8 játékra alkalmas emberük ( min. 14es keret), onnantól nem lehetne kérdés, kell e játszani. Aki ezeket a feltételeket nem fogadja el és taktikázik, túlél, nem ebbe a bajnoksagba kell nevezni…. Egyébként szép dolog ez a fiatal szabaly, de a helyzetre való tekintettel ezt is lehetne tolni min. egy szezonnal, mindenkinek könnyebb lenne most.

Bezse
Olvasó

Respekt!
( Feri megmondta – Coubertin után szabadon- , hogy a részvétel a fontos )

Hawk
Olvasó

Jobbulást a fertőzötteknek.
Ha nem tévedek, most először fordul elő, hogy egy klub névvel kommunikálja az eseteket. Nagyon korrekt tájékoztatás.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Stárics úr!! ZTE mikor játszik?

Pbask
Olvasó

Na,Simike erről beszélnétek?
Zte? Pécs?
Végre Körmend elinditott egy jó utat,Így Paksra is egy kalapemelés! 5 hiányzóval.

Többiek meg szégyelljék a pofájukat,amit tesznek ezzel a sportággal,ellehetlenítenék többi csapatot.Attól függetlenül tartom,nagyon nem korrekt amit ezek a csapatok azokkal tesznek,ahol sok a hiányzó.
Csak egyik oldalon fontos a kosárlabda,másik oldalon meg a saját zsebünk,az önző érdekek.Nem a semmiért pont ezekkel a csapatokkal volt probléma évről évre vezetőségi szempontból.
Szépen mindenhol kibujik az a bizonyos szög a zsákból..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés