Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kucsora Csaba nincs megelégedve az OSE teljesítményével

Az Oroszlány fiatalja szerint többet kell vállalnia a meccseken.

  •   :

:

Az OSE Lions játékosa Kucsora Csaba eddig hat mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban, ebből ötször csereként, mégis közel 18 percet átlagol. A fiatal kosaras a 2020/21-es kiírásban eddig 3.7 pontot, 1.2 lepattanót és 1 gólpasszt tesz hozzá a csapata szerepléséhez találkozónként.

Minek köszönhető a tavalyi évhez képest mutatott fejlődés a játékán?

– Tavaly volt egy hosszabb periódus, melyet sok sporttársamhoz hasonlóan én is munkával töltöttem. A Rátgéber Akadémiához lementem – mely a nevelő egyesületem – és egyéni képzéseken vettem részt, erőléti és technikai edzők foglalkoztak velem.

Oroszlány híres a szurkolóiról, miként élik meg a hiányukat?

– Az, hogy a szurkolóink nem lehetnek ott a mérkőzéseinken, az számunkra nagy érvágás. A bajnokságban az egyik legjobb szurkolótábor a miénk, ami hatalmas segítség a hazai, illetve az idegenbeli mérkőzéseken is, de sajnos ezzel most nem tudunk mit csinálni. Azt gondolom, hogy ez legalább annyira érinti érzékenyen a szurkolóinkat, mint minket. Kitartást kívánok nekik.

Mit gondol, az U23-as szabály plusz terhet jelent a fiatalok számára?

– Az U23-as szabály miatt nem érzem, hogy teher lenne rajtam. Eddig mindenki azt akarta, hogy a fiatalok játszanak és most itt a lehetőség. Amit az edző kér azt teljesíteni kell, bizonyítani, mert ez a szabály egy lehetőség, amit ki kell használnia minden játékosnak, ha előre akar lépni.

Az Oroszlánynál eddig szemmel láthatóan ön a szabály kedvezettje, ennek ellenére a padról száll be a mérkőzéseken.

– Nem zavar az a dolog, hogy én játszok többet, de nem kezdek a mérkőzéseken. Az edző feladata eldönteni, hogy ki legyen a kezdőjátékos; ha a padról is jövök be, mindent beleadok és nem neheztelek ilyenkor semennyire.

Mit gondol Krasovec mesterről?

– Szerintem Sebastjan Krasovec nagyon jó szakember. Nagyszerűen felkészült és taktikailag széles repertoárral rendelkezik. Minden mérkőzésre maximálisan felkészít bennünket mind fizikálisan, mind mentálisan. Harmadik éve dolgozunk már együtt és elmondhatom, hogy tényleg rendkívül felkészült. Volt egy NB I/B-s szezonunk, amit megnyertünk, majd tavaly egy NB I/A, amit jól kezdtünk, majd a vírus miatt félbeszakadt. Idén próbálunk minél jobban teljesíteni.

A tapasztalt(abb) játékosok segítik a fiatalokat?

– Mivel nincs annyira igazán tapasztalt játékos – mert a légiósaink is fiatalok, mint a magyarok – így mindenki mindenkinek segít, amiben csak tud; és szerintem ez így jó.

Mit gondol a csapat, illetve az egyéni teljesítményéről?

– Az idei teljesítményünkről annyit, hogy 2 győzelemmel és 4 vereséggel állunk. Jó lett volna legalább még egyet megnyerni, főleg hogy két egylabdás mérkőzésünk volt, ahol az utolsó perceken ment el a meccs. Személy szerint nem vagyok megelégedve a csapat teljesítményével, de még a bajnokság elején vagyunk és sok minden áll előttünk. A saját teljesítményemről pedig azt tudnám mondani, hogy hullámzó. Az elmúlt két meccshez képest aktívabbnak kell lennem, mivel nem vállaltam annyit, amennyit kellett volna; így van még hova fejlődnöm.

Mik a rövidtávú és a hosszú távú céljai?

– Rövidtávú célom az, hogy ez a szezon minél jobban sikerüljön, mind csapat, mind egyéni szinten. A hosszú távú célom pedig az, hogy stabil játékosa legyek az NB I/A-nak.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DenniskrszPbaskhopehelyOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
hopehely
Olvasó

U23 szabály teljesen indokolatlan, mert aki tehetséges, és tényleg A-csoportba való, azt az edzők játszatni fogják!
De adminisztratív módon piros csoportos, tehetségtelen embereket ráerőszakolni a Klubokra?

Pbask
Olvasó

Nem értek egyet. Nem egy játékost fel tudnék sorolni jelenleg,akik kezdenek kiemelkedni,de szabály nélkül esélyük sem lett volna rá.

krsz
Olvasó

Csak egyet mondj!

Pbask
Olvasó

Kaposváron Boris,akit eddig jegeltek, néha elidegeskedi,de a rutintalanság számlájára irható, különben Fekete soha büdös életbe nem adott volna neki perceket,de benne van a tehetség. Körmenden jelenleg Durázi,aki eddig is fiatalokra épített,de most láttam azt hogy több időt kap,ki tud lépni az árnyékából. Pakson Valerio-Bodon. Ha nem lenne ez a szabály Báne valószínüleg hozott volna egy légióst a helyére. És az utolsó ZTE meccsen a két fiataljuk sem volt kutyaütő,légiósoknak annál jobban nem ment,de egy meccs alapján nem vonom le a konklúziót. A lényeg, nyílván nem Vojvodát kell várni, de egy stabil jó A csoportos játékosok lehetnek belőle,nekem okozott pár játékos… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Számomra óriási pozitív meglepetés az eddigi játéka. Így tovább, Kucsi!

Dennis
Olvasó

Kíváncsian várom Mucza bemutatkozását, és szorítok Csabiért és az OSE-nak, hogy ne sérüljön meg, mert nekünk akkor annyi….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés