Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kucsera sérülése napról napra javul, hamarosan újra edzhet

Hamarosan visszatérhet a Kecskemét játékosa.:

:

A Falco KC elleni mérkőzésen mindössze hét percet tudott a pályán tölteni Kucsera Dániel, ugyanis egy ütközést követően bokasérülést szenvedett. Az elmúlt egy hétben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét fizioterapeutáinak szakmai irányításával végzett rehabilitációs munkát, és a jövő héten vissza is térhet az edzésekhez.

– Egy szerencsétlen ütközés folytán a bokám kiment, és nem tudtam sajnos folytatni a játékot a Szombathely ellen – mesélte Kucsera Dániel. – Szerencsére nem lett túl komoly a sérülés. Azóta folyamatosan azon dolgoztunk Váczi Tamással és Horváth Dáviddal, hogy minél előbb visszatérhessek a parkettre. Úgy érzem, hogy napról napra jobb az állapotom, így bizakodó vagyok, hogy már csak pár nap, és újra edzhetek.

A nemrégiben mesterdiplomát szerző Horváth Dávid fizioterapeuta szerint is jó úton jár Kucsera Dániel, hogy visszakapcsolódhasson a csapat aktív munkájába.

– Dániel kontakt mechanizmusú bokalaszag rándulást szenvedett a legutóbbi mérkőzésen – mutatott rá a probléma forrására Horváth Dávid. – Azóta minden eszközt bevetünk nála, hogy minél előbb rendelkezésére tudjon állni a szakmai stábnak. A klub szerencsére bőségesen ellátott mindenféle eszközzel, amivel elő tudjuk segíteni a gyógyulást. Ultrahangos, lézeres és kompressziós gépi kezelések mellett mobilizáló gyakorlatokat végeztünk. Progresszívan egyre inkább terheljük, bizakodóak vagyunk.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés