Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

KTE-Duna Aszfalt – JP Auto-JKSE

Forray szerint nem ötemberes, nem kiscsapat az ellenfél.

KTE-Duna Aszfalt - JP Auto - JKSE

Bajnokság, 20. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Cziffra Cs., Pozsonyi L., Balogh Gy. (Téczely T.)

KTE-Duna Aszfalt: Dimics - Wittmann - Green - Dramicsanin - Karahodzsics.

JP Auto - JKSE: Pitts - Rakics - Coleman - Alekszandrov - Pantelics.

Három hetes szünet után folytatódik a férfi bajnokság pénteken. A 20. forduló egyik nyitó mérkőzésén a hatodik helyezett Kecskemét fogadja hazai pályán a harmadik Jászberényt. Nehéz megjósolni a végkimenetelét, mert Forray Gábor csapata nagyon megbízhatóan teljesít a Messzi István Sportcsarnokban, míg a jászságiak idegenben sem szoktak megilletődni.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: A szünet ellenére igyekeztünk ritmusban maradni, egy-két edzőmérkőzést beiktattunk a programba, ami hasznos volt. Felkészülve várjuk a Jászberény elleni meccset. Soron következő ellenfelünkről mondhatjuk, hogy a bajnokság egyik pozitív meglepetése, de azt már a nyári átigazolások során szerintem lehetett látni, hogy komoly játékerőt fognak képviselni. Ezért azzal a sztereotípiával sem értek egyet, hogy a Jászberény kis csapat lenne. Komoly légiósokat tudtak igazolni, akik nagyon magas játékintelligenciával rendelkeznek. A három szerb játékost kiválóan kiegészíti a két amerikai hátvéd, akik megfelelő dinamikát és energiát raknak a csapat játékába. Az igazat megvallva pedig, nem csak öt emberből áll ez a csapat, mert a csere játékosaik is rendszerint jól szállnak be. A rájuk szabott feladatot megfelelően látják el, és nem egyszer fordult elő, hogy a kispadról érkezők lendítették át a holtponton a csapatot. A 13 győzelmet szerintem nem kell magyarázni. Az én olvasatomban, ha a harmadik helyen álló csapat nem tudná legyőzni a középházba igyekvő ellenfelét, az szerintem mindenképpen blamázs lenne. Ettől függetlenül mi igyekezni fogunk, és szeretnék őket legyőzni, de szerintem a Jászberény a mérkőzés esélyese. Végezetül szeretnék gratulálni a jászberényieknek az idei teljesítményükhöz. Úgy gondolom, hogy megsüvegelendő Nikola Lazics munkája. Nincsen betegünk, sérültünk, mindenki bevethető lesz.

Nikola Lazics, a JP Auto-JKSE vezetőedzője: Ez egy nehéz mérkőzés lesz, mert a Kecskemét nagyon jól játszott a szünet előtt. Ebben a szezonban is jól teljesít, hazai pályán pedig különösen veszélyes. Egy stabil, komoly csapat a KTE. Előnyt jelent számukra, hogy a csapat több játékosa is jó ideje már együtt van, jól ismerik egymást. Az edzőjük jó munkát végez, így nem meglepő az eredményük. Figyelnünk kell Dramicsaninra és Djeraszimovicsra mindenképpen, akik rendszeresen jól játszanak, de az utóbbi időben Dimics is egyre jobb teljesítményt nyújtott. Nem feledkezhetünk meg Wittmannról sem, ő is jó formában volt a szünet előtt. Egy komplett csapat a Kecskemét, egy-egy játékos kikapcsolása nem lenne elég. Taktikai dolgokba nem szeretnék belemenni, de annyi biztos, hogy a védekezésünknek javulnia kell. Az utóbbi időben azzal volt gond, idegenben pedig jó védekezés nélkül nem fogunk tudni nyerni. Nem tudom megmondani, hogy kire számíthatok holnap, mert több játékosomnak is van kisebb baja. Az utolsó edzés után dől el, hogy ki lesz bevethető a meccsen.

[totalpoll id=”8526″]

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hp12S.Pippenheraklith Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

Hát, ez meglehetősen gáz nyilatkozat volt, Forray úr…

hp12
Olvasó

Miért ? A fakezű Wisseh még nem is került szóba. Majd a meccs után…

heraklith
Olvasó

Középházba igyekszik a 6. helyen állo Kecsó? Ugyan már Fofó, miért lenne blamázs, ha a Berény idegenben nem tudna legyőzni? 3 győzelemmel szerzett többet eddig a bajnokságban és Ti vagytok otthon.
Szerintem nem érdemes már előre magyarázni a bizonyítványt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés