Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krnjajski nem véletlenül igazolt Kaposvárra, ahol jó csapat formálódik

Túl vannak a debreceni vereségen.:

:

Az utánpótlás-válogatott Krnjajski Boris a nyáron igazolt a Kaposvárra, ahol fontos perceket szán neki Fekete Ádám vezetőedző. A DEAC ellen elszenvedett bajoki nyitányon 16 percet tölthetett a parketten, ráadásul a végjátékban is szóhoz jutott.

A játékos a BB1.hu munkatársának arról beszélt, hogy mindent elkövet a lehetőségért. többek között azt is elmondta, hogy szeretne élni a lehetőséggel, valamint nagy segítséggel van a csapatra Sztojan Ivkovics személye is.

Jól kezdtük a Debrecen elleni meccset, amit jól mutat, hogy a félidőben döntetlen volt az állás. Kielemeztük a hibáinkat és látni kell, nem nyújtottunk maximumot, még sokat fogunk fejlődni. Az elrontott harmadik negyed nagyban befolyásolta a végeredményt, ott 10 ponttal volt jobb a DEAC. Bár nehéz volt visszajönni, de nekünk sikerült. Azt azért tudtuk, hogy a záró felvonásban nem két pontot fognak dobni, megtalálták a ritmusukat és behúzták a meccset

– majd kitért arra is, hogy a végjátékban volt egy fontos momentuma, amikor Borisov jól védekezett rajta egy betörésnél.

Nem ez volt megbeszélve, de hozzám került a labda és így jött ki a játék

– mondta.

Krnjajski 16 percet játszott a DEAC ellen. (fotó: delfinek.hu)

A KKK legközelebb szombaton játszik, akkor a Zalaegerszeg együttesét látják vendégül a somogyiak a Kaposvár Arénában.

– Hétfőn volt az első edzésünk a debreceni túránk után. A videóelemzéseket már elkezdtük, tudjuk kik az ellenfél kulcsjátékosai. A hazai mérkőzéseket kötelező hozni, szóval mi is ezen leszünk.

Krnjajski azt mondja, nem véletlenül igazolt Kaposvárra, ahol Sztojan Ivkovics személye jelentős segítség az előrelépéshez.

– Az biztos, hogy nem véletlenül választottam Kaposvárt. Akármennyi lehetőséget kapok, lehet az 5, 15, vagy akár 35 perc, mindig az lebeg a szemem előtt, hogy 100%-ot nyújtsak és segítsem a csapatomat. Ez pontszerzés, vagy védekezés az másodlagos, de ha az utóbbit jól megcsinálom, akkor a túloldalon a többi már magától fog jönni. Sztojan Ivkovics személye nagy segítség mindenkinek. Amióta együtt dolgoztunk nagyon sokat tanultam tőle és átvettem azt a gondolkodást, amit ő képvisel. Bár még messze vagyunk attól a rendszertől amit ő kér, de ha az tökéletesen fog működni, akkor nagyon jó csapat leszünk.

Fotó: delfinek.hu

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SztolleKPSVRKKlddfradiValvano Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

A cikkhez meg annyit, hogy én Borisznak szurkolok van benne tűz. Csak azt nem tudom mivel küldik ki a pályára. Ha az az utasítás, hogy ne dobjon akkor jó katona csak rossz helyre jött. Ha nem ez akkor viszont próbálkozzon mert dobás kísérlet nélkül nem lehet pont.
Nézd meg Borisz, Julian kollégádat, nem volt túl gátlásos a dobások számában….csak eredménye nem volt. Én egyébként mint munkáltató Norfleetnek is és (könnyes szemmel) Bakinak is most adtam volna át az első írásbeli fegyelmit.
Lehet nem szeretni.

ldd
Olvasó

“fradi” embertársamra még reagálva:
Tény, hogy az élsport nem demokratikus, akárhogy is szeretnénk.
És a sportok között a kosárlabda még csak “kis miska”
Ezért is kedves a magyar “Dúcsénak”.

A művelt, értelmes Fradi szukolóktól elnézést kérek !

Sztojan megosztó személy. Amerre jár siker övezi útját.

fradi
Vendég
fradi

Figyelj sztojan bébi!
Arra az Eb-re csak azért jutottunk ki mert felemelték a létszámot!!
Azt miért nem irtad a sikereihez ennek a hatalmas sztoján mesternek h 4-5 csapatnál ő,vagy az emberei vannak!Akkor ő igy melyik csapatot képviseli??
Kihez lojális??
Az összes utánpotlás csapat hozzá tartozik!!Szerinted ez normális??!Nincsenek magyar játékosok!!Ömlik a kosárba is a pénz és nincs eredmény!!
Mondjál a Váradi,Perl,Benke,Filipovicson,kivül fiatal magyar játékost!
Ezek is tények!!
Meg az is h a sztojánodal olyan mélysegbe sülyedtünk,h már az eget se látni!!
Te azért csak legyél sztoján fan!!
Azt pár év múlva ketten lesztek a sztojanodal kosár meccsen!!

ldd
Olvasó

ad.1. azért mert hülye vagy, még válaszolok neked.
ad.2. a “felemelték a létszámot” csak a pisisek veszik be.
ad.3. valóban, nekem sem tetszik, hogy mindenhol ott van. (semmi köze a rég múlt tényeihez)
ad.4. “az összes UP hozzá tartozik” hozzá nem értésedet kürtölöd világgá! Minden sikeres ország kosárlabdája “egy országos koncepció” alapján épül fel. Ha nem tudod, járj utána …
ad.5 A magyar kosárlabda nem süllyed ( a TAO miatt ) hanem emelkedik.
kérdezd nyugodtam a szolnokiakat, mi a véleményük?
ad.6. a magyar bajnokság átlag nézőszáma folyamatosan emelkedik.
Ha nem hiszed, járj utána.

( az már már az én hibám, miért a hülyék szurkolnak a Fradinak ? )

Sztolle
Olvasó

Fradi szurkoló vagyok én is! Örülök,hogy nemsokára találkozunk és megbeszélhetjük a kosárlabdán kívüli dolgokat. Hasonlóképp, mint a TOTÓ 11-el!

fradi
Vendég
fradi

Gondolom a Magda a Csillagban nem úgy élteti a sztojánt mind ti!!!Talán egyszer magszabaditja a magyar kosárlabdát ettől a féregtől!!!

ldd
Olvasó

ad.1. Magda Marinko nem a csillagban van elhelyezve …
as.2. Kaposvár legjobb 4 szezonja “szervesen” kötődik Sztojan Ivkovics karrierjéhez.
3. 1999. után egy bizonyos Sztojan Ivkovics juttatta ki a magyar válogatottat EB-re, ahol x év után, tovább jutott. ( 1999.-ben nem jutott tovább 0/4 )
Tisztelt honfitársam (gondolom) !
“A tények makacs dolgok”
Barátkozzatok vele …

Ha esetleg szolnoki lennél … a Szolnok első nemzetközi sikerei is Sztoján játékos pályfutásához köthetőek !

KPSVRKK
Olvasó

.

ldd
Olvasó

Na most mit szerettél volna ?

KPSVRKK
Olvasó

A Magda Marinkora reagálni?
Elkezdtem, de ez mindennek az alja, úgyhogy egy semmi lett inkább. Méltatlan ide már bármi.

Sztojan ügyben én kivárok.
Az eredmény alapján ítélem meg. Az érdeksérelmekkel járó változtatások szélsőséges véleményeket szülnek, én nem vagyok inkvizítor…
Néhány hónap és eldől az irány helyes e, vagy sem.
Az eddigi csapatról meg szoktam írni…

Valvano
Olvasó

A lényegre térve: ha úgy védekezünk a harmadik negyedben is mint a negyedikben, akkor nyerünk. Ennyi. Ezen kívül meg nagyon jót tenne a csapatnak, ha támadásban néhányan a gyűrűre is veszélyt jelentenének. Nem lehet csak védekezéssel meccset nyerni és Benit is lehetne bátrabban használni. Meggyőződésem, hogy ha ő fogja Boriszovot, akkor nem megy 10 pont fölé az öreg. Hajrá és tessék végig kaparni!!! A Zetét meg kell itthon fogni!

MKE181
Olvasó

ha annyira tudnàl kosárlabdázni mint nyalni akkor az NBA- ben játszanál

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“Hétfőn volt az első edzésünk a debreceni túránk után”
Vasárnap nincs edzés?
Luxus kategória.

Justice
Olvasó

Te még mindig nagyon buta ember vagy…Pedig ahogy nézem lett már volna időd fejlődni.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Justice, ne törődj velem, profi játékosok vasárnap is edzenek.

Csakegyfan
Olvasó

Kedves Kareem!
Nem először olvasok Tőled hülyeséget…
Debrecenből visszaérni Kaposvárra 5-6 óra aminazt jelenti hogy hajnali 3-4 nél előbb nem értek haza a játékosok. Aznap még edzés akarnál nekik tartani? Gondolkodjunk már egy kicsit, a pihenésnek rettentően fontos szerepe van a sportban. Te, mint “sportszakértő” ezt tudhatnád 😉

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Csakegyfan Nagy a hőbörgés, gondoltam is előre, hogy így lesz. Mindezeket a körülményeket sportemberként én mind átéltem, és a saját bőrömön tapasztaltam, nem “sportszakértőként” lefetyelek, ahogy ironikusan megjegyezted. Kosárlabdázó, és ultramaraton futó is voltam a délszláv berkekben. Gyakran az éjszakai munkából mentem edzeni, kosárlabda edzésekre, vagy 35 kilométert lefutni. Utána mélyebben tudtam elaludni, kipihenni magam. Pihentebb voltam annál, mintha pihentem volna. Tudom, nehezen felfogható egy átlag ember számára, de ez így van. Mondható, kiváló eredményeim voltak, például egy olasz sportújság szerint Európában a legjobb 50-be soroltak 100 kilométeres távon. Mindezeket munka mellett csináltam vegyészmérnökként. Jut eszembe … ha néztétek azt… Olvass tovább »

Csakegyfan
Olvasó

Ahogy elnézem, meg is ártott az a sok futás

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Csakegyfan
Nem ártott, hanem segített a sport, amit 7 éves koromtól űzök folyamatosan. Egyszer sem voltam beteg, semmilyen gyógyszert nem használok. 78. évemben még mindig lefutok egy klasszikus maratont három és fél óra alatt, és kiváló a memóriám is.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Éljen, Sztojan !!! Éljen, Sztojan !!! Éljen, Sztojan !!!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Éljen az éljen :))

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés