Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krnjajski buzzer beatere videón

Ezzel a kosárral szerezte meg második győzelmét az újonc TF-BP.:

:

Tegnap este óriási meglepetésre a Serco-TF-BP 77-76-ra legyőzte idegenben a Pécsi VSK-Veolia csapatát. A győztes kosarat az utolsó másodpercben a korábbi pécsi játékos, Boris Krnjajski szerezte. Meg is mutatjuk a felvételt a TF Facebook oldalának segítségével.

“Nem ezen az egy dobáson múlott, hanem ez az egész csapat győzelme. Ez a siker annak a munkamennyiségnek az eredménye, amelyet az elmúlt egy hónapban Ales vezetésével elvégeztünk.” – nyilatkozta az irányító a klub hivatalos Facebook oldalának.

fotó: pvsk-panthers.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
BasketballfanaticalKinter for presidentPécsiPárducMitismondjakpanther Recent comment authors
Basketballfanatical
Olvasó

Krnjajskit öröm volt tavaly is nézni ! Magasan kiemelkedett a tehetsége a korosztályában , alázattal, okosan , és eredmányesen játszott . Példakép volt a még fiatalabb korosztályban … sajnos nem láttam a Pécs elleni meccset , de ez a kis videó nagyon tetszett . Egyébiránt , miért menekül minden valamirevaló ,jó játékos Pécsről , akár a női akár a férfi vonalon ? Miért szarja le minden edző az emberi tényezőket, jah meg a tényeket ? Miért az a játékos élvez priorítást aki agy nélkül hajigál bő nyállal ? Miért a középszerű “birka játékos” a befutó ? Tán nincs önbizalma az… Olvass tovább »

PécsiPárduc
Olvasó

Csirke Krnjajskit éveken át levegőnek nézte és eszébe sem jutott beépíteni a csapatba. Holott egy U18, U20 válogatott játékosról van szó, aki a PVSK 2X U20-as bajnokcsapatának és a tavalyi U20-as ezüstérmes csapatának elsőszámú irányítója volt. Ehhez képest Feri 2015/16-ban 4 meccsen 39 percet, 2016/17-ben 6 meccsen 20 percet, 2017/18-ban 4 meccsen 13 percet (!) adott neki a bizonyításra. Ferinek 3 éve lett volna arra, hogy felépítse, beépítse a csapatba, helyette 3 év alatt teljesen leépítette őt. Tavaly nyáron pedig lenyilatkozta, hogy az irányító posztot Pongó és Simon fogják megoldani felváltva. Csodálkozik valaki, hogy a nyáron elmenekült Pécsről? A TF-nél… Olvass tovább »

Csapajev
Vendég
Csapajev

Eléggé szar dolog így kikapni.
Azt gondolom, hogy a Pécs egy kicsit lezseren vette ezt a találkozót és ez megbosszulta magát.

sobis
Olvasó

Mindig öröm ha a Lauberben a vendèg nyer, hajrà Sopron!

panther
Olvasó

Ez igaz lehet, de nektek elég régen volt részetek ebben az örömben! 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Wright megszakad, egy kisemberen védekezik egész jól lábon, aki nekimegy 2 embernek. De akkor Taylor mi a bánatnak segit be a sarokból????

panther
Olvasó

Tökéletesen látod ! Inkább dobtak volna 2-est, azzal legfeljebb hosszabbítás lett volna.

Ráadásul Krnjanskit hagyta egyedül, aki korábban kettőt már bevert…

J.R.Benitez
Olvasó

Ha betörésnél az egy fejjel nagyobb Wright ledarálja az 2 büntető. Max x. Nem értem esküszöm. Csirke sem értette ahogy láttam. Pedig Taylor brutál jó meccseket hoz a Pécsben

panther
Olvasó

Igen, szerintem is a legjobb emberünk, de ezt most nagyon elnézte. Sajnos.

Mitismondjak
Olvasó

Nem csak most és nem csak ő. Sajnos.

Kinter for president
Olvasó

Itt eleve nem szabadott volna engedni, hogy az utolsó támadásnak egyáltalán tétje legyen. Ezt az egy akciót Taylor nézte be, de az, hogy erre esély kínálkozott, az egész csapat szégyene sajnos.

J.R.Benitez
Olvasó

Teljesen igazad van!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés