Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krnjajski Boris a hosszabbításról: Ez volt a racionális döntés

“Ha úgy játszunk, mint idén, akkor bármi megtörténhet.”:

:

Bár több csapat is megkereste, végül a napokban hosszabbított a Kaposvári KK együttesével Krnjajski Boris. Bár a játékos jövőre már nem lesz az U23-as szabály kedvezettje, így is bízik benne, hogy sok játékpercet tud kiharcolni a pályán – mondta el a BB1.hu-nak adott interjújában.

Puska Zoltán ügyvezető arról beszélt a hosszabbítása kapcsán, hogy voltak más lehetőségei is, mégis a Kaposvárt választotta. Mik voltak ezek a lehetőségek? Mi döntött a Kaposvár mellett?

– Igaz, hogy más kluboktól is voltak ajánlatok, de úgy éreztem, hogy jövőre is Kaposváron szeretnék kosarazni, ezért nem is gondolkoztam sokat. Már két éve vagyok itt, jól érzem magam, a vezetőség és az edző hisz a munkámban, egy extra szurkoló tábor van itt a csapat mögött. Szóval ez egy racionális döntés volt számomra.

Mit gondol, minek köszönheti, hogy több csapat is le akarta igazolni? Milyennek értékeli a saját szezonját?

– Az biztos, hogy soha nem vagyok elégedett magammal és mindig úgy gondolom, hogy még jobban tudok teljesíteni. Úgy érzem, hogy javult a játékom, érettebbnek érzem magam és szerintem ez az egyik döntő faktor, hogy több más csapat is érdekelődött irántam.

Mik a céljai következő szezonra?

– Nikola Lazics érkezésé óta nagyon jó formában voltunk, egy győzelem hiányzott, hogy bejussunk a rájátszásba. A legfontosabb jövőre, hogy ugyanilyen kosárlabdát képviseljünk, mert ha úgy játszunk, mint idén, akkor bármi megtörténhet. Személyes célom az, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak és jó teljesítményemmel segítsek a győzelmek megszerzésben.

Jövőre már nem fér bele az U23-as szabály keretébe. Gondolja, hogy kevesebb időt tölthet majd a pályán ennek köszönhetően?

– Igaz, az U23-as szabály már nincs nekem, de őszintén szólva nem gondolkozom ezen. A tavalyi szezon azért nem az első volt, amikor sokat játszottam. Az edzéseken a kemény munkával és a pályán nyújtott jó játékommal bízom benne, hogy sok játékpercet kapok.

Mivel tölti a nyarat?

– A nyarat először egy hosszú pihenéssel töltöm, elsősorban a családommal és a barátaimmal. Azért egy furcsa szezonon vagyunk túl. Magyarországon kijárási tilalom volt, minden be volt zárva, hiányzott már az élet. Ez most az elsődleges célom, hogy éljek egy kicsit, de nem sokára elkezdem az egyéni képzéseket és a felkészülést a következő szezonra.

Fotó: delfinek.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
TrottersKPSVRKKDallasHajraKapos Recent comment authors
Trotters
Olvasó

Bravó, csak így tovább Borisz.

Dallas
Olvasó

Kaposváron elég régóta nem történik semmi,persze ezt is hívhatjuk “bármimegtörténhetnek” hogy nem történik semmi.

KPSVRKK
Olvasó

A sok éves semmihez képest az edzőváltást én már komoly lépésnek érzem.
Kíváncsian és bizakodva várom a Lazic csapatot.

HajraKapos
Olvasó

Szeretném, ha nem csak jövőre maradna. Úgy gondolom, hogy az Ő mentalitása és szorgalma egy nagyon jó alapja lenne annak, hogy egy új, állandó magyar magot kialakítsunk Kaposváron. Hajrá Borisz!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés