Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krivacsevics: csak be kellett indulnunk

Simon Kristóf szerint beszélniük kell még a tegnapi meccsről.:

:

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 74-55-re legyőzte hazai pályán a Zalakerámia ZTE KK csapatát. A hazaiaknál a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Krivacsevics Márkó, aki 14 perc alatt 3 pontig, 3 lepattanóig és 1 gólpasszig jutott. Így látta az összecsapást:

– Mindig örülök, amikor nyerünk, ez a meccs kicsit más volt, mint a Szeged elleni, mert most védekezésben jobbak voltunk, támadásban viszont nem játszottunk elég jó ritmusban. Rosszul kezdtünk, de aztán a második negyedtől többet passzoltunk, abbahagytuk az egyénieskedést, elkezdtünk csapatként funkcionálni, csak be kellett indulnunk. Ennyi volt a kulcsa a sikernek.

A másik oldalon Simon Kristófnak 21 perc jutott, ami alatt 3 pontig és 2 gólpasszig jutott.

– Gratulálok a Falcónak a győzelemhez, és természetesen köszönjük a szurkolóinknak, hogy buzdítottak minket. Vereségünknek három főbb oka volt: az egyik, hogy rengeteg támadólepattanót és ebből fakadóan második esélyt engedélyeztünk ellenfelünknek. A másik, hogy a jó kezdés után nem tudtuk folytatni a saját játékunkat, nem tudtuk ráerőltetni a Falcóra az akaratunkat. A harmadik pedig a tizenkét kihagyott büntetőnk, ami nagyon sok. Ezekre oda kell figyelnünk, meg kell próbálnunk negyven percen keresztül csapatként játszanunk, úgy, ahogy tettük azt az első negyedben, illetve a hétvégén Kaposváron. Beszélnünk kell erről a meccsről, hiszen nagyon fontos, hogy az első hazai mérkőzésünkre becsülettel felkészüljünk, és meg is nyerjük. A szombathelyieknek pedig sok sikert kívánok a BL-ben.

Fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Lajosnezo828Jokicin_vitroRRichieG Recent comment authors
Lajos
Olvasó

Nagy az arc…

in_vitro
Olvasó

Milyen nagy fogás? Miről maradtam le?

pbask
Vendég
pbask

Curry visszajön 😉

balldontlie
Olvasó

A szurkolók is igen be vannak indulva különböző platformokon, ki lesz az a nagy fogás?

Aramis
Vendég
Aramis

Majd akkor lesz igazán beindulva a fórum ha bejelentik…😉

pbask
Vendég
pbask

Kapjuk a fröcsögést a nyakunkba ezerrel 😀

Jokic
Vendég
Jokic

Egy 5. légiós? Akkor gyurka bá megint kamuzott, hogy idén három, aztán négy légiós lesz csak? Most meg valami titkos szponzor megint állja majd a fizetése felét? 🙂

RRichieG
Olvasó

Perryt látták arra hálóval a nyakában 😂😂😂

pbask
Vendég
pbask

nezo828
Olvasó

😀 😉 Ötödik légiósnak több, mint ideális lenne. A tapasztalatok szerint jól tudna beszállni akár a kispadról is, elég lenne becserélni az utolsó 1,8 másodpercre.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés