Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Krisztics szívvel-lélekkel küzdött a pályán – VIDEÓ

Íme a Szolnok légiósának a legszebb megmozdulásai a szezonból.

  •   :

:

Újabb összeállítást tett közzé a Facebook oldalán a Szolnoki Olajbányász gárdája. Ezúttal Nemanja Krisztics legszebb megmozdulásai láthatóak.

A légiós a szezonban 19 meccsen lépett pályára – ebből tizenháromszor kezdett, ezalatt 8.4 pontot, 3.2 lepattanót, 0.9 gólpasszt és 9.3 VAL-t átlagolt.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerferrroildell Recent comment authors
ferrroil
Olvasó

Véleményem szerint a körmendi légióssor minőségét kell produkálni,+egy hasonló kaliberű edzőt mint a körmendi.A magyar maguk nem volt veretesebb ,mégis igen szépen teljesítettek.Cica önmaga nyilatkozta,hogy a férfi és női bajnokság két külön sportág.A “nagy” Rátgéber sem tudott a férfivonalon maradandót alkotni.Nekünk Ő nem megoldás.

dell
Olvasó

Valóban küzdött a meccseken de egy légióstól ez a teljesítmény nagyon kevés.

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy általánosságban úgy gondolom, hogy az már baj, ha egy légióst azért szerződtetnek, mert jól küzd. Nyilván nem hátrány, ha számos egyéb erénye mellett még csúszik-mászik is a külföldi, de az nem jó, ha elsőszámú erénye ez. Harcos, odaadó játékost lehet a magyar mezőnyben is találni, szerintem nincs motiváltabb játékos egy NB I.-es felnőttcsapatban a saját nevelésűnél, akinek gyerekkori álma teljesült. Légióst fizikuma, átlagon felüli dobószázaléka, magas technikai képzettsége, vagy más, tanulható és veleszületett képességei miatt igazoljon a csapat, ne ezért!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés