Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krasovec: értékes győzelmet arattunk

Kovács Adrián szerint az Oroszlány jobban játszott náluk, és megérdemelten nyert.

  •   :

:

Tegnap este az újonc OSE Lions 87-71-es debreceni sikerével indult a 15. forduló a férfi élvonalban. Így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Az Oroszlány jobban játszott nálunk, és megérdemelten nyert. Kevés energiával kezdtünk, aminek húszpontos hátrány lett az eredménye. A második félidőben próbáltunk váltani, sikerült is valamelyest visszakapaszkodni, de a fordításhoz már nem volt elég erőnk. Nem fordulhat elő többet, hogy így kezdjünk egy mérkőzést.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Veszítenivaló nélkül léphettünk pályára egy kiváló csapat otthonában. Szerettük volna limitálni a debreceniek dobásait, ez az első félidőben remekül működött, masszív előnyt építettünk ki. A fordulás után a hazaiak közelebb tudtak lépni, de sikerült megtartanunk a kellő távolságot, és értékes győzelmet arattunk.

fotó: hunbasket.hu

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
derrylLedon GreencipofuzoDomi Recent comment authors
derryl
Olvasó

Ez az eredmény már nem meglepetés, belemartak az oroszlánkörmök a pulyka kakasba, de rendesen! Mit lehet erre mondani? Csak így tovább, gratulálok!

cipofuzo
Olvasó

Becsky István hirdetést adott fel: “négy azaz 4 db semmire sem használható edzőmet, elcserélném egy azaz 1 db igazira” megjegyzés-4 db öltöny, nyakkendő, makkoscipő is az üzlet részét képezi.

Ledon Green
Olvasó

Ez egy nagyon szellemes hozzászólás volt. A legnagyobb probléma,hogy sajnos Becsky NEM FOG és NEM AKAR új edzőt hozni! Neki a személyes legjobb barátja Berényi Sanyika.És amig a Becsky van,addig “anevemetnemadombeszari” Berényi is.
Sajnos ez persze érthetetlen,hogy egy ilyen költségvetésú és játékosállománnyal bíró csapatot tünkrevágnak ezzel a haveri kapcsolattal.
Becskynek egyébként nem lenne nagyobb dicsőség dobogós csapat elnökének lenni a Berényi nélkül,mint 9. helyezett csapat elnökének a Berényivel?
Érthetetlen…

Domi
Olvasó

Szép munka!Hajrá Oroszlány!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés