Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Krasovec: a 91 pont mindent elmond, nem működött a védekezésünk

Szekulovics szerint egy fontos győzelmet szereztek, de sok még a teendőjük.:

:

Tegnap este a Naturtex-SZTE-Szedeák megszerezte második győzelmét a szezonban, miután hazai pályán 91-84-re megverte az újonc Oroszlányt. Így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Az Oroszlány az első félidőben nagyon jól dobott, nehéz mérkőzésen, de végül sikerült nyernünk. Mindig nehéz egy csapat helyzete, ha ennyi vereség után játszik, elsősorban ez pszichológia, de erre ma remekül reagált csapatom. Sok még a teendőnk, de ma egy fontos győzelmet szereztünk, dolgoznunk kell tovább.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A 91 kapott pont mindent elmond a mérkőzésről, a védekezésünk nem működött ma. Sok mindennel próbálkoztunk, de minden lejött a gyűrűről, gratulálok a Szegednek!

Fotó: hunbasket.hu/Frank Yvette, Délmagyarország

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
2lee14drszepkarolyDomibányászMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Domi
Olvasó

A támadójáték sem….Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyertek.Össze kell szedni magunkat,ez kevés lesz a hátralévő meccseken. Továbbra is a playout elkerülése a cél.Hajrá Oroszlány!

bányász
Vendég
bányász

Szekulovics lehetnél kicsit korrektebb is. Az egyik legjobb játékosunk nem játszott, ezt elfelejtetted? Te meg beszélsz itt pszichológiáról, hogy jól reagált a csapatod. Megnéznélek titeket Balmazovics nélkül. Akkor mit mondana a pszichológia?

drszepkaroly
Olvasó

Az nem zavar ugye, hogy Szegeden csak négy légiós van és Kerpel-Fronius Gáspár sérülés miatt nem játsszott?

Kicsit visszább az agarakkal!

bányász
Vendég
bányász

Nem én tehetek arról, hogy a Szeged 4 légióssal indult neki a szezonnak. De amikor mi nyertünk hiányzókkal küzdő csapat ellen, akkor az edzőnk nem ment el az mellett, hogy ezt megemlítse.

drszepkaroly
Olvasó

Nagy az arc, csak nem tudom, mire.

Jókor voltatok jó helyen, a legjobbkor játszottatok az aktuális leggyengébb passzban lévővel. Győzelmetek sem lenne…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Vissza lehet vezetni ezt a szégyenteljes mohácsot egészen a jóval korábbi, szerencsétlen, meggondolatlan, elhibázott és szakmaiatlan, egyszóval ROSSZ személyügyi döntésekig. 🙁 🙁
Ez van. 🙁

bányász
Vendég
bányász

keress egy dilidokit, az talán megoldja a problémádat.:)

2lee14
Olvasó

A dilidoki fog utána orvoshoz fordulni.😂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Sajnálom, hogy ilyen kudarcok után is előkerülnek a hasznos idióták (bányász, 2lee14…), akik még ilyenkor is tudnak a felelősök érdekét szolgáló módon “viccelődni”, meg jópofizni. Nekik nem fontos az oroszlányi kosárlabda, ezek szerint nekik nem fájnak az elhibázott, elrontott, súlyos következményekkel járó személyügyi döntések… 🙁 🙁
Szomorú. 🙁

bányász
Vendég
bányász

Csak azt felejted el, hogy azok a döntések csak neked fájnak. 🙂 Mi meg örülünk, hogy neked csak a sírás és kárörvendés maradt. Nyomd tovább, mindig jót nevetünk rajtad.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés