Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Közösen folytatják, Matthew Tiby marad Szombathelyen

Egy évvel hosszabbított a légiós.:

:

Ahogy az Milos Konakov nyilatkozata után már sejthető volt, a Falco és Matthew Tiby megállapodott a közös folytatásról. A sárga-feketék saját honlapjukon jelentették be, hogy az amerikai légiós egy évvel meghosszabbította szerződését és a következő szezont is Szombathelyen tölti.

HIRDETÉS

143 hozzászólás

143
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
126 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
MarillionCharlesBarkleyC. SándorFour StarsNoname Recent comment authors
CharlesBarkley
Olvasó

Ha már állandóan ez megy, hogy mennyi a Falco költségvetése és mennyi az önkormányzati támogatás, akkor nézzük meg a nyilvános adatokat. Mindenki rá tud keresni a Falco és a többi csapatot működtető gazdasági társaság éves beszámolójára a neten, ez nyilvános adat! https://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/kezdolap Falco KC Szombathely Kft A Falco ráadásul nem naptári évre, hanem bajnoki évadra készíti el a beszámolóját, a legutolsó elérhető adat 2022. július 01. – 2023. június 30. közti időszak, tehát jelenleg a tavalyi bajnokság adatai találhatók meg ott. A kiegészítő mellékletből a 8. oldalán következő adatok találhatók, az adatok ezer Ft-ban: ÉRTÉKESÍTÉS NETTÓ ÁRBEVÉTELE 193 653 EGYÉB… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Amúgy szerintem elég komoly a közel 200 milliós értékesítési bevétel.. kíváncsi lennék máshol mennyi. (Láthatóan hoznak a magas jegy- és bérletárak a konyhára..)

donnarumma
Olvasó

Az idei évben már nem lehet TAO val támogatni a Falcot…betelt a % os arány és még csak május van! Persze van 1-2 kiskapu, de azert ez sokat mondó adat a támogatásról

Xero
Olvasó

Annak van maximuma? Fogalmam sincs, hogy működik a TAO..

donnarumma
Olvasó

Van..a költségvetésed bizonyos % a( durván)

C. Sándor
Olvasó

albc te agyalágyult visszabujhatnál oda ahonnan jöttél!!!!!!!!!!!!

albc
Olvasó

Élőben személyeskedj lovacska.

Marillion
Olvasó

“Megint élőben”….Mozdulj ki Fehérvárról fotelharcos nagy pofájú…tudod ha én valakibe belekötök akkor vagyok annyira bátor hogy vállalom magam és én megyek házhoz még ha nem a szomszédba kell is megjelenni ! Egy senki vagy ezt bizonyítja a google meg a facebook is!

Four Stars
Olvasó

Az utolsó 8év bajnoki helyezésünk :2 ezüst, 5arany+a covid miatt félbeszakadt bajnokság ahol szintén nyerhettünk volna, szerintem ezt nem kell megmagyarázni(bírónak köszönhetjük, közpénz, stb). A szponzoroknak ez számít, ezért adják a pénzüket (és a város is) AZ hogy egy Top légiós és válogatott játékosok a 3 szezonjukat is nálunk kezdik, annak oka van. Ui:A 4 hely szép eredmény de megmondom őszintén hogy 3-4 évvel ezelőtti 4 helyezett csapatra én már nem emlékszem ????

heraklith
Olvasó

Valóban nem kell magyarázni. Amíg a falkó több mint egy milliárdot költött a szezonra, addig minden más csapat 200-400 milliót. Szponzorok gyakorlatilag nincsenek, amennyi van, abból a villanyszámlát sem tudja a falkó kifizetni, ahogy a többi csapat sem. Azt is jól látod, hogy oka van annak, hogy maradnak a játékosok, hiszen Magyarországon soha nem látott összegeket fizetnek nekik. Ahhoz, hogy maradjanak, nyilvánvalóan évről-évre egyre többet. Ezért nagy csalódás (azoknak, akik ezt értik) a bajnoki cím ellenére is a falkó idei szereplése (is). Annyi pénzt légiós még soha nem kapott itthon, mint amennyit pl Tiby kapott. A mezőny fele 5 légiósra… Olvass tovább »

JR.BENITEZ
Olvasó

Nem emlékszem melyik filmben volt. Nem a háború vagy a járvány a legveszélyesebb az rmberiségre. Hanem amikor a tudatlanság szorgalommal párosul… Nézd én is mondhatnám hogy kb 30 éve nagyon jó barátom dolgozott a ZTE kosarcsapatànàl, korábban játékos is volt. Nem olyan régen ki is tuntették érte. Ő már akkor többet keresett mint akár akkor, akár most a legjobban fizetett jàtékosotok. Pedig hidd el volt 2 kiugró magas fizu. Talán egyszer pici agyad eljut arra a szintre hogy nálatok elég sok csúszik zsebbe erre arra, plusz vadul cserélgettek játékost edzőt aki szintén növeli a büdzsét. Több pénzünk van önkormányzat miatt?… Olvass tovább »

Csakajót
Olvasó

JR.BENITEZ ! Nem érdemes tényeket, érveket írni ennek a buta herének, a tények sosem érdekelték, pont mindig szembe megy velük. A tények herének nagyon nagy ellenségei. Amúgy így igaz minden, ahogy írtad…

Marillion
Olvasó

Hiába…írhatsz akármit az ő és hasonló beállítottságú fajbarmoknak…az agyukban hugylé lötyög!

Four Stars
Olvasó

Ezeket az elképesztő számokat, több százmilliós különbségeket honnan veszed? Ebbe belefogsz bolondulni ha komolyan gondolod mert még jó pár évig meghatározott csapat leszünk a bajnokságban. Nézd meg a többi csapatsport bajnokait, dobogós helyezetteket hogy mennyi pénzből gazdálkodnak

heraklith
Olvasó

Minden fent van a neten. Csak egy kis kutatómunka és egy minimális gazdasági ismeret kell hozzá.

Mendez
Olvasó

Here nem tényeket közöl, hanem hazugságokat.
Tények akkor lennének, ha a konkrét számokat ideírná és a szerződéseket vagy azoknak a hiteles másolatát belinkelné.
Az nem bizonyíték, hogy fent van a neten nézzetek utána.
Ez olyan, mint a pedofil (albc) neve meg iskolája, ami meg pont ugyanolyan, mint Colombo felesége.
Soha senki nem látta.
Addig pedig hiába jönnek a szebbnél szebb here által kitalált számok, ezeket a magyar szlengben csak kacsának hívják.

albc
Olvasó

Már rég találkozhattunk volna, csak gyáva vagy. Újabb esély. Ma Hiperkarma koncert Budapest Park.

Marillion
Olvasó

Mondtam már…google….facebook….névre keresve is zéró! Meg persze majd koncerten meg tömegben…kit? Egy senkit!

Vulcano
Olvasó

Megkérdezhetem, hogy az utolsó bajnokcsapatotok kerete hány szinttel volt a mezőny felett?
Ja bocsi, ők biztos önkéntesként pattogtattak a csapatnál.
Ekkora kibaszott bohócot istenem.

Marillion
Olvasó

Kit érdekel hogy te a Falco miatt idegileg meg vagy roggyanva! Ott van neked Zalaegerszeg az a te városod azzal foglalkozz! Fideszesek vagytok mi meg ellenzékben…szégyen rátok nézve hogy nem tudtok mégsem elég lovét összekaparni egy kirakat kosárlabda csapatért! Menjetek a halál faszára már innen!

apafibeni
Olvasó

Ha fideszes lenne a város, a FALCO KC akkor is a No.1. lenne!

Csakajót
Olvasó

herehugy! Szenvedsz mi? Már a teljes őrület határán vagy, látom. Ismét leírom, egyszer valakivel olvastasd fel, és hátha megérted: ATTÓL MERT 1000-szer LEÍROD A BALFASZSÁGAIDAT, HAZUGSÁGAIDAT, ATTÓL MÉG NEM LESZ IGAZ! Csak a veled hasonszőrű, egyivású lények, mint albc és hasonlóan “magasan képzett” lények értenek veled egyet – legalább ez életben tarthat. De te vagy az a fajta, akinek semmije, és senkije, gyűlöl mindenki, és a nyomorult életedben nem tud mást tenni, idejössz trollkodni, lázítani, hazugságokat írni, neked ennyi örömöd maradt. Szánalmas vagy, de egyben sajnállak is. Remélem minden nap megnézed az elmúlt 5 év bajnoki döntőit, és a FALCO… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Hazaárulóként te nem vagy intelligens.

Marillion
Olvasó

Mert te mennyire vagy intelligens? Egy beszari faszfej….aki sehol sem beazonosítható!

albc
Olvasó

Még sincs annyi pénz lóvéra.

KD
Olvasó

Matt az a légiós, akit mindenképpen meg kellett tartani, ha akarunk valamit a BL fötáblán. Hajrá Falco!

Csakajót
Olvasó

Nagyon jó. Köszi Tiby. Ilyen egy mindkét fél által gyümölcsöző kapcsolat. Extra játékos, a 4 légiósunk közül messze ő a legjobb,akire mindig lehet számítani. Jó hozzaállás, remek teljesítmény.
Hajrá Falco, Hajrá Tiby!

Noname
Olvasó

Buta denevér!
Remélem az elkövetkező hetekben többször írhatod le! Mi örülünk és bízom benne, hogy minden évben még drágább játékosokat rudunk igazolni.
Ti meg történelmet írtatok! Még nem
volt elődöntőben sima 36 pontos átlagú 3-0!

heraklith
Olvasó

A magyar bajnokság messze legdrágább légiósa volt már idén is. Zozókával ketten többet keresnek, mint amennyit pl. a Szeged az összes játékosára költött.
Ezért nincs sportértéke a falkó bajnoki arányának.

Suns
Olvasó

Szia uram, 3:0 érdekel?

Amúgy meg,
1. Olyan nincs, hogy falkó, olyan van, hogy Falco
2. Olyan nincs, hogy Zozóka, hanem olyan, hogy Perl Zoltán, a Falco csapatkapitánya, aki egyébként ötszörös bajnok és kétszeres kupagyőztes, nem mellesleg válogatott játékos.

Képezd már magad egy kicsit.

Vulcano
Olvasó

A Zozóka 5 év alatt több bajnokságot nyert, mint a csapatod az egész fennállása során.

heraklith
Olvasó

Ez természetes, hiszen a falkó 5 év alatt többet költött mint pl a ZTE az egész fennállása során.

Marillion
Olvasó

Szponzorok meg befektető/k felkutatására/meggyőzésére minden sportszervezetnek adva van a lehetőség! Csak menni kell érte! A Szombathelyi kosárlabdázásban látnak fantáziát tele is van a mez reklámokkal, Egerszegen meg nem, ez meg a ti bajotok!

albc
Olvasó

Szarfilcó van, meg pick turista zozz.

Csakajót
Olvasó

Kérem? Nem értjük. Azt tudjuk, hogy egy hazug, ókádék, antimagyar, sittes, tanulatlan, lecsúszott féreg vagy. Nyilván az elsorvadt agyadhoz mérjük az idehányásaidat.

albc
Olvasó

Nem érted, mert geci buta vagy. Tanárként hogy lennék tanulatlan?

Marillion
Olvasó

Hát igy ahogy itt meg nyilvánulsz! Húgy agyú! Névre sehol sem vagy az állampolgári névjegyzékben… Fehérváron hány iskola van? Mert még egyik sem került itt megnevezésre!

2lee14
Olvasó

Arrafelé meg Zollnerrel csak meglesz az alsóház.

albc
Olvasó

A negyedik hely mióta alsóház?

2lee14
Olvasó

De a 10 edzőt és 14 légióst egy év alatt elfogyasztó Egerszeg sima PO bukásának van sportértéke. Az a lényeg.

heraklith
Olvasó

A 4. hely? Valóban nagy bravúr volt. Nem akkora, mint a Szeged kupaszereplése, de minden várakozást felülmúlt.

2lee14
Olvasó

Annyi edző és légiós. És sima elődöntő kiesés és bronz elvesztése. Jövőre kétszer ennyit, hátha.

Csakajót
Olvasó

Az biztos hogy bravúr nektek ez a 4.hely. Ha annak a pár mázlis +más csapatoknak nem számító meccsen szerzett kb. 6 győzelem közül csak 2 vereség, akkor alsóház a zete, onnan meg úgy estek ki, hogy köszönni se lett volna időtök. Ezt mutatja az is, hogy a 6 playoutos csapatból 5 is jobb volt nálatok egymás elleniben.

Xero
Olvasó

😀 valójában csak az évközi szerencsétlenkedéskori várakozást múlta felül. Nyár végén – Tóth Ádám hazaigazolása után – szerintem elég sokat vártak ettől a Zte-től..

Csakajót
Olvasó

Jaj te here ugyanolyan hülye vagy, mint voltál. Vagy ha lehet még ostobáb.
A te nyamvadt életednek nincs semmi értelme.
Elhiszem hogy frusztrált vagy a 107 pontos szopás után. (mondjuk zetét azt pont te is leszarod, csak a FALCO érdekel téged.)
És ha Zozo +Tiby több pénzt keres mint az összes zegi sportoló együtt, akkor az is rendben van, mert ők legalább hétről hétre teljesítenek.
A te érdektelen csapatodra költött minden forint kibaszott pénz.
Ahogy a baromságaidat itt előadod, az szánalmas. Keress fel egy pszichológust. Bár ekkora lúzert, ilyen gyökeret, mint te vagy, senki nem vállal, az tuti.

heraklith
Olvasó

Már megint nem tudsz úrrá lenni magadon. Ez csak egy játék, ne készülj ki tőle teljesen!
Érthető, hogy frusztrált vagy, de az is lehet, hogy jövőre már egy sikeres szezont zár majd a falkó és összejönnek az elvárt eredmények!

JR.BENITEZ
Olvasó

Figyu Here. Nem akarlak elkeseríteni. Dr ha Zozó és Tiby többet keres az se gáz. Ők ketten bármikor megveri a te ezer légiósos és 2 edző alakulatokat. Csapatnak erős lenne nevezni

Csakajót
Olvasó

herehugy, kész vagy mi, kikészültél teljesen ? Kisírtad magad? Pár napig eltűntél (sajnos nem végleg), abban a pár napban szétverted a ketreced, de most újra itt vagy a mérhetetlen ostobaságaiddal. A frusztrált te vagy, a szó jelentését se érted. Ezt sem.
Mi bajnokok vagyunk. Zsinórban ötödször. Veletek meg háromszor felmostuk a padlót, történelmi 107 pont közte!
Ha ez okoz nálam szerinted frusztrációt, akkor tényleg a világ hülyéje vagy.
Foglalkozol amúgy te a saját csapatoddal? Tudod amelyik 3 év alatt jópár edzőt, 25 légióst, mérhetetlen pénzt szór el, és közben történelmi negatív csúcsokat döntitek meg csak.

Vulcano
Olvasó

Puskás szakmai igazgató úr gázsiját se hagyd ki a felsorolásból.

Marillion
Olvasó

Fajbarom!

albc
Olvasó

Teljesítenek? Az ingyen büntik sora, mióta nagy munka bedobni?

agyas
Olvasó

Te viszont a legnagyobb balfasz, aki ide írogat. Félre ne érts, nem a véleményeddel van bajom, hanem a a közösségbomlasztó alaptermészeteddel.

albc
Olvasó

Fáj az igaz, azért nincs érdemi reakciód.

Vulcano
Olvasó

Ne reagálj a pedofil korcsra, hadd vergődjön magában ez a senkiházi féreg.

albc
Olvasó

Aztán te is velem foglalkozol. Öngól dagadt.

Marillion
Olvasó

Dagadt? Csak neeeem? Elő bújtál valakinek megmutatni magadat fotelharcos….

Marillion
Olvasó

Nekünk van sportértéke! Az hogy neked nincs ki a faszt érdekel!

Praenoricum
Olvasó

Az egyik legjobb hír. A Falcoban valaha játszott egyik legjobb játékos. Nagyon profi, jó hozzáállású, kiegyensúlyozott játékos, aki elől, hátul nagyon hasznos. Ő az egyetlen légiós, akit a mostani keretből megtartottam volna, így külön öröm.

97MTE00
Olvasó

5 légiós lesz

97MTE00
Olvasó

Upsz, nem tudtam hogy titok

Motoros
Olvasó

15 ezer adófizetői $ havonta….
LOL

zterulez
Olvasó

Elnézve a piacot nagyjából az a reális ár érte.

Suns
Olvasó

Köszönjük az infót. És mit is akarsz ezzel közölni velünk?

Motoros
Olvasó

Hogy jövőre sem kell gyűjtést szervezni nektek Silverhelyen….
LOL

SárgaPárna
Olvasó

Nem bizony nálunk felelős gazdálkodás van, a te német diplomata karrierre készülő tébolyult haverod az, aki mindent bevállal, aztán megy a gyűjtögetés…

albc
Olvasó

Annyira felelős gazdálkodás, hogy minden más csapat szopatva van, a nyugger gyurka miatt.

Vulcano
Olvasó

Majd a ferencz képviselő úr intéz nektek is közpénzt nyugi.

albc
Olvasó

Cipőjét nem köthetnéd fepunak.

agyas
Olvasó

Szombathelyi cigányok, basszátok az anyátok! (Fepu) Ez már így marad meg. Ez egy klasszikus mulatós nóta. Ezzel nem csak kosárlabdázóként, de zenészként és költőként is maradandót alkotott.

albc
Olvasó

A valóságról énekelt.

SzhelY
Olvasó

Szombathelyiként ki kérem magamnak te szemét geci triperarcu buzi én nem vagyok kisebségi veled elentétben te fattyu ,hogy fosott volna el anyád a potyantós budin 2 hetes zigóta korodban te korcs geciputtony

albc
Olvasó

Ideges vagy falusi? 🙂

Marillion
Olvasó

Ezeket nem érdekli ha valaki Szombathelyi de cigányozza akkor is ha nem a város csapatának szurkol!

Suns
Olvasó

Te biztosan valami durva cuccot tolsz. LOL

Csakajót
Olvasó

Most már avass be, vagy valamelyik nagytudású, hogy miért Silverhely, ahol 5-ször (!) (ötször) egymás után bajnok a csapat, a FALCO.
Ja, ha a szavak jelentésével nem vagy tisztában, az más.

albc
Olvasó

A bíró vásárolt bajnoki címek nem számítanak azért.

Marillion
Olvasó

Hülye gyerek!

SárgaPárna
Olvasó

Motoros, te egy bíróság által jogerősen elítélt nőgyalázó vagy.

Motoros
Olvasó

Oké,lesz alkalmad ezt majd bíróság előtt bizonyítani….
LOL

Mendez
Olvasó

Nekem is ezt ígérgetted állandóan.
Te született lúzer.
LOL

albc
Olvasó

Egy és ugyanaz vagy több nickes gyáva fos.

Motoros
Olvasó

Meg is kapod, nyugi….
Mint tudjuk nincs több megrovás….
A következőt már nem úszod meg….
LOL

Mendez
Olvasó

Látom nem áll távol tőled továbbra sem a fenyegetőzés.
Gondolom ezért ismered olyan jól a bírósági eljárásokat.

Motoros
Olvasó

Te nem tudod megkülönböztetni az ígéretet a fenyegetéstől bazsikaaa….
LOL

Mendez
Olvasó

Mit is kellene megúsznom?
Te aki megint idejársz a Falco cikkek alá provokálni, te írsz nekem olyat, hogy nem úszom meg?
Mégegyszer kérdezem, mit?

Motoros
Olvasó

Majd időben megtudod bazsikaaaa….
LOL

Mendez
Olvasó

Rendben.
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi bazsikaaaa
Gyere csak nyugodtan a következő Falco-s bejelentés alá is provokálni.
LOL

Motoros
Olvasó

Nem fog visszanyalni, nyugi….
Lehet hogy furcsa neked bazsikaaaa, de még mindig szólásszabadság van…
Az igazság leírása az nem provokáció….
Ez csak a te fejecskédben van így….
LOL

Mendez
Olvasó

Álmodozz csak arról, hogy nem úszom meg… 🙂
Tudod az is az igazsághoz tartozik, hogy belebuksz mindenbe amihez hozzáfogsz.
A szakadék szélére sodródsz ahogy a kedvenc csapatod. 🙂

Motoros
Olvasó

Ezt majd az idő és a bíróság eldönti bazsikaaaa….
LOL

Mendez
Olvasó

Már eldöntötte, és ahogy láthattuk, nagyon kevés és buta vagy te ahhoz, hogy engem bíróság elé állíts!
Muhahaha

Motoros
Olvasó

Igen?
Tudod az nevet igazán aki a végén nevet….
LOL

Mendez
Olvasó

Ezt az ügyet lezárták, tehát vége.
Úgyhogy bazsikaa mégegyszer:
Muhahaha

Motoros
Olvasó

És ki mondta, hogy nem lesz több?
LOL

Mendez
Olvasó

Ki mondta, hogy lesz?
Muhahaha

JR.BENITEZ
Olvasó

Kedves Gecsemő! Először is tényleg bocsi ha kiskorodban miattam lettél ilyen. És elnézést kérek mindenkitől. Másrészt ha már tiéd is ezt tolják napok óta, ki a körmendi csapat tulajdonosa? Tudod? Oszd már meg velünk hogy tisztán lássunk milyen pénzből működik a szerencsére és szerencsésen éppen hogy A csoportos KDMTE…

Motoros
Olvasó

Nem tudni magyar?
LOL

SzhelY
Olvasó

nagyrészt égis támogatott és környékbeli válalkozások kisebb részt önkormányzat plusz tao

p.borisz
Olvasó

Nagyon jó hír, messze a legjobb teljesítményű légiósunk.Igazi csapatjátékos,nyugodt,profi és ponterős. Örülök, hogy marad

nyolcmegnyolc
Olvasó

Minden csapatnak az alapja egy ilyen típusú játékos. Tiby=stabilitás, megbízhatóság

JR.BENITEZ
Olvasó

Szerintem is

apafibeni
Olvasó

Kiváló hír!

Xero
Olvasó

Nagyon örülök! Egész évben nagyon kiegyensúlyozott, jó teljesítményt hozott és jó ember is.. (na nem az ivkovicsi értelemben.. :P)

Jon
Olvasó

Jó döntés mindkét fél részéről! Szimpatikus csapatjátékos és ahogy előttem is írták az idei konstans 2 jó teljesítményből az övé volt az egyik. Jó lenne ezt a 2 jó teljesítményt 2 húzó légióssal megduplázni a következő hónapokban.
Sajnos Benke, Pot és Jordano sem tudta túl sokszor hozni ezt, ahogy Pongó és természetesen Tanoh Dez sem. Ő nem azért volt kezdő minden meccsen, mert képes lenne rá. Még biztos nem. Ennyit a szövetségről elegendő lenne is elmondani, ha nem lenne itt az új kitaláció a 4 légióssal. Klubkosárlabda: irány vissza első körben a ’90-es évekbe, de ne érjük be ennyivel…

YoWassupFam
Olvasó

“ irány vissza első körben a ’90-es évekbe, de ne érjük be ennyivel”

Akkor nézegesd a régi felvételeket de a többségnek nem hiányzik a lassú, statikus kosárlabda illetve így is pofátlan összegeket visznek haza jövő évtől (de már idén is) olyan jàtékosok akiknek max egy rendőri fizu kóstálna… ott áshatnánk is el a magyar kosárlabdàt a nemzetközi reményekkel együtt.

Jon
Olvasó

Az “irány vissza a ’90-es évekbe” attól van/lesz, hogy a szövetség visszafelé fejleszti a klubokat a fiatalszabállyal, meg a 4 légiós szabállyal. Szerintem nem volt bonyolult a 2 mondat egymásból következősége az előző írásomban, ahogy nézem legtöbben értették is.
Amúgy jelen voltam a ’90-es években (is), én azt is nagyon szerettem, illetve akkor is a Falcot, de nem ez itt a fontos, hanem a versenyképesség a külföldi klubokhoz képest, ami egyre inkább veszélyben van.

YoWassupFam
Olvasó

Oh bocsáss meg akkor. Nekem nem volt egyértelmű , elnézést kérek már rémeket látok:)

Jon
Olvasó

Nem történt semmi. Én is ingerültebben írtam vissza, mint kellett volna, mert kicsit felhúztak az állandóan gyűlölködő férgek, de azokkal nem tárgyalok.

WestChampi
Olvasó

Alakul ez! Remélem a BL-t célozzuk meg, nem mindig fogunk kapni csoportkör lehetőséget, idén meg kell mutatni, bár múlik a sorsolástól is. Erősebb légiós sor kell, idén Matt lógott ki felfelé legjobban, az irány nem rossz nagyjából.
Örülök hogy Boris után van még egy hűséges légiósunk.

Anthony
Olvasó

Szerintem is nagyon jó hír, Tiby nagyszerű játékos, küzd, hajt.

Többi játékosról lehet valamit tudni? (Benke, Pot, Jordano)

Anthony
Olvasó

Felkészül Bognár?

LBJ
Olvasó

Elvileg aláírt

WestChampi
Olvasó

Igen, Szabolcs már tegnap jobban tudta.
Csak remélni tudom, nem mentünk el nagyon messze fizetésben az Olajjal. Én BL-ben gondolkodok jövőre. Nem vagyok benne biztos, hogy Kristóf ott sok sót megenne, de cáfoljon rám.

milanka487
Olvasó

Pont ezért nem is értem a ti részetekről Bognár leigazolását mert bajnoksághoz úgyis megvagytok, BL-ben meg szerintem sem fog sót megenni, de majd kiderül!

Xero
Olvasó

Mondjuk nem is kell nagy csodát csinálnia. Ha 11-12 percig pályán lehet tartani, akkor hasznos lehet. Kíváncsi leszek mire lesz képes nálunk..

Milivoj
Olvasó

Jó játékos, stabil teljesítményre képes…, ha bizalmat kap, de ebben nem vagyok biztos, csakúgy, mint Pongó JR. is a bizalomhiány miatt nem tudta hozni a saját szintjét, pedig semmivel nem rosszabb, mint a favorizált Pót Pityu…, sajnálom, hogy nem minket választott, de a Falco kb. 25%-al jobb ajánlatot adott neki, illetve csak a nevelő egyesületébe tér vissza…, így viszont fogalmam sincs, hogy milyen magasemberrel pótoljuk Révészt

WestChampi
Olvasó

Köszi az infót, a mondatod minden részével egyetértek, kivételesen. 😀
Annyit hozzátéve, hogy felesleges volt ennyire fölétek lőnünk, idén is minőségre voltunk kevesen nemzetköziben. Azt az összeget például odaadhattuk volna sokkal komolyabb légiósoknak is. Majd kiderül persze, örülök Kristófnak, de kellene a szintlépés, mert a döntő kivételével ez a bajnokság számomra nem volt izgalmakkal teli.

Talán a Paks aki beleköphet a levesbe, (Albán, és titeken kívül),Somogyi is szép dellát kapott. Remélem izgalmasabb lesz, nem olyan mint idén.

Xero
Olvasó

Odaadhattuk volna, de hogyan? Csak 4 légiós lehet.. (tegyük fel, hogy Beni nem jön) akkor te hogy osztottad volna el a légiós helyeket? Igazából kellett darabra Bognár.. Ha 5 légiós lehetne, biztos vagyok benne, hogy nem licitálgattunk volna rá..

milanka487
Olvasó

Somogyi Paks?

Xero
Olvasó

Milivoj, azért a védekezésbeli hiányosságot nehéz az önbizalom számlájára írni.. 🙂 támadásban igazából meg nem volt vele gond.

Mendez
Olvasó

Ezt a Pongó jr. bizalomhiányt eléggé benézted Pot-tal szemben.
Marci a teljes szezonban 20.6 percet , Pityu 18.7-et átlagolt és így is utóbbi hozta a jobb számokat.
Ha pedig a szezon legfontosabb részét, a rájátszást nézzük, ott még nagyobb volt a különbség.
Nyilván Pityunak volt egy helyzeti előnye abból, hogy jobban összeszokott már a csapattársakkal, reméljük Marci is fejlődni fog ebben a következő szezonra.

Milivoj
Olvasó

Nem néztem a statot, Falco meccseket se nagyon szoktam, kizárólag az egymás elleni meccsekből, a testbeszédből, abból, hogy István több egymás után eladott labdát követően is pályán maradt, míg Pongó egy hiba után csere, stb. éreztem ezt, illetve Pongó az Albában sokkal jobb teljesítményt nyújtott

milanka487
Olvasó

Milivoj, Filipovity-ről mi lenne a véleményed, én a Kaposvári teljesítményéből nem indulnék ki, magyar és ponterős…

Milivoj
Olvasó

Ez csak ilyen virtuális játék, de nyilván el tudnám képzelni…, viszont ha Révészt nem tudtuk megtartani, akkor egy Filipovity-ra miből telne, aki köztudottan kifejezetten anyagias játékos? Azt látni kell, hogy a költségvetésünk nominálisan kb. ugyanannyi, mint 5 éve, ami reálértékben folyamatos csökkenést jelent, hiába van névadó szponzor, hiába nő évről évre a kis támogatók száma, az önkormányzat annál kevesebbet tesz bele…, szóval mi inkább mondjuk egy Garamvölgyivel(?) tervezhetünk, nem egy Filipovity-al

milanka487
Olvasó

Akkor viszont nem értem Vidin milyen bajnoki célokról beszélt…
A Révészeshez meg ár-érték arányban lehet nem akartuk megadni neki, de megtudtuk volna…

milanka487
Olvasó

Illetve gondolom nemzetközi kupában , plane ha igaz a bl pletyka nem szeretnénk égni..,

Milivoj
Olvasó

Filipovity sokkal valószínűbb, hogy Paks, Alba, esetleg Deac, tudtommal minden érdemlegesen hasznàlható 4-5-ös posztos játékos (Keller, Tóth Á., Filipovics Stefan, Meleg, Bognár, Eilingsfeld, de még Durázi, Molnár M. is) “elkelt”…, de aztán lehet, hogy vakon vagyok és jön mondjuk Golomán!?

milanka487
Olvasó

Hát ha egy Bognárt nem tudtunk/nem akarunk annyira megfizetni, kétlem hogy egy ilyen spanyol szezon után Golománt megakarnánk

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Hallani Peringert is mint Révész utódja…

milanka487
Olvasó

Uram atyám….

Milivoj
Olvasó

Jajj, csak őt ne…, volt már itt, köszönjük, nem kérjük…, ő az antikosárlabdázó prototípusa, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy neki ezért valaki egy forintot is képes fizetni…, akkor inkább Ábrahám Arabo

Milivoj
Olvasó

Tudja valaki, hogy mondjuk egy Hopkins a légiós szabály szerint minek minősülne?

milanka487
Olvasó

Szerintem magyarnak, legalábbis eddig így volt!

Xero
Olvasó

Szerintem meg légiósnak.. valamiért nekem az rémlik, hogy Kemal is annak számít..

Milivoj
Olvasó

Jaja, tényleg légiós, mikor anno sorban történtek a honosítások (Rakic, Bell, Ivosev) a szabály kijátszására, akkor szigorították…, viszont Rosco magyar 😉

Buborka
Olvasó

Rosco hosszabbított Japánban

Xero
Olvasó

Amúgy arra kíváncsi lennék mi lesz vele.. róla semmi pletyka nincs, pedig gondolom a B csoportban nem köti a szerződése jövőre..

Xero
Olvasó

Hát itt teljesen más a szerepe, ez tény. Az alapszakaszban szerintem még Marci többet játszott mint Stefan, szóval az, hogy minden hiba után le volt kapva biztosan túlzás. A döntőben valóban sokkal kevesebbet játszott, de ezt sajnos annak köszönheti, hogy általában csak szemmel követte Jovanovicsot, míg Pot meg tudta tartani.. A Szolnok volt annyira jó ellenfél, hogy nem fértek bele a patikamérlegen kiszámolt percek..

donnarumma
Olvasó

Nem tudom honnan van ilyen infod…tudod hogy ti mennyit ígértetek?meg azt is hogy mi mennyit? Érdekes…
ma reggel a vezetőség kb. 3. emberével beszéltem aki NEM tudja a pontos összeget! Egy ajánlatot tettünk, semmi licitálás nem volt és még nem volt aláírás sem.

Milivoj
Olvasó

Összeget nem tudok, csak a mi konstrukciónk alapfizetés+eredményhez kötött bónusz (ez általában 25%), erre mondta Bogesz, hogy “máshol” ezt alapban ajánlották neki és licit tényleg nem volt, mert nem akkora a büdzsé

donnarumma
Olvasó

Szerintem ez mindenhol így van(alap+bónusz)
Persze a %os arány más lehet…
Csak azt írtad hogy 25% kal tobbet ajanlottunk,de ezek szerint ez csak “tipp”volt.
Én azt “hallottam” hogy 4 csapat közül választ-ott. A szóbeli már megvolt….

Milivoj
Olvasó

Nem azt írtam, hogy ti ajánlottatok 25%-al többet, hanem máshol alapban megkapja azt, amit nálunk bónusszal…, Tanoh marad? Fiatalszabály nélkül kíváncsi leszek mennyi lehetőséget kapnak Kováccsal

donnarumma
Olvasó

“de a Falco kb. 25%-al jobb ajánlatot adott neki”
Andris ha jól játszik-akkor sokat játszik…Ez “magas”szinten, magas intenzitással 15+perc..
Szerintem a 30+ az lötyögés

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés