Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közös megegyezés: elmarad a DEAC-Sopron

Koronavírus-gyanú Sopronban, három fertőzött Debrecenben.:

:

Sajnálatos módon újabb mérkőzése marad el a DEAC NBI-es férfi kosárlabdacsapatának. Az eredetileg szerdára tervezett, Sopron KC elleni összecsapás közös megegyezés alapján kerül halasztásra, miután riválisunk háza táján is felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés lehetősége. Jelenleg is folynak a tesztek az SKC együttesénél, mivel azonban az eredmények nem érkeznek meg a megadott időpontig, a két csapat vezetői úgy döntöttek, nem kockáztatnak – írja a debreceniek honlapja.

Ami a DEAC-ot illeti, Molnár Márton után Carlton Guyton és Bognár Kristóf is pozitív tesztet produkált. A hajdúsági alakulat további tagjainak eredményére még várni kell, azonban amennyiben ezek nem mutatnak ki fertőzést, a Debreceni Egyetem gárdája -gyakorlatilag felkészülés nélkül- várhatóan pályára lép szombaton, az SZTE-Szedeák otthonában.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
vasipasiSenkiFalcomanYellowblackKovacs Recent comment authors
vasipasi
Olvasó

Ezt most olvasom… Fociról van szó…
A Bajnokok Ligája szabályai szerint ha egy játékos tünetmentes és 24 órával az aktuális mérkőzés előtt negatívan tesztel koronavírusra, akkor pályára léphet.

Senki
Olvasó

Debrecennek nem múltkor volt koronása? Akkor nem teszteltek? Mkosz létezik még vagy a klubbok döntik el hogy mit akarnak?

Falcoman
Olvasó

Komolyan mondom , jobb lenne az egész csapatot beültetni a fertőzöttek mellé , kapják el egyszerre , lemegy mindenkin és talán már nem kapják el mégegyszer .?

Yellowblack
Olvasó

Semmi értelme én már kezdetek óta mondom. Ha tudunk is menni 2 óráig fuldokoljunk a maszkban.

Kovacs
Olvasó

Vicc ez az egész “bajnoksag”.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés