Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kozma Gergő: A célkitűzésünk az, hogy az alapszakasz végén az első ötben legyünk

Augusztus 16-án kezdi meg a felkészülést az Egis Körmend.

  •   :

:

Egy hónapja látja el az ügyvezetői feladatokat az Egis Körmend csapatánál Kozma Gergő. A fiatal klubvezetővel a vaol.hu készített interjút. Nagy volt a játékosmozgás az együttes háza táján, ahol a légióskontingenst Kamau Stokes, Maliek White, Wesley Gordon és Stefan Szavics alkotja, valamint a magyar maghoz érkezett Krivacsevics Márkó, miközben Németh Ákos és Tóth Norbert távozott.

– Kész a keretünk, ez már nem változik a bajnokság kezdetéig. Augusztus 16-án kezdi meg a felkészülést a csapat, a légiósaink addigra mind megérkeznek. Az első edzések Körmenden lesznek, majd elutazunk egy tíznapos hazai edzőtáborba. Ettől azt várjuk, hogy minden szempontból összekovácsolódjon a csapat. Két tornán biztosan részt veszünk a bajnoki nyitány előtt. Szeptemberben a szomszédvári Göcsej Kupára indulunk, ez már hagyomány. Csakúgy mint a hazai rendezésű Mogyorósy Szilárd-emléktorna, amelyet szeretnénk megtartani két magyar és két külföldi csapat részvételével.

A klubvezető kiemelte, hogy a tavalyinál szerényebb költségvetésből gazdálkodik a csapat, ennek ellenére bízik abban, hogy jól sikerült a játékosok kiválasztása. Előzetesen nehéz bármit is mondani arról, milyen lesz a következő idény körmendi együttese. Azt az előttünk álló hetek, hónapok mutatják majd meg, mennyire tud igazi csapattá érni a játékoskeret.

– A célkitűzésünk az, hogy az alapszakasz végén az első ötben legyünk és a középszakaszban a felsőházban folytassuk majd a küzdelmeket. A bajnokságban azt is szeretnénk elérni, hogy Durázi Krisztofer és Krivacevic Marko szerepe stabil legyen a csapatban. Emellett dolgozunk olyan tehetséges fiatalok beépítésén, mint Takács Kristóf, Balogh Máté, Kenéz Csaba, Kiss Mátyás és Habel Andrich Clemens. Oroszi Bencével nem tudtunk megállapodni, de továbbra is marasztaljuk, hiszen úgy véljük, hogy tehetségét Körmenden tudná leginkább kibontakoztatni. Az említett játékosok mind tagjai voltak a bajnokságot nyert U20-as csapatnak, felnőtt pályafutásuk elején vannak, így igyekszünk számukra minél több lehetőséget, játékpercet biztosítani.

A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni.

Fotó: Tóth Judit/vaol.hu

  •   
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Gallisjozsi67RedbidCsippaJamchi Recent comment authors
Csippa
Olvasó

Sponzored by fater 😁

abcabc
Olvasó

Martinez?! Vele mi van/lesz?!

Mendez
Olvasó

Állítólag porcukor beszállító lesz a csapatnál.

Redbid
Olvasó

Már tavaly megmondtátok, mit megmondtátok, esküdöztetek, megy a Zetébe. 🙂
Ja meg, hogy majd csak pislogunk, hogy szét leszünk hordva, és hú még mémilyen bejelentések lesznek. 🙂 :):)

Mondjuk amennyi észről itt bizonyságot tesztek, a feledékenységetek már inkább “csak” megmosolyogtató. 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Helyette tépte a gyűrűt a Körmendben. 🙂 🙂
Valaki nem tudja, a körmendi kosárlabda sírásója megsemmisítette a fotókat, amivel maradásra bírta? Vagy otthon nézegeti?

jozsi67
Olvasó

Egyszer valaki ha összeszedné a körmendi szurkolói álláspontok változását és elhelyezné egy grafikonon, durvább lenne a kép, mint egy brutális szívritmuszavar ekg képe. 🙂 Én már a vendégkönyvbe sem írtam, lassan fél éve. Minek is ? Olyan volt a hangvétel, hogy a jobb érzésű szurkolók már nem igazán néznek be oda. Hülyeségbe a bubi és DEZSŐ nick nevű komment írók vitték a pálmát. Persze, lehet válaszolni, ha valamivel nem értünk egyet, de minek ? Mert olyan stílusban biztosan nem. Inkább otthagyja az ember, az ilyesmit. Itt is elszomorító a helyzet, mert a többség inkább egymást szidja, értelmetlenül, mintsem eszmét cserélne,… Olvass tovább »

Emőkefan
Olvasó

Apuka vette ezt az állást a fiának, aki szponzorálja a csapatot!! Kozma Szerszám Áruház!

Mendez
Olvasó

Az gáz.

Redbid
Olvasó

Apuci mindenkinek azt vesz amit csak akar.
Még nálatok is úgy lenne, már persze ha lenne apuci.
Csak mert akkor a nagypofájúságotokért biztos szájbab@szott volna benneteket néha, és nem lettetek volna ilyen gyökerek!

SárgaPárna
Olvasó

Ne írj ilyeneket kérlek, mert jön a Gallisz Niki és a PöcsömLaci és azt mondják te vagy én….

PL
Olvasó

rosszul néztél utánam kiscsillag.

a pöcs téma meg bejön neked, fogyaszd egészséggel, de nem muszáj itt hírdetned.

Jamchi
Olvasó

Valóban te sp-bb1 meg a bérkommentelő, háziportál szerkesztő haverjaid. Egy biztos Körmend-gyűlöleted állandó. Ettől még a KDMTE örök! Csak a Körmend!

SárgaPárna
Olvasó

Gallisz Niki nevet váltottál?

Gallis
Olvasó

Nincsenek érvek sp-bb1, kezdd el a nick-nevemet gúnyolni, ezen a szinten mozogsz, ide nem megyek le, egyébként nem váltottam. Hajrá Körmend! Csak az MTE!

PL
Olvasó

oszt mit adott érte? kalapácsot meg egy marék szeget? 😂😂😂

csakakörmend
Olvasó

Igen, és az a vicces, hogy nem is tagadják ezt olyan nagyon….de Falco meccsen bérletesek az első sorban! Furcsa ez az egész, de egy valakinek megint nagyon jó ez a szereposztás! 🙂

csakakörmend
Olvasó

Szerintem azért alkalmazza a polgi, mert fiatal(van már amúgy 18?!) vajfülű, és úgy ugráltatja ahogy kedve tartja, sajnos egy újabb bábú! Ja meg lehet valami kedvezményt is kap a pályakezdő után….máskülönben mit keresne itt egy Falco szurkoló? 2-3 éve még a vendégbe szidta a csapatunkat, ezt senki ne feledje el! A családja is Falco meccsekre bérletes. Csak én félek attól, hogy senki nem fogja ismét komolyanvenni őt, ezáltal magát a Körmendi klubot sem?(sem a csapaton belül, sem az MKOSZ-nél) Közben meg a városunkhoz kötődő, valami tapasztalattal is rendekező KOMOLY szakemberek meg szerte szét az országban….bár mindenki tudja, hogy Ők ki… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Mikor adja ezt a műsort a Comedy Centrál? Eddig csak a Dombit szerettem meg a Bődőcsöt, de eskü rászokok erre is!

balldontlie
Olvasó

Megnyugtatlak haver, régóta függő vagy.

SzhelY
Olvasó

Jaj te nem változol fotelnyuszo

PL
Olvasó

nemrég még a honlapunk bezárásáról fantáziáltál, aggódtál, hogy mit fogsz olvasni?

Ajánlom a szépirodalmat néha, akkor nem pöcsökről irogatnál… 😂

Jamchi
Olvasó

“Rászokom”, ha már írással foglalkozol, sp. Csak a Körmend!

Csippa
Olvasó

És “P”-vel 🤭;)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés