Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közleményt adott ki a Sopron, kivizsgálják az ügyet

A két klub már felvette a kapcsolatot egymással.

  •   :

:

Az OSE Lions közleménye után a Sopron KC is kiadott egy tájékoztatást a honlapján, miszerint kivizsgálják az ügyet. A két klub szombati, oroszlányi győzelmet hozó mérkőzésén történtek szurkolói atrocitások, majd a találkozót követően a vendég drukkerek és a biztonsági szolgálat összecsapott.

Közlemény

Az oroszlányi klub délután kiadott sajtóközleménye szurkolói rendbontásra és rasszista megnyilvánulásokra utal. Klubunk vezetése – amely mind a szurkolói rendbontást, mind pedig a rasszizmust mélységesen elítéli – most azon dolgozik, hogy a történtekkel kapcsolatban minél előbb beszerezze a hivatalos felvételeket, dokumentumokat, emiatt már felvettük a kapcsolatot az OSE Lions vezetőségével. Miután ezek eljutottak klubunkhoz és vezetőségünk tanulmányozta azokat, a tartalmuk ismeretében teszi majd meg a szükséges lépéseket.

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulunk mindazokhoz, akik bármilyen fotóval vagy videófelvétellel rendelkeznek az Oroszlány elleni mérkőzésen történt rendbontásról, azt mielőbb juttassák el klubunknak.

Kapcsolatfelvétel:
– E-mail: sopronkc1@gmail.com
– Messenger

Fotó: Wölfinger Béla

  •   
16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
turbikaelfogult vagyokColeTom67Mimégmindigkitartunk Recent comment authors
turbika
Olvasó

a jv.addig megállíthatja meg is állította a mérkőzést amíg a biztonságiak eltávolítják a rendbontókat . az incidensnél ez nem történt meg nem vittek ki senkit a biztonságiak ,itt hibáztak.ha akkor 2-3 fekezeruhást kivisznek a meccs végi balhé nincs.

elfogult vagyok
Olvasó
Tom67
Olvasó

Milyen szennyoldal ez? Hazudnak és félrevezetik az embereket! Sopronban megnézésre kerültek a rendelkezésre álló videók,amiből kiderült,hogy semmiféle rasszista megmozdulás nem történt! Viszont az is kiderült,hogy egy oroszlányi csicska egész meccsen a vendégszektor melletti sarokból a soproni szurkolókat hergelte, többször a spikernek kellett visszarángatnia. A mérkőzés után egyetlenegy soproni szurkolót sem állítottak elő! Egy embert vittek el a rendőrök, de nem előállítani, hanem a kórházba látleletet venni. Miután a kórházba ellátták a sérüléseit eljöhetett! A rendőrség pedig az oroszlányi rendezők ellen feljelentést tett!

Skcforever
Olvasó

Azért miután beszélt az ember olyan szurkolókkal akik nem balhézók közül valók, és békésen csak szemlélői voltak a történetnek, kicsit másképp vélekedem már a meccs utáni balhéról. Attól függetlenül, hogy tartom, hogy ezt a soproni csoportot ki kell tiltani, remélem azért a vizsgálat kiterjed a biztonsági őrök túlkapására is, és ők is kapnak valamit. Mert például az, hogy már mindenki kimegy, erre 3 embert elkezdenek gyepálni, egy normális srác aki orvos, oda akarna menni segíteni a földön szétrugdalt embernek, erre őt is ellökik, azthiszem ez ugyanolyan hányinger dolog, és messze túlmegy a hatáskörön. Erről és a többi balhéról is szeretnék… Olvass tovább »

Tom67
Olvasó

Azt várhatod hogy erről írjanak ezek a tahók!

Cole
Vendég
Cole

Uhhh…Ez is keményen hangzik azért. De ha komoly vizsgálat lesz (arról szóltak a hírek), akkor gondolom ezt is kivizsgálják.

ldd
Olvasó

Nekem is van amit nem szeretek…
Lehet, hogy néha túl tolom…
De ezt nagyon nem kéne hagyni…

A játékvezetők védelmében, tudtommal, ma már nem ők felelősek a nézőtéri rendbontásért, hanem a biztonsági főnök.
Játékvezető nem üríthet ki szektort. Nem küldhet ki nézőt…

derryl
Olvasó

Elég lassan csordogáltak az infók, ha ennyit kellett várni egy vérszegény soproni reakcióra! A Körmenden történtek ezek szerint belefértek a toleranciába. Ki merem jelenteni, ha az OSE nem veri az asztalt, most sincs semmi reakció az Skc részéről! A szurkolóik legalább egyből elhatárolódtak! Respect!

piros710321
Olvasó

A Körmenden történt rasszista megnyilvánulást is kivizsgálhatjátok!

alajos87
Olvasó

Azért azt is vizsgálnám,hogy milyen alapon hordtak ólmos kesztyűt a biztonságiak!

szurkoló
Olvasó

A vezetők nézzék meg az OSE oldalon a fotókat van bőven!!!!

Well_done
Olvasó

Az Oroszlányi Sport Egylet oldalán nincsenek fotók az incidensről.

szurkoló
Olvasó
Well_done
Olvasó

Ez nem az Oroszlányi Sport Egylet oldala.

Tom67
Olvasó

Aztán mi a faszt nézzenek rajta? Az látszik rajt, hogy a fasszopó biztonsági őreitek hergelik a soproni közönséget! Teljesen alkalmatlanok a feladatuk ellátására, némelyik 60 év feletti és ráadásul még a valaga is kilóg a gatyából! Remélem az MKOSZ megteszi a megfelelő lépéseket az oroszlánnyal szemben mivel nem megfelelően és erre alkalmatlan alakokkal rendezik a mérkőzéseiket.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés