Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Középszakasz nem lesz; az első kör dönt a kuparészvételről; a csapatok elégedettek a közvetítésekkel

Az MKOSZ elnökségi ülése után Bodnár Péter nyilatkozott a szövetség honlapjának.:

:

Megrendezik a Magyar Kupát a férfi és a női csapatok számára is, nem lesz középszakasz – több fontos és aktuális kérdésről is tárgyalt online ülésén a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége.

Véglegesítette az elnökség, hogy az idei férfi bajnokságban nem rendeznek középszakaszt. Bodnár Péter, a szövetség főtitkára a Hunbasketnek elmondta: a járványhelyzet felülírta az eredeti versenykiírást, ezért nem fér bele a versenynaptára a középszakasz.

– A csapatokat ez nem éri váratlanul, hiszen eleve úgy kalkuláltunk, hogy a járvány felerősödésével ez lehet az a szakasza a bajnokságnak, amitől el tudunk tekinteni, és felhasználni azt az elmaradt mérkőzések pótlására – mondta a főtitkár. – Az őszi nehézségeket követően decembertől fel tudtuk gyorsítani a bajnokság lebonyolítását, így szépen lassan utolérjük magunkat. Persze sok még az elmaradt mérkőzés, de köszönhetően a csapatok pozitív hozzáállásának, ezeket is be tudjuk pótolni.

A csapatok elégedettek

A főtitkár hozzátette: a kosárlabda az egyetlen a legnépszerűbb sportágak közül, melynek ennyi különböző helyszínen, akár egyidőben megrendezett élvonalbeli mérkőzését nyomon lehet követni.

– A televízió a korábbiaknál lényegesen több mérkőzésünket közvetíti az M4 Sport Plusz csatorna elindulásának köszönhetően. Emellett a MindigTV Go online streamjén a férfi és a női élvonal összecsapásai is láthatóak, ez ügyben örömmel mondhatom, hogy a csapataink elégedettek, hiszen a korábbi évek fejlesztéseinek köszönhetően a nézők nélküli időszakban is eljutnak a szurkolókhoz a mérkőzések, a csapatok döntésétől függően akár kommentárral együtt.

A Magyar Kupa nyolcasdöntőire is készül a szövetség, a női csapatok várhatóan már február végén pályára léphetnek.

– Mivel a bajnokságaink hamarosan utolérik magukat, így a rájátszás előtt meg tudjuk rendezni a kupadöntőket. A hölgyek már februárban pályára lépnek, hiszen a bajnokságot április végéig be kell fejeznünk, ez viszont azzal jár, hogy biztosan közönség nélkül. A budapesti helyszínről még egyeztetünk az érintett csapatokkal, a Gabányi Sportcsarnok és a Ludovika Aréna maradt a kalapban. A fiúk a terveink szerint április elején szállnának harcba a Tippmix Zsíros Tibor Magyar Kupáért, reméljük már nem zárt kapuk mögött.

A kvalifikációs szabályokon nem változtattak

A kupadöntőn szereplő csapatokat viszont még sem a női, sem pedig a férfi vonalon nem tudják megnevezni a halasztások miatt.

– A kvalifikációs szabályokon nem változtattunk menet közben, azaz az első tizenhárom forduló után az első nyolc helyezett lehet ott a kupadöntőn. Mivel még a bajnokság első köréből van több olyan mérkőzés, amit a koronavírus miatt csak ezután rendezhetünk meg, így azoknak meg kell várnunk az eredményét.

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
CsabikaWaczakin_vitroakisokatlatottBezse Recent comment authors
in_vitro
Olvasó

Ez a Bodnár alapból ilyen hülye, vagy csak gyógyszerre iszik?
Ki elégedett? (Maximum ez az áruló amikor ránéz a bérpaírjára.)
Amióta csak bevezették ezt a Minigos közvetítést a nézők 99%-a hevesen tiltakozik az összes fórumon.

Csabika
Olvasó

Nem tiltakozni kell ellene, hanem nem kellene elofiztni senkinek erre a minőségileg a bányász béka segge alatt lévő valamire.

akisokatlatott
Olvasó

“Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve” mondta Józsi.

törrögszultán
Olvasó

Nem lesz mostanában MKOSZ közgyűlés/ választás? meneszteni kell ezt a hozzá nem értő, csak a saját sebet tömő bagázst!

Tarifa
Olvasó

Önkontrol nélküli, önelégültséggel teli nyilatkozat a közvetítésekről. Hajrá, csak így tovább!

Praenoricum
Olvasó

Különösen örömmel tölt el, hogy a nemzetközi kosármeccseket is nyomon követhetik a szurkolók a televízió képernyőjén, ezzel is népszerűsítve a kosárlabdázást, amelyért szövetségünk dolgozik. Ja, nem.

GCkosar
Olvasó

Ha a csapatok elégedettek, akkor jó, ennyit erről.
Nagyon örülnék azonban, ha az Euroligát valamelyik tévétársaság közvetítené. Igazán jó lenne, ha minőségi kosárlabdát lehetne nézni, jó minőségben. Nem a felbontásra gondolok, mert lehet egy streamnek nagy felbontása, mégis rettentő szakadozott a mozgás folyamatossága. Persze lehet, hogy valami űrtechnológiával az is lehet folyamatos, de azt gondolom, hogy az túl nagy ár érte.
Jelenleg ez a pár Nb1-es meccs és az NBA a kínálat, de Amerikában is az idei alapszakasz eddigi részét inkább nem minősíteném…

Pbask
Olvasó

Hogy mennyire röhejes bagázs az Antenna Hungária az Mkosz-al karöltve,jól mutatja a következő cikk, ugyan is milyen véletlen ezt is ők finanszírozzák
:
https://telex.hu/belfold/2021/01/26/cenzuraztak-a-hetkoznapi-csalodasok-raktarkoncertjet-majd-a-felvetel-utan-megvertek-a-stabjuk-egyik-tagjat-is

Állami pénzből felpumpált gittegylet,akik a seggnyalásuk miatt tartanak ott,ahol, minőség egy nagy kalap szar,ettől el lehet ájulni,meg ódákat nyilatkozni,de a szar megcukrozva még szar marad.
Mkosznak meg kellett a húsos fazék, ami fentről jön utasítás, eljátsszák a bólogató jánost,nem érdeklik őket a szurkolói elégedetlenség.

Pedig ha monopoliumot vezettek be,az a minimum,hogy akiket elkaszáltatok,azt a minőséget hozzátok! MINIMUM!

Lesek
Olvasó

Én nem értelek titeket: élőben nem lehet meccset nézni. Tény, hogy a MingiGo nem a legjobb közvetítés és még fizetni is kell érte, de senkinek sem kötelező, ráadásul egy belépő áráért kapod egy hónapra. Akár az idegenbeli meccseket is követheted(ha a kamera követi), ahova sokatok akkor sem ment, amikor lehetett. Lehet szidni, de ez van, jobb a semminél.

Rózsabimbó
Olvasó

Minőséget!!!

nevezzcsakcucinak
Olvasó

Alapvetően egyet is tudnék érteni ezzel, nem a szolgáltatás ára a kérdés, ezt szerintem már sokszor leírták itt is, más fórumon is. A “jobb a semminél” gondolathoz csak annyit fűznék hozzá – és szerintem a legtöbbünk számára ez a valódi probléma -, hogy azért számos csapat, város körül megvoltak azok a stábok, akik ugyanolyan, vagy mégjobb minőségben közvetítettek. Nem az eseményekről, gyorsindításokról lemaradó kamerákkal, vagy a “nincs beérkező jel” képpel.

Redbid
Olvasó

Tényleg jobb a semminél amikor háromból két meccs legalább, nem jön össze nekik!
Egyetlen picike bibi van, mégpedig az, hogy te abban a hiszemben fizetsz, hogy ezért akár mindet láthatod!!

Galigo
Olvasó

Csakhogy nem a semminél kellene jobbnak lenni, hanem a korábbi közvetítéseknél, amik azért szép számban voltak.

Galigo
Olvasó

Másrészt nem az a gond, hogy fizetni kell érte.

Galigo
Olvasó

Barátom, neked aztán van bőr a képeden…

Rózsabimbó
Olvasó

Olyan az ember érzése, mintha szándékosan büntetnének bennünket ezzel a pocsék mindigos ‘valamivel’!
Mit vétettünk mi szurkolók?

nevezzcsakcucinak
Olvasó

Kinek közvetít a mindigo? A csapatoknak? A szövetségnek? Vagy… vaaagy… esetleg… a szurkolóknak is? Ha a szurkolóknak is, akkor nem teljesen értem, hogy ők miért nincsenek bevonva, megkérdezve arról, hogy vajon ők is úgy itélik-e meg a közvetítési rendszer minőségét, mint ahogyan Bodnár úr. Már csak azért sem értem, mert ha annyira jó ez a jelenlegi közvetítés, akkor a szurkolók, nézők véleménye is visszhangozná ezt, tehát mégerősebb alapokra lehetne helyezni ennek a hihetetlenül népszerű és sikeres, egyedülálló platformnak a bevezetéséről és fejlesztéséről szóló sikertörténetet, a többezer szurkolói-nézői vélemény csak méghitelesebbé tenne minden erről szóló kommunikációt. Arról nem is beszélve, hogy… Olvass tovább »

Leklibajsza
Olvasó

Én Bodnárban ezt a minősíthetetlen arrogáns cinizmust gyűlölöm a legjobban. Tisztában van azzal, hogy mindenki ordenáré szarnak tartja a mindigot, de képes lenyilatkozni, hogy “örömmel mondhatom, hogy a csapataink elégedettek, hiszen a korábbi évek fejlesztéseinek köszönhetően a nézők nélküli időszakban is eljutnak a szurkolókhoz a mérkőzések, a csapatok döntésétől függően akár kommentárral együtt”.

JR.Benitez
Olvasó

Minden ész érvet, és józan logikát teljesen nélkülöző bagázs…. Szörnyű olvasni. Szomorú hogy ez a 21.században Magyarországon megtörténhet. Mást most nem szeretnék írni, semmi kedvem bíróságra mászkálni.

Motoros
Olvasó

Bodnár-Szalay nézzétek a Fiba buborék meccseit!
Na az a Szurkolókért való közvetítés!!!

A Magyar Kosárlabda Sírásói vagytok!!!!

Mindigfos out####

Boban
Olvasó

Én mondtam, hogy nem lesz középszakasz…
Az MKOSZ meg persze hogy elégedett. Bárki gondolta volna, hogy mást mondanak? Gittegylet.

Józsipapa
Olvasó

A lényeg, hogy Bodnár elvtárs elégedett !!!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Minden olyan opció,amely egyáltalán a lehetőséget felkínálja a Berény számára arra,hogy bentmaradhasson, már komolytalanná teszi a teljes bajnokságot.

Redbid
Olvasó

Vakok közt a félszemű is király?? “MindigTV Go online streamjén a férfi és a női élvonal összecsapásai is láthatóak” Az meg, hogy milyen minőség mellett is láthatók, ha egyáltalán láthatók, az sajnos úgy tűnik továbbra sem nagyon érdekli őket!! A felháborodás, a tények ellenére megy ez a süket duma! Érthetetlen … Ill. dehogynem. Ez van amikor a kordé kerüli a szamarat mert akkora a “királyság”, hogy nem a történések számítanak, hanem amit mondunk? Ez jó, érted, mert jó, mert mi csináltuk! Magyarúl, csak te lehetsz a hülye? 🙁 Gondolom a fizetésük követésénél már alaposabbak, meggyőződőbbek, hogy az valóban annyi is… Olvass tovább »

Kék-Fehér
Olvasó

Szurkolókat nem kérdezték meg. A mindigo semmit sem ér. A TV-s közvetítésnél Knézy helyet-mellett egy szakértőbb közvetítő kellene. A csapatok a mindigo-ból közvetve bevételt kapnak így nem mondhatják, hogy silány minőségű a közvetítés. Több meccset a TV-be!

Zsolt76
Olvasó

Knézy közvetítése katasztrófa és élvezhetetlen.

MAFCdrukker
Olvasó

Jó lenne lassan tiszta vizet önteniük a pohárba a kiesés-feljutás témakörével kapcsolatban is…

Bezse
Olvasó

Először azt hiszem én kezdtem el pedzegetni ezt a play out kérdést. Mkosz jó reggelt! Itt és ilyen későn ők már nem tudnak igazságos döntést hozni. Talán még elfogadható javaslatot sem. Klubhovatartozástól függetlenül. Nézők nélkül és ezáltal sokkal kevesebb bevétellel a lehető legkisebb veszteséggel és mielőbb le kell zárni a 9-14 helyezések kérdését. Vagyis alapszakasz végeredménye dönt , azt annyi. ( az 5 új emberrel még a berény is nyerhet holnaptól 10/10-et … ) A kevésbé tehetős csapatok elengedhetik a légiósokat. Pár ezer $ megmarad. Az 1-8 meg normál üzemmódban Play offozhat

Captain Macko
Olvasó

MindigTV Go online stream közvetítés katasztrofa, ha mkosz veztőség megnézné néhány mérközés streamjét akkor nem ezt mondaná.

Gese
Olvasó

A csapatoknak tetszik így is.

Waczak
Olvasó

Ők játszanak ! Mi meg szeretnénk a magyar kosárlabdáért szurkolni minden szinten ! MKOSZ-nek nem számít !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés