Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Közeleg Juhos Levente visszatérése

A labdás edzéseket két hét múlva kezdheti el a Szegedről igazolt játékos.:

:

Egy hete került le Juhos Levente kezéről a könnyített gipsz, de egy speciális kötés még mindig védi a válogatott center szeptember elején eltört kezét. A labdás edzéseket két hét múlva kezdheti el a Szegedről igazolt játékos.

A Paks elleni edzőmeccs első negyedében történt a rossz mozdulat. Juhos egy labda után vetődött, de visszatört a kézfeje, s eltört a kézközépcsontja. Szerencsére nem mozdult el a csont, így műtétre nem volt szükség, ám pályára azóta sem léphetett a kosaras.

– Sokkal jobb már a kezem, a minap a Sportkórházban voltam egy specialistánál, aki szintén úgy ítélte, hogy jól halad a gyógyulás – mondta az Olajofficialnak Juhos Levente. – A következő héten kezdem a gyógytornát, de a kezemen még most is van védő kötés, ami csak két hét múlva kerülhet le végleg.

Juhos Levente kezéről már lekerült a gipsz (fotó: Zsu)

Addig is akad feladata bőven a válogatott játékosnak, ugyanis a kondiját rendben kell tartania.

– A lehető legjobb állapotban kell lennem, amikor a labdás edzéseket elkezdhetem. Ha minden jól megy, ez már csak két hét, s ha a kezem jól reagál a terhelésre, akkor minél hamarabb már a pályán is szeretnék segíteni a csapatnak.

Címlapfotó: olajofficial.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JokicdellWSrebornldd Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Hát Levi a csapatnak most minden segítség jól jön tehát várunk. Legfőkèpp egy “hogyan védezezzünk” gyorstalpaló tréning férne rá a társaságra……

dell
Olvasó

Igazad van a védekezéssel,de egy center csere sem ártana!

Jokic
Vendég
Jokic

Én nagyon csípem Levit (már akkor is csíptem, amikor nálunk játszott), de ő tőle várni a megváltást védekezésben, az elég nagy lutri. Levi sokkal jobban támad, mint védekezik, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kihozni belőle Dragannak.

ldd
Olvasó

Légy egészséges és sok sikert Levi !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés